79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Automobilový průmysl ČR v roce 2013 Základní údaje a fakta
Advertisements

Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Potravinářské veletrhy a výstavy ve východních teritoriích
Festival Exportu Svaz průmyslu a dopravy ČR jako respektovaný, nezávislý a společensky zodpovědný sociální partner obhajuje zájmy zaměstnavatelů.
Český klastr přípojných vozidel a nástaveb, družstvo.
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Legislativa a životní prostředí Předkládá: Řídící tým „Legislativa a životní prostředí“ ve složení:
OMC Pracovní expertní skupina
1 Směry hlavních činností Sdružení AP Ing. Martin Jahn prezident Sdružení AP.
Svaz průmyslu a dopravy ČR - zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty a dopravy ČR Svaz průmyslu.
Název prezentace, oddělení, jméno, datum1 P O Z V Á N K A Vážené dámy, vážení pánové, Vzdělávací agentura Kroměříž, s.r.o. a ŠKODA AUTO, a.s., ve spolupráci.
Hospodářská politika a zaměstnavatelské vztahy Průhonice, 1. března zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Řídící tým Představenstva „Hospodářská.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Projekt podpory technického vzdělávání B. Wojnar.
Management v zemích východní Evropy a Ruska PEF MZLU v Brně Ústav marketingu a obchodu Ústav managementu Autor prezentace: Ing. Zuzana Tománková Řešitelský.
Obnova vozového parku v České republice
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Hospodářská politika a zaměstnavatelské vztahy“ ve složení: Ing.
Kontakt, dotazy Dovozy ojetých osobních automobilů do ČR v roce 2014 Dovozy ojetých osobních automobilů do ČR v roce počty osobních automobilů ve.
80. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) + workshop Technologické platformy „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ Průhonice, 14. prosince 2012 Sdružení.
Brno, 2. června Sdružení automobilového průmyslu Technologická platforma „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ Strategická.
Průhonice, 7.dubna Technologická platforma „Vozidla pro udržitelnou mobilitu „Vozidla pro udržitelnou mobilitu (stručná informace o současném stavu.
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
Rozvoj technického vzdělávání Strategie a hlavní cíle týmu 81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Brno, 4. dubna 2013 Předkládá: Řídící tým.
Společné zasedání Rad ředitelů ZAP SR a Sdružení AP „Postavení automobilového průmyslu v ČR a aktuální problematika jeho firem“ Ing. Pavel Juříček, Ph.D.
Technologická platforma Vozidla pro udržitelnou mobilitu Vedoucí projektu: Ing. V. Volák, Ricardo Prague Vedoucí projektu: Ing. V. Volák, Ricardo Prague.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) + workshop Technologické platformy „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ Průhonice, 5. června 2012 Sdružení automobilového.
AutoSAP v období AutoSAP v období Co se nám podařilo 2.Kde je nutné pokračovat, zintenzivnit aktivity 3.Priority AutoSAP předpokládané.
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
Ing. Josef Zrůst PEF MZLU v Brně Ústav managementu
Usnesení Představenstva AutoSAP ze dne Představenstvo bere na vědomí základní výsledky hospodaření AutoSAP za rok.
ČESKÉ INOVAČNÍ PARTNERSTVÍ Jaromír Volf.  sdružuje 68 zájmových společností a 5 regionálních Domů techniky, které pokrývají většinu oborů dle číselníku.
76. zasedání Rady ředitelů (Brno, 2. června 2011)
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Legislativa a životní prostředí Předkládá: Řídící tým „Legislativa a životní prostředí“ ve složení:
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Vnější a vnitřní komunikace AutoSAP“ ve složení: Ing. Jahn Martin,
Strategie prodeje textilního zboží
CZ / /0012 Zavedení nových technologií a postupů do praxe Milan Havel ČVUT, SZZPLS Milan Havel, tel
Mobilový průmysl v ČR Automobilový průmysl v ČR Souhrnné výsledky za rok 2009 Ing. Martin Jahn, prezident Sdružení AP SDRUŽENÍ AUTOMOBILOVÉHO PRŮMYSLU.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Technologická platforma Vozidla pro udržitelnou mobilitu Vedoucí projektu: Ing. V. Volák, Ricardo Prague Odborný garant: Prof. Ing. J. Macek DrSc., ČVUT.
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu Podpora technického vzdělávání Portál „Auta nás baví“ Portál „Auta nás baví“ (stručná informace)
Znalostní ekonomika Praha, 23. května 2006 Mgr. Tomáš Hruda Generální ředitel.
Digitální Česko – veřejná konzultace Ing. Jan Duben ředitel sekce elektronických komunikací a poštovních služeb © 2010 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Hospodářská politika a zaměstnavatelské vztahy“ ve složení: Ing.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Vnější a vnitřní komunikace AutoSAP “ ve složení: Ing. Jahn Martin,
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu TP „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ (stručná informace) Ing. Vladimír Volák, člen Představenstva.
Představenstvo na svém 109. zasedání: 1/ bere předložený výhled hospodaření AutoSAP za rok 2010 na vědomí s tím, že: a/ dosavadní vývoj plateb.
78. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) + workshop Technologické platformy „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ Průhonice, 1. března 2012 Sdružení automobilového.
Směry hlavních činností AutoSAP Strategie AutoSAP pro další období Historie výroby vozidel v České republice Praha, 2. října 2013.
Rada ředitelů AutoSAP Základní informace Počet zapojených firem: 19 Počet proškolených zaměstnanců: 1418 Rozpočet: Kč z Operačního.
Moderní personalistika DS 2009/ Hlavní úkoly moderní personalistiky   Zařazení správného člověka na správné místo (a ve správný čas)
A JEHO PROJEKTY. Sdružení CzechInno Součást systému inovačního podnikání ČR Součást systému inovačního podnikání ČR Sdružení CzechInno:  Je neziskovým.
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
VELETRH MSV & IMT 2016 Termín: až mezinárodní strojírenský veletrh 10. mezinárodní veletrh obráběcích a tvářecích strojů.
Vytrvalostí a dalším vzděláváním k vyšším kompetencím v oblasti tělesné kultury a zdravého životního stylu SPORTEM PRO LEPŠÍ ŽIVOT Vzděláváním k vyšším.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza trhu zemědělské techniky a dotační politiky pro české zemědělce Diplomová.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
59. mezinárodní strojírenský veletrh
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Marketingový plán podniku
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
WORKSHOP 3 1. Organizační zajištění zahraniční spolupráce
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
IP Alena Kopáčková (DFP)
v automobilovém průmyslu ČR
Úřad vlády České republiky Odbor Rady pro výzkum, vývoj a inovace
Setkání těžařů Seč, Hotel Jezerka,
Transkript prezentace:

