Klasifikace FYZIKA 2.pol. - elmg.jevy (výroba elektřiny) - seznámíme se s elmg. vlnami - „projdeme“ se sluneční soustavou Do konce roku budeme ještě několik.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Příprava na vyučovací hodinu a její vyhodnocení
Advertisements

CSS a HTML 5. HTML 5 HTML5 je nová verze specifikace značkovacího jazyka HTML, která přináší podstatné změny v technologiích webových stránek. HTML5 umožňuje.
DATOVÝ TYP POLE.
Z ÁKLADNÍ ŠKOLENÍ APLIKACE M ICROSOFT E XCEL Představení společnosti Školení aplikace Microsoft Excel.
Referát č. 15. Hledání textu  Čím delší a obsáhlejší je textový dokument, tím je v něm orientace obtížnější. V takových situacích přijde vhod funkce.
Obvod a obsah čtverce a obdélníku
PREZENTACE aneb KDYŽ VÍŠ O ČEM MLUVÍŠ. Co tě čeká a nemine V průběhu zhruba 2 – 3 měsíců se budeš učit pracovat s PWT prezentacemi My víme, že jsi zdatný.
Maturita 2015.
Hromadná korespondence
Google Earth Vytvoření souboru KMZ. Zakreslím cestu a dám uložit.
MTP Peníze 11F201 Finanční teorie, politiky a instituce – část o penězích, bankách, finančních trzích Karel Janda Office Hours: Monday 11:20-12:20,
Anotace Žák se seznámí s víceúrovňovým číslováním v aplikaci MS Word Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže využít funkci víceúrovňové.
Internet– přenos dat Bohumil Bareš. Přenos dat – pomocí E-meilu 2 Jak vidíte k e-meilu můžete přiložit různé soubory, jako je obrázek, pdf soubor, prezentaci.
Klasifikace FYZIKA 2.pol. - dokončíme elmg.jevy - seznámíme se s elmg. vlnami - „projdeme“ se sluneční soustavou Do konce roku budeme ještě několik nových.
PRAVDĚPODOBNOST Žákyně č. 1 ZL 3 / Úkol: opiš si zadání, popř. si ho třeba i vylepši samostatně se zamysli nad předloženým řešením pokud budeš.
2. seminární úkol - projekt PSY117. Týmový projekt  Záměrem tohoto úkolu je vyzkoušet si realizaci jednoduchého výběrového šetření.  Pětičlenné týmy.
INFORMATIKA 7 Ukládání dokumentu III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
Spolupráce aplikací MS Office Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Přírodopis 2.pol. Každý z vás zpracuje téma týkající se hornin – většinou pohoří - jako REFERÁT. Formát bude nejspíše jednou ze 2 následujích možností:
Identifikátor materiálu: EU
Klasifikace FYZIKA 2.pol. - dokončíme elmg.jevy - seznámíme se s elmg. vlnami - „projdeme“ se sluneční soustavou Do konce roku budeme ještě několik nových.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Průřezová témata klíčových kompetencí
Nonverbální úlohy Jiří Tesař. Výuka fyziky na ZŠ - zamyšlení  Fenclová, J.: Didaktické myšlení a jednání učitele fyziky: „Jeden učitel položí v jedné.
Ú VODNÍ HLAVIČKA Doplň číslo lab. práce Ú KOL 1: Z OPAKUJ ZÁKLADNÍ POJMY 1) Co je to hustota? odvozená fyzikální veličina, která určuje hmotnost látky.
Biologie 3.ročník.
Příprava na vyučovací hodinu a její vyhodnocení
Matematika a její aplikace Slovní úlohy na 2. stupni základní školy Slovní úloha – soustava rovnic 1 VY_42_INOVACE_31 Sada 4 Základní škola T. G. Masaryka,
EKONOMIKA.
VY_32_INOVACE_07_Malování ve Windows – úkol Název školy: Základní škola a Mateřská škola Křetín, okres Blansko, příspěvková organizace Číslo projektu:
Pravděpodobnost Žákyně č. 2 ZL 3 / Pozor, „možná“ je ve výpočtu chyba, takže neopisuj bezhlavě ! Úkol: opiš si zadání, popř. si ho třeba i vylepši.
Základní škola Benátky nad Jizerou, Pražská 135 projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: III/2 Název: Využívání.
Výukový software - přehled, komparace Jiří Tesař.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Powerpoint 2010 Powerpoint - export prezentace do pdf VY_32_INOVACE_19.
Úvodní informace Informatika pro ekonomy II LS 2007/2008.
STATISTIKA. Úvodní hodina MAlnU&feature=related.
2. B – Bi, Děj  Žáci plní jednotlivé povinné aktivity  Každý úkol je hodnocen body  Hodnocení splněných aktivit – přidělením kladných bodů  Nesplnění.
Textový editor (další nástroje textového procesoru, export a import dat, PDF formát – čtení a tvorba)
E-learning v ISu Kontakt na e-technika:
Úvod do studia Základní informace o předmětu Robert Zbíral Maxim Tomoszek.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
ORGANIZACE VÝUKY PŘÍRODOPISU
Projekt „ Vzdělávání dotykem“ CZ.1.07/1.3.00/ DIDAKTIKA ODBORNÝCH PŘEDMĚTŮ S ICT Autor: Mgr. Vendulka Vorlová.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Základní informace o předmětu1. Přednášející: RNDr. Martin Hála, CSc. katedra matematiky, B105, Další informace a soubory ke stažení.
Otterwave – nácvik výslovnosti Výuková prezentace.
Elektronické učební materiály – II. stupeň Fyzika 6 Autor: Mgr. Zuzana Vimrová 1. Jakou fyzikální veličinou se budeme dnes zabývat?  Závodník uběhl 60.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Aleš Čech Název DUM: VY_32_Inovace_ Procvičení převodů jednotek objemu Název sady: Fyzika 6. ročník.
Slovní úlohy s procenty VY_42_INOVACE_18_01. Opakování - procenta Doplň: Základ je % % %
Slovní úloha 1.třída VY_32_INOVACE_44_Opakovani_petim_1tr Matematika a její aplikace, 1.ročník Autor: Veronika Biskupová, Základní škola a Mateřská škola.
ROČNÍKOVÁ PRÁCE je určena pro žáky 9. tříd Hlavním cílem je naučit se využívat získané poznatky v praxi, vhodně doplnit učivo základní školy a ověřit získané.
Výchova ke zdraví 9. A,B Mgr. Silvie Šilingerová
EKONOMIKA 3. ročník.
Klasifikace FYZIKA 2.pol
PŘEVODY JEDNOTEK Vypracuj vše do sešitu.
STATISTIKA.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Důležité aplikace v IS MU
PŘEVODY JEDNOTEK Vypracuj vše do sešitu.
Název školy Základní škola Jičín, Husova 170 Číslo projektu
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Úvodní hodina Bc. Zdeněk Staroba
Požadavky na studenta, Literatura
Úvodní opakování Odpověz na otázky, použij mapu:
Výchova k občanství 7. ročník.
Převody jednotek obsahu
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr
15 JEDNOTKY DÉLKY – opakování.
Převody jednotek obsahu
Transkript prezentace:

