BAF Lekl jsi se?. SMRT Smrt ta záludná čarodějka, Je to zločinec a záludná zlodějka.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Barvy podzimu Podzim Sluníčko se rozloučilo s kytičkami, s travičkou, na cestu jim zamávalo paprskovou ručičkou. Jděte všichni honem spát, musím podzim.
Advertisements

Ježíš nejkrásnější z jmen
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.
CELINE DION SO THIS IS CHRISTMAS TAK JSOU TADY VÁNOCE,,A CO JSI UDĚLAL,,DALŠÍ ROK JE PRYČ,,A NOVÝ PRÁVĚ ZAČÍNÁ,,TAK JSOU TADY VÁNOCE,,DOUFÁM ŽE SE BAVÍŠ,,MŮJ.
Citáty O LÁSCE.
Jedině Bůh je naděje Ref: Jedině Bůh je naděje a Jeho láska, kterou v Synu dal. Jedině Bůh je pro svět naděje, i kdyby svět se tomu stále smál. Jedině.
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Všem lidem na celém světě přeji…
NIKDY NEKONČÍCÍ MILOST. Nikdy nekončící milost brány srdcí otvírá, nikdy nekončící milost odpouští a přijímá. Nikdy nekončící milost nezná strach a zklamání,
Čas Ticha Čas Ticha Ein01 & Andel01.
Svatý syn, přišel na svět, provázel lid, třicet tři let ač ještě mlád, ač plný sil, kříž smrti mé zakusil, zakusil. Ref.: němý jak Beránek šel vstříc smrti.
Přáníčko pro svéhoMiláčka Jeníčka Vytvořila jeho milovaná Alenka. K Valentýnovi ….
Express. Já slyším zvony znít, je ráno nedělení, mnoho duší Kristových se schází k chválení. Bůh se sklání k nám, za to mu sláva náleží, kéž všechen lid.
Photo by Aneta Brožovská Present by Aneta Brožovská.
Ledová kráska.
1. Jezu, Jezu, můj jsi, můj! | V tomto putování zdejším | k sobě blíž mne přitahuj, | ať jsem vždy ti podobnější(m), | tobě oddán duší, tělem | ve smrti.
2. V zajetí řádu klasicismu 3. Jen konat povinnost Ó krutý hlase cti! Čím přimět tě k té ráně! Pierre Corneille.
Vyznání.
Jsme rozdílní II. Petr Machala. Nikdo z nás si nemohl vybrat, kdy, kde a komu se narodí. DISKRIMINACE.
A je ALEJ t ř ešní z jara, alej bílá jako pára.
Amore amore .... Amore amore ... Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám. Sám sebe ptám.
Trocha poezie (Láska)……….(přátelství)..
1. Zde u tvých jeslí stát chci dnes, | můj Ježíši, mé žití
1. „Pojďte ke mně!“ V odpočinku svatý čas | velké, malé zve sám Ježíš zas a zas. | Slyšte můj lásky hlas! Ze srdce se radujte, | když volám vás! Slyšte.
Prosím tě Bože… Je to tak dávno, a přesto to bolí. Co je to za boha, když tohle to svolí.
V Y Z N Á N Í L Á S K Y V E R Š Í K Y.
Pro č ž íješ rád… Po n ěč em tou ž it jest ji ž d ů vod k ž ití…
36. Má modlitba Má modlitba nemívá někdy slova, když v slzách za Ježíšem přicházím. On však mi říká: „Neplač, zkus to znova, já s tebou budu čelit nesnázím.“
1. Noc v širý už padá kraj a slunce v mraků dál zapadlo zvečera, A hvězdný padá třpyt, že šťastni můžem být, vypráví důvěra, a hvězdný padá třpyt, že šťastni.
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
Moje záliby Přemýšlení Kateřina Veverková
1. Ó Ježíši můj přemilý, u tebe hledám posily dnes opět v upřímnost. Ty na mne shůry pohlédni a vše se kolem rozední v tvé záři laskavosti. | Klekám, čekám.
NESPORÝ MAT Ě J. N Ě CO MÁLO O M Ě Je mi 13 let Narodil jsem se roku 2002 Mámv dva bratri Ondru a Vaška Bydlím ve vesnici újezd u uni č ova v malém dom.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Základní škola a Mateřská škola Libáň, okres Jičín Moderní škola 2010 VY_32_INOVACE_E 12/11 – Péče o novorozence a kojence.
Projekt:OP VK Č íslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Autor:Mgr. Alena P ř ibíková Č íslo DUM:P ě Datum ov ěř ení ve výuce:
Díl druhý:Děsivý sen. Jednu noc se Shakesovi zdál děsivý sen. Já Vám povím jaký…. Jednou večer v hospodě, seděl maskovaný muž. Vyprávěl, že kolem pobíhá.
Název školy: MŠ a ZŠ , Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Bůh je moje jistota..
SPOLEČENSKÁ ETIKETA.
Poezie lásky.
Elektronické učební materiály – 1. stupeň Člověk a příroda
VY_32_INOVACE 18_Travička zelená Autor Mgr. Iva Dušková
Jak středověcí obchodníci násobili pomocí svých prstů?
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: Název: VY_12_INOVACE_1.2.2ČJ2,3_29.
Pohádky v nás.
Něco, co mohou napsat jen děti
Číslovky Bc. K. Matějková.
vařečka - klaun VY_32_Inovace_03MD-2
VY_32_INOVACE_53_PRV_ 3 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
TEPLÉ SVĚTLO CÍTÍM, TO MI DÁVÁ KLID
KTV PRŽNO Listopad 2017.
Jedna chyba na ženě!! Když Bůh stvořil ženu, bylo to šestý den práce přesčas. Jeden anděl přišel a ptal se: “proč s ní ztrácíš tolik času?” A bůh odpověděl:
Levým tlačitkem můžeš přecházet mezi snímky
ZE ŽIVOTA...
TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
Něco, co mohou napsat jen děti
zapni zvuk a klikni si dál
SPOLEČENSKÉ CHOVÁNÍ U STOLU
ABY NEBYLO POZDĚ.
VY_32_INOVACE_36_CJ_ 3 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
Dobrá nálada nevyřeší všechny Tvoje problémy, ale nasere tolik lidí,
Humor je koření života.
TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
Pracovní desatero.
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Transkript prezentace:

BAF Lekl jsi se?

SMRT Smrt ta záludná čarodějka, Je to zločinec a záludná zlodějka.

Smrt

Smrtka

Smrtící vzkaz

Smrt oZnáme sv ů j konec? oBereme vše za v ě c? oVstát znovu a zas? oNa hlav ě náhle nemám ani vlas. oKde se mládí mé skrylo? oKe komu odešlo a mne zanechalo. oStá ř í se mi hlásí na práh si sedá., oAni kousek touhy spát mi již nedá.

Poh ř eb M ů že být, nic ne ř íkající. M ů že být zni č ující a opovržlivý. M ů že být chudý a oby č ejný. M ů žete skon č it i takto.

Ale m ů že být bohatý. Ale m ů že být drahý. Ale m ů že být krásný a m ů že být honosný. Ale m ů žete skon č it i takto.

Smrt Nakonec ale všichni skon č íme pod mati č kou zemí, č i na ní lehce rukou n ěč í rozprášeni. V zeleni tento ubožák pad a tak se dívá každý rok jak kolem n ě j padá listopad a lidé prožívají láskopad.

A tak končí sinfonie, Náhle končí bolest moje. A jako vejce na plotně, shoří i láska k osobě.