Teleworking v Asseco CR Renata Leflerová Ředitel LZ Praha 22.4. 2008.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poznejte jak je skvělé Mít to pod Kontrolou a máte svou infrastrukturu pod kontrolou Michal Hroch Produktový manažer Microsoft ČR.
Advertisements

Hosting informačního systému K2
Snímek 1 Efekty podnikové informatiky J. Pour Katedra IT VŠE ČSSI, Praha, 15/12/2006.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Optimalizace nákladů na vybavení firmy v oblasti informačních a komunikačních technologií Petr Očko Seminář Hospodářské komory ČR Jihlava, 21. května 2009.
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
LCS International, a.s..
Úspěšné strategie k integraci na volném trhu práce Wien Work Jobmanagement Wien Work Arbeitsassistenz.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Informační systémy Tomáš Maděra.
European Computer Driving Licence Informační a poradenské centrum PEF.
Strukturální fondy EU a ICT v polygrafických podnicích Pavel Karásek.
Vedení lidí – personalistika v podnicích poskytující služby.
DATOVÁ SÍŤ NP A CHKO ŠUMAVA
Podnik 6.hodina. Podnik jako soubor osobních,hmotných a nehmotných složek podnikání Podnik je právně samostatný subjekt trhu, zakládaný a provozovaný.
Outsourcing ICT systémová a aplikační integrace v pojetí O2 Projekt Integrace sítě Ministerstva zemědělství.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
ANECT a.s. – představení společnosti
Jak předcházet finančním problémům Odbor: Finanční a strategické služby 2011.
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
1 Brno, Ing. Petr Fajmon Dopady liberalizace a legislativních změn na JMP,a.s.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 4. duben 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.8.
Střední škola informatiky a služeb LCA Dvůr Králové nad Labem.
Sun Tour s.r.o. Prezentace cestovní kanceláře. Historie a současnost firmy Firma Sun Tour s.r.o. byla založena r.1992, člen Asociace cestovních kanceláří,
Hledání rovnováhy mezi podnikatelským subjektem a zákazníkem Seminář ČMS Říjen 2012.
1 Zabezpečení dlouhodobé spolehlivosti přenosu v podmínkách mezinárodního trhu s energií Poděbrady 18. a 19. března 2003.
Základní rozdělení činností v podnikové informatice
CATE 2001 – Brno, 9. května 2001 Bezpečnost a ochrana informací Pavel Věchet, IBM Česká republika, spol. s r.o.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 Šetření o využívání informačních technologií ve veřejné správě Konference ISSS 2006.
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
Informační systémy Tomáš Maděra. Historie společnosti LCS International, a.s. založeno 1990 česká firma z aložení dceřiné společnosti na Slovensku.
1 Cenová úroveň roku 2003, vývoj cen pro OZ 1. a 2. etapy otevírání trhu, problematika LDS – stručné shrnutí a úvod dalšího bloku Asociace Energetických.
13. ročník mezinárodní konference Investment & Business Forum, Ostrava Role FDV v rámci dalšího profesního vzdělávání Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách.
BHP – el. zařízení Revize a kontrola.
Ing. Stanislav Sýkora personální ředitel
Firemní bankovnictví a jeho trh – distribuce a odměňování
Začínáme podnikat aneb podnikatelský plán v praxi Lucie Vaigertová Střední škola KNIH, o.p.s.
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ projekt spolufinancovaný z programového období Integrovaný operační program (IOP)
ZÁSADY TRANSFORMACE ZDRAVOTNÍCH POJIŠŤOVEN Praha,
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 POČÍTAČE A INTERNET V ČESKÉ SPOLEČNOSTI DOMÁCNOSTI A JEDNOTLIVCI Využívání informačních.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Kateřina Čočková, regionální projektová manažerka.
Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/
Stalo se … příběh jednoho „průšvihu“ Ing.Tomáš Boubelík PhDr.Iva Moravcová Mgr.Oldřich Smola.
Firemní data mimo firmu: z pohledu zákoníku práce JUDr. Josef Donát, LLM, ROWAN LEGAL ISSS 2014, Hradec Králové.
Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera.
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Informační seminář pro Seminář Greenway Jizera , Mladá Boleslav.
Příležitosti a rizika profesní komory pro sociální pracovníky v sociálních službách Presentace pro seminář Výboru pro sociální politiku PČR Daniela.
Elektronické bankovnictví
ŽOFÍNSKÉ FÓRUM Armáda a bezpečnost, nová role zbrojního průmyslu
Poskytovatel Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Schválení programu 2. května 2016 Předmět podpory Projekt, který může mít charakter mezinárodní.
účetnictví, daně a controlling
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-10)
Telefónica Czech Republic a.s.- co vše pro vás děláme Miroslav Hořejší
Facility management jako součást efektivní správy společnosti
Personální a mzdová agenda ve vybraném podniku
PCO – případová studie problematika redundance
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Představení společnosti AutoCont CZ a.s.
KPV/PIS Websol s.r.o. Jaroslav Plzák Lukáš Choulík Tomáš Kraus.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Benefity.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Transkript prezentace:

Teleworking v Asseco CR Renata Leflerová Ředitel LZ Praha

2 Základní informace o společnosti Asseco Czech Republic 1954založení Podniku výpočetní techniky (PVT) transformace na akciovou společnost 2003do PVT,a.s. vstupuje polská společnost Prokom Software S.A. 2006PVT, a.s. se stává součástí nadnárodní skupiny Asseco 2007rebranding PVT, a.s. na Asseco Czech Republic, a.s dceřinné společnosti – LCS International a Berit

33 Asseco Czech Republic – základní informace Systémový integrátor a dodavatel IT řešení Hlavní kompetence: informační systémy, outsourcing, bezpečnost, IT konzultace a ostatní služby Klíčoví zákazníci subjekty veřejné správy, významné bankovní a finanční domy, pojišťovny, leasingové společnosti a společnosti působící na kapitálovém trhu, telekomunikační společnosti, průmyslové podniky, společnosti působící v oblasti utilit a integrátoři dopravních služeb. Společnost patří do TOP 10 IT společností v České Republice (dle IDC Reportu 2007) V roce 2007 dosáhla společnost mil. Kč celkových tržeb a výnosů. Ve srovnání se stejným obdobím roku 2006 se čistý zisk více než ztrojnásobil na úroveň 93 mil. Kč

4 Proč jsme se rozhodli pro režim Teleworkingu? Zavedení do praxe v době rušení některých pracovišť Způsob motivace některých zaměstnanců, které jsme chtěli i nadále zaměstnávat Úspora nákladů na kancelářské prostory

5 Co znamená práce v režimu Teleworkingu z ekonomického pohledu? Firemní kancelářské prostory Kancelář Vybavení – PC včetně SW, tiskárna Náklady na připojení Mobil Teleworking Paušální poplatek Vybavení – PC včetně SW, tiskárna Náklady na připojení Mobil

6 Čím je podmíněna práce v režimu Teleworkingu? Zaměstnanec Zaměstnanec musí být schopen v tomto režimu pracovat (samostatnost, schopnost sebeřízení, pečlivost, odpovědnost za svůj výkon) Zaměstnanec musí vykonávat takový druh práce, který lze v režimu TW vykonávat (programátor, analytik, konzultant) Práce na projektu, na kterém zaměstnanec pracuje, umožňuje práci v režimu TW Nadřízený Nadřízený musí být schopen zaměstnance v režimu TW řídit (zvýšené nároky na manažera) Nutnost individuálního přístupu k zaměstnancům

7 Jaké jsou technické předpoklady pro režim Teleworkingu? Zabezpečené připojení do internetu a do firemní sítě z domova Pravidla pro ochranu firemních informací a know-how Pravidla pro zálohování dat Zabezpečení technického zázemí na pracovištích zaměstnavatele Vymezení místa a doby pravidelného osobního kontaktu zaměstnance s nadřízeným, případně s dalšími zaměstnanci Smluvní zajištění mezi zaměstnancem v režimu TW a zaměstnavatelem

8 Teleworking ve společnosti Asseco CR v datech Systém funguje od roku: 2005 Počet zaměstnanců v režimu teleworkingu: 18, tj. 3% z celkového počtu zaměstnanců (k )

9 Představení společnosti Asseco Czech Republic, a.s. 9 Děkuji za pozornost Asseco Czech Republic, a.s. Podvinný mlýn 2178/6, Praha 9