79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín, vedoucí týmu, ředitel AutoSAP Ing. Ryšavý Marek, Hella Autotechnik Ing. Štefka Pavel, TATRA Ing. Wojnar Bohdan, ŠKODA Auto za sekretariát AutoSAP: Ing. Kyncl Jiří a pan Štefl Jaromír Automobilové a motocyklové výstavy 5. června 2012

Potřeby Cíle: a) Prostřednictvím výstavní činnosti a aktivit na automobilových a motocyklových výstavách propagovat činnost AutoSAP a firem českého automobilového průmyslu. b) Podporovat výstavní aktivity členských firem AutoSAP v tuzemsku i zahraničí Pozn.: výstavní činnost = nedílná součást vnější komunikace AutoSAP, viz prezentace Komunikace AutoSAP

 Tuzemské výstavy  Autosalon a Autotec Brno  Motosalon Brno/Praha  Zahraniční výstavy  Účast AutoSAP na vybraných výstavách  Zajištění podpory MPO pro členské firmy AutoSAP  Účast ve výborech / komisích  Výstavní komise AutoSAP (interní)  Veletržní výbor Autosalon a Autotec Brno  Veletržní výbor Svazu průmyslu a dopravy ČR  Hodnotící komise MPO – výběr realizátorů (ad hoc)  Výstavní výbor OICA Oblasti

 Projednat se společností Veletrhy Brno možnosti zatraktivnění výstav Autotec, Autosalon a Motosalon pro členské firmy (ceny, doprovodný program)  Do mediálního plánu AutoSAP v rámci zařadit pravidelné informace o tuzemských výstavách  Ve spolupráci se společností Veletrhy Brno posílit povědomí firem a veřejnosti o výstavách Autotec, Autosalon a Motosalon = jedná se o jediné mezinárodně uznávané výstavy pořádané v ČR, účast a návštěva na těchto akcích je potvrzením významu tuzemského automobilového průmyslu Tuzemské výstavy - doporučení

 Projednat s HK ČR zařazení autoprůmyslu do OPPI Marketing  Projednat s MPO možnosti podpory na dalších trzích (zejména mimo EU) – navázat na novou proexportní strategii MPO  Aktivizovat zájem členských firem o účast na zahraničních výstavách Zahraniční výstavy - doporučení

 Aktivizovat zájem členských firem o účast na zasedáních Výstavní komise AutoSAP (zmapování potřeb členských firem, výběr zahraničních výstav, termíny tuzemských výstav, připomínky směrem k organizátorům výstav) Účast v komisích / výborech - doporučení

Zorganizovat pravidelná setkání ve struktuře:  finální výrobce vozidel na straně jedné (zodpovědní pracovníci za vývoj výroků a nákup dílů)  dodavatelé na straně druhé Cílem těchto „technologických dnů výrobců“ by měla být vzájemná výměna informací o vývojových trendech a přípravě nových produktů Bude řešeno týmem „Vnější a vnitřní komunikace“ - viz bod „ Sdílení trendů, informací: dodavatelé - finální výrobci“ Workshop na Radě ředitelů - doporučení