Keňské neziskové organizace

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Dobrovolnické centrum při Diecézní charitě ČB
Advertisements

Informační materiál k projektu: Podnikání žen jako efektivní cesta k posílení rovných příležitostí na trhu práce. Projekt je financován z programu OPL.
Předmět úpravy Podmínky pro poskytování sociálních služeb a příspěvku na péči Podmínky pro vydávání oprávnění k poskytování soc.služeb, pro výkon veřejné.
Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!
Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
Podpora nadaných žáků - CTYOnline AŘG Staré Splavy
Význam mezinárodního dobrovolnictví pro rozvoj jednotlivce a otevřené společnosti Uznávání neformálního vzdělávání, Praha Robin Ujfaluši, ředitel.
Instagram jako budoucí prodloužená ruka Facebooku? Filip Huněk Co očekávat od sociální sítě, kterou loni Facebook koupil za miliardu dolarů a lze ji vůbec.
Interim project - SSME Research varianta
Projektový den „Náš region“ Lipová Autoři: Matěj Holakovský a Klára Holakovská.
HANDOUTS FOR CZECH-US SKYPE MEETINGS. * letních kempů * Různé zaměření (ziskové, neziskové, náboženské) * Tradice především na východním pobřeží.
Konference UNIV 2K 1. a Ing. Petr Richter ředitel školy VOŠ, SPŠ a OA Čáslav Přemysla Otakara II. 938 VOŠ, SPŠ a OA Čáslav.
Ing. Vojt ě ch Miler Zkušenosti a zhodnocení projektu Regionálního centra podpory sociálního podnikání.
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
Organizace mezinárodních vztahů města Rennes. 1. Dlouhá tradice mezinárodních vztah ů Od Exeteru v r po Jinan v r. 2002, celkem 13 partnerství Vedle.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
1 Neziskové organizace a rozvoj m ě st. Města a jejich vývoj 2 80% urbanizace ve vysp ě lých zemích Tém ěř 50% urbanizace v rozvojových zemích s rychlou.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
C2 - Vodafone Restricted Classified on: Owner: PremFili Printed on: Open/Printed by: Filip, Přemysl, VF-CZ Dobrovolnictví z pohledu firmy.
SLEZSKÁ DIAKONIE DOBROVOLNÍCTVÍ VE SLEZSKÉ DIAKONII.
Markéta Wolfová.  efektivní organizace záložek  sdílení zajímavých odkazů, dokumentů, obrázků, videí  označování a komentování materiálů.
Lukáš Havlíček.  Vimeo je internetová stránka založená filmaři pro sdílení převážně uměleckých videí. Uživatelé zde mohou nahrávat, sdílet a sledovat.
Tereza Hložková Rostislav Stříbrný
NaturNet Plus Počítačem podporované vzdělávání na ochranu životního prostředí O projektu.
Hlavním cílem DZ je možnost aktivního zapojení d ě tí a mládeže do zlepšování života ve m ě st ě Litom ěř ice a okolí. Dalšími p ř ínosy jsou: ZZázemí.
ZSV Filip Kuřec, 6.A.  Historická v ě da, zabývající se chováním, jednáním, pro ž íváním a dalšími č innostmi jedince  Zalo ž ena 1879 Wilhelmem Wundtem,
KEŇA – kam turisté nechodí
Bohumínská 152/25 Ostrava - Muglinov. Statutární m ě sto Ostrava m ě stský obvod Slezská Ostrava odbor sociálních v ě cí, odd ě lení sociálních slu.
UNIVERSITY OF QUEENSLAND, AUSTRALIA DNY PARTNERSKÝCH UNIVERZIT 2013 Eva Cmuntová Petra Filingerová.
Euraxess Mgr. Zuzana Dobešová Možnosti zahraničních stáží pro doktorandy
PŘÍLEŽITOSTI V MEZINÁRODNÍM DOBROVOLNICTVÍ během ERD Eurocentrum Praha, Robin Ujfaluši, ředitel INEX-SDA.
Sociální sítě I Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Euraxess Mgr. Zuzana Dobešová Možnosti zahraničních stáží pro doktorandy
2. infoschůzka.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu:
Komunitní role knihoven. Komunití role knihoven je důležitá součást systému knihoven Koncepce rozvoje knihoven Priorita C -9, 10.
Practising Present perfect Been/gone. Choose been or gone I am sorry I´m late. I´ve been/gone to the bank. Where is Jim? He´s been/gone home. I´ve been/gone.
KONFERENCE Program obnovy rodiny MALENOVICE
Keňa a její hudba Veronika Karasová.
INFORMAČNĚ PORADENSKÉ CENTRUM VŠTE. „ Informačně poradenské centrum Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích si klade za cíl pomáhat.
ERASMUS 2014 Estonsko - Tallinn Health Care College
Vitalise Londýn, Velká Británie 2. – 18. října 2014 Jana Bermellová, Michaela Kadlecová, Hana Kolářová Obor: Všeobecná sestra.
Vilniuská univerzita Vilniaus universitetas 26. května – 15. června 2015 stáž v projektu Okna vědy dokořán Michaela Uchočová Hinc itur ad astra.
Spolupráce Odboru sociálně-právní ochrany dětí Magistrátu města Karviné s poskytovateli sociálních služeb.
Omar Zainab Ali Petr Březina 8.B. Seznámení s adopcí Afrických dětí Jde o pomoc dětem, které se nacházejí v podmínkách úplné chudoby. Cílem je především.
Spolupráce NNO, škol a měst/obcí aneb globální témata a aktivní občanství jako běžná součást vzdělávání na všech úrovních.
Co je program Mládež v akci? Největší evropský grantový program na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Fokus Praha o.s. Nová struktura vedení Fokusu Praha – rok 2005.
LUŽÁNKY – STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU BRNO, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Evropská dobrovolná služba (European Voluntary Service)
Bezdomovci Sčítání lidu domů a bytů září 2012.
Akce: Workshop "Evropská podpora výzkumu v oblasti dopravy a možnosti zapojení subjektů České republiky v období 2016–2017" Datum: Místo: Kongresové.
Možnosti čerpání MAS v rámci jednotlivých OPERAČNÍCH PROGRAMŮ MAS STŘEDNÍ POVLTAVÍ z. s.
Veronika Kratochvílová
Odborná Praxe Portsmouth
Vojtěch Plíva Portsmouth
Moravská Ostrava, Ostrava
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
Vaňková tereza – cz01-ka Birmingham Vaňková tereza – cz01-ka
Odborná praxe Portsmouth
ENA LJUBOJEVIĆOVÁ DUBLIN CZ01-KS
ERASMUS -> LJUBLJANA (SLOVENIJA)
Daniel Pek Birmingham 16. Duben – 14. květen 2016
Liberec, Mgr. Martin Chochola
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
VY_32_INOVACE_Sei_I_15 My day Název projektu: OP VK
Rodinná politika v Olomouci 2015
Číslo projektu: CZ01-KA Birmingham Číslo projektu: CZ01-KA
Rodičovské fórum kraj Vysočina
Centrum J. J. Pestalozziho, o. p. s.
Dobrovolnický program Amelie v Olomouci
Transkript prezentace:

