Microsoft Office Project 2007 Představení aplikace.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SoftPC SQL Prezentace nového SQL modulu Mzdy a personalistika
Advertisements

Využití cloudových služeb ve školství
Martin Šimeček.  seznámit s APEXem – poskytnout základní manuál  vytvořit webovou aplikaci pro sběr informací o databázových systémech  naplnit databázi.
Upozornění Tato prezentace je poskytována bez záruky a to jak implicitně dané nebo předpokládané. Prezentovaná řešení jsou sestavena z různých produktů.
Licencování produktů Microsoft® Office System
| Copyright© 2010 Microsoft Corporation Markéta Douděrová Microsoft PŘEDSTAVENÍ:
Digitalizace krizového plánu kraje Středočeského kraje
Software (programy) Vypracoval: Mgr. R. Jančar ZŠ Na Planině 1393/3, Praha 4 Krč Zdroj obrázků: Alfacomp.cz (pokud není uvedeno jinak)
Operační systémy a aplikační servery Tomáš ZACHAT SPŠ Praha 10, STIC.
1. 3 Business priorita Scénář Řešení Produkty Rozvoj a podpora Partneři.
13. Koordinace projektů Realizace změn Koordinace projektů
Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum.
Alternativy MS Project
Tvorba mezinárodních podnikových sítí a strategických aliancí
Microsoft Office Project 2007 kritická cesta
Jiří Malák Jiří Knechtl Lukáš Hofman.  Společnost založena v roce 1998  Nejvýznamější distributor pro MO i VO v oblasti selektivních kosmetických značek.
Proces řízení projektu
Petr Šetka, MVP Exchange, MCSE:Messaging, MCT Windows Small Business Server 2003 R2.
Aukro.cz – projektový management v e-commerce Tereza Kabrdová.
6. Koncepce řízení projektů
© Ing. V. Šebek, CSc. Plánování a řízení projektů IS SW podpora pro řízení projektů  Základní funkcionalita  MS Project.
1 | Kaspersky Endpoint Security Přehled. 2 | Kaspersky Endpoint Security Kaspersky Endpoint Security for Windows Kaspersky Endpoint Security for Mac Kaspersky.
Výhody užití architektury ITS ve veřejné osobní dopravě
Úvod do ESY Edita Marečková. Představení Exact Synergy Enterprise = ESY propojení jednotlivých oblastí podnikových IS „balík chytrých podnikových řešení“
9. Národní konferenci kvality ve veřejné správě, 2013, Brno.
E-Learning Strategie společnosti Microsoft pro podporu vzdělávání
Moderní vzdělávací systémy vyšších a vysokých škol neuniverzitního typu Ing. Daniel CHOC CCA Group a.s.
Celní správa České republiky
E-learning a podpora jazykové vzdělanosti. Výhody e-learningu pružnost výuky kurzy dostupné kdekoli přizpůsobivost podmínkám uživatelů možnost využití.
Obchodní spolupráce pro vývojářské společnosti Veronika Macáková ISV Partner Account Manager
2 Martin Sedlák 3  výukový software  naučí pracovat s aplikacemi Microsoft Office Word, Excel a PowerPoint  rozsah – začátečníci i pokročilí.
Systémové pojetí hospodářské organizace
Projektové řízení – Project Management
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Počítačové sítě Architektura.
Resort obrany Ideální prostředí pro outsourcing. Objektivní podmínky Profesionalizace armády –Specializace příslušníků ozbrojených sil –Zvýšené nároky.
Pojmové vymezení. Proč pojmové vymezení? Spousta firem deklaruje svou projektovou orientaci Ve skutečnosti pouze používají několik metodik pro podporu.
Systém pro zadávání a vyzvedávání úkolů
NeoSync on-line zálohování pro každého / pro každou firmu
Investujte do úspor. Zlepšete prodej a marketing Přehled o Vašich zákaznících, obchodních aktivitách a příležitostech – Kdokoliv kdykoliv ví o všem, co.
Letsim 1 letecký simulátor Prezentace projektu - 36SI.
Copyright (C) 2000 Vema, a. s.1 V3 klient Michal Máčel Provozní integrace G2, HR/Win a internetu.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Bohumil Havel.
„ Nové moderní nástroje práce organizátora veřejné dopravy“ Veřejná doprava je složitý systém zabezpečení dopravních potřeb obyvatel. Jeho efektivní poznávání,
Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS Luboš Výrostek Clearingové centrum centrální smlouvy.
Microsoft Office Access obecný přehled Jiří Kubík.
Špička v každém směru IT 3 Podpora obchodování s elektrickou energií SOAP komunikace Seminář AEM 30. května 2006.
Agenda: 9:00 – 9:30 Snídaně 9:30 – 10:00 Aktuální nástroje a podpora pro partnery (M. Hruška) 10:00 – 11:00 Přehled licenčních programů, SA výhody (K.
Měřítko mapy, plánu Matematika 7. ročník
Nástroje pro řízení projektů. Kriteria členění Desktopová aplikace SaS (Software as Service) aplikace.
Srovnání systémů řízení projektů Vypracovala: Jitka Procházková.
Microsoft SQL server Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr.
6. Koncepce řízení projektů
Projektový management Certifikace a normy Ing. Roman Danel, Ph.D. Institut ekonomiky a systémů řízení Hornicko–geologická fakulta VŠB-TU.
Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice, Benešovo náměstí 1, p.o. Tematický celek: Microsoft Excel Kód a název materiálu:
Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice, Benešovo náměstí 1, p.o. Tematický celek: Microsoft Excel Kód a název materiálu:
Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice, Benešovo náměstí 1, p.o. Tematický celek: Microsoft Excel Kód a název materiálu:
Metodika řízení projektů
Základy informatiky Aplikační SW Ing. Roman Danel, Ph.D. Institut ekonomiky a systémů řízení Hornicko – geologická fakulta.
Rozdělení počítačů (2). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Anotace: Kancelářský balík od firmy Microsoft je nejčastěji používané řešení ve firmách i domácnostech. Žáci získají přehled o tomto produktu, získají.
Projektové procesy.  Podrobné procesní modely (PMBOK)  Zjednodušený procesní model  COBIT.
Přednáška Akce: Přednášející: Agnieszka Markiewicz | Sales Digital Products | Kärcher | TFM Kärcher Digital Solutions.
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-10)
Nástroje pro manažerské řízení vývoje
Měřítko mapy, plánu Matematika 7. ročník
ŘÍZENÍ projektŮ [SID 1103_avm_PM], verze 2.1, 13/06/2011.
Windows Server 2008 Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Autor:
Software (programy) Vypracoval: Mgr. R. Jančar
Transkript prezentace:

Microsoft Office Project 2007 Představení aplikace

Microsoft Office Project 2007 Evropská obchodní akademie2 K čemu slouží Plánování projektu Sledování projektu Řízení projektu Komunikace s týmem

Microsoft Office Project 2007 Evropská obchodní akademie3 Scénáře použití Jednotlivci nebo malé týmy Project standard 2007 Všechny nástroje pro tvorbu a sledování projektu Vytváření zpráv o stavu a průběhu projektu Má určitá omezení – nelze zasílat jednotlivé úkoly zdrojům jako zprávy

Microsoft Office Project 2007 Evropská obchodní akademie4 Scénáře použití Velké týmy, organizace Project professional 2007 Project Server 2007 SQL Server 2000 nebo vyšší Project Web Access (Windows Server 2003)

Microsoft Office Project 2007 Evropská obchodní akademie5 Výhody aplikace Realistické odhadování a plánování Aktuální sledování projektu a vytváření zpráv Efektivní přiřazování zdrojů Účinná prezentace informací o projektu Bezproblémová integrace dat

Microsoft Office Project 2007 Evropská obchodní akademie6 Výhody aplikace Intuitivní ovládání Výborná nápověda On-line podpora Rozšířenost aplikace

Microsoft Office Project 2007 Evropská obchodní akademie7 Mapa projektu Sestavení Definování projektu Plánování činností projektu Plánování zdrojů Plánování projektových nákladů Plánování kvality a rizik Plánování komunikace a zabezpečení Optimalizace plánu projektu Distribuce plánu

Microsoft Office Project 2007 Evropská obchodní akademie8 Mapa projektu Sledování a řízení Sledování průběhu Správa plánu Řízení zdrojů Řízení nákladů Řízení rozsahu projektu Řízení rizik Zpráva o stavu projektu

Microsoft Office Project 2007 Evropská obchodní akademie9 Mapa projektu Závěr Konečné informace o projektu

Microsoft Office Project 2007 Evropská obchodní akademie10 Nevýhody aplikace - cena Project standard 2007 Microsoft Office Project Standard Project professional 2007 Microsoft Windows Server™ 2003 Standard Edition Microsoft Office Project Professional Microsoft Office Project Server Microsoft Office Project Server 2007 Client Access 5 080

Microsoft Office Project 2007 Evropská obchodní akademie11 Excel

Microsoft Office Project 2007 Evropská obchodní akademie12 Project