Kateřina Lednická1 Mé studium na UTB a Evropská unie Kateřina Lednická.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_ 32_INOVACE_Čj.Žá.13.
Advertisements

Virtuální vzdělávací prostředí na FaME UTB ve Zlíně Virtuální vzdělávací prostředí na FaME UTB ve Zlíně E-learn 2002 Žilina 5. – 6. února 2002 E-learn.
Fakulta managementu a ekonomiky INFRASTRUKTURA JAKO PODMÍNKA EKONOMICKÉ PROSPERITY REGIONU RNDr. Oldřich Hájek, Ph.D.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
EU 2020: Obnovitelné zdroje či jádro Petr Binhack
Jsme v EU, buďme v obraze. Metodologie výuky a práce s materiály a zdroji Eva Pluskalová.
E-knihy III, Národní technická knihovna E-knihy III, Národní technická knihovna Zkušenosti s výpůjčkami Flexibooks David Janulík.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n.
4-ČR- POLOHA, ROZLOHA, SOUSEDNÍ STÁTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou: A. Strádalová, Mgr. D. Nováková. Vytvořeno dne.
Dopisy učitelům.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
EVROPSKá UNIE.
MOŽNOSTI PODNIKÁNÍ NA UKRAJINĚ
Státy Evropské Unie Vytvořil Tomáš Galle, číslo 7.
Podpora vodohospodářské infrastruktury v obcích Zlínského kraje Zlín Lenka Gregorová.
Výuka makroekonomie v magisterských programech na Ekonomické fakultě VŠB-TUO Martin Macháček Praha,
Fakulta managementu a ekonomiky Prostorový vzor finanční alokace dopravních projektů kohezní politiky jako faktor regionálního rozvoje doc. RNDr. Oldřich.
Symboly Evropské unie.
Jsme v EU, buďme v obraze. Metodologie výuky a práce s materiály a zdroji Eva Pluskalová.
Fakulta managementu a ekonomiky
Přednáška Jan Dvořák. Osnova Nadpis a text Nadpis a 2 sloupce textu Nadpis a obsah (tabulka) Nadpis a 2 obsahy (graf, klipart) Nadpis a 3 obsahy (obrázek,
Návrh předmětu a jeho inovací Obchodní podnikání PhDr.Iveta Šimberová, Ph.D.
Kybernetika Jakub Ježek 3IT.
Slovensko, Slovinsko, Maďarsko III2-Z7-III-16
Národní srovnávací zkoušky v přijímacím řízení na VŠ S sebou - test OSP NSZ = Národní srovnávací zkoušky OSP = Test obecných studijních předpokladů.
Výskyt HIV/AIDS v ČR MUDr. Michael Vít,PhD Hlavní hygienik ČR a náměstek ministra zdravotnictví ČR.
KONFERENCE „VĚDA, MANAGEMENT A LIDSKÉ ZDROJE“ SENÁT PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY 1. PROSINCE 2011 HLAVNÍ SMĚRY PROJEKTU NAKI „ EFEKTIVNÍ METODIKY PODPORY.
Přednáška Jan Dvořák. 2 Osnova Nadpis a text Nadpis a 2 sloupce textu Nadpis a obsah (tabulka) Nadpis a 2 obsahy (graf, klipart) Nadpis a 3 obsahy (obrázek,
Vybrané statistické údaje zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: 17.
Dopisy učitelům. Vážený pane magistře, chtěl bych přijít na vaše konzultační hodiny, ale nemůžu, protože mám v té době výuku. Chci vás požádat o jiný.
IPS Informační a poradenské středisko pro volbu povolání a změnu zaměstnání Ing. Ivana Šatrová.
Seznamovací pobyt pro studenty 1. ročníku ak. roku 2014/2015 FaME UTB ve Zlíně Organizátoři: Ústav tělesné výchovy UTB Studijní oddělení FaME AIESEC -
EVROPSKÁ UNIE OFICIÁLNÍ VZNIK EU 1993 Současná politická společnost má neustálou potřebu se sdružovat. Sdružení jako hlavní myšlenku má i Evropská.
