PATICOVÁ RELÉ Přehled 2007.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stejnosměrné motory v medicínských aplikacích
Advertisements

Zakázkově vytvořená aplikace Technologický software HTH8 s.r.o, Eimova 880, Polička, tel.: , fax: ,
Profesionální monitory Společnost HANTAREX vyvinula a zpracovala technologii modulárních monitorů pro digitální video stěny.
Spolehlivé, robustní provedení
Zdroje 2007.
Ovládání budov 3. Sběrnicový systém INELS – komponenty instalované v budově mimo rozvaděč – část první Josef Bardoň Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova.
Řemenový dopravník Prezentace pro Den strojařů
3MA381 PowerPoint - seznámení
Konektory graf. karet.
Přístroje nízkého napětí
Tato prezentace byla vytvořena
Zajímavé řešení v oblasti aplikace etiket Aplikátory Ventus Monínec Vlastimil Langer.
Elektrické přístroje STYKAČE a RELÉ
Provedení střídavých vinutí
Ovládání budov Josef Bardoň Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova 1/613, příspěvková organizace Tento výukový materiál byl zpracován v rámci akce EU.
Postup návrhu a výroby DPS modulu P-pregulátoru pro řízení Maxon DC motoru Jan Babjak Vysoká škola báňská – technická univerzita Ostrava Fakulta strojní.
Tematická oblast Autor Ročník Obor Anotace.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:
Základní vlastnosti A/D převodníků
Jištění a spínání motorů
Světelná technika Automatizace světla.
PowerPoint - seznámení Miroslav Lorenc. PowerPoint  K čemu a kdy použít?  Jaké jsou možnosti využití?  Alternativy?
Autor práce: Bc. Jan Húsek Vedoucí práce: Ing. Pavel Hanák
ZMĚNA ROZSAHU AMPÉRMETRU
Marek Malík a František Černý, ME4A, 2012
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
5.7 Druhy elektrotechnických schémat
Pohony křídlových bran Praha Rozdělení  Podle instalace a počtu cyklů  Pohony pro privátní instalace  Pohony pro středně velký počet cyklů 
Tato prezentace byla vytvořena
Světelná technika Automatizace světla.
etalon proudu stejnosměrný proud střídavý proud
Inovace Modelu Robota Bakalářská práce
GE Consumer & Industrial Přístroje modulové komfortní Více než 2000 položek !
Servopohony. Servopohon Co je to servopohon ? *jsou to motory, u kterých lze nastavit přesnou polohu osy, a to pomocí zpětné vazby nebo koncového spínače.
Senzory pro EZS. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední odborná.
Internal | Department | 12/02/2005 | © Robert Bosch GmbH reserves all rights even in the event of industrial property rights. We reserve all rights of.
Technická dokumentace Mechanik elektronik 1. ročník OB21-OP-EL-TD-VAŠ-M Katalogové údaje a značení transformátorů a cívek.
Grafické systémy II. Ing. Tomáš Neumann Interní doktorand kat. 340 Vizualizace, tvorba animací.
TRAMVAJOVÉ SBĚRAČE. Typy sběračů Schunk Základní typy tramvajových sběračů Sběrače SBE pružinový zvedací mechanismus elektricky izolovaný spouštěcí motorový.
VY_52_INOVACE_04_12_LEZB Zbyněk Lecián Výukový materiál Škola: Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Autor: Zbyněk.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Proudové chrániče.
VY_52_INOVACE_04_11_LEZB Zbyněk Lecián Výukový materiál Škola: Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Autor: Zbyněk.
Ivanovické náměstí 3, Brno1 Ivanovické náměstí č. 3, BRNO Obchodní zástupce: Jiří Derganz.
SPÍNAČE, OVLADAČE A TLAČÍTKA NN Spínače domovní a ovladače jsou přístroje, které slouží v domovních a průmyslových instalacích k ručnímu spínání obvodů.
CZ.1.07/1.5.00/ Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/ Střední odborná škola elektrotechnická, Centrum odborné přípravy.
Doc. RNDr. František Koliba, CSc. Katedry Informatiky a matematiky OPF SU Budova A Informatika pro ekonomy II INM / BPNIE Přednáška.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
CDP 1L952W cm Volně stojící myčka nádobí šíře 45 cm
CP14_CP SÁČKOVÝ vysavač CAPTURE
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Světelná technika Automatizace světla.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
SOFT STARTÉRY RSGD se samoučícím algoritmem
Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/
Výukový materiál Škola: Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Autor: Zbyněk Lecián Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
CCBS 6184WH/1 187 Volně stojící kombinovaná chladnička
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
VELKÁ ODKLÁDACÍ PLOCHA I NA PARNÍ CENTRUM
Centrální procesorová jednotka
Středoškolská odborná činnost
PRC18LI BEZSÁČKOVÝ akumulátorový vysavač PRODIGE
Provedení motorového vývodu
Provedení motorového vývodu
Ostatní přístroje nízkého napětí
CI642C 60 cm Vestavná indukční deska šíře 60 cm
CST 372L-S Vrchem plněná automatická pračka Smart
Transkript prezentace:

