Konference k regionálním projektům „Správci“ „Vstávat, jde se do práce“ Podnikatelský inkubátor Vsetín 27.03.2008.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Praha - 7. prosince 2006 Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií a státním rozpočtem České republiky Plánování sociálních služeb ve městě Havlíčkův.
Advertisements

„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
CePo – cesta k podnik ání seminář pro zástupce cílových skupin Garant: NARP Vyškov, složení účastníků - průběh - výsledky a návrhy k využití.
Vstávat, jde se do práce! – administrativní pracovník Závěrečná konference projektu Vsetín, , Podnikatelský inkubátor Tento projekt je spolufinancován.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU E-INKLUZE 50+. OBSAH Základní informace Komu je projekt určen Cíle Aktivity Harmonogram.
1 Opatření 1.1 JPD3 Rozšíření a zvýšení adresnosti aktivní politiky zaměstnanosti Úřad práce hl.m. Prahy 19.října 2004.
Evropský sociální fond v kontextu politiky soudržnosti Ing. Světlana Navarová, vedoucí oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV.
P ROVÁZÁNÍ SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ S TVORBOU STRATEGICKÝCH A ROZVOJOVÝCH PLÁNŮ REGIONŮ.
Podnikatelské setkání 2013 Hotel ALLVET Ing. Jan Marek ředitel KOP ÚP ČR Vyškov.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
KNIHOVNA JAKO KOMUNITNÍ CENTRUM NSZM - SROP 3.2. Město Vsetín „srdce Valašska“ (podhůří Beskyd, krásná příroda, bohatý folklór, blízko hranic se Slovenskem.
Evropský sociální fond v ČR
NSK2 KONFERENCE PRO AUTORIZOVANÉ OSOBY
Úřad práce ČR Krajská pobočka v Ostravě Regionální individuální projekt PŘÍPRAVA +
Evropský sociální fond a podpora zaměstnávání
Představení projektu Příležitost dělá(t) zaměstnance
S námi na trh práce CZ.1.04/3.3.05/ Doba realizace projektu od do
Květen 2013 Zpracovali: Eva Maříková, Michal Tuček tel.: ,
Představení společnosti MARLIN, s. r. o
Evropský sociální fond v Karlovarském kraji „ESF – rovné příležitosti pro všechny“ Úřad práce v Karlových Varech Mgr. Martina Hronková oddělení správy.
EU a investice do lidských zdrojů Úřad práce v Liberci Oddělení implementace projektů ESF.
Vzdělavatel, zaměstnavatel a uživatel Tomáš Hájek.
3K – Krok Ke Kariéře podruhé Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/D Oblast podpory: Posílení aktivních politik zaměstnanosti Tento projekt je financován.
Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková, MŠMT Pardubice, 2.dubna 2004 Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková,
Zpracovali: Eva Maříková, Michal Tuček tel.: , Březen 2013.
„Místní partnerství ve Vsetíně“ Seminář Knihovny a strukturální fondy EU II – využití prostředků EU na podporu rozvoje knihoven.
Zpracovali: Eva Maříková, Michal Tuček tel.: , Duben 2013.
Partnerství Úřadu práce ve Vsetíně v projektech financovaných z Evropských strukturálních fondů.
Zpracovali: Eva Maříková, Michal Tuček tel.: , Září 2011.
Situace na trhu práce /Plzeň – město/ Únor Tato prezentace vznikla v rámci projektu „Systém kariérového poradenství pro studenty vysokých škol v.
Zpracovali: Eva Maříková, Michal Tuček tel.: , ZÁŘÍ 2011.
