Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby { Vánoce nám opravdu klepou na dve ř e, všichni si p ř ejí to nejlepší a na stránkách „Vyso č anští,“

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace

Advertisements

Čas pádí jako voda v křišťálovém vodopádu a tak jako se spojila kapka s kapkou, tak se nám spojily dny a uplynul nám další rok.
Mohl jsem vymyslet pro některý, z vás speciální vánoční přáníčko, ale já jsem řekl NE! Když přáni, tak pro všechny: tak vesele vánoce a šťastný novy rok.
Přijmout dobré rady vyžaduje víc moudrosti, než je rozdávat. Samuel Johnson.
VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK. VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK.
Jen jednou za rok přijdou Vánoce, jen jednou za rok se malý sněhem zachumelený stromeček promění v zářící světélko tichého lidského štěstí. Jen jednou.
CELINE DION SO THIS IS CHRISTMAS TAK JSOU TADY VÁNOCE,,A CO JSI UDĚLAL,,DALŠÍ ROK JE PRYČ,,A NOVÝ PRÁVĚ ZAČÍNÁ,,TAK JSOU TADY VÁNOCE,,DOUFÁM ŽE SE BAVÍŠ,,MŮJ.

Něco na Vánoce a Nový rok
Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den.
Vánoce 2012.

Sníh tancuje nad chalupou, pod botama louže křupou
Prasklé hliněné nádoby Věnováno všem přátelům. V Číně měl jeden nosič vody 2 velké hliněné nádoby. Visely na obou koncích klacku, který nosil na krku.
Všem lidem na celém světě přeji…
Veselé Vánoce Ahoj 5.c, přeji vám všem hodně štěstí, zdraví, pohody do nového roku Hlavně hodně dárků…… Vám přeje Kristýna
Jsem vděčný za to, že mohu vytvořit toto přání, protože to znamená, že nejsem chudý... Jsem vděčný za to, že mohu poslouchat štěkot psů na ulici a cítit.
Začíná adventní čas roku 2008
Autor: Jorge Luis Borges Listy mého stromu….
NAD BETLÉMEM JASNÁ HVĚZDA,TO PŘEKRÁSNÉ ZNAMENÍ,PŘÍCHOD SVĚTLA,LÁSKY,ŠTĚSTÍ,NOSITELE NADĚJÍ.
Kluci, kamarádi, přeji vám co nejpříjemnější poslední chvilku roku a co nejšťastnější vstup do roku Ať Ti ten rok přinese jen a jen to nejlepší!!
JEŽÍŠKU—MÁM PŘÁNÍ.
Vánoce ve Veletinách. Klidné Vánoce plné radosti, naděje a hodně spokojenosti i optimismu do nového roku přeje.
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
Hvězdný pozdrav sněžných vloček , mnoho dárků pod stromeček, hodně štěstí, kupu lásky   a příští rok žádné vrásky.
Vánoce přicházejí Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby
Stará čínská moudrost (s hudbou) Jedna starší čínská žena měla dvě velké hliněné nádoby. Visely na obou koncích váhadla, které nosila zavěšené na ramenou.
Až zazvoní zvone č ek rozsvítí se strome č ek, malý dárek rozbalte si a na všechny vzpome ň te si. Pak Vykro č te rovným krokem za tím š ť astným Novým.
Listy mého stromu V našem životě existují lidé, kteří nás činí šťastnými prostě jen proto, že nám zkřížili cestu. Někteří jdou cestou po našem boku dlouho,
Oheň v krbu tiše praská, v našich srdcích klid a láska, z oblohy se sype sníh, vločky tančí v závějích…
Stará čínská moudrost Zapni hudbu.
Pohádkové Vánoce přejeme vám Vánoce jako z pohádek,
Poutníci v Mladé Boleslavi –
KARIN   Kalendář mi dneska praví,    že se tvůj svátek slaví,    proto spěchám napsat přání,    hodně dárků k pomilování.    Hlavně štěstí, lásku a to.
