1 PROJEKT: „Podpora stavebních oborů“ VÝSTUPY PROJEKTU VÝSTUPY PROJEKTU ÚVODNÍ SEMINÁŘ 29.4.2009 Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Konference „Inovace a technologický transfer – výzva a příležitost pro Ústecký kraj“ 20. května května 2014, Ústí nad Labem
Advertisements

ECVET v Programu celoživotního učení
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
PROJEKTOVÝ DEN 27. ČERVENCE 2010 STŘEDNÍ ŠKOLA AUTOMOBILNÍ, MECHANIZACE A PODNIKÁNÍ, KRNOV, OPAVSKÁ 49 Vyhodnocení dotazníkového.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n.
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU E-INKLUZE 50+. OBSAH Základní informace Komu je projekt určen Cíle Aktivity Harmonogram.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
OTEC A SYN mezigenerační vzdělávání v podnikání TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
RPS/CSF Komunikační plán RPS 2006 Realizované projekty Období: 12 / 2005 – 6/ 2005.
Implementace ECVET v České republice. HLAVNÍ ZÁSADY ECVET Nástroj k podporování mobility Využití v počátečním i dalším vzdělávání Podpoření stáží v ČR.
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
CZ / /0397 SPECIALIZOVANÉ PORADENSKÉ A INFORMAČNÍ CENTRUM PODPORUJÍCÍ ZAVÁDĚNÍ ICT DO PRAXE MALÝCH A STŘEDNÍCH PODNIKŮ.
KomunitníCentrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM EU A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČR  4 národní.
Studentská digitální karta Institut Trhu Práce Bc. Jan Heřmánek Okresní zastoupení ITP při HK – Ústí nad Labem.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu :„PODPORA STAVEBNÍCH OBORŮ“KONTAKTNÍ MÍSTO PROJEKTU Tato prezentace je spolufinancována.
Aktivity PR VZ NSP II. Vyladění vizuální identity VZ a tvorba PR materiálů a předmětů 2 Manuál vizuální identity a šablony dokumentů 1. set propagačních.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Úvodní seminář 22. září.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Úvodní konference projektu „Průvodce světem Multimédií“ 21. září 2010 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura.
”Národní tým expertů ” Dům zahraniční spolupráce Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Kampaň pro rovnost šancí CZ / /0216 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.. realizátor:
1 RESPONSIBLE CARE Projekt „Adaptabilita a posílení konkurenceschopnosti chemického průmyslu ČR“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Odborná konference "Zvyšování kompetencí absolventů vysokých škol" Absolvent se firmě vyplatí.
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty Ing. Šárka.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. SCICOM – BASIC RNDr. Anna Matoušková, Ph. D.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ projekt spolufinancovaný z programového období Integrovaný operační program (IOP)
PUBLICITA. Publicita Proč publicita a informovanost?  povinnost informovat cílovou skupinu a veřejnost o financování projektu ze zdrojů EU v rámci OP.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Modernizací a inovací výuky k rozvoji klíčových kompetencí žáků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.06/ Poskytovatel.
1 LETNÍ ŠKOLA MATERIÁLOVÉHO INŽENÝRSTVÍ – SUPMAT - Podpora vzdělávání pracovníků center pokročilých stavebních materiálů (CZ.1.07/2.3.00/ )
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010 červen 2010.
Publicita v projektech. Povinná součást všech projektů spolufinancovaných z fondů EU –je předmětem kontrol Nařízení Komise č. 1828/2006 –kdo dává peníze.
Projekt Rovná šance Číslo projektu: CZ.1.07/1.2.08/ TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
Setkání starostů u kulatého stolu Hoštejn Projekt „MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B Tento.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A 17. března 2010 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA.
Publicita v projektech spolufinancovaných z ESF/OP LZZ.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
LETNÍ ŠKOLA MATERIÁLOVÉHO INŽENÝRSTVÍ
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
NÁZEV PROJEKTU: Podpora počátečního vzdělávání zdravotnických oborů, jejich propagace ve vzdělávacím centru pro komunitní práci a rozvoj klíčových kompetencí žáků 
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Společnost vědeckotechnických parků ČR, z.s.
Úvodní konference projektu UNIV 2 KRAJE, PRAHA
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Vysoké učení technické v Brně
Vysoké učení technické v Brně
Grantový projekt „Moderní absolvent strojírenství“
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Publicita v projektech
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Aktuální informace o projektu
Transkript prezentace:

1 PROJEKT: „Podpora stavebních oborů“ VÝSTUPY PROJEKTU VÝSTUPY PROJEKTU ÚVODNÍ SEMINÁŘ Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

2 VZNIK INFORMAČNÍHO CENTRA Informační centrum zahájilo svou činnost dne v budově Integrované střední školy stavební, a to na adrese: Integrovaná střední škola stavební Čelakovského Ústí nad Labem Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

3 VZNIK KONTAKTNÍHO MÍSTA: Kontaktní místo se nachází v budově sídla občanského sdružení Rozvoj občanské společnosti R. O. S. o. s., na adrese: Rozvoj občanské společnosti R. O. S. o. s. Špitálské náměstí Ústí nad Labem Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

4 PROPAGAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ MATERIÁLY: Realizováno na základě ZŘ č. 4/2009 v rámci realizace projektu: Plakát A4 tisk 300 gr. MK, oboustranné lamino, polyuretan, tisk 4/ ks Informační leták formátu A5 tisk 300 gr. MK, oboustr. lamino, tisk 4/ ks Reklamní roll up 450 gr. FERARI, jednostranný potisk 4/0, v.200cm-š.80cm - 1 ks Reklamní placka průměr 32mm tisk 4/0, laminace polyuretan, střed kov ks Propagační propiska kombinace kov/plast, typ SENATOR ks Podložka pod myš argonometrický tvar ks Mapa regionu s vyznačením kontaktů tisk 300 gr. MK, oboustr. lamino, tisk 4/ ks Pracovní svítilna solid Nabíjecí svítilna CR-2008R-6 - WN ks Profesionální metr laserové zaměření dosah 10m, kalkulačka,vodováha, pravítko, mechanický metr dosah 2m - 55 ks Těžítko s environmentální tematikou trofej kůň, dřevěný podstavec, váha 1,2kg - 55 ks Kalkulačka vědecký kalkulátor REBELL SC ks Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

5 DALŠÍ ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ: Realizace v období únor 2009 – duben 2009: o ZŘ č.1/2009 : Pořízení výpočetní techniky vč. softwaru a multifunkčních zařízení. o ZŘ č. 2/2009 : Vybavení kontaktního místa a informačního centra pro práci s cílovou skupinou. o ZŘ č. 3/2009 : Tvorba internetových stránek projektu vč. podnikatelské vizitky, webhostingu. o ZŘ č. 5/2009: Šetření-studie a tvorba inovativních vzdělávacích programů. o ZŘ č. 6/2009 : Zajištění pořádání konferencí a seminářů. Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

6 INOVATIVNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAMY V rámci realizace projektu vzniknou celkem 3 inovativní vzdělávací programy, a to vždy na fundamentu studie v dané oblasti: Potřeby zaměstnavatelů s ohledem na vzdělávací programy praktické výuky. Znalost žáků o podnikatelském prostředí. Znalost žáků o udržitelném rozvoji. (environmentální oblast) Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

7 PODNIKATELSKÁ VIZITKA A EXKURZE ŽÁKŮ Jednou ze základních aktivit projektu bude provoz tzv. „Podnikatelské vizitky“ na webu projektu, a to s cílem usnadnit a umožnit spolupráci studentů, absolventů a zaměstnavatelů. (brigády, praxe, exkurze, poptávané pracovní pozice) Na základě spolupráce s podnikateli budou v listopadu 2009 realizovány exkurze žáků ZŠ s mottem: ŘEMESLO MÁ ZLATÉ DNO. Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

8 Webové stránky projektu: Veškeré informace o projektu naleznete na adrese: Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. POKUD VÁS COKOLIV ZAJÍMÁ, PROSÍM PTEJTE SE !!!

9 Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Děkuji za pozornost Arlena Nikoličová