Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS Luboš Výrostek Clearingové centrum centrální smlouvy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Advertisements

Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Zkušenosti s hostováním spisové služby
Spisová služba a její vazba na datové schránky
AKREDITOVANÉ ŠKOLICÍ STŘEDISKO ČLEN ASOCIACE VDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH TRADICE OD ROKU 1991 Zdeněk Mašín Microsoft Gold Certified Partner Akreditované.
OEMFPPOpen Open Value (s omezeným rozsahem) Open Value (pro celou společnost)OVSSelect PlusEAEAS Zákaznický profil Organizace kupující nový počítač nebo.
Jak na licenční politiku a co nás čeká nového
Licencování produktů Microsoft® Office System
| Copyright© 2010 Microsoft Corporation Markéta Douděrová Microsoft PŘEDSTAVENÍ:
Generální ředitelství cel Projekt ECR brána případová studie
Operační systémy a aplikační servery Tomáš ZACHAT SPŠ Praha 10, STIC.
Microsoft a partneři Partnerský program, Systém partnerské spolupráce
IISPP ■ pojem definován v letech v rámci přípravy výzkumných záměrů NPÚ na roky ■ dlouhodobý projekt na vybudování nového komplexního.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 20.
Petr Šetka, MVP Exchange, MCSE:Messaging, MCT Windows Small Business Server 2003 R2.
Markéta Mead Anti-Piracy Manager Microsoft Česká republika.
WBI Systems a.s. Barákova Říčany T: F: E: W: SQL Server 2008 R2 Základy licencování.
Obor informační technologie
E-Learning Strategie společnosti Microsoft pro podporu vzdělávání
Moderní vzdělávací systémy vyšších a vysokých škol neuniverzitního typu Ing. Daniel CHOC CCA Group a.s.
Datové schránky ve velké společnosti SharePoint partenrská konference Microsoft Pavel Salava Mainstream technologies,
Václav Rada Partner Account Manager - OEM Microsoft Česká republika
Vzdělávání v oblasti základní registrů a dalších kmenových projektů eGovernmentu Mgr. Monika Pálková, odbor veřejné správy a eGovernmentu MV ČR.
Obchodní spolupráce pro vývojářské společnosti Veronika Macáková ISV Partner Account Manager
Ing. František Hůlka lektor webináře pro ICT metodiky
ZISS Pezinok Informatika v Jihlavě (ČR) Vladimír Křivánek Odbor informatiky
NeoSync on-line zálohování pro každého / pro každou firmu
Investujte do úspor. Zlepšete prodej a marketing Přehled o Vašich zákaznících, obchodních aktivitách a příležitostech – Kdokoliv kdykoliv ví o všem, co.
Seznámení se službami Office 365 Microsoft Online Services Přechod ze sady BPOS na služby Office 365 pro stávající uživatele BPOS.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Základní principy řešení a využití ERP aplikací
Algotech Telefon: Fax: Web: Adresa:Zirkon Office Center, Sokolovská 366/
Microsoft Office Project 2007 Představení aplikace.
IBM Global Services ČR © 2006 IBM Corporation April, 2006 E-stát a EU Pavel Hrdlička.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Bohumil Havel.
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
Novinky a strategie společnosti Vema, a. s.
Realizační tým ICZ duben 2005
Nové formy vzdělávání zaměstnanců ve veřejné správě
Co je MS TechNet? TechNet Flash zpravodaj TechNet Blog TechNet Web TechNet Webcasty – MSTV.cz TechNet Zkušební centrum TechNet Subscription TechNet Konference.
Příležitost pro partnery s Windows 7 Lukáš Křovák Produktový manažer divize Windows
VARIANTY ŘEŠENÍ PRO DATOVÉ SCHRÁNKY Petr Janda
Agenda: 9:00 – 9:30 Snídaně 9:30 – 10:00 Aktuální nástroje a podpora pro partnery (M. Hruška) 10:00 – 11:00 Přehled licenčních programů, SA výhody (K.
ISSS IS HN/SS Softwarová architektura informačního systému hmotné nouze a sociálních služeb Jindřich Štěpánek
Metropolitní a regionální sítě Nejen infrastruktura, ale i obsah.
SBS 2008, EBS 2008 Radim Petratur Microsoft Č R. Řešení pro každou firmu Midsize BusinessSmall Business CorporateEnterpriseHome
GORDIC spol. s r. o. pobočka Ostrava. Obsah prezentace Varianty řešení -TC Kraje -TC Kraje – hosting dodavatele Maintenance, kompletní aplikační podpora.
Windows XP a live distribuce Knoppix, Danix apod
Zavedení ekonomického systému Microsoft Business Solutions – NAVISION v městě Ústí nad Labem Mgr. Petr Gandalovič primátor města Ústí nad Labem
Licencování Exchange Server 2007 Petr Bobek, Information Worker Microsoft 16. února 2007.
Miroslav Skokan IT Security Consultant
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
Sales & Consulting IGS, Czech Republic © 2005 IBM Corporation Optimalizace a sdílení informací ve státní správě Pavel Hrdlička.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Fenix II –IS na platformě.NET Michal Varga.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr.
Andrea Vlčková Licensing Marketing Manager Microsoft Česká republika
Protálová řešení Příklady reálných nasazení Tomáš Kutěj System Engineer Microsoft.
Windows 7.
2OP853 Manažerská informatika 3ÚvodSnímek 1 2OP853 Manažerská informatika 3 Úvod doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc.
Windows 7. stejné HW požadavky jako Vista dokonce možná i o malinko nižší snaha prosadit i do netbooků, nettopů a podobných zařízení s nižším výkonem.
© 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice e-Education Andrea Barešová Account.
Peníze do vašeho rozpočtu. ALC, spol. s r.o. ALC se zaměřuje na optimalizaci metodik a vývoj softwarových nástrojů na podporu řízení IT a ostatních interních.
Microsoft DreamSpark Časté dotazy. Benefity jako součást akademických smluv Akademické licenční smlouvy Enrollment for Education Solutions (EES), Open.
SYSTÉMOVÉ ŘEŠENÍ LICENCÍ MICROSOFT VE ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍCH V RÁMCI LIBERECKÉHO KRAJE ING. JAN KNYTTL Servodata, a.s.
Akreditovaný e-learningový kurz Rovné příležitosti žen a mužů Ing. Petr Špindler, RENTEL a.s. Konference „Rovné příležitosti“ MV ČR, Praha,
Základy práce s portálem CzechPOINT HW, SW, tokeny, certifikáty, administrace.
LICENČNÍ MODEL PRO PRODUKTY MICROSOFT porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 15. prosince 2012.
Duben 2013 Odbor informatiky KrÚ JMK Výzva č. 08 Integrovaného operačního programu na Integrovaného operačního programu na Rozvoj služeb eGovernmentu v.
Transkript prezentace:

Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS Luboš Výrostek Clearingové centrum centrální smlouvy

Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS 1 Anotace Přehled služeb a možností jejich čerpání v rámci centrální smlouvy pomocí Clearingového Centra

Zřízení Clearingového Centra Smluvní vztah s MV – zástupcem státu pro centrální orgány a veřejnou správu Přistupující subjekty = 57 Služby = MV ČRFujitsu Microsoft Správa benefitů ze smlouvy Liceční poradenství pro subjekty smlouvy Další služby s distribucí software

Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS 3 Licenční poradenství pro subjekty smlouvy Licenční a produktové poradenství Jak je to s právy k software Jak nakoupit zboží Který produkt k čemu použít Zprocesování objednávky Jak objednat Správa evidence objednávek Cenové kalkulace Kompletní znalost ceníků Metodika výpočtu

Správa benefitů Oblast produktivity Oblast školení Oblast nástrojů pro práci Oblast podpory Benefity je možno spravovat „v zastoupení“ Portál správy benefitů – nástroj pro nositele smlouvy Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS 4

Správa benefitů - produktivita Právo na nové verze Automatický nárok na nové verze zakoupených produktů dle Vaší smlouvy Platí po celou dobu trvání smlouvy Program domácího použití Produkty z rodiny Office zdarma pro Vaše zaměstnance Snadná cesta z Office Standard na Office Enteprise Až na 2 domácí počítače Zprostředkovává česká společnost Amden Program zaměstnaneckých nákupů Produkty z rodiny Office domů s 30ti % slevou Windows domů s 30ti % slevou Zprostředkovává česká společnost Amden Step- up Snadná cesta přechodu z edice Standard na Professional (Enteprise), na základě rozdílu ceny Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS 5

Správa benefitů - školení eLearning Elektronická školení Microsoft produktů - připojením na internet, nebo pomocí CD Dostupné pro všechny produkty z rodiny Office – pro zaměstanance Většina dostupná v českém jazyce Kupóny na školení Školení Microsoft produktů ve školicích centrech (Microsoft Certified Partner for Learning Solutions)Microsoft Certified Partner for Learning Solutions Dostupné pro aplikace a systémy – hodí se pro odborníky Platnost vytištěné poukázky je 180 dní Většina dostupná v českém jazyce Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS 6

Správa benefitů – nástroje pro práci Windows Vista Enterprise Upgrade 1 : 1 z Windows Vista Business, navíc šifrování disků (Bit Locker) Windows Vista Ultimate Upgrade 1 : 1 za Windows Vista Business, Bit Locker, nejvyšší verze Windows pro stolní počítač (notebook) Windows Fundamentals Downgrade 1 : 1 za Windows Vista Business, jednoduchý systém pro nevýkonné počítače pro použití např na internet Office Multilanguage Pack V poměru 1 : 1 s Office, možnost volby až 35 jazyků, např pro mikroregiony (kontrola pravopisu) Licence pro záložní server Další licence zdarma pro záložní server, který není aktivně v provozu 7

Správa benefitů - podpora Nepřetržitá podpora řešení problémů Technická podpora řešení problémů přes telefon nebo mail 24/7 Technet Plus Direct Přístup ke znalostní databázi, přístup k service pack a bezpečnostním záplatám Technet Subscription Přístup do diskuzích skupin, on line chat, komunikace s Microsoftími specialisty Technet Subscription Services Desktop Deployment Planning Services SharePoint Deployment Planning Services Exchange Deployment Planning Services Business Value Planning Services Packaged Services Pro aplikace a operační systémy Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS 8

Další služby spojené s distribucí sw Dodávky CD/DVD Registrace a přihlašování na semináře v zastoupení Reportování o stavu čerpání benefitů (v případě pověření) Vyjednávání podmínek s MS Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS 9

Vazba na IOP 06 Vnitřní integrace úřadu (dokument) Upgrade nebo nákup sw komponent pro optimalizaci řízení chodu úřadu Integrační bod č1. Úprava spisové služby ve vazbě na datové schránky (ano) Integrační bod č.2 Nastavení pravidel pro autorizaci, identifikaci a autentizaci konkrétního úředníka (ano) Integrační bod č.3 Komunikace se základními registry (možná) Integrační bod č.4 Komunikace s PVS (autentizace a identifikace žadatele) (ano) Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS 10

Další služby spojené s distribucí sw Web aplikace clearingového centra Evidence smluv Zadávání objednávek Evidence incidentů Zdroje informací Specifické služby FSC Informační newsletter Přehled o SA benefitech e-Learningový portál → Systém vzdělávání Licenční Technický

Clearingové centrum Tel Luboš Výrostek Tel Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS 12