EAukce Elektronická výběrová řízení na Internetu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Program pro rychlé hlášení poruch strojů a zařízení
Advertisements

Deník veřejné knihovny na rok 2013/2014 Setkání knihovníků okresu Liberec dne
Počítač při sběru informací. CATI Computer Assisted Telephone Interviewing - (telefonické dotazování za pomoci počítače)  CATI studio  Speciálně vyškolení.
Řemeslo má zlaté dno a čisté ruce Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Efektivní obchodní portál
VÝUKOVÝ MATERIÁL V RÁMCI PROJEKTU OPVK 1.5 PENÍZE STŘEDNÍM ŠKOLÁM ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:ROZVOJ VZDĚLANOSTI ČÍSLO ŠABLONY:
NAŠE DOSAVADNÍ ZKUŠENOSTI S PŘEDMĚTEM NOVÉ METODY VZDĚLÁVÁNÍ.
Národní srovnávací zkoušky (NSZ)
TRANSFORMACE. Transformace mezi ovládnutím situace a rezignací na problémy mezi ovládnutím situace a rezignací na problémy nepružná organizace nepružná.
Internet Definice Historie Použití Programy pro práci s internetem
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
Systém ELEKTRONICKÉ AUKCE Lukáš Urbančík. Jaké cíle si klademe jako majitelé firem ? Snížit náklady Zvýšit tržby.
Monitorovací zpráva (MZ) Projektová část
Ifm electronic s.r.o Michal Nevěřil. © i-for-T GmbH, 2009 Seite 2 Běžný on-line systém Nevýhody  Velice drahé – díky ceně umožňuje nasazení pouze na.
Cyklické poptávkové řízení na dodavatele ovoce a zeleniny
Elektronické zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Portál eZakázky
Politika výběru elektronických zdrojů publikovaných v prostředí Internetu Mgr. Ludmila Celbová
Technologický profil ČR Databáze kontaktů pro spolupráci v inovačním podnikání Projekt je podporován MŠMT v rámci programu KONTAKT (projekt ME 950).
Poradce 2010 Bob Kartous 7. dubna 2010, Brno. Znáte odpověď na dotaz studenta? 1.Co je to TSA? 2.Jaký je rozdíl mezi testem OSP a TSP? 3.Dokážete vyjmenovat.
ESTUP – Elektronické STUdentské Práce, Martin Pešava 2006, Brno Systémy pro zpřístupňování VŠKP: zkušenosti, možnosti, nabídky, potřeby... Systém pro eVŠKP.
Zadávací řízení dle pravidel PRV Lipová, „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí“ Společně Měníme.
Veřejné zakázky Zákon o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb.
„Zkušenosti s eProcurementem ve státní správě ČR“ Ing. Dalibor Wijas, MBA B2B Centrum a.s. Government electronic Marketplace Elektronické tržiště veřejné.
Spisová služba „light“
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
1. Datum vytvoření: Téma: Datum vytvoření: Téma: Inzerát Cíl prezentace: Zvládnutí základů inzerátuCíl prezentace: Zvládnutí základů inzerátu.
Elektronické aukce jako on-line výběrová řízení
Základní služby Internetu
Tržní hospodářství I. Petr Machala.
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Web města HRADEC KRÁLOVÉ Ondřej Vrabec
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
NeoSync on-line zálohování pro každého / pro každou firmu
Investujte do úspor. Zlepšete prodej a marketing Přehled o Vašich zákaznících, obchodních aktivitách a příležitostech – Kdokoliv kdykoliv ví o všem, co.
Návrh systému evidence komponent měřícího řetězce stanic SampleFx.
Internet a jeho využití pro obchod Projekt SZIF. Popis a zaměření semináře Na tomto semináři se seznámíte s problematikou využití internetu a jeho různých.
Microsoft Office Project 2007 Představení aplikace.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 Využívání služeb e-governmentu jednotlivci ISSS 2007, Hradec Králové Andrej.
