Přírodopis 2.pol. Každý z vás zpracuje téma týkající se hornin – většinou pohoří - jako REFERÁT. Formát bude nejspíše jednou ze 2 následujích možností:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Advertisements

• Větší přehlednost dat • Grafické znázornění • Zakonzervování dat (podobně jako pdf) 2.
Příprava odborného textu pro výuku PAVEL KURFÜRST Ústav cizích jazyků LF UP workshop Olomouc, 29. května 2006.
Možnosti programu MS Word. Úpravy textu Úprava textu a odstavců.
Software – aplikace, programy
Základy práce s počítačem – lekce V. Zvyšování IT gramotnosti zaměstnanců vybraných fakult MU.
možnosti: -spustit prezentaci na interaktivní tabuli -na centrálním PC -pracovat ve dvojicích / jeden PC jako náhled a druhý na aktivní činnost/ -jeden.
možnosti: -spustit prezentaci na interaktivní tabuli -na centrálním PC -pracovat ve dvojicích - / jeden PC jako náhled a druhý na aktivní činnost/
VY_I/2_INOVACE_66_Word Word Miroslav Kaňok.
Ing. Jaroslav Parma.  Seznámení s MS OFFICE 2010  PROCVIČENÍ PROGRAMŮ MS OFFICE 2010  DISKUSE  ZÁVĚR.
INFORMATIKA 8 MS Word III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive.
Referát č. 15. Hledání textu  Čím delší a obsáhlejší je textový dokument, tím je v něm orientace obtížnější. V takových situacích přijde vhod funkce.
Naše nabídka kurzů A-B Spektrum, počítačové kurzy.
InfoPath Využití formulářů ve výuce zeměpisu. InfoPath Nadstavba k balíku MS Office Prostředí koresponduje s ostatními produkty Microsoftu. Program je.
Aukro.cz – projektový management v e-commerce Tereza Kabrdová.
Formuláře v MS Word 2007 Martin Lubas xlubm
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Hromadná korespondence
2 Martin Sedlák 3  výukový software  naučí pracovat s aplikacemi Microsoft Office Word, Excel a PowerPoint  rozsah – začátečníci i pokročilí.
Aplikační programy, programovací jazyky, formáty datových souborů
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Powerpoint 2010 Powerpoint - export prezentace do videoformátu VY_32_INOVACE_20.
Internet– přenos dat Bohumil Bareš. Přenos dat – pomocí E-meilu 2 Jak vidíte k e-meilu můžete přiložit různé soubory, jako je obrázek, pdf soubor, prezentaci.
Klasifikace FYZIKA 2.pol. - elmg.jevy (výroba elektřiny) - seznámíme se s elmg. vlnami - „projdeme“ se sluneční soustavou Do konce roku budeme ještě několik.
Klasifikace FYZIKA 2.pol. - dokončíme elmg.jevy - seznámíme se s elmg. vlnami - „projdeme“ se sluneční soustavou Do konce roku budeme ještě několik nových.
INFORMATIKA 7 Úpravy obrázků v MS WORD III2 - I7- 18.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_ 2.6 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi I. Textový editor-hromadná korespondence Typ: DUM.
INFORMATIKA 7 Záhlaví stránky III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Spolupráce aplikací MS Office Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
INFORMATIKA 9 Kancelářské využití software III2 – I9- 17.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 12.1 (Sestavení z externích zdrojů)
Veškerá data v počítači jsou uložena jako soubory.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_166_IT 9 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Identifikátor materiálu: EU
Klasifikace FYZIKA 2.pol. - dokončíme elmg.jevy - seznámíme se s elmg. vlnami - „projdeme“ se sluneční soustavou Do konce roku budeme ještě několik nových.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
VY_32_INOVACE_51_Microsoft_Office_2010. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní.
MS-Office 2010 – grafické možnosti kancelářského balíku Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li.
Výměnný pobyt Program Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Textový procesor (MS Word) Ing. Jan Roubíček. Práce s dokumenty VY_32_INOVACE_10_2_02_AP.
INFORMATIKA 7 Odstavec V. III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Office I. Miroslav Lorenc.
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/7.
SOFTware Adresář, soubor, OS Informatika – 6. třída Bc. Josef Štainer
PREZENTACE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je MGR. MILOŠ NYGRÝN.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
INFORMATIKA 7 Odstavec IV. III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
VKLÁDÁNÍ OBRÁZKŮ, KLIPARTŮ, OBRAZCŮ
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Powerpoint 2010 Powerpoint - export prezentace do pdf VY_32_INOVACE_19.
Ústní prezentace Vědecká komunikace - PSY475 ( ) Mgr. Michaela Širůčková.
Počítače v chemii - úvod. Podmínky zápočtu Účast ve výuce, povoleny 3 absence Získání nejméně 60 % bodů z testů – Písemné : typografie chemická informatika.
Textový editor (další nástroje textového procesoru, export a import dat, PDF formát – čtení a tvorba)
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
Anotace: Kancelářský balík od firmy Microsoft je nejčastěji používané řešení ve firmách i domácnostech. Žáci získají přehled o tomto produktu, získají.
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška28 Microsoft PowerPoint 2010 – 2.část Anotace: Výklad nového učiva - pokračování Autor:
= Sada diapozitivů (snímků), které se promítají na promítacím přístroji (zpětném projektoru). Jednotlivé snímky se zobrazují v určitém pořadí a umožňují.
Ukládání dat biodiverzity a jejich vizualizace
Import částí opor ve formátu Word 2007
Výchova ke zdraví 9. A,B Mgr. Silvie Šilingerová
Klasifikace FYZIKA 2.pol
KCH/SWMOS.
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy
Portable Document Format
POZOR Tento formát (velikost) ppt je nezbytné dodržet vzhledem k nestandardnímu formátu obrazovky plazmy ve vestibulu. Obsahově a graficky si PPT přizpůsobte.
Informatika – Textový procesor Word 2010
Požadavky na studenta, Literatura
Základní škola a Mateřská škola Libáň, okres Jičín Moderní škola 2010
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy
Transkript prezentace:

Přírodopis 2.pol

Každý z vás zpracuje téma týkající se hornin – většinou pohoří - jako REFERÁT. Formát bude nejspíše jednou ze 2 následujích možností: - w- wordovský dokument v rozsahu min. 2 stran formátu A4 (pozor na foto) - P- PREZENTACE v PowerPointu v rozsahu 5 – 10 slidů (stran)

Nezávisle na formě referátu budete téma prezentovat před třídou (nečteme, nekoktáme atd.) ve stanoveném pořadí. U referátu budou uvedeny tzv. zdroje !!! POZOR NA FORMÁT !!! Pro bezproblémovou komunikaci je potřeba soubory uložit ve formátu rtf (Word) a Prezentace aplikací PowerPoint …..viz ukázka. Připraveny budou další 3 referáty ….

Vypracovaný referát pošlete nejpozději den před vaší prezentací na mail Pokud nebude referát odeslán nebo prezentován v termínu, bude klasifikován nedostatečnou, a to i opakovaně! V případě problémů s odesláním vyřešíme individuálně (flashdisk, uschovna.cz aj.) Přehled referátů a ostatní informace budou na TAHÁCÍCH.

Lze použít i free licencovaný software – OPENOFFICE namísto produktů MS Office. REFERÁTY LZE ZPRACOVAT TAKÉ VE ŠKOLE!!!