Fast track - Základní informace. A New ABO/M+ Min. 100 BH KUPON Výhody pro Nového VPA/M+ Slevový kupón za 100 bodovou objednávku přes internet – mezi.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sassí cosmetics ®. Každý začíná v pozici Sassí Beauty Partnerka. Další pozice jsou: 1.Sassí Koordinátorka 2.Sassí Ředitelka Nyní si ukážeme, jak můžete.
Advertisements

Žhavé Pero !Tyto noviny jsou pouze pro MK! 1 Číslo Žhavé Pero !Tyto noviny jsou pouze pro MK! 1 Číslo.
Výpočet mzdy.
Země hojnosti a blahobytu…… Finanční nezávislost a svoboda…… Volný čas pro sebe a rodinu…… Mějte stále na paměti, že za svůj vlastní úspěch jste si sami.
Produktová prezentace Euphony
Změny Marketingového plánu Firmy „Dr. Nona” Od
WINALITE Jeden svět Jeden tým Jeden sen Zveme Vás ke spolupráci
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
SKENEROVÉ BONUSY.
Kdo vlastně jsme? Jsme skupina mladých fotografů, kteří se zajímají zejména o MHD. Navštěvujeme dny otevřených dveří, muzea, hrady, zámky a nakonec jednou.
Stávající stav Normativní financování (rozpočet na mzdy pedagogů je určován podle počtu dětí, stejně jako počet pedagogů na určité množství dětí) 112.
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_01_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
VÍTEJTE VE SVĚTĚ WowWe Bill Starkey VIDEOKOMUNIKACE 36 miliard videí prohlídnuto online každý měsíc 30 milionů Skype uživatelů v daném okamžiku 280.
1 PENZIJNÍ REFORMA. 2 DŮLEŽITÉ TERMÍNY – pouze do tohoto termínu může zákazník uzavřít smlouvu o penzijním připojištění za současných výhodných.
Základy finanční matematiky
Jednoduché úrokování.
WINALITE prodej MALOOBCHOD Kč ZISK Kč I II III IV 1 set = Kč distributor STŘÍBRNÝ 5 setů = Kč (jednorázový.
Phyto Life ™ - Chlorophyll (chlorofyl)*
Vymáhání pohledávek.
Ochrona praw autorskich © sierpień PLÁN MARKETINGU A SPOLUPRÁCE - základy.
OSVČ – sociální zabezpečení 2014
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
KOMPENZAČNÍ PLÁN PRODEJE PREZENTACE
Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost VY_62_INOVACE_A1 – 26.
Součást Saint-Gobain Uhaste žízeň s ISOVEREM A Brand of Saint-Gobain.
Omezení plateb v hotovosti Dana Šramková. Omezení plateb v hotovosti dle zákona č. 254/2004 Sb. povinnost provádět vybrané nadlimitní platby bezhotovostním.
Pharma Factoring Factoring České spořitelny, a.s.
NÁVRATNOST INVESTICE DO VAŠEHO PODNIKÁNÍ. VÝŠKA INVESTICE 470 EURO KČ (DLE KURZU ČNB) ZDROJE RODINA KAMARÁDI KONTOKORENT BANKA KČ NA PŮL.
Čerpání rozpočtu přímých výdajů za rok 2009 Zpracoval: OŠMS, oddělení přímých nákladů Datum:
Kurzy eura v roce 2009 k prvnímu dni v měsíci zaokrouhlené na celé Kč Kč28.
VÝHODY NEJVĚTŠÍHO MULTIPARTNERSKÉHO PROGRAMU V ČR
OSVČ – zdravotní pojištění 2014
Marketingový plán Marketing používej a poděl se s ostatními Spojování úsilí Podnikat pro sebe - ale ne sám Welcome.
OSVČ – sociální zabezpečení OSVČ - podnikatel Vyměřovacím základem je 50 % z (příjmy – výdaje = ZISK). Rozhodným obdobím je kalendářní rok. Za.
- k valné hromadě – hlasování za každou 1 Kč vkladu – 1 hlas (možno odlišně upravit ve SS)
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
Název školy : Základní škola a mateřská škola, Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Svoboda nad Úpou, okres Trutnov.
Podnikatelský záměr Název prodejny: Sweet Cupcakes
Účtování o zaměstnancích 336 / / ,221 hrubé mzdy zdravotní pojištění sociální pojištění daň z příjmů srážky ve prospěch jiných.
Hospodářský výsledek firmy Stanovení zisku Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Karel Zíka. Dostupné z Metodického portálu.
{ Roční zúčtování záloh na daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků a daňového zvýhodnění Adam Linek Adam Buchta a kol. Finanční.
Finanční trh. Pojmy Úrok- peněžitá odměna za půjčení peněz Úroková míra- velikost úroků v procentech, procentní vyjádření navýšení půjčené částky za určité.
Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Číslo a název projektu:CZ.1.07/1.5.00/ – Investice do vzdělání nesou nejvyšší.
Ing. Veronika Dostálková MBA Mzda, daňová, zdravotní a sociální soustava Finanční gramotnost 3. ročník Září 2012.
V případě neshod a rozdílů v důsledku překladu, platí anglická verze. Tiens si vyhrazuje všechna práva na změnu, interpretaci a úpravu kompenzačního plánu,
VY_62_INOVACE_ Název výukového materiálu: Termínovaný vklad Autor: Mgr. Pavla Rosyvková Datum: Duben 2013 Předmět: Finanční gramotnost Cílová.
* Finanční gramotnost * Hospodaření domácností. ROZPOČET je porovnání příjmů a výdajů na určité období. Rozpočet si může sestavit jednotlivec i domácnost.
Ing. Veronika Dostálková MBA MZDA Podnik a podnikání 3. ročník Srpen 2012.
Srovnání zdanění podílů na zisku a OSVČ a mzdy. Porovnání varianty: zisk nechám ve firmě 1 mil. Kč, zdaním a vyplatím si ho jako podíl na zisku nebo 1.
Daň z příjmů Zaměstnanci. 3. ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Nu Skin EMEA Majetkový zvyšovatelKompenzačního plánu prodeje.
NEPŘÍMÁ DAŇ Lasíková C2B. = je daň, kterou státu platí jiná osoba, než ta, na kterou účinky dopadají Zahrnuta v ceně zboží, služeb Rozdělení: Selektivní.
„OTEVŘENÁ RUKA PÁNĚ“ Člověk v tísni, o.p.s. aneb O vymáhání dluhů v Česku.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Projekt „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Zadávání veřejných zakázek Ing. Jana Nedrdová Ústí nad Labem,
17. ŘVH FAČR Praha, Struktura použití členských příspěvků.
Vysoká škola technická a ekonomická Bakalářská práce Daňové a odvodové zatížení podnikatelů ČR Autor: Radka Přibylová Vedoucí práce : Ing. Marta Hortová.
Akce a motivace na KVĚTEN 2017.
HAZARD V ČÍSLECH.
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště
Náhradní díly celkem přijato objednávek přímé dodávky
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Finanční gramotnost Tematický.
VY_42_INOVACE_59_Základy finanční matematiky
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
Garantovaná úroková sazba 1,99 % p.a. na 5 i 8 let!
3. výzva „kotlíkových dotací“
3. výzva „kotlíkových dotací“
Transkript prezentace:

