Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_16 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po V – opakování formou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslo v digitálním archivu školy
Advertisements

Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ5_03 Sada DUMČeský jazyk 5 Předmět Český jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po B Anotace Prezentace.
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Křížovky s VS po M II. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Vyjmenovaná slova V. Vyjmenovaná slova V Nauč se řadu vyjmenovaných slov: vy-vysoký-výt výskat-zvykat-žvýkat vydra-výr-vyžle povyk-výheň slova s předponou.
Číslo v digitálním archivu školy
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
Číslo v digitálním archivu školy
Křížovky s VS po P II. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Křížovky s VS po L I. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Křížovky s VS po L II. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Český jazyk Vyjmenovaná slova po V Mgr. Renáta Slámová ZŠ Jenišovice
Číslo v digitálním archivu školy
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ5_07 Sada DUMČeský jazyk 5 Předmět Český jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po L Anotace Prezentace.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_14 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po L – význam vyjmenovaných.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_12 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po P – opakování formou.
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_18 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po V – opakování formou.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_06 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po S – opakování formou.
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ5_14 Sada DUMČeský jazyk 5 Předmět Český jazyk Název materiáluPodstatná jména Anotace AutorMgr. Andrea.
Číslo v digitálním archivu školy
Žáci procvičují znalosti o stavbě věty,souhlásek, samohlásek. Autor
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_Zem8_04 Sada DUMZeměpis 8 PředmětZeměpis Název materiáluJak se mluví v Evropě Anotace V prezentaci žák přesouváním.
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ5_10 Sada DUMČeský jazyk 5 Předmět Český jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po M Anotace Prezentace.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_D8_13 Sada DUMDějepis 8 PředmětDějepis Název materiáluOd Bílé hory po národní obrození Anotace Prezentace.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Jméno autora:Mgr. Jitka Charvátová Třída/ročník:
ICT ČJ VS po V Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Český jazyk a literatura Tematický okruh: Jazyková výchova Anotace:
TÉMA:VYJMENOVANÁ SLOVA PO V Vytvořila: Mgr
VYJMENOVANÁ SLOVA V.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_Aj_12 Sada DUMAnglický jazyk Předmět Anglický jazyk Název materiáluPředložky on, in, under, over, next to.
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_Zem8_08 Sada DUMZeměpis 8 PředmětZeměpis Název materiáluStáty střední Evropy Anotace V prezentaci žák určuje.
Křížovky s VS po L III. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_05 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po S – význam vyjmenovaných.
Křížovky s VS po V I. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_20 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po Z – význam vyjmenovaných.
Křížovky s VS po B III. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_15 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po L – opakování formou.
Vyjmenovaná slova po V Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_M6_12 Sada DUMMatematika 6 Předmět Matematika Název materiáluDělení v oboru do 100 – hra na krále, dělení.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_ICT_20 Sada DUMICT PředmětInformatika Název materiáluSvět internetu – cvičení MS PowerPoint – opakováníSvět.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_M6_05 Sada DUMMatematika 6 Předmět Matematika Název materiálu Sčítání a odčítání do bez přechodu desítek.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_M6_14 Sada DUMMatematika 6 Předmět Matematika Název materiáluNásobení a dělení v oboru do 100 Anotace Žáci.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_ INOVACE_ ICT_13 Sada DUMICT PředmětInformatika Název materiáluMS PowerPoint – tvorba prezentací cvičení AnotaceMS.
VYJMENOVANÁ SLOVA PO V Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Marcela Zemanová. Dostupné z Metodického portálu
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_ INOVACE_ ICT_02 Sada DUMICT PředmětInformatika Název materiáluMS Word – vlastnosti písma - cvičení Anotace Vlastnosti.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_ INOVACE_ ICT_06 Sada DUMICT PředmětInformatika Název materiáluMS Word - opakování Anotace Velké opakování AutorMgr.
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Vzdělávací Jméno autora Mgr. Blanka Pišvejcová Datum vytvoření
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Mgr. Zbyněk Zeman, ZŠ a MŠ Staré Hobzí
Číslo v digitálním archivu školy
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola,
Vyjmenovaná slova po V Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Přesmyčky s VS po V Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Název školy: Speciální základní škola, Louny,
Transkript prezentace:

Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_16 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po V – opakování formou doplňování i/í, y/ý. Anotace V prezentaci si žáci procvičí vyjmenovaná slova po V či slova příbuzná formou pořadí, doplňování, čtení s porozuměním. Pomůcky: pracovní list s přípravou. AutorMgr. Kateřina Fiedlerová JazykČeský jazyk Datum vytvoření Očekávaný výstup Upevnění pořadí vyjmenovaných slov po V. Znalost - odůvodňování správného psaní: i/í a y/ý po tvrdých, měkkých i obojetných souhláskách. Stupeň a typ vzděláníZákladní vzdělání - lehké mentální postižení Klíčová slovaVyjmenovaná slova po V, pořadí vyjmenovaných slov po V Druh učebního materiáluPrezentace Cílová skupinaŽák 2. stupně speciální školy Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/

Mgr. Kateřina Fiedlerová Vyjmenovaná slova po V - opakování formou doplňování i/í, y/ý. 6. ročník

Dobré ráno, holky a kluci, dnes si zopakujeme vyjmenovaná slova po V. Kdo z vás je vyjmenuje? Vaše kočička Mája

VY, VYSOKÝ, VÝT, VÝSKAT, ZVYKAT, ŽVÝKAT, VYDRA, VÝR, VYŽLE, POVYK, VÝHEŇ … a slova s předponou vy-, vý- VYJMENOVANÁ SLOVA PO V

Děti, některá vyjmenovaná slova po V se nám ztratila, víte která? Pro zobrazení chybějícího slova klikni na kočičku Máju. VY VYDRAŽVÝKATZVYKAT VÝSKATVÝTVYSOKÝ POVYKVYŽLEVÝR … a slova s předponou vy-, vý- VÝHEŇ

Kočka se v_hřívala na sluníčku. V_dra ulov_la rybu. Dav_de, v_pni telev_zi! V_jmenovaná slova je třeba stále procv_čovat. Na vodní hladině se utvořil vodní v_r. Malá holčička radostí zav_skala. V_r seděl v_soko v koruně stromu. Vlci v_li na měsíc. Mlsný V_lém si ke snídani koupil pov_dlový koláč a jablečný záv_n. A teď budeme procvičovat psaní i, í nebo y, ý ve větách. Odůvodnění říkejte nahlas. Po procvičení věty přepište do školního sešitu.

A teď ještě úkol na procvičení VS po V. Čauky mňauky... Vaše kočička Mája