IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2002 Internet ve státní správě a samosprávě, 29.-30.3.2004 Programy „Blended Learning“ pro zaměstnance.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Advertisements

IBM … creating the future of learning Konference ISSS 2005, Hradec Králové Omyly při přípravě i realizaci distančního vzdělávání dospělých RNDr. Jana Pradlová,
Martin Weiter, Petr Zdílna, Karolína Černá, Miroslava Krčmová
Podnikové informační systémy Úvod
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Virtuální učebna aneb „webinář“.
Zkušenosti ze studijního pobytu v univerzitní knihovně University College of Borås Bibliotheca Academica – CPVŠK Plzeň, 5. listopadu 2008 Lucie Vyčítalová.
Global network of innovation e-government – Užití IT v sociálním pojištění E-government Užití informačních technologií v sociálním pojištění.
© 2008 IBM Corporation Webov á ře š en í Petr Kunc Tom áš V á vra
Člen skupiny HVB Group E- HVB Bank Petra Slabá, HVB Bank Czech Republic a.s. Lucie Melicharová, learn2grow s.r.o.
Povodňový informační systém Ing
Studijní opory pro distanční vzdělávání z hlediska pedagoga Jitka Komárková Ústav systémového inženýrství a informatiky Fakulta ekonomicko-správní Univerzita.
Rozvoj e-learningové formy vzdělávání zaměstnanců ve správních úřadech
Jak efektivně využít BIG DATA pro práci v HR?
E-Learning Strategie společnosti Microsoft pro podporu vzdělávání
Moderní vzdělávací systémy vyšších a vysokých škol neuniverzitního typu Ing. Daniel CHOC CCA Group a.s.
© 2009 IBM Corporation Lotus SW Přehled produktů Petr Kunc,
Elektronická publikace Vydavatel: Triada, spol. s r.o. SOLÓN informační systém o veřejné správě Ing. Barbora Mertová.
Efektivně vzdělávat zaměstnance? Víme jak na to. SAP ČR a Oxygen Solutions Milan Štolba Ing. Milan Štolba; ředitel sekce Rozvoj vzdělávání; Oxygen Solutions,
E-learningový kurz ÚK PdF bilance ročních zkušeností.
TYPOLOGIE V OBLASTI E- BUSINESS. E-business – veškeré formy elektronické komunikace a obchodování, kdy jsou využívány internet, intranet, extranet E-comerce.
LiveContent Univerzální Formulářové Řešení Michal Petrtýl, Marek Beneš.
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci nabízí distanční kurz s e-learningovou podporou DISTANČNÍ MINIMUM.
ELearning na FIM UHK Fakulta informatiky a managementu Univerzita Hradec Králové.
ISSS 2003 BusinessInfo.cz Portál státní správy pro malé a střední podnikatele Miloslav Marčan, Ministerstvo průmyslu a obchodu Michal Sontodinomo, CzechTrade.
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Bohumil Havel.
MV RPS, 1. červen 2005 RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
„Teleworking aneb Práce na dálku“, Praha IBM Learning: „Success is Making Others Successful“ © 2007 IBM Corporation Virtual Working Jana Pradlová.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A5 Nástroje informatiky pro získávání informací a jejich zpracování.
Tomáš Sýkora GOPAS, a.s. Úskalí e-learningu Tomáš Sýkora GOPAS, a.s.
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci DISTANČNÍ MINIMUM Vstupní tutoriál DPRA0508, DMPRA Mgr. Monika Všetulová.
© 2007 IBM Corporation Duben, 2007 Dokumentová řešení IBM pro státní správu Daniel Beneš.
Zavedení systému řízení pracovního výkonu provázaného do systému odměňování a vzdělávání zaměstnanců ministerstva, rozvoj manažerských dovedností Dodavatel:
Nové formy vzdělávání zaměstnanců ve veřejné správě
Internetové poradenství na portálech e-Governmentu Jana Andrýsková, Jiří Hřebíček Provozně ekonomická fakulta, MZLU Brno.
2. LMS Unifor. E-learning vzdělávací proces, využívající informační a komunikační technologie k tvorbě kurzů, k distribuci studijního obsahu, komunikaci.
Obchodní akademie Chrudim. Další vzdělávání ve spolupráci s úřadem práce.
ISSS 2003 PORTÁL VEŘEJNÉ SPRÁVY PORTÁL VEŘEJNÉ SPRÁVY Základní koncepce a prototyp Ing. Břetislav Moc
Digitální strategie krajů Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Digitální strategie krajů Datum:
INTERNET VE STÁTNÍ SPRÁVĚ A SAMOSPRÁVĚ 2008 © Copyright IBM Corporation 2008 Správa obsahu v podání IBM 7. – 8. dubna 2008 ibm.com/cz/public Daniel Beneš.
Business Consulting Services Internet ve státní správě a samosprávě 2003 © 2003 IBM Corporation Elektronické daňové podání Pavel Rozsypal IBM Česká republika,
Information Worker v období 2006/2007 People – ready business Drahoslav Dvořák Solution Specialist Microsoft.
Ministerstvo informatiky Cíle a plány 2003 Vladimír Mlynář ISSS
Plošná inovace předmětů s využitím e- learningových nástrojů Informačního systému Masarykovy univerzity (IS MU)
Informační systém UNIV 2 Kraje Ing. Marek Kocan , UNIV 2 KRAJE, Ostrava, PragoData Consulting, s.r.o.
Publikování prostorových dat na Internetu (prezentace pro VLE Dílna) Ing. Jan Růžička Institut geoinformatiky VŠB-TU Ostrava, HGF tř. 17.listopadu
Sales & Consulting IGS, Czech Republic © 2005 IBM Corporation Optimalizace a sdílení informací ve státní správě Pavel Hrdlička.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
Moderní personalistika Úvod
Moderní personalistika I. BLOK
Elektronické podatelny právo a praxe ISSS Hradec Králové Jan Hobza
Moderní personalistika I. BLOK
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 Portál veřejné správy portal.gov.cz Ing. Dana Bérová
YOUR SYSTEM, spol. s r. o. Ing
ISSS 2003 PORTÁL VEŘEJNÉ SPRÁVY Ing. Dana Bérová Ministerstvo informatiky.
Sdílení dat o veřejné správě Jaroslav Svoboda MV, úsek informatiky odbor informatizace veřejné správy.
ELearning na počátku nového tisíciletí a pět let poté Miloslava Černá Petra Poulová.
Ing. Marek Šmíd, MBA Institut pro veřejnou správu Praha
Most, 24. ledna 2008 Univerzita půl třetího věku Závěrečný seminář Mgr. Jaroslava Barbara Sporková
Znalostní a vzdělávací databáze pro energetiku Praha, Květen 2009 INERGO, a.s. Praha CDFE, o.p.s. Praha INERGO výukový server.
Akreditovaný e-learningový kurz Rovné příležitosti žen a mužů Ing. Petr Špindler, RENTEL a.s. Konference „Rovné příležitosti“ MV ČR, Praha,
Katastr nemovitostí na internetu a reálné možnosti jeho využití fyzickými a právnickými osobami Č e s k ý ú ř a d z e m ě m ě ř i c k ý a k a t a s t r.
Vzdělávací programy projektu „Implementace nové integrovatelné e- learningové infrastruktury do rezortu MV prostřednictvím videokonferenčního řešení“ Registrační.
Univerzitní informační systém III., Lednice 2004 eLearningový systém ELIS Roman Malo
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vzdělávání zaměstnanců v UniCredit Bank, a.s. Autor bakalářské práce:
Elektronický obchod z pohledu České republiky
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Transkript prezentace:

IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2002 Internet ve státní správě a samosprávě, Programy „Blended Learning“ pro zaměstnance veřejné správy RNDr. Jana Pradlová, CSc.

IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2003 Internet ve státní správě a samosprávě, Obsah 1. Úvod 2. Program Minimum o EU 3. Blended Learning 4. WorkPlace Learning 5. Závěr

IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2003 Internet ve státní správě a samosprávě, Úvod 2. Program Minimum o EU 3. Blended Learning 4. WorkPlace Learning 5. Závěr

IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2003 Internet ve státní správě a samosprávě, kurz EU – základní modul (Usnesení Vlády č. 601/1999) 2. kurz EU – rozšířený modul (Usnesení Vlády č. 841/1999) 3. kurz EU – strukturální fondy 4. kurz EU – Evropské minimum (Usnesení Vlády č. 965/2003) Program EU2

IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2003 Internet ve státní správě a samosprávě, Program EU1

IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2003 Internet ve státní správě a samosprávě,  Práce v systému - animace  Studijní průvodce - kurz  Minimum o EU - kurz  Závěrečný test - kurz  Hodnocení studia – elektronický formulář  Osvědčení – tištěný materiál Program Minimum o EU 2

IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2003 Internet ve státní správě a samosprávě,

IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2003 Internet ve státní správě a samosprávě, Obsah Služby Technologie IBM Learning Solutions 2

IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2003 Internet ve státní správě a samosprávě, Koordinátor ISS ÚV 2 SÚSÚSÚSÚSÚSÚSÚ Příprava kurzů Implementace IBM LLS Správa systému Správa uživatelských účtů Aktualizace kurzů Organizace studia IBM Služby Program EU

IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2003 Internet ve státní správě a samosprávě, Úvod 2. Program Minimum o EU 3. Blended Learning 4. WorkPlace Learning 5. Závěr 3

IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2003 Internet ve státní správě a samosprávě, Strategie Metody Technika IBM 4-Tier Model 3

IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2003 Internet ve státní správě a samosprávě,  Základy právního vědomí  Základy správního práva  Etika  Rovné příležitosti mužů a žen  Vybrané kap. z oblasti životního prostředí  Veřejná správa v ČR  Veřejné finance  Minimum o EU  Komunikace  Informační zdroje a toky  Základy pracovního práva a odměňování zaměstnanců Univerzální vzdělávací blok vstupního vzdělávání 3

IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2003 Internet ve státní správě a samosprávě, Úvod 2. Program Minimum o EU 3. Blended Learning 4. WorkPlace Learning 5. Závěr 4

IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2003 Internet ve státní správě a samosprávě, WorkPlace Learning Islands of Learning LMS systémy Learning Integration Integrace LMS s podnikovými systémy On Demand Learning Kombinace produktů pro konkrétní řešení Benefits Realized Business priorities Learnin g Strategy Performance Requirement s 4

IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2003 Internet ve státní správě a samosprávě, WorkPlace Learning 4

IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2003 Internet ve státní správě a samosprávě, e-work place (kombinace produktů pro konkrétní řešení) Self-service HR Filtered internal/ External content Messaging Portals Search Collaboration e-Learning Document/Content Management People Finding Workflow Application Integration e-work place 4

IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2003 Internet ve státní správě a samosprávě, On Demand work place Document Library Customized links to favorite apps Virtual Teaming Awareness Personalize d Content Messaging & Calendar eMeetings Personalized Employee Services People Finding e-Learning 4

IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2003 Internet ve státní správě a samosprávě, IBM Lotus WorkPlace = platforma s navzájem oddělenými logickými vrstvami, plně lokalizovaná  WorkPlace Messaging mail, kalendář  WorkPlace Team Collaboration sdílené dokumenty, diskusní skupiny, chat, videokonference  WorkPlace Collaborative Learning e-learning a jeho řízení  WorkPlace Web Content Management správa obsahu 4

IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2003 Internet ve státní správě a samosprávě, „Kurzy“ pro WorkPlace -důraz na „produktové“ kurzy -vyhlášky, směrnice, nařízení -pracovní porady, jednání 4

IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2003 Internet ve státní správě a samosprávě, Úvod 2. Program Minimum o EU 3. Blended Learning 4. WorkPlace Learning 5. Závěr

IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2003 Internet ve státní správě a samosprávě, Člověk (subjekt vzdělávání) Pedagogika Společnost Profesionální rozvoj 5 Rovnováha mezi člověkem a technologií Technologie Aplikace a nástroje Obsah Infrastruktura

IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2003 Internet ve státní správě a samosprávě, Děkuji za pozornost