Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec.
Advertisements

VTIPY ZE ŠKOLNÍCH LAVIC.
Tchýně neočekávaně přijde navštívit svou snachu
Kamarádi :o) :o).
Máš rád humor pro dospělé ?.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
1. Když všechno je ztracené a ty jsi sám, pros, Bůh tě slyší. Když bezradně stojíš a nevíš jak dál, pros, Bůh tě slyší. On je Pán, slyší.
VTÍPKY nad * 18.
Poslední letošní vtípkování. jarno.webovastranka.cz.
Vy nejste děti, vy jste rošťáci.
Černý humor.
NĚCO PRO ZASMÁNÍ použij myš.
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Druhých 20 vtipů Stačí jen kliknout
Pár vtípků pro radost klikej.
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
"Haló, volám ohledně toho hlídacího psa, co jsme od vás koupili
Tři Skoti seděli u baru.   "Až umřu," říká starý Skot, "polejte můj hrob nejlepčí skotskou whiskou."   "To pro tebe uděláme," řekl jeden z mladších mužů.
Poslední letošní silvestrovské vtípkování „Máslo je dneska dražší,” upozorňuje dědu prodavačka v potravinách. „Nevadí,” praví stařík, „dejte mi včerejší.”
Kocourek Mňau Klikej.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Trochu legrace neuškodí :-)
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
Super obrázky a vtipy.
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Dopis od Boha.
Jeníček a Mařenka Třídění Odpadu. Žili, byli Jeníček a Mařenka v jednom činžovním domě, kdesi za sedmero horami a sedmero řekami.
VTIPY MegaPrdel-CZ.
Alenka odešla do školy, ačkoli se necítila moc dobře
Začalo to vše dramaticky, jezevec a auto mých páníčků. Jezevec to už nerozchodil, autíčko až po třech dnech čekání na nějaký nový blbý chladič, či co……
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
Zkuste říct Hudba:Michal Tučný Chtěl bych být medvídkem.
Neděle pěkná jako tulipán, a proto není radno býti sám, říkáme vesele, dneska jen v kostele vítáme zrovna vás. Slečna jde v džínách, to se nedělá, jít.
Tři Skoti sedí u baru. „Až umřu,“ říká starý Skot, „polejte můj hrob nejlepší skotskou whiskou.“ „To pro tebe uděláme,“ řekl jeden z mladších mužů,
Vtipy.
Jaký je rozdíl mezi tchýní a miminem
Pár vtípků.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
Jednou takhle ráno si pejsek a kočička řekli, že půjdou do lesa na jahody. A tak se vydaly do lesa.
Jezevčí vrch 2.díl.
O zlé koze vyprávění podle obrázkové osnovy.
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
DANI :-) Víte, jak zabavit blondýnu? Nakreslete na zem křídou čáru a řekněte, ať ji podleze.
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
VÍTE, KDE BYLO NEJVÍCE ALKOHOLIKŮ. NA TITANIKU
"Pepíčku, jak zní rozkazovací způsob od slovesa mlčet
Cigánský romaneto.
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
Hra detektiv Hrát nápověda konec Autor: Tereza Bednářová 6.B.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
"Haló, volám ohledně toho hlídacího psa, co jsme od vás koupili
Tchýně neočekávaně přijde navštívit svou snachu
Co jsou to podstatná jména?
Máš rád humor pro dospělé ?.
Pár vtípků pro radost klikej.
Alkoholické.
VŠEHOCHUŤ.
Trochu legrace neuškodí :-)
VY_32_INOVACE_19 19 Vím, co čtu IV. autor: Mgr. Jana Kobylková
Vtipy na téma SKLERÓZA
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
VŠEHOCHUŤ.
VŠEHOCHUŤ.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
VY_32_INOVACE_ČJ.5.B Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr. Štěpánka Beranová Datum: Jazyk a jazyková komunikace, Český jazyk.
Transkript prezentace:

Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku na to .. "

Zajíc sedí na větvi a řeže ji pod sebou, jde okolo medvěd, Medvěd: "Zajíci, spadneš!" Zajíc: "Já? a proč?" (veselo řeže dál) Medvěd: "Zajíci, ale vážně spadneš..." ... V tomto duchu pokračuje konverzace až dokud zajíc nedořeže větev a nespadne. Zajíc se sbírá ze země potom se bláznivě rozběhne pryč a šíleně řve: "ČA-RO-DĚJ!!!"