Internetové nákupní aukce © Marek Cozl Pojem e-Aukce Výhody: Nástroj pro tvorbu úspor Urychlení výběrových řízení Moderní způsob Nevýhody: Náročná.
Business novýma očima Elektronické tržiště veřejné správy CenTrade Ing. Michal Rosenbaum konference ISSS
Systém manažerského sledování a řízení projektů Představení možností, přínosů a řešení Done, s.r.o. Na Krčské stráni 1434/ Praha 4 Tel.: Fax:
Elektronická správa dokumentů ve veřejné správě
Elektronický volební systém EVOS řešitelé:  Čech Filip  Čech Zbyněk  Kozelka Vlastimil  Pecholt Tomáš  Vystrčil Jan  Záruba Lukáš.
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
Trh bez konkurence neexistuje Energetická bezpečnost - pohled lídra na trhu s hnědým uhlím.
Tenisová škola na ZŠ Květnového vítězství
B2 – Analýza požadavků a jejich zajištění Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v Moravskoslezském kraji a jeho realizace.
Povodně 2002 Internetový portál Plzeňského kraje a Geografický informační systém kraje Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Magistrát města Zlína.
Zajištění připravenosti veřejné správy na aplikaci SŘ Informace na internetových stránkách MV Informace na internetových stránkách MV Možnost pokládat.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Úvodní informace Informatika pro ekonomy I LS 2012/2013.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Autoři: Ing. Martin Polák Výhody e-tržišť z pohledu dodavatele.
KONFERENCE MSK VE PROSPĚCH MĚST A OBCÍ – Ostrava Hotel Imperial – Elektronické aukce pro MSK.
Administrace veřejných zakázek elektronicky.
Zákon o zadávání veřejných zakázek v Polsku. Právní základ ZÁKON ze dne 29. ledna 2004 o zadávání veřejných zakázek prováděcí vyhlášky.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Sdružení E-TENDERS el. tržiště veřejné správy.
 Jak zaměstnanci tráví pracovní dobu?  Zneužívají vaši techniku k vlastnímu podnikání?  Tisknou soukromé dokumenty?  Vynášejí interní data ke konkurenci?
Praha6.cz Elektronické aukce. eAukce Shodné GUI i logika s osvědčeným eTržištěm Cílová skupina – 1907 registrovaných dodavatelů Až 5 hodnotících kritérií.
Elektronická výběrová řízení na Internetu
Aplikace OTE-COM Novinka – Blokové nabídky na VDT
Systém elektronické podpory obchodování (SEPO)
Presentation Title 1st September 2002
AUKRO.cz Ladislav Majdič Dobrý den,
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy
Název vědeckého projektu
Školní vědecký projekt
Informatika pro ekonomy I LS 2009/2010
Potvrzení souhlasu (GDPR) v systému Bakaláři
Transkript prezentace:

eAukce Elektronická výběrová řízení na Internetu

Transparentní konkurs On-line licitace cen Spolehlivě zaznamenaný průběh Každý ví, kolik potřebuje k vítězství Archivované výsledky Nezávislé prostředí

Intuitivní obsluha To hlavní hned na úvodní stránce Rychlé přihození umožňuje okamžitou odpověď na nabídku konkurence

Podrobný přehled pro účastníka… Možnost sledovat průběh vlastních příhozů Účastník vidí, jak dosud přihazoval, a může průběžně měnit taktiku dalších příhozů.

… i pro organizátory On-line sledování zápasu mezi účastníky Zadavatel výběrového řízení po celou dobu sleduje průběh aukce. Je to zajímavé i napínavé!

Jak získat? Pronájem na jednotlivou aukci Trvalý pronájem Koupě systému a nasazení ve vlastním prostředí ◦Nutná infrastruktura Windows Serverů

DROPMAN s.r.o. Tel: GSM: Zástupce: Vladimír Mužný WWW: