ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice - 19. června 2010.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aktivity města Chrudim v oblasti podpory rozvoje cestovního ruchu
Advertisements

Společenský ples ATVS a VŠ Palestra
Benešovská hasičská liga s Ferdinandem Bukovany SDH: Bukovany Zpracováno: SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BUKOVANY STRANA 1/26.
Dračí lodě 2010 Plzeň řeka Radbuza
Medializace a popularizace ve vědě a odborné činnosti Tomáš Doseděl
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
CZECHMAN Kid‘s Team, SK OMT Pardubice
Bc. Lucie Ptáková,  Plánované spuštění systému: 2014  = evropská agentura pro vesmírný systém Galileo (GSA)  Bude zajišťovat především navigaci.
Atletický klub A.C. Sparta Praha
Management sportovního klubu © Nymburk 2012
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Organizační stránka předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009 PhDr. Jana Hendrichová, náměstkyně místopředsedy vlády pro evropské.
 Taggmanager.cz je nový způsob komunikace umožňující jednoduché propojení mobilního telefonu se speciálním webovým obsahem vyvíjený pod záštitou ministerstva.
Sportovní zařízení a akce
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
Mistrovství světa v lyžování Liberec Jedna z největších sportovních akcí v historii České republiky, která proběhla od 18. února do 1. března 2009.
ST LUCIA ČESKO – NĚMECKÉ CENTRUM PROVOZNÍ ŘÁD. Zřizovatelem KC je společnost B O H E M I A S, s.r.o. Tento provozní řád vydává vedení společnosti za účelem.
CATERING.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Projekt: Regionální centrum pro volnočasové aktivity, tělovýchovnou, kulturní a spolkovou činnost Předběžná studie proveditelnosti.
Prezentace PROJEKTU SENIOR POINT
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
Rámcové představení projektu TRIATLON DĚTI 9. listopadu 2013 Voroněž, Brno.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví leden - červen 2009 Eurocentrum Praha
Praktické aspekty příprav českého předsednictví leden - červen 2009 Eurocentrum Liberec 9. října 2008.
LYŽOVÁNÍ disciplíny.
Mezinárodní závody agility Rožnov pod Radhoštěm
Volnočasové projekty a EU financování
Marketing a sport Ing. Petr Hedrlín.
NÁBOR od 14 hodin v naší loděnici.
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
KOŇSKÁ SHOW Taková „MALÁ“ Na skok do Skal O co tu běží? Křtiny nové haly Slavností přestřižení pásky Ukázka jezdeckého umění Zábava.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
1 PALESTRA KBELSKÁ DESÍTKA silniční běžecký závod 7. března 2009.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Praha 4. prosince 2008.
PARALELNÍ SLALOM. Paralelní slalom Jedná se o závod dvojic Závod má dvě tratě – modrou a červenou Obě tratě jsou postaveny identicky Závod je vždy vypsán.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
LEDOVÁ PLOCHA od ,- Kč/ plochy kromě kruhu pro vhazování a ploch BPA.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Brno 25. listopadu 2008.
INVESTICE DO AREÁLU mil. Kč INVESTICE DO AREÁLU V OBDOBÍ mil. Kč.
Cestovní ruch a INTERNET Jiří Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Zkušenosti s pracovním uplatněním uživatelů Domova Horizont Mgr. Lenka Kortová – sociální pracovnice Domova Horizont.
FINANČNÍ GRAMOTNOST REKLAMA ZPRACOVALA: MGR. IVA NOVOTNÁ SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ČESKÁ KAMENICE, JAKUBSKÉ NÁM. 113, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE.
Domov seniorů T.G.M. Beroun Poskytování sociálních služeb Příspěvková organizace Pod Studánkou Beroun Zpracoval: Marek Paclt.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_16.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
Projekt Integra Tisková beseda 6. června 2007 Ostrava.
Reklamní agentura. Reklamní agentura obvykle produkuje kreativní koncepty a materiály (TV reklamy, rozhlasové spoty, tiskové inzeráty a mnoho dalších),
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Andrea Šafařík Fridmanská (Praha, duben 2016) PUBLICITA.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Motivační dopis Vypracoval: Lukáš Karlík.
Aktivity na podporu středního odborného školství v JMK
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
PROJEKT "START" - speciální nabídka pro podnikatele
turistická oblast v srdci Čech
SVAZEK OBCÍ VÝCHODNÍ KRKONOŠE
POŘADATEL 2018 PODMÍNKY SPOLUPRÁCE.
2018 JARNÍ TRHY vystavistepraha.eu.
Krajský Fotbalový Svaz Vysočina
Vážení sportovní přátelé, zejména pak příznivci sjezdového lyžování
Český dům Moskva Jiří Podhola.
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
JUNIORSKÝ MARATON 2019.
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010