Klasifikace FYZIKA 2.pol

- elmg.jevy (výroba elektřiny) - seznámíme se s elmg. vlnami - „projdeme“ se sluneční soustavou Do konce roku budeme ještě několik nových témat:

Kapitola věnovaná astronomii bude probrána formou VAŠICH REFERÁTŮ. Každý z vás bude mít zadané téma, které zpracuje patrně jednou ze 2 běžných možností: - w- wordovský dokument v rozsahu min. 2 stran formátu A4 (pozor na foto) - P- PREZENTACE v PowerPointu v rozsahu 5 – 10 slidů (stran) - video ….???

Nezávisle na formě referátu budete téma prezentovat před třídou (nečteme, víme o čem je řeč atd.) ve stanoveném pořadí. U referátu budou uvedeny tzv. zdroje !!! POZOR NA FORMÁT !!! Pro bezproblémovou komunikaci je potřeba soubory uložit ve formátu rtf (Word) a Prezentace aplikací PowerPoint …..viz ukázka. Připraveny budou další 3 referáty ….

Vypracovaný referát pošlete nebo na mail nebo USB médiu dodejte nejpozději (upřesníme) Pokud nebude referát odeslán nebo prezentován v termínu, bude klasifikován nedostatečnou, a to i opakovaně! V případě problémů s odesláním vyřešíme individuálně (uschovna.cz aj.) Přehled referátů a ostatní informace budou na TAHÁCÍCH.

Písemky na probraná témata budou na programu kdykoli, bez předchozího ohlášení. K uzavření klasifikace je potřeba dostatek známek, prezentovaný referát, sešit se všemi probranými zápisy ……..a to vše, nikoli jenom něco z toho. Základní učivo – vzorce, jednotky, převody, slovní úlohy – se v písemkách také objeví.