NOVÁ FIRMA Cafe Phenix, 26.5.2008. Je dointegrováno. V rekordně krátkém čase 10 týdnů Někde to i zabolelo, ale tak to už bývá Nezapomněli jsme na uživatele…

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nastartuj svou kariéru u nás, pozemšťane.
Advertisements

Internet Název materiálu: VY_INOVACE_xxx_internet2
INTERNET A ELEKTRONICKÁ POŠTA
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Český Internet po (uši v?) krizi Marek Antoš. snímek |datum |dokument | 1. Internetové prostředí 2.
Rozbor a výsledky integrovaných mobilních kampaní Aktuálně.cz Ondřej Švihálek, Centrum Holdings 13. října 2010.
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky (veškeré základní poplatky jdou na vrub RK).  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování.
Internet Definice Historie Použití Programy pro práci s internetem
Internetové servery Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Trendy na internetu aneb co právě frčí Václav Fořt WEBMINT s.r.o.
výběr jazyka, ve kterém budeme registrovat.
a aktuální trendy v činnosti realitního portálu HyperReality.cz
Člen skupiny HVB Group E- HVB Bank Petra Slabá, HVB Bank Czech Republic a.s. Lucie Melicharová, learn2grow s.r.o.
Online prodeje jako součást multikanálového přístupu v praxi
PŘÍKLAD * SOUČÁST POMŮCKY
Informatika Internet.
Případová studie internetového projektu Skladuj.cz Praha Tomáš Formánek, Logio.
Vznik JČP obchodní, s.r.o. Řešitel: Václav Pech Školitel: Prof. Ing. Jan Váchal, Csc. Bachelor of Bussines Studies 2004/2005 Institute of Technology, Sligo.
Copyright © 2011, atlantis Microsoft Lync ™ Stručný úvod do podnikové komunikace.
2 Jan Tomíšek Nová organizace služeb 3 Základní typy služeb poskytovaných společností Vema operativní hotline konzultace školení implementační implementace.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_247 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Odborná skupina Řízení portfolia projektů Pavel Pivoňka
Realitní společnost ČS - květen strana 2 Aktuální stav franšízové sítě RSČS RSČS je plně profitabilní a stále 100% dceřiná společnost České spořitelny,
 Jsme RK, která se specializuje na poptávky klientů  V případě prodeje investiční nemovitosti máme databázi 850 nejbohatších investorů do nemovitostí.
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci Armovna a ohýbárna betonářské oceli Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj, Pováží v SK MANAG, Pozemní.
Elektronická komunikace
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Vyřizování objednávek (objednávkový cyklus, formy objednávek)
RU měsíčně bez fulltextového vyhledávání Všechny kontakty na jednom místě ověřených firem a institucí produktů a služeb
Peníze.CZ - první finanční server pro každého INTERNET A FINANČNÍ INSTITUCE Láska z donucení nebo cesta k prosperitě ? Tomáš Prouza, Peníze.CZ.
Příprava před schůzkou Získávání klientů a kontaktů Školení Market Express.
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
1 Mgr. Daniela Nová E-čtečky, e-knihy, e-vydavatelství ve vysokoškolském prostředí, seminář ČVUT Akvizice e-knih z pohledu vysokoškolské knihovny.
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
Internetová reklama a reklama pro internetové stránky Školení Market Express.
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
Aurea Medica společnost pro moderní zdravotní osvětu.
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
Funkce měst Jméno: Petra Příjmení: Havlíčková Třída: IX.
Úkol 1 - řešení týmové komunikace Promovaní inženýři (tým A, s út 12.45)
Váš partner pro náročná ICT řešení PŘIHLÁŠENÍ NA MVLC PORTÁL AUTOR.
IVANA BRABCOVÁ Jak na WEB … NODE.
SIMPLE freehosting UNIVERZITA PARDUBICE Fakulta elektrotechniky a informatiky projekt pro ISPWE.
Telefónica O2 - informační a komunikační řešení
Limonádová společnost LIMO PLUS.  O společnosti Sídlo: Ostašovská 34 Výrobní hala: Ježková 567/37 Kontakty: telefon vedení: telefon výrobna:
Celorepubliková soutěž cesta do Lucemburku a Belgie Proč téma Rusko vs Evropa? aktuální, zajímavé a týká se nás (EU, slovanský národ.....)
Reklamní služby Zuzana Brestičová Petr Marvan Jan Walik.
Petr Mikšovič CEO, SOVA NET, s.r.o. Význam on-line strategie v B2B.
1 Adresář exportérů. 2 Bezplatná, ale značně omezená prezentace firmy:  základní identifikační a kontaktní údaje  Anotace (max. 250 znaků)  popis činnosti.
Elektronická pošta, zkráceně (zkráceně také mail) je způsob odesílání, doručování a přijímání zpráv přes elektronické komunikační systémy.
P R O F I L S K U P I N Y I C Z Sídlo společnosti
Internetový prohlížeč Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Co se všechno naučíme??? Používání internetových.
Počítačové sítě ● Síťové architektury ● Internet – historie a současnost ● Místní a rozsáhlé sítě ● Síťové prvky ● Adresace v sítích TCP/IP ● URI ● Síťové.
Inf WWW – World Wide Web. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
Když image generuje výkon a PPC buduje značku …. 2 Jak budovat značku na internetu? Bannery Nestandardní plochy Soutěže PPC PR … (SEO, blogy, microsites,
Pojmy internetu - test Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastInternetové technologie, programování Datum vytvoření2013.
Pojmy internetu Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastInternetové technologie, programování Datum vytvoření2012.
Zpracovali: Ing. Alena Zitová, Ing. Alena Nechutová (SOŠ Nové Město na Moravě) * Žákovský minipodnik 1.
Formy komunikace na internetu. 1. Elektronická pošta -  Jeden z nejstarších způsobů komunikace na internetu  - odděluje v ové adrese.
Název společnosti Produkty a služby
eGon centrum ORP Nový Bydžov
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr
Informatika – Internet
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Informatika – Internet
KOMUNIKACE NA INTERNETU
Informatika Internet.
Transkript prezentace:

