Propojení informatiky s přírodopisem

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MS Malování I. VY_32_INOVACE_57_MS_Malovani_I.
Advertisements

GIMP 3.L. Odkazy Zdrojů či návodů je na internetu téměř nekonečně, uvádím jen některé, které jsem zahlédl: • cafe.cz/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=53www.gimp.cz.
Úprava fotografií - koláž
Český jazyk 3.třída Ostrov pokladů-Jiří Žáček- práce s textem
Martin Adam Švadlenka. Úvod Téma Desková aplikace Zadání Vytvořit funkční deskovou aplikaci, která by dokázala spustit hru Lodě, podobnou těm které známe.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Vyjmenovaná slova Vyjmenovaná slova po S VY_32_INOVACE_11 Sada 15 Základní škola T. G. Masaryka, Český.
Vypracoval: Václav Fichtner. Na tomto obraze je jasně vidět malířova nespoutaná ruka. Hlavně barevné přechody jsou výrazné a barvy jsou hodně syté.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Vyjmenovaná slova
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Zde se naučíme jak měnit pozadí snímků 1/ U jednotlivého snímku zvlášť 2/ U všech snímků zaráz.
HRAJEME SI S ČÍSLY Sčítání do 10 VY_32_INOVACE_7
ZŠ, Týn nad Vltavou, Malá Strana
Matematika a její aplikace
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet Posílání velkého množství dat VY_32_INOVACE_20 Sada 12 Základní.
VÝTVARNÉ TECHNIKY Tisk z koláže
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Zeleň „Den Země”. Na tomto obrázku je vidět udržovanost trávníků a okolních stromů.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_2.18 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi I. Rastrová grafika-promítání Typ: DUM - kombinovaný.
Hrát hru Autoři. Rytíř pěší Rytíř jezdec Do jeskyně Do hospody Na hrad.
Matematika a její aplikace
VY_32_INOVACE_4.2.IVT4N,1,2.16/Če Gymn á zium, Český Tě ší n, př í spěvkov á organizace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Počítačová grafika iPad – aplikace AjPuzzle VY_32_INOVACE_18 Sada 26 Základní.
Všechno to začalo na náměstí S panem Andersenem a starostou.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Zdraví z přírody celoroční projekt ZŠ PROVAZNICKÁ pro školní rok 2013/14 7.B.
Propojení informačních technologií s přírodopisem
Matematika a její aplikace Číslo a početní operace ve 4. třídě Počítání v geometrických tvarech VY_32_INOVACE_18 Sada 24 Základní škola T. G. Masaryka,
GIMP – úpravy fotografií. Příliš tmavá fotografie Někdy se nám podaří vyfotit snímek tak, že téměř není vidět, co jsme fotili.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Vesmírná loď autor: Kateřina Marková.
Zařazení prezentační aplikace do výuky zeměpisu..
EU ICT2/1/1/19 Člověk a svět práce – 4.,5. ročník Téma : Textilní koláž - práce ve skupině, práce s textilem Průřezová témata: enviromentální výchova,
Moje Zvířata Bára, Bella, Chip.
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/17.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie MS Word 2010 Word - vložení obrázku VY_32_INOVACE_16 Sada 10 Základní škola.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Mluvnice jazyka českého na 1. stupni ZŠ Věty oznamovací VY_32_INOVACE_01 Sada 22 Základní škola T.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura
LOGOPEDICKÉ KVARTETO Kvarteto obsahuje sadu karet s orofaciálním cvičením. Soubor karet představuje 32 cvičení rozdělených na cvičení jazyka a úst.
Florbal Florbal vznikl původně v zámoří, ale organizovaně se začal hrát na Skandinávském poloostrově – ve Švédsku. Švédové tuto hru nazývali „innebandy“.
Matematika a její aplikace
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí: Funkce - lineární Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Windows 7 – hlavní panel, základní nastavení Windows 7 – nastavení spořiče.
FYZIKÁLNÍ POKUS NA OHŘEV VZDUCHU POMOCÍ SLUNCE (tepelné záření) Základní škola Dr. E. Beneše, Mladá Boleslav.
Tvorba prezentace Vypracovala : Jana Šimková, ZŠ a MŠ Mladoňovice Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
VYPRACOVALA :MARIE MALÍKOVÁ 2015 POČÍTEJ! ZAČÍT HRU ZAČÍT HRU.
Masky vrstev Nástroj vhodný pro úpravu a retuš fotografií.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Rozklad světla Vypracoval: Lukáš Karlík
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 4– POWERPOINT – PRÁCE S TEXTEM Název školy:
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 13– ZVUK V PREZENTACI. Název školy:
Název školy: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF Autor: Lucie Beranová, Název: VY_32_INOVACE_09_VARNSDORF Téma: Orientace.
Referát – památka ČR Kritéria hodnocení.
Bingo – vzory podstatných jmen
Nouns and verbs Vypracovala Mgr. Eva Pěčková pro
DUM I. / 20. zvířata v naší přírodě
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
VY_52_INOVACE_23_02_Královéhradecký kraj 2
Obrázek dostupný z: ZVÍŘATA Obrázek dostupný z:
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ speciální Litvínov, Šafaříkova 991, okr. Most
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
Rozložení nadpisu Podnadpis.
Pracovní postup Jiří Borovička,Dan Duong. Fotky.
LOGOPEDICKÉ KVARTETO Kvarteto obsahuje sadu karet s orofaciálním cvičením. Soubor karet představuje 32 cvičení rozdělených na cvičení jazyka a úst.
Rozložení obrázku s titulkem
Chodba plná zábavy Autorský kolektiv: Tomáš Vorlíček Adéla Posová
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
téma vyjádření Obrázek SmartArts obrázky na červeném pozadí
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_32_INOVACE_03_Naše země v dávných dobách.
Zoner Callisto 4 Callisto 3 – text, využití. Zoner Callisto 4 Callisto 3 – text, využití.
Černý Petr 1−10 Pomůcka se skládá z 21 karet. Na deseti kartách jsou čísla od 1 do 10, na deseti kartách jsou odpovídající skupiny teček a na poslední.
Transkript prezentace:

Propojení informatiky s přírodopisem

Vybírání obrázku Vybraly jsme fotku zvířete, kterou jsme později nastavily jako pozadí prezentace Prozatím jsme nechaly pozadí prezentace bílé vypracovaly Maru Soldátová a Bára Kvasnicová

Zpracovávání prezentace Zakryly jsme jeden snímek prezentace sítí obdélníků, tak aby nebyl vidět ani kousek pozadí vypracovaly Maru Soldátová a Bára Kvasnicová

Nastavení pozadí Nastavily jsme vybraný obrázek jako pozadí snímku vypracovaly Maru Soldátová a Bára Kvasnicová

Hra Potom jsme začali hrát hru (odkrývačku) vypracovaly Maru Soldátová a Bára Kvasnicová vypracovaly Maru Soldátová a Bára Kvasnicová

Děkuji za vaši pozornost vypracovaly Maru Soldátová a Bára Kvasnicová vypracovaly Maru Soldátová a Bára Kvasnicová