Název akce: Seminář softskills pro oblast VaV a spolupráce (inovační management) Datum a místo konání: 15.10.2012 Prezentující: Bc. Filip Valder Téma:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Open source systémy pro digitální knihovnu Martin Lhoták, Knihovna AV ČR, v.v.i. AKP, 16. května 2007, Liberec.
Advertisements

Využití Open Source GIS nástrojů ve výuce zeměpisu na střední škole
Digitální knihovna AV ČR
Martin Šimeček.  seznámit s APEXem – poskytnout základní manuál  vytvořit webovou aplikaci pro sběr informací o databázových systémech  naplnit databázi.
Obsah prezentace 1.Co je RSS 2.Možnosti využití RSS 3.Popis systému cíleného doručování vědeckých a odborných článků 4.Ukázka systému 5.Závěr.
VISK 7 J. Polišenský. Historie ochrany knihovních fondů v NK ČR •1994 vznik odboru ochrany knihovních fondů •1995 dokončení Centrálního depozitáře v Hostivaři.
DSpace zkušenosti se zaváděním systému na Univerzitě Pardubice Seminář Systémy pro zpřístupňování eVŠKP 2007 Brno Lucie Vyčítalová Univerzitní.
Mgr. Pavla Rygelová Ústřední knihovna VŠB-TU Ostrava
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Systémy pro zpřístupňování eVŠKP DSPACE CZ Zpráva o české komunitě DSpace Zpracovala Mgr. Pavla Rygelová Ústřední knihovna VŠB-TUO.
Bc. Vladimíra Kováříková Ústřední knihovna VŠB-TU Ostrava 1. setkání českých uživatelů systému 24. dubna 2008 DSpace na VŠB-TU Ostrava.
Ing. Stanislav Blažek Ph.D. Jindřich Juhaňák
DSpace zkušenosti se zaváděním systému na Univerzitě Pardubice Seminář Systémy pro zpřístupňování eVŠKP 2007 Brno Lucie Vyčítalová Univerzitní.
NET Genium software pro výstavbu a provoz informačního portálu Martin Vonka
Tomáš Dlouhý – prezentace Y13ANW - Redakční systém WNC Tomáš Dlouhý Y13ANW – První prezentace
Jako intranet Bc. Jan Beneš. Intranet - obecná funkcionalita  sdílení dokumentů  diskusní fórum  databáze kontaktů  novinky a aktuality  firemní.
Jak používat systém Kramerius Martin Lhoták Knihovna AV ČR, v. v. i. 32. seminář knihovníků muzeí a galerií při AMG Plzeň.
13. února 2007Systém Kramerius, Martin Lhoták, KNAV1 Systém Kramerius aktuální stav a vývoj v roce 2007 Martin Lhoták, Knihovna AV ČR, v.v.i. SDRUK – IT,
ESTUP – Elektronické STUdentské Práce, Martin Pešava 2006, Brno Systémy pro zpřístupňování VŠKP: zkušenosti, možnosti, nabídky, potřeby... Systém pro eVŠKP.
VUFind aneb jak mít webový OPAC méně ošklivý Pavla Švástová Moravská zemská knihovna Konference knihovny současnosti 2011.
E-learning ve výuce na SŠ
OP Vzdělání pro konkurenceschopnost Moderní absolvent strojírenství Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
SUAleph, České Budějovice 23. dubna 2014 Martin Vojnar, MULTIDATA Praha s.r.o.
Walter Schorge Archa – Open Source archivní informační systém v NTM Archivy, knihovny a muzea v digitálním světě
OpenAIRE Open Access Infrastructure for Research in Europe. Nástupce projektu DRIVER. Portál umožňuje.
Streaming pomocí technologií FLASH
Open Journal System Lucie Vyčítalová Univerzitní knihovna UPa 5. setkání českých uživatelů systému Dspace Prosazování politiky otevřeného přístupu Vysoká.
Autodesk – 3Ds Max Chrbolková Markéta. Obsah 1.O programu 3Ds Max 2.Využití 3.Praktické ukázky 4.Formát DWF 5.Užitečné odkazy.
Návrh Designu a správa multimediálních souborů Dalibor Kačmář Microsoft ČR Host: Julius Hájek Microsoft.
Redakční systém dopravní informace pro státní správu ISSS 4. dubna 2006.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ AKTIVITA JE SPOLUFINANCOVÁNA EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY Dosavadní zkušenosti s obdobnými.
©Rytmus 2007 DVD Společenská odpovědnost firem Výstup CIP EQUAL projektu „Podporované zaměstnávání pro sociálně odpovědné firmy“ o.s. RYTMUS Projekt je.
Zkušenosti s nasazením svobodného software při výuce
Daniel Jakubík Repozitář vědeckých prací.
Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/ s názvem „Výuka na gymnáziu podporovaná.
EndNoteWeb a ResearcherID – užitečné nástroje Web Of Science
Název akce: Seminář softskills pro oblast VaV a spolupráce (inovační management) Datum a místo konání: Prezentující: Daniela Tkačíková
Digitální knihovna UPa 5. setkání českých uživatelů systému DSpace Prosazování politiky otevřeného přístupu Vysoká škola báňská – Technická univerzita.
METODICKÝ SEMINÁŘ ETWINNING. eTwinning eTwinning Partnerství škol v Evropě Projekty spolupráce na dálku Komunita evropský škol.
Kramerius 4 – nová generace systému pro digitální knihovnu Martin Lhoták Knihovna AV ČR, v. v. i. Archivy, knihovny, muzea v digitálním světě ,
Digitální knihovna UPa možnosti dalšího rozvoje na vlně trendů open access 3. setkání českých uživatelů systému DSpace VŠB-TUO Ostrava, 19. květen 2010.
Příležitost pro mladé výzkumníky CZ.1.07/2.3.00/ Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.
TVORBA WEBOVÝCH APLIKACÍ S VYUŽITÍM OPEN SOURCE CMS Autor: Lukáš Dubina Vedoucí práce: PaedDr. Petr Pexa Jihočeská Univerzita České Budějovice 2010 Prezentace.
TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI Fakulta mechatroniky, informatiky a mezioborových studií Tento materiál vznikl v rámci projektu ESF CZ.1.07/2.2.00/
FP7 post-grant Gold Open Access Pilot Představení Pilotního projektu zlatého otevřeného přístupu Evropské komise a projektu OpenAIRE Mgr. Pavla Rygelová.
Rozklad čísel 6 – 10 – doplňování varianta A
WEBOVÝ PORTÁL O POČÍTAČOVÝCH HRÁCH ROMAN POSPĚCH.
OP Vzdělání pro konkurenceschopnost Moderní absolvent strojírenství Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Využití citačních databází při psaní odborného textu.
EVŠKP na OU cesta integrace 10. Listopad, 2005 Jiří Šimonek a Robert Bohoněk Centrum Informačních Technologií Ostravská univerzita.
Metody ukládání časoprostorových dat pro multirelační dolování Martin Večeřa Laboratoř vyhledávání znalostí Fakulta informatiky Masarykova Univerzita Brno.
Publicita v projektech. Povinná součást všech projektů spolufinancovaných z fondů EU –je předmětem kontrol Nařízení Komise č. 1828/2006 –kdo dává peníze.
Publicita v projektech spolufinancovaných z ESF/OP LZZ.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Tato prezentace byla vytvořena
Městská knihovna Tábor a Souborný katalog ČR
SW počítače - operační systém
TIPY A RADY PRO PRÁCI S ELEKTRONICKÝMI ČASOPISY
OpenAIRE Plán managementu dat
Open Journal System a otevřené časopisy
Obor: Elektrikář Ročník: 1. Vypracoval: Bc. Svatopluk Bradáč
Nástroje otevřeného publikování
Tato prezentace byla vytvořena
Vysoké učení technické v Brně
Vysoké učení technické v Brně
RNDr. Vladimír Krajčík Ph.D.
Název učebního materiálu
Interaktivní vyhledávání dvou stejných obrázků.
Otevřený časopis: standardy vědeckého publikování
Rozklad čísel od 1 do 10 Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Transkript prezentace:

Název akce: Seminář softskills pro oblast VaV a spolupráce (inovační management) Datum a místo konání: Prezentující: Bc. Filip Valder Téma: Technické možnosti Open Journal Systems projekt Spolupráce pro budoucnost CZ 1.07/2.4.00/ Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.

Open Journal Systems Publikační systém určený pro časopisy Open source Licence GNU GPLv2 Komunitní a placená podpora První release v r Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.

Požadavky na systém L inux/Windows, A pache, M y-/PostgreSQL, P HP Možnost dedikovaného hostování ve 3 variantách Administrace systému (ukázka z dokumentace, ukázka instalace)ukázka z dokumentace ukázka instalace Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.

Možnosti systému Kompletní redakční proces Publikační prostor pro libovolné formáty datových souborů Archiv a vyhledávání Pluginy, témata, šablony Splash screen, podpora pro audio/video obsah Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.

Přidělování DOI Napojení na systém CrossRef pro přidělování DOI (persistentních ID článků) Ukázka Plugin pro XML export Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.

Možnosti rozšíření Autentizační pluginy: LDAP, Shibboleth XML pluginy pro import/export článků, čísel, uživatelů PayPal plugin Doplněk OpenAIRE pro indexaci obsahu časopisu evropským portálem OpenAIRE Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.

Odkazy Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.

Děkuji za pozornost Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.