Koncept našeho projektu Koncept našeho projektu Triatlonový závod se koná pro pracovníky ICT všech výkonností. Na internetových stránkách je připraven průvodce samotným závodem. První ročník této akce se konal v červnu 2006 na slapské přehradě za velkého zájmu ICT společností. Pro další dva ročníky jsme připravili méně náročný rovinatý terén v okolí hory Říp, který je i propustnější pro větší počet závodníků. Stejné tratě jsou připraveny i pro pátý ročník ICT triatlon se stal nejpočetnějším triatlonovým závodem v ČR! Tento projekt by mohl dopomoci partnerům ke zviditelnění jejich aktivit.

Náš společný cíl Stmelení a vymezení ICT komunity jako silného odvětví české ekonomiky Vytvoření tradice závodu. Podpora teambuildingu v ICT společnostech se zapojením rodinných příslušníků – štafety a závod dětí. Naším cílem je i přiblížit sport pracovníkům v ICT společnostech a tím jim dát alternativu proti pasivnímu odpočinku. Silná prezentace partnera projektu, jeho produktů a služeb.

Pro zvýšení divácké atraktivity probíhá závod v několika okruzích. Celý závod je situován v uzavřeném prostředí kanálu bez nutnosti použít veřejné komunikace. To pomůže zajistit maximální bezpečnost zkušenějších závodníků i začátečníků. Zde se bude nacházet depo závodu, plavecká, cyklistická i běžecká závodu, tribuna pro diváky, pódium pro doprovodný kulturní program, občerstvení i ubytování. Plavání 750 m – plave se ve vymezených drahách veslařského kanálu Kolo 20 km – ve čtyřech okruzích okolo veslařského areálu bez nutnosti opustit uzavřený prostor. Maximální bezpečnost závodníků a neustálý kontakt s diváky a doprovodem. Povrch - zcela nový asfalt. Běh 5 km – jeden okruh Prostorové umístění závodu u veslařského kanálu Račice

Konkrétní nabídka – cena ,- Kč vždy zveřejňovat jméno partnera jako součást závodu při veškerém styku s médii, při rozhovorech s novináři apod. umístit reklamu a logo partnera v propozicích závodu a na internetových stránkách umístit 4 m2 reklamních modulů partnera na reklamně exponovaná místa v prostoru konání závodu umístit reklamní logo partnera na tričku vydaném speciálně k tomuto závodu umístit reklamu objednavatele ve velikosti 50 x 100 cm v prostoru za pódiem pro slavnostní vyhlašování výsledků zabezpečit, v případě zájmu, prostor pro další reklamní prezentaci partnera v průběhu závodu umístění dalších reklamních a prezentačních předmětů partnera dle vlastního uvážení realizovat další aktivity dle zájmu partnera, které nebudou neúměrně zvyšovat náklady agentury předložit objednavateli průkaznou dokumentaci provedené reklamy

Reference SportGroup.cz s.r.o Modřanská 1151 / 53 Praha 4, Tel Fax E mail Na spolupráci se těší Produkce mnoha televizních dokumentů v ČR i zahraničí. Produkce společenských akcí pro mezinárodní společnosti Vyhlášení nejlepších sportovců v různých sportovních odvětví Seriál v inline bruslení O2 InLine CUP – dva ročníky Organizace sportovních akcí pro děti, brusle, koloběžky atd. Vodácký triatlon – sedm ročníků Produkce akcí pro ČEZ a.s. a pro Nadaci ČEZ Organizace mezinárodních sportovních akcí (Velká cena Prahy v triatlonu – prestižní závod v historickém centru Prahy – devět ročníků, Světový pohár v triatlonu, Velká kunratická – nejstarší terénní běh v ČR, více než 45 závodů v silniční cyklistice) Sportovní akce pořádané na zakázku