Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Logopedické pexeso M Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Advertisements

Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.C.07 Název pro školu:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuzsková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
PETS Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Rita Náplavová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
VY_32_INOVACE_40. A BEAR VY_32_INOVACE_40 AN ELEPHANT.
procvičování základních anglických předložek pro určení místa
Černý Petr slovní zásoba ovoce − anglicky
vyjadřuje počet dílkůČITATEL vyjadřuje, na kolik dílků byl rozdělenJMENOVATEL zlomková čára.
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.C.15 Název pro školu:
VY_32_INOVACE_23_01 Základní vzdělávání – Jazyk a jazyková komunikace – Anglický jazyk Název materiálu – Animals Anotace – Žáci za pomoci programu budou.
PŘIŘAĎ FOTOGRAFII K OBRÁZKU aktivita
Hra (AZ kvíz) ke zopakování či procvičení učiva:
Ovoce hrou Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Název učebního materiálu Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Kde je rybka? V p rezentaci si děti procvičí prostorovou orientaci. Návod: 1) Otázka je u každého obrázku stejná: Kde je rybka? 2) Dítě se snaží co nejpřesněji.
KRUŽNICE KRUH Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
VY_32_INOVACE_10 Autor: Kateřina Titěrová Datum: Ročník: 3. Vzdělávací oblast / obor / okruh / téma: Jazyk a jazyková komunikace / Cizí jazyk.
PEXESO Ostré sykavky – S
Neúplný podíl a zbytek s kočkou Lízinkou
Před, za, pod, nad aktivita
VY_III/2_inovace_14_Ovoce
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_ I.C.08 Název pro školu:EU AJ 1.stupeň 08 Název materiálu:Domestic animals Autor:Mgr. Marcela Jarošová Vzdělávací.
Dobře se podívej na obrázky v horní řadě.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
PROVĚRKY Převody jednotek času.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Funkce s absolutní hodnotou Využití grafu funkce při řešení rovnic a nerovnic s absolutní hodnotou Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuzsková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
VY_32_INOVACE_16 Aj Animals 3.4.tř. Name:. Let´s play with animals. Go on. Pokračuj.
Dostupné z Metodického portálu www. rvp
V každém nákupním košíku se ke skupině potravin zatoulala jedna, která do skupiny nepatří. Poznáš která? Klikni na kolečko a uvidíš. Autorem materiálu.
Sýr a myška Na snímcích 2, 3, 4 a 5 jsou kartičky určené k vystřižení a zalaminování. Dítě pracuje dle pokynů: Podej mi myšku, která je vedle sýra atd.
Vyber, co na obrázek nepatří, a řekni proč.
Interaktivní třídění domovního odpadu.
Řekni jedním slovem, co to je...
English Vocabulary Celá prezentace je provázena červenými šipkami, objeví se vždy, když dokončíte úkol, takže prezentaci nemusíte nijak řídit. Autorem.
Řekni, proč se tomu směju?
Kartičky k opakování slovní zásoby k vytisknutí a pracovní list
Anglický jazyk – Cvičení na podporu konverzace
Název učebního materiálu
WHAT DO YOU LIKE? (ACTIVITIES)
WHAT IS WHITE? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Interaktivní vyhledávání dvou stejných obrázků.
WHAT IS YELLOW? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
WHAT IS GREY? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Kartičky k opakování slovní zásoby k vytisknutí a pracovní list
Jak se řekne… zvířátka Postup práce:
PEXESO – OVOCE anglicky
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY 2
Rozklad čísel od 1 do 10 Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Zvířata na statku. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY
PREPOSITIONS of PLACE Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
WHAT IS PINK? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Animals 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuzsková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
PEXESO NAŠE ZVÍŘATA anglicky
Černý Petr naše zvířata − anglicky
Slož popletené obrázky.
Na které písmenko začíná obrázek?
Ruský obrázkový slovník XXIX Předložky − Где мышь?
Doporučuji snímky, které obsahují vyšší počet, z počátku skrýt.
WHAT IS GREEN? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Před, Nad, Za, Pod 1) Vybarvi obrázek, který je: a) hned před jahodou
WHAT IS RED? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
WHAT IS ORANGE? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Prezentace určena pro názornou ukázku toho, co je více a co je méně.
Transkript prezentace:

Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze. The AlphabetThe Alphabet

A a an axe an ant an apple an alligator an ambulance

B b a banana a boat a beara book a ball

C c a cat a car a cow a chick a carrot

D d a dog a duck a donkey drums a doll

E e an elephant an egg an eye an ear an envelope

F f a fish a flag a feather a fire a frog

G g glassesa goose grapes a giraffe a garlic

H h a hen a hippo a hamburger a house a horse

I i an injection an ice - cream an ink an iron

J j a jigsaw a jug jeans a jacket juice

K k a key ketchup a kite a knife a kiwi

L l a ladybird a lion a lamp a lolipop a lemon

M m a mouse a monkey a mug a melon milk

N n a nurse a nectarine a nail a numbera newspaper

O o an onion an owl an ostrich an orange an octopus

P p a pig potatoes pencils a peach a pear

Q q a quill a queen a queue a question mark

R r a rabbit a rainbow a rocket a rose a red pepper

S s a snowman a snake a snail seven a seal

T t a tiger a table a train a tree a tractor

U u an umbrella a unicorn a uniform a university up

V v a vulture violet a vase a van a violin

W w a whale a wheel wings a window

X x Xmas a xylophone

Y y a yolk a yacht

Z z a zebra zero

str. 1 str str str str str str str str str str str str str str str str str str str str

str str str str str str Všechny uveřejněné odkazy [ ]. Dostupné pod licencí public domain - na