OSOBLAŽSKÝ CECH, O.P.S..

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Představení MAS Zubří země, o. p. s.
Advertisements

Sídlo místní akční skupiny: Maleč 48 (okres Havlíčkův Brod)
ÚSPORA NÁKLADŮ ODEČITATELNÁ POLOŽKA VÝZKUMU A VÝVOJE.
Cyklokonference Třeboň 24. dubna 2007 Bc. Vojtěch Srb KÚ Jihočeského kraje.
KIPR Šumava první schůzka s ředitelem NSZM Ing. Petrem Švecem se uskutečnila na Modravě PS UR, akce komunitního plánování v šumavských.
Změny v podpoře pro období Ing. Marian Piecha, Ph.D., LLM | generální ředitel Brno, 8. října 2013.
Výběr GP Seminář k 1. výzvě k předkládání grantových projektů.
Národní program podpory cestovního ruchu 2010 – 2013 Podprogram Cestovní ruch pro všechny 16. února 2010.
P ROVÁZÁNÍ SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ S TVORBOU STRATEGICKÝCH A ROZVOJOVÝCH PLÁNŮ REGIONŮ.
Víte, že 80 % úspěchu je dorazit tam, kam máte?. Byli bychom rádi, kdybychom to byli právě my, kdo Vám k němu pomůže! Naše nezisková organizace Vám v.
Sociální podnikání v ČR Prosinec Sociální podnikání Inovativní přístup k podnikání s pozitivním dopadem na společnost Společensky prospěšné podnikání.
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Evropský sociální fond v ČR
Místní akční skupina LAG Podralsko Místní akční skupina LAG Podralsko Práce na projektu byly zahájeny v únoru 2011 Název a podobu značky schválila Valná.
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
OP LZZ Název prioritní osy: Sociální integrace a rovné příležitosti Název oblasti podpory: Podpora sociální integrace a sociálních služeb Výzva pro předkládání.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic.
Rada pro rozvoj lidských zdrojů Jihočeského kraje vznikla na podzim roku Zakladatelem byla Jihočeská hospodářská komora. Rada pro rozvoj lidských.
Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje Ing. Tomáš Vašica Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje.
GRANTOVÁ SCHÉMATA SROP KARLOVARSKÉHO KRAJE 2. kolo výzvy Seminář
AGENTURA V ROCE Agentura pro sociální začleňování v romských lokalitách  schválen usnesením vlády č. 85/2008  pilotní fáze 2008 – 2010  odbor.
Sociální podnikání praktická zkušenost
JAK SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ MŮŽE PODPOŘIT ROZVOJ REGIONŮ Petra Francová a Karel Rychtář Nová ekonomika, o.p.s. Výbor pro regiony RVNNO, Pardubice
Vznik sociálního podniku
NÁSKOK DÍKY INFORMACÍM Creditinfo Czech Republic Poskytujeme informace dříve, než zjistíte, že je potřebujete 8.září 2011.
Projekt: Klidnější život s dobrým rodinným rozpočtem „Jak se starat o rodinné finance“ InHelp, o.p.s. 5.Května 3, Milovice.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech Ing. Zdeněk Vašák RP MMR NUTS.
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto SPL : „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
ULTRANET Představení ultra rychlého internetu od společnosti U-Computer s.r.o.
Ruce které umí. „BESKYDY originální produkt ® “ Značka je jednou ze tří nejstarších (2005) značek sdružených v Asociaci regionálních značek (sdružuje.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
MAS Rozvoj Tanvaldska z.s.. 14 obcí obyvatel 43 členů.
AKTUALITY O REALIZACI ROP SČ 13/08/2009 Příbram JUDr. Ing. Tomáš Novotný, Ph.D.
Úspěchy MAS Brdy OD ZALOŽENÍ PO SOUČASNOST Mgr. Helena Kosová , Jince.
Komerční banka - partner pro příjemce dotací Jitka Haubová zástupce výkonné ředitelky korporátního bankovnictví KB 190. Žofínské fórum, Čerpání.
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Seminář pro organizace zřizované krajem Vzdělávání v eGovernmentu v Pardubickém kraji 19. a KrÚ Pk, sál Zastupitelstva Pk 9:00 hod.
KLÍČOVÁ AKTIVITA Č. 6 – RANÁ PÉČE Registrační číslo projektu: CZ.1.04/3.2.00/ Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ.
PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ V OP ZAMĚSTNANOST Mgr. Svatava Škantová vedoucí oddělení projektů sociálního podnikání 18. srpna 2015, Olomouc.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Kladno MAP je místní akční plán vzdělávání, který bude prioritně zaměřen na rozvoj kvalitního a inkluzivního vzdělávání.
MAS CÍNOVECKO o.p.s., organizační složka MAS CÍNOVECKO - LEADER Podpora sociální soudržnosti na území místního partnerství v programovém období
Národní síť Zdravých měst ČR Zdravotní plán města.
Nízkonákladový mezinárodní projekt spolupráce Projekty pro podporu venkovské identity přinášejí novou kvalitu života do venkovských oblastí.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
OP ZAMĚSTNANOST – PODPORA PROJEKTŮ V PRIORITNÍ OSE 2 SE ZAMĚŘENÍM NA SOCIÁLNĚ VYLOUČENÉ LOKALITY Ing. Helena Petroková
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR 3. června 2014 Senát Parlamentu ČR SPOLEK PRO OBNOVU VENKOVA ČR.
Regionální operační program pro NUTS 2 Střední Čechy 2007 – /11/2008 Mladá Boleslav Ing. Jan Přikryl.
"Budete-li dobře pečovat o své tělo, vydrží Vám po celý život" George Coevoet.
Setkání starostů u kulatého stolu Hoštejn Projekt „MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B Tento.
Jednodušší cesta k dotacím v novém programovém období Místní akční skupina Rakovnicko.
Datum: Zpracoval(a): Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Výbor pro národnostní menšiny zastupitelstva Moravskoslezského kraje
Regionální rozměr podpory zemědělství Ing. Josef Ryšavý Litoměřice.
Projekt KAP LK. Dohoda o partnerství Základní změny pro nové programové období 2014 – 2020 od podpory všeho ke koncentraci na priority od plošné podpory.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
Zpracování žádosti na podporu sociálního podnikání do OPZ - příklad dobré praxe Vznik sociálního podniku Hustířanka služby s.r.o. Hradec Králové, 7.
Výzva OP VVV 02_16_032 Budování kapacit pro rozvoj škol II.
Aktualizace strategické vize Strategie rozvoje Jihomoravského kraje 2020 „Kraj, kde je radost žít“
SEMINÁŘ K VYHLÁŠENÉ VÝZVĚ 02/2007 REGIONÁLNÍHO OPERAČNÍHO PROGRAMU STŘEDNÍ MORAVA Olomouc Zlín Uherské Hradiště 18.
SDRUŽENÍ NERATOV,z.s.
Přehled IPRM v ROP Ministerstvo pro místní rozvoj
Možnosti financování obnov památek 2017 Ing. Alena Pospíšilová
Seminář k nové výzvě na místní komunikace 85A - Ing. Václav Chytil
Změny v soutěži Vesnice roku
Poznámky z pohledu rodiny Ing. arch. Jan Florian
Registrační číslo projektu: CZ /0.0/0.0/17_047/
Potenciál sociálního zemědělství pro obec
Podpora sociálního podnikání v rámci CLLD (místní akční skupiny)
Transkript prezentace:

OSOBLAŽSKÝ CECH, O.P.S.

založen 4 obcemi osoblažského regionu: Dívčí Hrad Hlinka Osoblaha Slezské Pavlovice Posláním společnosti je především: podpora socioekonomických aktivit v osoblažském regionu snížení nezaměstnanosti založení sociálních podniků propagace Osoblažska, jeho tradic, kultury a obyvatel

RYCHLÉ OBČERSTVENÍ víkendové jízdy parního vlaku na osoblažské úzkokolejce občerstvení na vlakovém nádraží v Osoblaze pivní vagón

MARMELÁDOVNA výrobna marmelád, džemů, pečených čajů, zpracovatelna medu tradiční produkty z místních surovin

ASISTENT SOCIÁLNÍ PÉČE projektová žádost v rámci výzvy D7 OP LZZ „Asistent sociální péče“ projektová žádost ve fázi hodnocení, splnila podmínky přijatelnosti

Úspěchy Neúspěchy zamítnutí projektových žádostí v rámci výzvy B7 vleklé jednání s úřady zahájení provozování rychlého občerstvení podání projektové žádosti ASP

Osoblažský cech, o.p.s. Hlinka 25, 793 99 Osoblaha Email: info@osoblazskycech.cz Tel.: 554 642 043 http://www.osoblazskycech.cz/ ředitel Bc. Jan Bezděk bezdek.jan@email.cz 737 435 092 obchodní a projektová manažerka Ing. Kristýna Kutálková kutalkova@osoblazskycech.cz 604 337 106

DĚKUJI ZA POZORNOST