F OTOREPORTÉŘI Nejen paparazzi Vzdělávání v médiích.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_09_ICT_529_Jnc
Advertisements

Zoner Foto Studio Bohumil Bareš.
Nástroje pro vkládání Copyrightu
SVĚTOVÁ ASOCIACE NOVIN- ZLATÝ GLÓBUS ZLATÝ GLÓBUS Anglicky Golden Globe Award Filmová a televizní cena udělovaná každý rok v lednu Asociací zahraničních.
PAPARAZZI H ISTORIE PAPARAZZO První fotografie tohoto typu- snímek mrtvého vévody Otto von Bizmarck z roku 1898 (fotograf Wilhelm Wilcke a Max Ch. Priester)
Gestikulace, pantomima
RUMUNSKO Kristýna Šarounová.
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.C.07 Název pro školu:
Autor: Pavlína Kovářová
Přídavná jména Anotace: Zopakování slovní zásoby. Pomocí doplňování písmen do tabulky zjistí nová slovíčka, jejich význam pak hledají v anglicko-českém.
Úprava fotografií - koláž
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_521_Př5 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Předmět: Přírodověda Ročník:
Mgr. Michal Oblouk. každý člověk v životě zastává mnoho různých rolí = SOCIÁLNÍ ROLE (obvyklý způsob jednání lidí v určité sociální pozici) někdy se role,
Pohádka, hlavní postavy, hlavní myšlenka (ponaučení)
Téma hodiny: Afrika – národní parky
Autor:Mgr. Jana Šlancarová Zpracováno: Ročník (obor)3., K/81 – Gymnázium K/41 – Gymnázium Tematická oblast Multikulturní výchova.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
8. République tchèque. Histoire.
Doba Jana Amose Komenského
Absolventská práce Gejša.
VY_32_INOVACE_40. A BEAR VY_32_INOVACE_40 AN ELEPHANT.
VÝUKOVÝ MATERIÁL V RÁMCI PROJEKTU OPVK 1.5 PENÍZE STŘEDNÍM ŠKOLÁM ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:ROZVOJ VZDĚLANOSTI ČÍSLO ŠABLONY:
HOUBY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je
Kočka v americkém Harrisburgu ve státě Pennsylvania má zvláštního přítele. Každé ráno ji navštěvuje jelen, který přichází na zahradu. Majitel kočky.
ICT 2 – 3 – 26 HV Karel Hašler Anotace: Materiál seznamuje žáky s hudebními díly a životem autora. V prezentaci se nachází pracovní list a odkaz na poslechovou.
Islám.
BRAZÍLIE.
Zkvalitnění výuky přírodovědných předmětů s cílem zvyšování motivace
Moje vlast Mgr. Iveta Honzejková.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Pořadové číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: II/2 Sada: VY_22_INOVACE_AJ.3.18 Ověření.
Nikola Burdová, C1B Gymnázium Jiřího Ortena
Pro fotografy, kte ř í to ocení, ale i pro ty, kte ř í mají rádi staré fotografie nabízím k prohlédnutí tyto: Unikátní fotky z ob č anské války v USA.
Jméno autoraZdeněk Bártl název projektuModernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ číslo šablony III/2 Inovace.
Téma hodiny: Belgie Předmět: Zeměpis Ročník: 2.
STRUKTURA NOVIN. STRUKTURA NOVIN Noviny se rozlišují typickou grafickou úpravou a záhlavím Na první stránce hlavní zprávy, úvodník, přehled důležitých.
SHROMAŽĎOVÁNÍ ZPRÁV D OPISOVATELÉ Seriózní hlavní noviny mají v mnoha zemích světa stálé dopisovatele Pracují v hlavních městech nejvýznamnějších zemí.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Pořadové číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: II/2 Sada: VY_22_INOVACE_AJ.3.08 Ověření.
RUDYARD KIPLING Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Klonování = děj, při němž se z jedné předlohy vytváří více kopií
Advent 2014 Hradištko Jako každý rok, sešli jsme se opět všichni u našeho vánočního stromu a zapálili první svíci na adventním věnci.
VY_32_INOVACE_23_07 Základní vzdělávání – Jazyk a jazyková komunikace – Anglický jazyk Název materiálu – How many…………? Anotace – Žáci se seznámí se základní.
ICT VL PRAVĚK II – 4.R. Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací obor: Člověk a jeho svět Tematický okruh: Místo, kde žijeme Anotace:
Jiří Trnka ( – ) autor: Kateřina Marková.
Název Nebezpečí kouření
Poznávání lesních zvířátek
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
SAFARI Práce skupiny žáků třídy 7.A. v Pardubicích – Studánce Školní rok 2007 / 2008.
Savci Volně žijící zvířata Svět kolem nás
Jméno autora: Mgr. Zdeněk Chalupský Datum vytvoření: Číslo DUM: VY_32_INOVACE_15_FY_A Ročník: I. Fyzika Vzdělávací oblast: Přírodovědné vzdělávání.
Jméno autora: Mgr. Mária Filipová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_04_AJ_CM Ročník: 1. – 4. ročník Vzdělávací oblast:Jazyk a jazyková.
ROZDĚLENÍ CHEMICKÝCH PRVKŮ
Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost VY_32_INOVACE_C2 – 18.
Mgr. Iva Havlíková ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_313
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: květen.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Materiál slouží při výuce učiva VLASTENECTVÍ
Mgr. Iva Havlíková ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_314
Savany Petra Schwarzbachová 2013.
Název učebního materiálu Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Mgr. Iva Havlíková ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_306
VADY JATEČNÉHO MASA Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: vady, jatečné, maso Autor:
Gorila nížinná Biologie.
ŽIVOT VČEL Autor: Bronislav Šenkeřík
Nové literární skupiny I. Mgr. Ludmila Růžičková
Norsko
Ingo a Poldi jsou dvě domácí zvířata patřící německé fotografce Tanja Brandt. Ti dva se v průběhu let stali přáteli a Tanja, která se specializovala na.
T ŘI ZPŮSOBY ŘEŠENÍ SLOVNÍ ÚLOHY Úvodní úloha ke kapitole Slovní úlohy řešené pomocí lineárních rovnic Mgr. Hana Přichystalová.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
ŽIVOT NA MRAKODRAPECH.
Transkript prezentace:

F OTOREPORTÉŘI Nejen paparazzi Vzdělávání v médiích

F OTOGRAFOVÉ DIVOČINY Jedni z nejznámějších – manželé Denis Huotovi Michel – Christine – nar Oba jsou proslulí fotografové divočiny – fotí a pracují v Africe, v Keni Michel – jeho talent se projevil v 18 letech, vyfotil souboj divočáků Pochopil, že fotit život zvířat je o jediném okamžiku

Michel miluje Normandii a Keňu

Na každé výpravě do Keni nafotí minimálně 8000 snímků Odhadem z nich novináři polovinu vyberou jako „slušné“ Ty hodně dobré podle autorů jsou – 3, 4 Přesto Ocenění - Word Press Photo – 1997, opět 2001 Christine Denus Huot se stará o publikování zážitků Jaké je to být lvem – kniha od obou autorů, inspirovali se svými předchůdci

N ENÍ FOTO JAKO FOTO

Z DROJE vam-vezme-dech.html giraffe/items/view/250112/ /02/ html tume.html#Denis