Fast track - Základní informace

A New ABO/M+ Min. 100 BH KUPON Výhody pro Nového VPA/M+ Slevový kupón za 100 bodovou objednávku přes internet – mezi 1. a 25. dnem v měsíci = 250,-Kč Při první objednávce 10% sleva = cca 400,- Kč Maloobchodní zisk = cca ,- Kč CELKEM: až 1.850,- Kč CELKEM: až 1.850,- Kč Nový VPA/M+

100 EUR = 2.700,-Kč Bonus/sleva T CELKEM: = 4.550,-KčCELKEM: = 4.550,-Kč 3 KUPONY New ABO/M+ C Newly Sponsored A 100 EUR B Newly Sponsored Nový VPA/M+ A má vygenerovaný kupón a naspozoroval 2 nové VPA/M+ B & C, kteří mají také vygenerovaný kupón

A 50 EUR Nový VPA/M+ B Nově nasp. VPA/M+ C Nově nasp. VPA/M+ 50 EUR 1.350,-Kč bonus / uložená částka Celkové ocenení pro A 2 Kupóny D Další nově nasp. VPA/M+ Nový VPA/M+ A má vygenerovaný kupón a zasponzoroval dalšího nového VPA/M+ D

Sponzor 300 EUR Nový VPA/M+ má vygenerovaný kupón s 6 VPA/M+ v první linii, kteří získali kupón Za každého odměna dalších 50€ = 1.350,-Kč Fast Track odměna 300€ = cca ,-Kč CELKEM: = 9.950,-Kč CELKEM: = 9.950,-Kč

Sponzor 100 EUR A1 150 EUR A2 150 EUR N Sponzor má vygenerovaný kupón s 2 VPA/M+ v první linii, kteří získali odměnu min. 150 EUR Další Fast Track odměna 100€ = cca 2.700,-Kč CELKEM: = ,-Kč CELKEM: = ,-Kč

Shrnutí: -od 1.1. bude program Fast Track otevřený pro všechny zaregistrované VPA/M+ na 6 měsíců -maximální odměna pro nového VPA/M+ 300 Eur/ za 6 měsíců -noví VPA/M+ musí být zaregistrováni v první linii -noví VPA/M+ nemusí být zaregistrováni v jednom měsíci -program je určený i pro vzestupnou linii – pro Sponzory a Platiny -Pro Sponzory a Platiny jsou odměny neomezené -Sponzor dostane svoji první odměnu, když bude mít 2 nové v první linii, kteří obdrželi odměnu min. 150 Eur -Aby měl nárok na odměnu z Fast Track, musí mít její příjemce vždy vygenerovaný kupón