CleverTech Výzkum, vývoj a aplikace mobilních dohledových a asistenčních systémů. moderní spojení medicíny a techniky Spin-off firma (transfer a aplikace.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informační systémy v logistice
Advertisements

Metropolitní síť. Co přináší metropolitní síť obcím  Pokrytí požadavků občanů na moderní technologie  Jistota dobrého rozhodnutí – možnost rozšíření.
NÁTEPNÍ MĚŘÍCÍ SYSTÉM T. Ibr, J. Vnouček, H. Freml.
1 Projekt SPES ( ) programu Central Europe
Úvod do počítačových sítí Úvod. Úvod do počítačových sítí •Úvod, síťové protokoly, architektury,standardy •Fyzická úroveň •Linková úroveň •Lokální počítačové.
Infuzní technika – principy a aplikace
poskytujeme služby v oblasti ochrany majetku a osob (EZS, EPS, CCTV …) od roku 2004 poskytujeme služby v oblasti logistiky a zabezpečení vozidel (systém.
Bakalářský studijní obor Elektronika a sdělovací technika B-EST.
Bezpečný a plnohodnotný život pro všechny !. Necítíte se bezpečně, když jste sami? Kdo Vám pomůže, když upadnete? Bojíte se někdy vyjít sami ven? Máte.
Your Experienced Partner in Mobile Network Testing © Ascom AG, Carrier Products – QVoice Presentation QVoice - Slide 1 Vítejte do světa Qvoice, který.
METODOLOGIE PROJEKTOVÁNÍ NÁVRH IS PRO TECH. PROCESY Roman Danel VŠB – TU Ostrava HGF Institut ekonomiky a systémů řízení.
Aktivity Ústeckého kraje v rámci implementace RIS ÚK.
Gs-Loc logistika a zabezpečení vozidel
Ing. Roman Danel, Ph.D. Institut ekonomiky a systémů řízení Hornicko – geologická fakulta.
Prezentace produktů a služeb
Obsah Úvod Novinky v oblasti služby CarNet
Strojírenství zaměření Automatizační a robotizační systémy
Dohled analýza optimalizace dohled analýza optimalizace Advanced Farming Systems.
O2 Tísňová péče Filip Linhart Telefónica O2 Czech republic.
Měření mobilních služeb Mobilní metokomise Mobile Internet Forum 2010.
DUEL SERVICES EUROPE a.s. Ohlídáme Váš dům Domácí alarm s GSM/GPRS komunikací.
ISSS 2004 Technická infrastruktura IZS kraje Vysočina.
Jak to celé vzniklo? Nejdříve jsme ve Finsku našli výrobce zajímavého zařízení, které když upadne, tak to pozná a někomu to zavolá. Řekli jsme si, to.
Přehled
S námi víte na beton,kde jsou vaše auta Oborové řešení O2 Car Control.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Jan Křečan ISSS 2005 Profesionální řešení komunikace pro státní správu a samosprávu.
System Management.
Fakulta biomedicínského inženýrství, ČVUT v Praze, nám. Sítná 3105, Kladno Modernizace výukových postupů a zvýšení praktických dovedností a návyků.
Algotech Telefon: Fax: Web: Adresa:Zirkon Office Center, Sokolovská 366/
GSM Lift Watch.
Informační podpora při krizovém řízení
Operační systém Windows Mobile
Fakulta biomedicínského inženýrství, ČVUT v Praze, nám. Sítná 3105, Kladno Modernizace výukových postupů a zvýšení praktických dovedností a návyků.
Dohledová aplikace Nature Inspired Technologies Group (NIT) - Katedra kybernetiky Fakulta elektrotechnická ČVUT v Praze
Copyright © 2011, atlantis Leden Copyright © 2011, atlantis Aruba VPN NEW.
Project BOS Low-cost InDoor Localization System Nature Inspired Technologies Group Dept. of Cybernetics FEE CTU in Prague.
2N® EasyGate PRO. 2N® EasyGate PRO 2N® SmartGate UMTS.
GSM Lift Watch. Požadavky zákazníka – Snadná komunikace z kabiny výtahu – Bezdrátové spojení z kabiny výtahu – Dálkové nastavení a ovládání pomocí SMS.
Projekt MedGate – integrace informačních zdrojů pro výzkum a vývoj v medicíně Eva Lesenková, Helena Bouzková, Jarmila Potomková, Eva Chárová MEDSOFT 2004,
2008 Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB – TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA.
Cesta k udržení mobility a soběstačnosti seniorů
Spolupráce při rozvoji talentů
Mobilní komunikace ve státní správě a samosprávě Možnosti využití mobilních sítí pro komunikaci s občany a a správními orgány.
B i o c y b e r n e t i c s G r o u p Nový obor - počítače v medicíně a biologii  Proč je management informací ústřední otázkou v biomedicínském výzkumu.
Fakulta biomedicínského inženýrství, ČVUT v Praze, nám. Sítná 3105, Kladno Modernizace výukových postupů a zvýšení praktických dovedností a návyků.
Alternativní ovládání PC a okolí Nature Inspired Technologies Group (NIT) - Katedra kybernetiky Fakulta elektrotechnická ČVUT.
Možnosti využití mobilní komunikace při krizových situacích
GSM.