PATICOVÁ RELÉ Přehled 2007

Paticová relé vyráběná ABB V současné době vyrábí ABB tři druhy paticových relé 1. Relé do plošných spojů označení CR-P 2. Relé miniaturní označení CR-M 3. Relé universální označení CR-U

Relé CR-P, CR-M and CR-U

Paticová relé vyráběná ABB Typové kódové označení

Paticová relé vyráběná ABB Rozměrově nejmenší řadou je řada paticových relé CR-P Rozměry relé jsou (d x š x v) (29x12,7x15,7mm) Rozteč kontaktů je 5mm a vzdálenost řad kontaktů je 7,5mm

Paticová relé pro DPS, řada CR-P Napětí cívky 9 druhů 12VDC, 24VDC, 24VAC, 48VDC, 48VAC, 110VDC, 110VAC, 120VAC 230VAC Relé 1 c/o 250V/16A 2 c/o 250V/8A Držák Násuvné moduly Patice LED Ochrana Polarizace Standardní Logická Kontakty cívky a střední kontakty na spodní straně – standardní patice Kontakty cívky na spodní straně a zbytek na horní straně- logická patice Označovač

Paticová relé vyráběná ABB Větší provedení relé je řada miniaturní CR-M Rozměry relé jsou (d x š x v) (27.5x21,2x35,6mm) Rozteče kontaktů jsou 6,3mm (střední od krajních, 4,1 krajní od sebe a řady 6,6mm nebo 4,4mm závisí od počtu kontaktů)

Paticová miniaturní relé řady CR-M Blokovací páka pro manuální ovládání a možnost upevnění1) S/bez zabudovanou LED Relé 2 c/o 250V/12A 3 c/o 250V/10A 4 c/o 250V/6A k dispozici verze s pozlacenými kontakty (4 c/o) Napětí cívky 12VDC, 24VDC, 24VAC, 48VDC, 48VAC, 110VDC, 110VAC, 120VAC 220VDC, 230VAC Násuvné moduly LED Ochrana Polarizace Patice Standardní Logická Označovač Držák 1) DC verze v modré barvě, AC verze oranžová

Paticová relé vyráběná ABB Největší z řady paticových relé,je řada CR-U Univerzální relé Rozměry relé jsou (d x š x v) (35x35x54,4mm) Kontakty jsou uspořádány do kruhu

Paticová univerzální relé řady CR-U Blokovací páka pro manuální ovládání a možnost upevnění1) Relé S/bez zabudované LED 2 c/o 250V/10A 3 c/o 250V/10A Napětí cívky 12VDC, 24VDC, 24VAC, 48VDC, 48VAC, 110VDC, 110VAC, 120VAC 220VDC, 230VAC Násuvné moduly LED Ochrana Polarizace Držák Patice Standardní 1) DC verze v modré barvě, AC verze oranžová

Paticová relé vyráběná ABB MODULY Jsou to zařízení určená k rozšíření možností relé, k jeho ochraně,či zvýšení užitných vlastností. Někteří výrobci vyrábějí mnoho řad relé s různými úpravami od základní řady, ABB dovoluje zákazníkovi modifikovat relé pomocí modulů Moduly se zasouvají do patice vedle relé.

Násuvné moduly CR-P/M... pro relé CR-P a CR-M CR-U... pro relé CR-U

Zásuvný modul Multifunkční časový modul CR-U T pro CR-U patice Vlastnosti Rozsah řídícího napětí 24-240 V ~/= 8 časových funkcí: ON-delay, ON-delay s řídícím kontaktem, OFF-delay, Impulse-ON, Impulse-ON s řídícím kontaktem (nastavení pulsu), Impulse-OFF, Flasher startující s ON, Flasher startující s OFF Jedno zařízení obsahuje časové rozsahy od 50 ms to 240 h Umožňuje připojit paralelní zátěž LED pro stavovou indikaci 35 mm šířka Může být kombinován s relé CR-U, použitelný do patice CR-U2S and CR-U3S

Zásuvný modul Funkce a nastavení Multifunkční časový modul CR-U T pro CR-U patice Funkce a nastavení Kolečko pro jemné nastavení časového intervalu U/t LED-zelená Řídící napětí přiloženo Časování je aktivní Řídící kontakt B1 DIP přepínač umožňuje nastavit jednu z 8 časových funkcí a jeden z 8 časových rozsahů Pozice DIP přepínače Schéma zapojení

Paticová relé jsou používána v mnoha aplikacích.

Děkuji Vám za pozornost KONEC PREZENTACE Děkuji Vám za pozornost