Zpracovali: Eva Maříková, Michal Tuček tel.: , červen 2011.
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
Regionální individuální projekt Příležitost pro mladé v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT.
Grantové schéma Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Seminář pro auditory Část obsahová Praha, 15. března 2006 Ing. Jarmila Modrá Národní vzdělávací.
Vzdělávání uchazečů o zaměstnání v oblasti socioekonomických kompetencí CZ.1.04/2.1.00/ Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
Iniciativa EQUAL v ČR. Iniciativa EQUAL Samostatná forma pomoci ze strukturálních fondů týkající se mezinárodní spolupráce při prosazování nových prostředků.
Zpracovali: Eva Maříková, Michal Tuček tel.: , červenec 2011.
Červenec 2013 Zpracovali: Eva Maříková, Michal Tuček tel.: ,
Regionální individuální projekt „Program aktivizace a podpory uchazečů a zájemců o zaměstnání se zdravotním omezením v Královéhradeckém kraji“
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Zpracovali: Eva Maříková, Michal Tuček tel.: , Červenec 2011.
Zpracovali: Eva Maříková, Michal Tuček tel.: , červen 2011.
Krátce bez práce Závěrečná krajská konference Projekt Krátce bez práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
Stručná prezentace Vysoké školy sociálně-správní v Havířově.
1 prezentuje : Mgr. Helena Adamcová vedoucí odboru zprostředkování a poradenství Úřad práce v Liberci Postup resortu práce a sociálních věcí v oblasti.
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
JAK VYUŽÍT SLUŽEB ÚŘADU PRÁCE Mgr. Ivona Černohausová Jeronýmovy dny.
Srovnání současného a budoucího programovacího období v ČR Ing. Jarmila Modrá Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR 8. listopadu 2006.
Logo Úřad práce ČR - krajská pobočka v Brně Mgr. Pavel Ondrák, Ing. Jiří Šimbera.
1 Se sousedy k vzdělávání I, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
MAS CÍNOVECKO o.p.s., organizační složka MAS CÍNOVECKO - LEADER Podpora sociální soudržnosti na území místního partnerství v programovém období
Úřad práce ČR – Krajská pobočka v Ostravě Ing. Petra Prouzová.
Rovnovážka, z. s. Podpora zaměstnanosti, drobného podnikání a rozvoj služeb.
OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA PŘEROV PROGRAMY PODPORY PODNIKÁNÍ Zaměřené na vzdělávání zaměstnanců a tvorbu nových pracovních míst OKRESNÍ.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
1 PROJEKT UNIV 2 KRAJE Školy jako centra celoživotního učení Jana Bydžovská KULATÝ STŮL MŠMT – PŘEDSTAVENÍ INDIVIDUÁLNÍHO NÁRODNÍHO PROJEKTU
KONFERENCE PROJEKTŮ ZAMĚSTNANOSTI KARLOVARSKÉHO KRAJE.
Program podpory mladých lidí na trhu práce v regionu Děčínska a Šluknovského výběžku - CESTA Ing. Dagmar Prošková.
TRANSFER Výzva 03_15_116 Ústí nad Labem,
Podpora začleňování cizích státních příslušníků na trh práce, reg. č
Integrované projekty měst
Regionální projekty krajské pobočky ÚP ČR v Ústí nad Labem
JAK VYUŽÍT SLUŽEB ÚŘADU PRÁCE Mgr. Ivona Černohausová
INNOSTART Výzva 03_16_055 Ústí nad Labem,
EVVO v operačních programech
CÍLEM JE ZAMĚSTNÁNÍ VE STŘEDOČESKÉM KRAJI STRUČNÁ INFORMACE O PROJEKTU
Transkript prezentace:

Konference k regionálním projektům „Správci“ „Vstávat, jde se do práce“ Podnikatelský inkubátor Vsetín

Partnerství Úřadu práce ve Vsetíně v projektech financovaných ze SF EU Partnerství ve 36 projektech 28 28OP RLZ 2 2SROP 3 3Iniciativa Společenství EQUAL 1 1Iniciativa Společenství INTERREG IIIA 1 1OP PP 1 1Vzdělávací program EU LLP/Grundtvig2 Z uvedeného počtu bylo ke schváleno 27 projektů.

Zapojení klientů Úřadu práce ve Vsetíně v projektech financovaných z ESF RokOslovení klienti Zúčastnění klienti Zapojení klienti HIA Celkem Projekty mimo partnerství Fin prostředky vyplacené z ESF ,486 mil Kč7,695 mil Kč

Zapojení klientů Úřadu práce ve Vsetíně v projektech financovaných z ESF

Spolupráce se SPKP o.p.s. YoungPool II Vsetín Phare 2003 RLZ, Call Center Region Phare 2003 RLZ, Cesta ke znalostní společnosti OP RLZ Chyťte se šance OP RLZ Labor Pool Vsetín OP RLZ Vstávat, jde se do práceVstávat, jde se do práce SprávciSprávci

Projekt „Vstávat, jde se do práce“ PartnerstvíPartnerství Prohlášení o partnerství uzavřeno Cílová skupinaCílová skupina Dlouhodobě nezaměstnané osoby a osoby ohrožené dlouhodobou nezaměstnaností, uchazeči a zájemci o zaměstnání Aktivity projektuAktivity projektu Motivace, poradenství, rekvalifikační kurz, dotované zaměstnání

Projekt „Vstávat, jde se do práce“ PrůběhPrůběh HIA HIA na půdě Úřadu práce ve Vsetíně 53 pozváno53 klientů ÚP 44 dostavilo se 44 klientů ÚP 35 vybráno 35 klientů ÚP RK RK Obchodní korespondence, komunikační dovednosti, jednání s klienty, IT, AJ, NJ, eko minimum, evidence a výkaznictví, archivace a skartace DOTOVANÉ ZAMĚSTNÁNÍ DOTOVANÉ ZAMĚSTNÁNÍ nejúspěšnějších klientů na MÚ Vsetín a NNO

Projekt „Vstávat, jde se do práce“ Výsledky k Výsledky k klientů DZ 15 klientů DZ13 v zaměstnání 2 v evidenci ÚP ostatní účastníci ostatní účastníci17 v zaměstnání (4 osoby opakovaná evidence, SÚPM, sankce) 1 vyřazen na vlastní žádost 1 vyřazen sankčně 1 vyřazen z důvodu studia Pozn.V projektu zařazen 1 zájemce o zaměstnání Prům délka evidence všech zapojených 11,3měsíce, v DZ 6,5měsíce Nejkratší délka evidence 0měsíce a nejdelší 96,5 měsíce

Projekt „Správci“ PartnerstvíPartnerství Prohlášení o partnerství uzavřeno Cílová skupinaCílová skupina Dlouhodobě nezaměstnané osoby a osoby ohrožené dlouhodobou nezaměstnaností, uchazeči a zájemci o zaměstnání Aktivity projektuAktivity projektu Motivace, rekvalifikační kurz, dotované zaměstnání

Projekt „Správci“ PrůběhPrůběh HIA 12.a HIA na půdě Úřadu práce ve Vsetíně 55 pozváno55 klientů ÚP 43 dostavilo se 43 klientů ÚP 29 vybráno 29 klientů ÚP RK RK Právní minimum, oceňování majetku, pronájmy, atp. DOTOVANÉ ZAMĚSTNÁNÍ DOTOVANÉ ZAMĚSTNÁNÍ 7 7 nejúspěšnějších klientů ve školách a NNO

Projekt „Správci“ Výsledky k Výsledky k klientů DZ 7 klientů DZ 6 v zaměstnání 1 v evidenci ÚP ostatní účastníci ostatní účastníci 6 v zaměstnání (5 osob zam po delší době po projektu, CHPM) 1 vyřazen na vlastní žádost 2 vyřazeni sankčně 3 vyřazeni z důvodu zahájení SVČ 6 zůstalo v evidenci Pozn.Prům délka evidence všech zapojených 24měsíce, v DZ 11,7měsíce Nejkratší délka evidence 4měsíce a nejdelší 68 měsíce

Reakce klientů „Z mé strany je to jistě dobrá zkušenost a myslím, že nejen pro mne..“ „V rekvalifikačním kurzu nám předávali ty nejdůležitější informace..“ „Lektoři byli profesionální, ale někteří s námi mluvili jako s méně inteligentními..“ „Při výuce IT byla znát nesourodost skupiny..“ „Bylo by super, pokud by měl projekt další návaznost..“ „Pokud si absolventi projektu najdou uplatnění, je to dobře, pokud není návaznost projektu ani uplatnění, jsou to nenávratně vložené prostředky, ikdyž získané zkušenosti už nám nikdo nevezme..“

Za pozornost Vám děkuje Kateřina Svižalová, diplomovaný ekonom projektový manažer Úřad práce ve Vsetíně Pod Žamboškou Vsetín Tel.: , Vsetín, Podnikatelský inkubátor „Konference k regionálním projektům“