Keňské neziskové organizace Mgr. Eva Krutílková DiS. UPOL 2014 Email: ekrutilkova@yahoo.com

One Vibe Africa www.onevibeafrica.org Působí v západní Keni, město Kisumu u Viktorinina jezera Projekty zaměřeny na děti a dospívající Ubytování cca 1000 Kč/měsíc + nutná doprava do práce cca 50 Kč/den Visual Art Traditional African music and dance Guitar & Vocals Poetry & Drama Mentorship workshop

Wayo Wayo Africa http://wayowayoafrica.wordpress.com/ Organizace sídlí v Nairobi a pracuje s dětmi ze slumu Kibera Ubytování cca 230 Kč/noc Traditional & Modern Dance Video Movie Project Music Project School Fee Project

Shumen House Sirotčinec pro dívky (7-13 let) 1h cesty od centra Nairobi Ubytování zdarma v domě s dětmi Volnočasové aktivity pro děti Administrativní výpomoc s Vedením sirotčince Vzdělávání dětí

Kibera Pride http://www.kiberapride.org/ Organizace sídlí ve slumu Kibera Sirotčinec pro děti ze slumu Ubytování v domě sirotčince Mají zkušenost s dobrovolníky ze Španělska Volnočasové aktivity pro děti Údržba sirotčince Administrativní výpomoc Ubytování + strava cca 1650 Kč/týden

Centre for Urban Mission Carlile College http://www.carlilecollege.ac.ke/urban-mission.html Organizace sídlí v slamu Kibera, kde také ubytovává své dobrovolníky ubytování cca 2000 Kč/měsíc Youth Centrum Missionary Program Economic Empowerment Program Etc.

ECO TACK, IKO Toilet http://ecotact.org/ecoweb/ Sociální podnik zabývající se hygienou a sanitací Sídlí v Nairobi, ale mají mnoho komunitních projektů (61) po celé Keni Ubytování cca 7500Kč/měsíc – studentská kolej Dr. Kamithi Ng'ang'a – renomovaný enviromentalista – WASH a recyklace odpadů

U Yoolche Fellipe Cario Puerto, Mexico https://www. facebook Yukatánský poloostrov – Filipe Carillo Puerto Ekonomické posilování Máyských komunit Ochrana přírodních zdrojů (prales, migrační koridory zvířat) Programy na redukci uhlíkatých plynů v ovzduší Ubytování a podmínky dobrovolnictví v jednání

Kontakt: Eva Krutílková ekrutilkova@yahoo.com