Alternativní ovládání PC a okolí Nature Inspired Technologies Group Dept. of Cybernetics FEE CTU in Prague.
B i o c y b e r n e t i c s G r o u p Úvod do biomedicínské informatiky Lenka Lhotska Gerstnerova laboratoř, katedra kybernetiky ČVUT FEL Praha
Mezinárodní spolupráce na FBMI CZ.1.07/2.3.00/ Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
EVito systém aktivního zdraví Součást prevence a léčby civilizačních nemocí Ing. Filip Linhart, MBA, 13. listopadu 2014.
Proč pořídit monitoring vozidel ? Víte kde Vám stojí … ?
Asistivní technologie v péči o seniory Lenka Lhotská České vysoké učení technické.
…evoluce v podpoře seniorů Mezinárodní spolupráce na Fakultě biomedicínského inženýrství ČVUT Projekt: Mezinárodní spolupráce na Fakultě biomedicínského.
Centrum pro výzkum, vývoj a inovace Life for Science. Science for Life.
Vývojově a aplikačně orientovaná společnost se specializací na oblast snímacích a dohledových systémů pro zpracování a přenos medicínských dat CleverTech.
Včasná diagnostika rizikových faktorů KV systému Tomáš Bohrn.
Projekt lokalizační a záznamová zařízení LZZ - policejní vozidla nového tisíciletí Praha, 12. února 2009.
Projekt na podporu neformální péče v ORP Hodonín
Člověk a globální komunikace
I. Dvořák Zahajovací setkání
CleverTech v rukou CPPT. …očima CleverTechnologies, s. r. o. R
Věk sám o sobě není důvodem zvýšené potřeby péče.
Snídaně s novináři, Účelná a bezpečná farmakoterapie v domovech pro seniory, výsledky tří let realizace projektu PhDr. Ivana Plechatá
Tísňová péče a asistenční služba „ Anděl Strážný“
Datová centrála, inteligentní měření, funkce měřidel, koncentrátory, komunikační kanály Stanislav Mach Prodej AMM/AMR systémů.
Transkript prezentace:

CleverTech Výzkum, vývoj a aplikace mobilních dohledových a asistenčních systémů. moderní spojení medicíny a techniky Spin-off firma (transfer a aplikace technologií) Fakulta biomedicínského inženýrství ČVUT v Praze 1. Lékařská fakulta UK Certifikace ČSN EN ISO 13485:2000 ČSN EN ISO 9001:2008 Registrovaná sociální služba SeniorInspect Patenty, užitné vzory, Inovace roku

SeniorInspect: Nová nepřetržitá asistenční služba pro seniory Snímací jednotka Asistenční centrála Rodina Přátelé Integrovaný záchraný systém Hlasová komunikace Bezpečnostní tlačítko Lokalizace uživatele Snímání pohybu

