ICV VUT v BRNĚ Synergie Modul „Informačně poradenské služby“ Životopis (CV) a Assessment centrum Magda Šustrová, Jiří Černý.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Středisko podpory poradenských služeb
Advertisements

Jak se uplatnit na trhu práce
Výběrové řízení a přijímací pohovor – vybrané rady a tipy
Analýzy administrativních procesů. Analýzy ve 2 krocích Analýza dokumentů Analýza administrativních procesů.
Vítáme Vás na dnešním odpoledním setkání na téma…
Člen skupiny HVB Group E- HVB Bank Petra Slabá, HVB Bank Czech Republic a.s. Lucie Melicharová, learn2grow s.r.o.
Profesionální prezentační dovednosti a jejich trénink.
1 ASSESSMENT CENTRE PROGRAMY Přístupy, zkušenosti - co se osvědčuje? Cílem této krátké prezentace není vyčerpávajícím způsobem (pro všechny) pojednat o.
Výběr pracovníků Úkolem výběru pracovníků je rozpoznat, který z uchazečů bude nejlépe vyhovovat požadavkům obsazovaného pracovního místa.
Profesionální prezentační dovednosti a jejich trénink Cíl: V době vymezené na seminář zopakovat a prohloubit znalosti a dovednosti účastníků v oblasti.
Manažeři ČSOB Rozvoj kompetencí a využití potenciálu
ŽIVOTOPIS (curriculum vitae)
Spolupráce škol s průmyslem Vlastimil Bejček
Firemní kultura - změna motivační strategie
InSITE - between you and information Hynek Rais, ředitel pro poradenské služby inSITE, s.r.o. Cyklus workshopů v rámci HR živě „Jak si správně vybrat“
„Inovace výstupů, obsahu a metod bakalářských programů vysokých škol neuniverzitního typu.“ CZ.1.07/2.2.00/ Michal Sedláček.
Stali jste se účastníky otevřeného grantového řízení na využití „Pískovny“. Vaše zájmové skupiny mají za úkol připravit svůj projektový záměr pro využití.
Jak na pracovní pohovor?
Prezentační dovednosti
KOMUNIKACE V PRAXI METODIKA. Vznik metodiky Čtyři moduly v rozsahu 40 hodin 20 hodin e-learningového studia 20 hodin prezenčního studia.
Bc. Jitka Hošková. pomáhá určit, který uchazeč bude pro firmu tím nejlepším zaměstnancem, a zároveň která firma bude tou nejlepší pro uchazeče. Nalézt.
Spolupráce střední školy se sociálními partnery Ing. Jiří DLAPAL.
Motivační dopis přikládá se k životopisu cílem je zaujmout budoucího
Distanční kurz Základy fyziky v kombinované formě studia J. Kopečný, M. Kopečná, H. Tomečková, J. Trojková VŠB -Technická univerzita Ostrava,
IMK088b - Seminář kritiky a on-line publicistiky II. (dálkaři, JS 2010) Vyučující: Jan Miessler (pátky 26.2., 26.3., 23.4., 21.5.,
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
B2 – Analýza požadavků a jejich zajištění Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v Moravskoslezském kraji a jeho realizace.
1 Manager nebo leader? -Management je pozice -Leadership je volba (rozhodnutí) -Potřebujeme management i leadership -Management a leadership je všude kolem.
Personální mamagement
Konference projektu UNIV 2 KRAJE ve Zlínském kraji PhDr. Helena Marinková, Ph.D.
Katedra didaktiky ekonomických předmětů VŠE v Praze DIDAKTICKÁ SLOŽKA STANDARDU UČITELE ODBORNÝCH PŘEDMĚTŮ Miloslav Rotport Kostelec nad Černými lesy 27.
Vzdělávání uchazečů o zaměstnání v oblasti socioekonomických kompetencí CZ.1.04/2.1.00/ Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
S handicapem zpět do zaměstnání
Jak přežít výběrové řízení
Virtuální AC/měření efektivity vzdělávání. Struktura virtuálního AC/DC Test znalostí Dilemata DialogSimulator Modelová situace off-line Sociogram Individuální.
Prezentace ITP ÚP Ústeckého kraje pro konferenci ITP ve Velkých Karlovicích Úřad práce v Chomutově – metodiky realizace postupových kroků v oblasti poradenství.
Manažer a leader. Klíčové kompetence. Pavla Kotyzová
Manažer a leader. Klíčové kompetence. Pavla Kotyzová
Projektová výuka na školách HEURÉKA CZ, spol. s r.o vzdělávací společnost pro podporu a rozvoj efektivity a adaptability lidských zdrojů a mezilidských.
ZÍSKÁVÁNÍ A VÝBĚR PRACOVNÍKŮ
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Ostrava,
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Vysoká.
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Vysoká.
Absolventi na trhu práce
Assessment centrum.
aneb Assessment Centre a Development Centre
1. Zvolte předmět podnikání Zdůvodněte výběr – přesně určete podle přílohy Živnostenského zákona * - Při zvažování a hledání předmětu podnikání.
Personální strategie mezinárodní firmy
Nástroje pro identifikaci silných a slabých stránek studentů VŠ Metody pro psychology a nepsychology Šárka Karmazínová (MU) Magda Šustrová (VUT v Brně)
Přijímací řízení pro školní rok 2016/2017 Rámcová kritéria 1. kola Mgr. Jiří Fresser - zástupce ředitele Mgr. Ivan Váňa - výchovný poradce.
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
KVALITNÍ OBCHODNÍK... není prodavač
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S1_18.
Tipy a triky AC Mgr. et Mgr. Veronika Víchová registrovanný klinický psycholog Praha 2016 Mgr. et Mgr. Veronika Víchová, registrovaný klinický psycholog.
Přijímací řízení
Psychologie práce a organizace Matěj Stříteský
Přijímání zaměstnanců
hodnoťte ⋆ diskutujte ⋆ plánujte
Nábor a výběr zaměstnanců
Místní akční plán vzdělávání MČ Praha 3
Assessment centrum.
Simulace Pískovna - instrukce
Didaktické metody Androdidaktika.
EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND
Motivační dopis Většinou se přikládá k životopisu
Kariérní dráhy na ústavu konstruování FSI VUT v Brně
Assessment centrum.
PŘÍPRAVNÝ KURZ PRO BUDOUCÍ ŽÁKY PRVNÍHO ROČNÍKU
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO)
Transkript prezentace:

ICV VUT v BRNĚ Synergie Modul „Informačně poradenské služby“ Životopis (CV) a Assessment centrum Magda Šustrová, Jiří Černý

ŽIVOTOPIS CV - Vizitka uchazeče přehledný adekvátní rozsah aktuální pravdivý (stylizovaný na danou pozici) originální (dokáže zaujmout)

ŽIVOTOPIS CV – Zadání pracujte ve skupině předložený životopis není dokonalý posuďte a navrhněte správnou podobu máte 8 minut zvolte si svého mluvčího

ASSESSMENT CENTRUM Moderní metoda výběrového řízení posuzování více účastníků zároveň větší rozmanitost metod delší trvání několik hodnotitelů

ASSESSMENT CENTRUM S čím se na AC setkáme znalostní testy (oborové) psychologické testování individuální modelové situace skupinové modelové situace

ASSESSMENT CENTRUM Individuální modelové situace (příklad) Podle uvedené struktury budete prezentovat sám sebe co nejzajímavějším způsobem. silné profesionální stránky rezervy zájmy profesionální cíle K dispozici máte papír, tužku a jednu minutu na přípravu. Na samotnou sebeprezentaci máte 3 minuty.

ASSESSMENT CENTRUM Skupinové modelové situace (příklad) Vaším úkolem je natočit film. Jaký film to bude, záleží na tom, jak se domluvíte. Kdo bude mít jakou roli v přípravě a realizaci, záleží taktéž jen na Vás. Za 30 minut předstoupíte s projektem, který bude jedním zástupcem z vaší skupiny prezentován. My budeme v roli potenciálních sponzorů a investorů, kteří do realizace vašeho projektu mohou investovat peníze. Je na vás, zda nás přesvědčíte. K dispozici máte flipchart a fixy.

ASSESSMENT CENTRUM Co se hodnotí (příklady) Týmová práce Komunikační dovednosti Analytické myšlení Potenciál k vedení Kreativita Schopnost prosadit se

DISKUZE Děkujeme za Váš čas