Ať s každou spadlou vločkou se rozhostí v srdci mír, ať s každým rampouchem se rozezvoní štěstí, ať vůně vánoc a jehličí Vám přinese do duše klid.
Rolnička mi zacinkala, že je tu čas Vánoc, co kouzelnou má moc
Našel jsem spoustu krásných obrázků, které vystihují atmosféru Vánoc.
Ať stromeček krásně voní, ať tisíce zvonečků na Štědrý den zvoní, ať pocit štěstí a lásky hřeje, dárků plné závěje, ať Vám láska navěje.
Vážený pane učiteli, dovolte mi, abych Vám popřál k Vašim narozeninám vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v osobním životě. Také Vám přeju.
Jako přispívající občan do našich obecních internetových stránek, bych rád všem, kteří si rádi moje příspěvky četli poděkovat a také všem občanům naší.
Vánoční přání pro radost
Veselé velikonoční svátky
1. Nechť nám srdce plní radost, | upřímného vděku ctít! | Otec v nebi zve nás dětmi, | tak můžeme šťastni být. | Vždy veselo vždy veselo, každodenně slunka.
   Kdo jen zlobil, tomu nic    a nám hodným o to víc,    zdraví, lásku, peněz dost,    štěstí ať je stálý host.    Radostné Vánoce a šťastný Nový rok přejeme!!
Na dortu zas přibyla Ti, další svíčka hořící
Řízek, salát, stromeček, a už je tu zvoneček
Merry Christmas WHITE CHRISTMAS.
JÁSEJTE ZA DVA,SMĚJTE SE ZA TŘI A OSLAVTE VÁNOČNÍ SVÁTKY JAK SE PATŘÍ
A Nový rok se pousmál, maličkou ručkou mu zamával a děl : „Jak rád bych všechna lidská přání vyslyšel, na to jsem ale příliš malý pán a nezvládnu to všechno.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí v novém roce
Jestli chceš uskutečnit svůj sen, probuď se!
Vánoční přání pro radost
Šťastné a veselé svátky Vánoční
Krásné vánoční svátky.
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
Veselé velikonoční svátky
Štěstí tomu, kdo ho nemá. Lásku tomu, kdo je sám
Veselé velikonoční svátky
Hádej, kdo to dneska slaví, komu přejeme hodně zdraví
Vánoce Cliccare per avanzare.
Začíná adventní čas roku 2008
4. třída Náš poslední společný půl rok ….
JEDNOU ZA ROK PŘIJDOU VÁNOCE   .
Krásné a Veselé velikonoce.
Veselé vánoční svátky.
Autor: Jorge Luis Borges Listy mého stromu….
Prasklé hliněné nádoby
Transkript prezentace:

Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby

{ Vánoce nám opravdu klepou na dve ř e, všichni si p ř ejí to nejlepší a na stránkách „Vyso č anští,“ je p ř inejmenším smutno. Všeznalí, suverení, pisatelé, ateista, lojza, molenburá č ek, Arabela, Profesor, Budí č ek, Ov č an, Hliník, houskomil, krocan, kanál, Bubla, Č moudík, zv ě davec, ob č an piva ř, ř ezník, kibic, konzument a další zajímaví ob č ané, se nezmohli na n ě jaké alespo ň malé p ř ání č ko k vánoc ů m a novému roku. Tak jsem si dovolil jedno p ř ipojit. Abych nešel s prázdnou, tak jsem pod strome č ek výše uvedeným pisatel ů m p ř inesl malý dáre č ek. V ěř ím, že by se mnohým mohl moc hodit.

Přeji všem vánoce veselé, plné lásky a porozumění, ať vás vánoce zahřejí, jsou plné radosti a spokojenosti. V novém roce všechno dobré, hodně zdraví, vzácný poklad, jak se praví, také štěstí, ať vás láska hřeje, to vám z upřímného srdce přeje Antonín.

Předvánoční Vysočany, letos není tak krásný vánoční čas.