NOVÁ FIRMA Cafe Phenix,

Je dointegrováno. V rekordně krátkém čase 10 týdnů Někde to i zabolelo, ale tak to už bývá Nezapomněli jsme na uživatele… ICQ SMS do všech sítí zcela nové Bleskově.cz přesnější adFOX realitní nabídky na Amapy.cz Silnější pro konkurenční boj

Výsledkem je silnější společnost v mnoha směrech. Nová robustní infrastruktura Kompletní obsah a komunikační služby Nové produktové týmy Rozsáhlá báze uživatelů Vlastní celorepubliková obchodní síť Nové moderní sídlo (v červnu)

Naší prioritou je čas… Čas Transakce Vyhledá- vání Internet …a zpeněžovat ho budeme přes… - Mediální reklamu - Katalogové služby - PPC AdFox

… a soustředíme se na tři pilíře - “3C”. C ontent C ommunity C ommunication

Z 3C vychází nový symbol společnosti. C ommunity C ontent C ommunication

Nová firma s působností v centru Evropy (střední a východní). Registrovaná doména ve střední Evropě (.cz,.sk,.com,.pl,.bg,.hu,.ro, …). Praktické. Jiné jméno ve hře, ale drahý špás.

Spouštíme dva nové firemní weby. Pro odborníky a novinářePro externí vývojáře

Ode dneška a za pár týdnů již na nové adrese. Již brzy na adrese: CENTRUM HOLDINGS Jankovcova 1037 / Praha 7 S novými y už nyní:

Tipněte si. V které zemi ohlásíme již brzy přírůstek?

Děkujeme za pozornost.