Pravopisné toulky Prahou Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastPravopis vesele i vážně Datum vytvoření24. 8.
„Partnerství pro konkurenceschopnost“ Název projektu: „Partnerství pro konkurenceschopnost“ Zkrácený název projektu:„PARKON“ OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Evropská unie. Pojem a význam Evropské unie Definice Evropské unie (dále jen EU) Aktuální počet členů EU Rok vstupu ČR do EU Cíle EU (čtyři základní svobody)
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem EU-OPVK-CZ.1.07/1.4.00/ :III/2 VY_32_INOVACE_02-18 ZEMĚPIS NA II. STUPNI ZV-LMP (Z) Téma:
STUDIJNÍ A ZKUŠEBNÍ ŘÁD UTB VNITŘNÍ NORMA FAKULTY MANAGEMENTU A EKONOMIKY.
Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.3.00/ Název projektu: Měření výkonnosti Rozvoj lidských zdrojů v oblasti výzkumu měření a řízení výkonnosti podniků,
EVROPSKÁ UNIE.
Prof. Ing. Hana Machková, CSc. Rektorka
Čas, kdy si musím vybrat, co dál…
Multimediální prezentace vzdělávacích oblastí ŠVP
ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín
TIPY A RADY PRO PRÁCI S ELEKTRONICKÝMI ČASOPISY
Ústav řízení dopravních procesů a logistiky
VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 2016 RNDr. Alexander Černý
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
Zkrácený název projektu: „Rozvoj kompetencí“
Zpráva o studiu za rok 2015 Zdeňka Chmelíková
JAKÝ EFEKT MAJÍ STÁVAJÍCÍ ŠKOLENÍ?
Facility management jako součást efektivní správy společnosti
ZALOŽENÍ ESÚS V EUROREGIONU NEISSE-NISA-NYSA
Zpráva o studiu za rok 2016 Zdeňka Chmelíková
VLASTIVĚDA vypracovala: Mgr
Vysoké učení technické v Brně
Vysoké učení technické v Brně
Přednáška Jan Dvořák.
Nezaměstnanost absolventů UTB
EURATOM: základ evropské spolupráce
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
Právo, Účetnictví, Webový design a grafika, Ekonomika a mezinárodní obchod, PÍSEMNÁ A ELEKTR. KOMUNIKACE, Reklamní a marketingová komunikace, Právo Evropské.
VY_32_INOVACE_07_Zeměpis_8.ročník 15_Evropská unie, NATO
Zpráva o studiu za rok 2013 Zdeňka Chmelíková
ZŠ Týnec nad Labem AUTOR: Mgr. Iveta Hejtmánková
Evropská unie AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Transkript prezentace:

Kateřina Lednická1 Mé studium na UTB a Evropská unie Kateřina Lednická

2 Představuji se Jmenuji se Kateřina Lednická Studuji na UTB, fakulta ekonomiky a managementu Patřím do skupiny číslo 13 Zde by mělo být mé foto, ale bohužel není dostupné

Kateřina Lednická3 Mé studium Na FaMe studuji prvním rokem, zatím mě to baví Minulý rok jsem studovala v Praze na VŠE Praha mne nezaujala, předpokládám, že ve Zlíně to bude lepší

Kateřina Lednická4 Struktura UTB UTB Fakulta technologická Fakulta humanitních studií Fakulta aplikované informatiky Fakulta managementu a ekonomiky Fakulta multimediálních kumunikací

Kateřina Lednická5 Evropská unie Historie EU sahá až do roku 1955 Česká republika vstoupila do EU v roce 2004, stejně jako Slovenská republika Nyní má EU 27 členů, poslední členové byli přijati na začátku roku 2007 Počet hvězd na vlajce nemá žádnou souvislost s počtem členských států

Kateřina Lednická6 Děkuji za pozornost