Propustili pana Rulíka z psychiatrické léčebny Propustili pana Rulíka z psychiatrické léčebny. Za pět minut byl vystrašený zpět. "Ale copak, vždyť přece už víte, že nejste žížala, ale člověk - tak můžete jít klidně domů." "No já to vím, vy taky... ale ví to i ten kos na stromě v parku...?!"

Pán má papouška a ten mluví hrozně sprostě Pán má papouška a ten mluví hrozně sprostě. Jednou chce udělat dobrý dojem na ženu, kterou se chystá k sobě pozvat do bytu, tak mu uváže na každou nohu provázek a povídá mu: "Pepíku, když zatáhnu za tenhle provázek, tak řekneš 'Dobrý den!' a když zatáhnu za tenhle, tak řekneš 'Můj pán je dobrý pán.' Rozumíš tomu?" Papoušek souhlasí. Tak si ten pán přivede tu paní a ji hned zaujme papoušek v kleci a jde k němu. Zajímá ji, proč má ty provázky na nohou. Zatáhne za jeden a papoušek povídá: "Dobrý den!" Zatáhne za druhý a papoušek zase: "Můj pán je dobrý pán." A ona se zeptá: "A co když zatáhnu za oba?" A papoušek rychle odpovídá: "To spadnu, babo!"

,,Tati, pojď mi pomoct vypočítat domácí úkol," prosí Pepíček ,,Tati, pojď mi pomoct vypočítat domácí úkol," prosí Pepíček. ,,Nejdřív přemýšlej sám," odbude ho tatínek. ,,Ale já už jsem přemýšlel!" "A na co jsi přišel?" ,,Že poprosím tebe..."

Blondýnka v supermarketu u pokladny se ptá paní pokladní: ,, Igelitka by nebyla?" ,,A co takhle kouzelné slůvko?" odvětí prodavačka. Blondýnka se hluboce zamyslí a povídá: ,,Čáry máry, igelitka!"

,, Mami, volala si mě. " ,, Ne. " ,, Tati, ty si mě volal. " ,, Ne ,, Mami, volala si mě?" ,, Ne." ,, Tati, ty si mě volal?" ,, Ne." ,, Dobře, tak to zformuluju jinak. My dnes nebudeme večeřet?"

Jde lev a potká želvu a zeptá se: Kdo je pánem zvířat Jde lev a potká želvu a zeptá se: Kdo je pánem zvířat? Samozřejmě že ty, lve, odpoví se strachem želva. Lev jde dál a potká supa. Hej, ty ptáku opelichanej, kdo je pánem zvířat? Ty, lve, odpoví sup. Lev jde dál a ptá se i dalších zvířat a všechna mu odpoví stejně. Až najednou se zeptá slona: Hej, ty přerostlej tlusťochu, kdo je pánem zvířat? Slon se naštve, chytne lva chobotem, strašně ho omlátí o zem a pustí... Lev po pěti minutách vstane a říká:nemusíš se hned rozčilovat když něco nevíš

Malý Jeníček přijede poprvé za babičkou na venkov Malý Jeníček přijede poprvé za babičkou na venkov. Ráno vidí, že je babička smutná a ptá se co se stalo: „Ale, utekla mi kráva.“ „Neboj babi, daleko neuteče. Viděl jsem jak jsi z ní včera vypouštěla palivo.“

Pepíček, kterému máma zakázala se koupat v přilehlém rybníce, přijde domů s mokrými vlasy a povídá, že spadnul do vody. - Tak jaktože nemáš mokré i oblečení? - No, měl jsem takové tušení, že bych mohl spadnout, tak jsem si je radši sundal.