MBM Trans, s.r.o. Ing. Jolana Jakoubková

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabízené služby společnosti  Poskytování služby Excel24 ( outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů s tabulkovým procesorem ) ; Ing. Roman Ševčík.
Advertisements

MIGRACE SYSTÉMU ALEPH A IMPLEMENTACE PRIMO V KNIHOVNĚ ANTONÍNA ŠVEHLY Setkání uživatelů Aleph, Brno Veronika Synková (ÚZEI KAŠ), Martin.
Zahraniční stáže v oblasti péče o duševní zdraví.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
HelpDesk – Celní správy ČR
Mobilní aplikace TECH/NTK. -cílem poskytnout rychlý a jednoduchý mobilní přístup k základním službám pro typické zákazníky NTK -část aplikační a informační.
Rezervace služby PICK - UP Podrobný návod. Otevřete Váš internetový prohlížeč a do adresy webové stránky napištewww.pneusafranek.cz/flotila Vyplňte Vaše.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
Analytická studie Datový model Funkční model Scénáře použití
2. Národní konference o doporučených postupech , Olomouc Katalog klinických doporučených postupů – současný stav a možnosti využití Miroslav.
Problematika informatiky v obcích Libereckého kraje Hostovaná spisová služba MM Liberec Tomáš Weinzettl Alena Drábková.
1. Registrace 1.1 registrace nového uživatele 2. Přihlášení 2.1 Přihlášení nového uživatele 2.2 Přihlášení uživatele po ztrátě přístupových údajů, změna.
Středisko náhradní rodinné péče o. s. Pilotní projekt „Centrum podpory NRP“ Projekt Centrum podpory NRP je.
„Metodická činnost“ Krajského úřadu Královéhradeckého kraje Oddělení legislativní a právní.
Webové stránky obcí jako zdroj informací pro občany Mgr. Andrej Kyselica Oddělení statistiky výzkumu, vývoje a informační společnosti Český statistický.
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Ing. Jana Moravcová
OP Rybářství 2007 – 2013 Portál farmáře jako nový nástroj v komunikaci mezi žadateli a SZIF v rámci OP Rybářství. Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Účetní poradce jednoduchá cesta ke spolehlivým informacím MBM Trans, s.r.o. Ing. Jolana Jakoubková.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ Program 4. krajského setkání metodiků Metoda CLIL a výuka odborného cizího jazyka 1.
Víkend rodin dětí se syndromem Prader-Willi HOTEL PAVLA NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 Využívání služeb e-governmentu jednotlivci ISSS 2007, Hradec Králové Andrej.
Implementace spisové služby v prostředí městských úřadů
Aurea Medica společnost pro moderní zdravotní osvětu.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky e-Learning na Portálu veřejné správy Renata Brožková, Jiří Průša Ministerstvo informatiky.
Centrální evidence výkonů U3V Ing. Jan Krňoul,
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
©Rytmus 2007 DVD Společenská odpovědnost firem Výstup CIP EQUAL projektu „Podporované zaměstnávání pro sociálně odpovědné firmy“ o.s. RYTMUS Projekt je.
Analýza a návrh informačního systému pro střední školu Bakalářská práce Lukáš Zachoval.
Školení Helios Orange Jaromír Pírko konzultant Helios Orange.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Jana Moravcová
2 Karla Halenková Setkání uživatelů 2001 Báze znalostí produkt pro naplnění uživatelem.
PRAXE V ČESKÉM PROSTŘEDÍ Úvod do korpusové lingvistiky 5.
Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015 Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google.
Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu Solón Deník veřejné správy.
Adresář knihoven a informačních institucí ČR a navazující služby Bratislava Odborný seminář Súborný katalóg periodík Mgr. Zdenka Manoušková Národní.
PRAKTICKÁ ÚČETNÍ Grantový projekt: reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/ realizátor projektu: HM EKOND, spol. s r.o., Ostrava.
Závěrečné shrnutí projektu „ Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Sdružení E-TENDERS el. tržiště veřejné správy.
Vyúčtování grantů Magistrátu hl.m. Prahy
Zkušenosti se zpřístupněním českých e-knih (Flexibooks) Mgr. Tereza Šorejsová, Mgr. Daniela Nová Seminář E-knihy I v NTK.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI, PROBLEMATIKA PÉČE O NADANÉ ŽÁKY Projekt v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou 2. Setkání Řídícího výboru 21. června 2016, MÚ Kralupy nad Vltavou.
REHABILITAČNÍ DÍLNA - PŘÍPRAVA NA PRÁCI. C ÍLOVÁ SKUPINA Služba je určena osobám s mentálním postižením, které mají vážný zájem o začlenění do pracovního.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“
Zkušenosti se zpřístupněním českých e-knih (Flexibooks) po roce
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“
Michaela Hofštetrová Knotková
ARCDATA PRAHA, s. r. o. Ing. Jan Novotný Ostrava, 4. –
Přihlášení uživatele do portálu
Praha, 23. března 2017 Alice Štollová Kovandová
Městské lesy Valašské Klobouky s. r. o.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
Seriály v Souborném katalogu ČR
Nabízené služby společnosti
Kdo jsme ? Největší odborná zemědělská knihovna v ČR
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Nabízené služby společnosti
Úložiště dokumentů Fulltextové vyhledávání
Centrum kolegiální podpory CKP
SEMINÁŘ PR-FR DIAKONIE, OLOMOUC + PRAHA, KVĚTEN 2018
V. Setkání se starosty obcí
Transkript prezentace:

MBM Trans, s.r.o. Ing. Jolana Jakoubková Setkání uživatelů 2011 MBM Trans, s.r.o. Ing. Jolana Jakoubková

Spokojenost uživatelů Celkový počet účastníků: 165 WEB dotazník využilo: 60

Spokojenost s obsahovou částí systému Více manuálů Více příkladů souvztažností Více příkladů z praxe (odpovědí) Aktualizace starších dotazů podle nové legislativy Komentáře k připravovaným změnám metodika@ucetni.cz

Spokojenost s programovým vybavení systému Lepší uživatelské prostředí Snadnější systém vyhledávání Vlastní oblíbené záložky Nezvyklé klávesové zkratky Chybí export dat

Spokojenost s distribučními službami Zásilky CD při internet.aktualizacích Malá četnost aktualizací Fakturace elektronicky mbm@mbm.cz

Spokojenost s celkovou péčí

Spokojenost uživatelů - Rozšíření systému: 25 Čtvrletní aktualizace ZDARMA při objednání do 30.12.2011 - Nově využití aktualizací po internetu: 90 Losování výherce o celoroční aktualizaci 14.11. 2011 na Setkání uživatelů v Praze Děkujeme za Váš čas a vyplnění dotazníku.

Pravidelné odborné konzultace „Účetní poradce v praxi“ Kde: v sídle společnosti MBM Trans, Vlkova 20, Praha 3 Kdy: - 20.10. - 27.10. Možnost individuální formy a termínu mbm@mbm.cz , tel. 222 717 818

MBM Trans , s.r.o. tel. 222 717 818 e-mail: mbm@mbm.cz Děkujeme Vám za pozornost MBM Trans , s.r.o. tel. 222 717 818 e-mail: mbm@mbm.cz