KARNEVAL 2011 Netradiční akce právě u Vás!. Den plný zábavy pro občany Vašeho města.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mateřská škola Olomouc - Holice
Advertisements

Beckiland Firemní párty.
Základní škola Slavičín-Vlára Školní knihovna aneb naše Školní informační centrum.
Pivní a vinné slavnosti 2014
Komunikace s veřejností Presentace Města Hlučína pro workshop na téma zapojování veřejnosti Praha Americké centrum 24.ledna 2012.
Občanské sdružení Vznik před 10 lety registrací stanov u MV Cíl: a)Obnova, udržování a rozvíjení lidových tanců, písní a hudby b)Obnova, udržování a rozvíjení.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Celostátní setkání mládeže Žďár nad Sázavou.
 SROP 3.3 = příprava na čerpání fin.zdrojů EU v programovém období – absorpční a administrativní kapacita Budování rozvojového partnerství za.
Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Vypracovala: Jana Dlouhá Praha, dne
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
Začátek listopadu je již tradičně spojen s ukončením zemědělského roku a vrcholí svěcení svátku svatého Martina Dnešní obnovená svatomartinská tradice.
Ohlédnutí za ročníkem 2007 Pořadatel: SIA – Rada výstavby Garanti: SPS ČR, ČKAIT.
Praha, 1. června 2012 Ministerstvo zemědělství Regionální potravina tisková konference.
návštěvníků 300 více než 300 akcí na území celé České republiky 4316 dny otevřených dveří v Praze na 43 místech, v Brně na 16 místech, v mnoha.
Základní škola Dobrovského
…… Brněnské Vánoce - vánoční trhy probíhají od do Jsou na dvou místech v centru města - na náměstí Svobody a na Moravském náměstí.
21. – LÁZEŇSKÉ DIVADLO LUHAČOVICE. DIVADELNÍ LUHAČOVICE kulturně-vzdělávací akce na konci léta pod záštitou hejtmana Zlínského kraje pořadatel.
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Daniel.
Program KTV Naši oslavenci Den obce - pozvánka Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v červnu CZECH Point SKP - pozvánky na fotbal Klub seniorů pozvánky.
Představujeme vám LP catering & events s.r.o. moderní, dynamickou, stále rostoucí společnost působící na gastronomickém trhu nejen po celém Moravskoslezském.
PRŽNO KTV ČERVEN.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Daniel.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Marek.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Jiří Valeš.
VĚDECKO-TECHNICKÝ JARMARK UPROSTŘED MĚSTA od 10 hodin Pernštýnské náměstí v Pardubicích Univerzita Pardubice pořádá VELETRH VĚDY Univerzita Pardubice Brána.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Marek.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo:Marek Halfar.
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
PROFIL AGENTURA XACT s.r.o. Agentura Xact s.r.o., Ruská 8, Praha 10.
2012 …… VÁNOCE- VÁNOČNÍ TRHY VE MĚSTĚ PROBÍHAJÍ NA NĚKOLIKA MÍSTECH OD do NA NÁMĚSTÍ SVOBODY NA ZELNÉM TRHU NA MORAVSKÉM NÁMĚSTÍ Vánoce.
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
Mediální plán.
NEJEN ZA ZVÍŘATY k našim sousedům Prezentace na podporu Evropského regionu Dunaj-Vltava Autor: Nela Fialová, CR3.
Rozvojová spolupráce Města Litoměřice Únor 2011 – komise ZM ustanovila Řídící/ pracovní skupinu pro fair trade. Duben 2011 – začal mezinárodní.
Den s Českým rozhlasem Brno 18. června 2016 MELODIE.
Obsah: 1.Tříděný odpad (plast) 2.Papírové ubrousky 3.Den otevřených dveří 4.Přírodní učebna 5.Karneval 6.Známky Obsah: 1.Tříděný odpad (plast) 2.Papírové.
Venkovní aktivity na podporu čtenářství
LP catering & events s.r.o.
Infokanál obce Vigantice
Program pro celou rodinu na nedělní odpoledne
KTV PRŽNO Červen 2016.
autorizovaná obalová společnost EKO-KOM, a.s.
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
DOMOV PRO SENIORY JEVIŠOVICE, p. o. ve spolupráci s Městem Jevišovice
Křinický masopust od 12:30.
neděle ve 14:00 v tělocvičně ZŠ Štoky
neděle ve 14:00 v tělocvičně ZŠ Štoky
SOBOTA OD 11 HODIN.
OBECNÍ ÚŘAD STRUPČICE pořádá na sále TRIO
HALLOWEENSKOU párty Sobota 29. října 2011 OBECNÍ ÚŘAD STRUPČICE
Obecní deň 2014 Občerstvení : srnčí guláš, uzený kabanos, víno,
Český svaz žen Štoky pořádá
PYŽAMOVÝ DEN v MŠ a ZŠ KLOBOUKOVÝ DEN v MŠ a ZŠ
PROSINEC   pátek od 19 hod. – KD Echo
LEDEN 40 LET CHARTY S KONCERTEM THE PLASTIC PEOPLE OF THE UNIVERSE
POSVÍCENSKÝ NOHEJBALOVÝ TURNAJ
cimbálová muzika Veselica
1.
VÁNOCE v BRNĚ 2017.
Spolupráci na dobré věci.
VSTUPNÉ: dospělí 40 Kč, děti do 15 let 20 Kč
Infokanál obce Vigantice
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Společně pro Telč – Piráti a Zelení
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
- První pořádnej venkovskej fesťák ve městě -
MOOD FILM _Film MOOD.
PROSINEC   pátek od 19 hod. – KD Echo
Transkript prezentace:

KARNEVAL 2011 Netradiční akce právě u Vás!

Den plný zábavy pro občany Vašeho města

jednodenní akce (sobota nebo neděle) zahrnující průvod středem vašeho města 150 účinkujících v průvodu uzavřeným centrem města vystoupení místních škol, souborů, tanečních skupin vystoupení populárních zpěváků nebo skupin zábava pro všechny generace – brazilské tanečnice, cimbálové muziky a mažoretky, bubeníci, žívá zvířata přímo v průvodu, folklórní soubory, orientální tanečnice, přehlídka karnevalových masek, obří loutky … spousta celodenní zábavy pro celou rodinu – kolotoče, atrakce soutěž o zájezd k moři, malování na obličej, zdarma balónky i papírové čepice ozvučené pódium, stan 8x12m, posezení, prodejní stánky Bohatý 6 hodinový program pro občany Vašeho města! Zvyšte povědomí občanů o aktivitách Vašeho města

Vše zařídíme Pracujeme za Vás! produkci celé akce ozvučení celé akce i ozvučené vozy v karnevalovém průvodu outdoorovou presentaci akce - tisk plakátů, letáků atd. inzerci v tisku spotovou kampaň v rádiu OSA, mobilní toalety, elektrickou energii atd. zastřešení v případě nepřízně počasí sedací nábytek stánkový prodej Děláme co umíme a děláme to dobře!

Realizační tým: Jakub Hanák promotion director, tel: David Návrat promotion manager Ostravsko, Slezsko, tel: Jan Faltýnek promotion manager Olomoucko, tel: Václav Tesař promotion manager Brněnsko, tel: Rastíno Janovíček promotion manager Čas – Dyje: tel: Jsme připraveni pro Vás pracovat