GSM provider SeniorInspect Server Solution SeniorInspect Inspection point SW solution internet SMS / GPRS SeniorInspect (system schematics)

GSM konektivita Hlasová komunikace Jednoduchost ovládání Automatická kontrola funkce Automatické rozpoznání krizových stavů GSM, GPS lokalizace Bezdrátové rozhraní (medicínské a technické periferie) Personal Unit

Localization GSM Localization GPS Activity Medical peripherals Assistance 24/7 History saved Voice communication Automated systém function control Mobile GSM Automated crisis recognition Localization GSM Localization GPS Activity Medical peripherals Assistance 24/7 History saved Voice communication Automated systém function control Mobile GSM Automated crisis recognition Localization GSM Localization GPS Activity Medical peripherals Assistance 24/7 History saved Voice communication Automated systém function control Mobile GSM Automated crisis recognition Localization GSM Localization GPS Activity Medical peripherals Assistance 24/7 History saved Voice communication Automated systém function control Mobile GSM Automated crisis recognition Localization GSM Localization GPS Activity Medical peripherals Assistance 24/7 History saved Voice communication Automated systém function control Mobile GSM Automated crisis recognition

Přihlášení do systémuHlavní obrazovkaZpracování alarmu Senior Inspect (Inspection point SW solution)

Systém snímání pohybu klienta Automatická detekce krizového stavu uživatele z analýzy pohybu Detekce pádu seniora a prevence sekundárních komplikací Detekce změny fyzického stavu Specialita Systému – snímání aktivity

Lokalizace osoby Kombinace více lokalizačních nástrojů Lokalizace pomocí GSM sítě i v budovách a místech bez GPS signálu Lokalizace GPS – možnost dálkového spuštění z pultu Specialita Systému - určení polohy

Systém bezdrátového rozhraní – medicínské periferie Možnost postupného rozšiřování systému na straně uživatele pomocí bezdrátových periferií Monitoring základních parametrů (EKG, HR, krevní tlak, cukr v krvi) Medicínské asistenční služby Návazná analýza naměřených dat Sestavení reportů s lékařským popisem a vyhodnocením stavu Rozšiřující moduly

Asistence pro diabetiky Diabetický modul Automatická funkce Záznam Dálkový dohled Testovací projekt těhotné ženy Bezdrátové bluetooth rozhraní

Univerzální komunikační jednotka MedicalReminder MedicalQuestion Universal interface Hmotnost: 185g Rozměry: 11x11x4,5cm Průměrná spotřeba: Doba nabíjení: 2hodiny Výdrž baterie: 14hodin Dosah bluetooth signálu: až 10metrů Rozsah měřených teplot: -25 až 75°C

Paliativ medical modul Paliativní péče Krevní tlak Dávkování léčiv Oxymetrie Hlasová komunikace Dálkový přenos Dohledový pult

Co je největší přínos SeniorInspectu: Senior aktivní ale v bezpečí. Zpomalení spirály omezení aktivit a zhoršování stavu Oddálení pečovatelské služby / ústavu Zvýšení kvality života pro seniora i pro rodinu Rodina trvalá jistota že je vše v pořádku pokud není vše v pořádku okamžitě je o tom informována rodina Partneři projektu: Státní správa, municipální správa, pečovatelské instituce komplexní nástroj pro podporu nejmodernější podpory seniora (bez velkých vstupních investic) další rozvoj a rozšiřování možností systému Jedno z mála okamžitě nakoupitelných a uplatnitelných řešení nejmodernější podpory a péče o stárnoucí populaci.

CZ Eurocross CZ (ostrý provoz) Život 90 (registrovaná sociální služba, ostrý provoz) Telefonica O2 (pilotní projekt) Vodafone (společný pilot, vývoj medical části) Slovensko Forum pre pomoc starším, (garant Deloitte) Export Eurocross NL (aplikováno, příprava komerčního pilotu) Czech Trade (studie 8 zemí –> 3 –> 1) Czech Trade, TaiPei Provoz systému

D ě kujeme za vaši pozornost a t ě šíme se na dobrou spolupráci