Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy. 12.4.2015.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Bolzanova kreativní škola • Vývoj školního vzdělávacího programu • Informační centrum (knihovna) • Zvýšení kvality výuky cizích jazyků • Elektronický.
Advertisements

EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
Zlepšování vnitřního i vnějšího prostředí školy. Nové okna, zateplená a barevně omítnuta budova.
Základní škola Lázně Bohdaneč se představuje. ZŠ Lázně Bohdaneč Budova druhého stupně na Masarykově náměstí Budova prvního stupně Na Lužci.
 ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ.
Školní Internetový Informační Portál ŠIIP, ZŠ Vrchlického, Liberec © 2006 Ondřej Peřina představení prvního roku projektu projekt SIPVZ č. 0358P
Základní škola Merklín, okres Plzeň - jih
Základní škola, Praha 2, Londýnská 34
Co jsou to multimédia Bohumil Bareš.
Škola pracuje podle vzdělávacích programů
Škola pracuje podle vzdělávacích programů Putování po modré planetě (MŠ) Úspěch pro všechny (ZŠ) Být lepší v tom, co nás baví (ŠD)
Masarykovo Gymnázium Vsetín
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
ZŠ T. G. Masaryka, Jihlava - Ondřej Partl
Žákovská prezentace Školní dílo
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
ZŠ KLENOVICE NA HANÉ Základní škola v Klenovicích na Hané poskytuje vzdělání žákům od první do deváté třídy V současnosti školu navštěvuje 190 žáků. Kromě.
Vzdělávací oblast: Český jazyk – sloh Autor: Vlasta Lindovská
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Vypracovaly: Lucie Hotařová a Michaela Brabencová
Školní parlament 2014/15.
2. ZŠ Dobříš se představuje e- Twinningu. Vítejte uprostřed brdských lesů u nás na Dobříši!
ZÁKLADNÍ ŠKOLA T. G. MASARYKA
Masarykovo gymnázium Pozvánka na školu.
ABY NAŠE OČI NETRPĚLY, JE TŘEBA, ABYCHOM TRÁVILI SVŮJ ČAS V PROSTŘEDÍ, KTERÉ JE VHODNĚ OSVĚTLENÉ. OSVĚTLENÍ JEDNOTLIVÝCH PROSTOR SE ŘÍDÍ TĚMITO NORMAMI:
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: 15.
Žákovská samospráva “Žák není nádoba, jež se má naplnit, ale pochodeň, která se má zapálit.“ - Sokrates ŠKOLSKÝ PARLAMENT.
Stav svazkového školství k červnu Fyzické stavy dětí ve věku od 1 roku do 14 let v jednotlivých obcích Vernířovice, Rapotín, Sobotín, Petrov nad.
Název školy: Základní škola Dobříč, okres Plzeň - sever, příspěvková organizace Autor: Mgr. Eva Procházková Název: VY_32_INOVACE_10_Výrobky ze dřeva Téma:
NÁZEV ŠKOLY: ZAKLADNÍ ŠKOLA KOLÍN V., MNICHOVICKÁ 62 AUTOR: Mgr. Iva Zatřepálková, OBDOBÍ: březen 2012 NÁZEV: VY_32_INOVACE_17_CJ4_Shoda přísudku s podmětem.
Základní škola Čelákovice VY_32_INOVACE_027_Složené zlomky.
ZŠ Třebíč ŠKOLA OTEVŘENÝCH DVEŘÍ CHCEME ŽÍT S VÁMI ŠKOLA OTEVŘENÝCH
PRÁCE NA PLOŠE PC VY_32_INOVACE_08
Dějepis 6.ročníku Úvod do dějepisu.
Staré Město zsstmesto.cz
ZŠ STARÉ MĚSTO 2.STUPEŇ.
Zpracovala: Mgr. Iva Novotná
VY_32_INOVACE_07_Když jsem já ty koně pásal Autor Mgr. Iva Dušková
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
Název školy: Základní škola Chomutov, Písečná 5144
ZŠ a MŠ Svatobořice-Mistřín
Název školy: ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu:
ZŠ Staré Město.
Autor: PaedDr. Jana Čechová Název : VY_32_INOVACE_7A01Prv2_Ve škole
Světové strany Autor: Mgr. Iveta Váňová
Autor: Mgr. Jitka Šteflová Název: VY_12_INOVACE_07_Topografie
PaedDr. Šárka Kindlová září 2011 DUM třída Naše město
Písemné násobení desetinných čísel
Název školy: ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu:
Autor: Mgr. Jitka Šteflová Název: VY_32_INOVACE_06_Školní místnosti
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou,
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ZŠ Klecany
Název školy: Základní škola Netvořice
Přenosná záznamová média
ZŠ s MŠ J. A. Komenského Hubeného 25, Bratislava December 2016
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: Olga.
Královské město Rakovník
Vítáme Vás na ZŠ Šalounova - Halasova
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Autor: Mgr. Iveta Váňová
Název školy: ZŠ a MŠ Březno
HUDEBNÍ VÝCHOVA NOTOVÁ OSNOVA, HOUSLOVÝ KLÍČ
MOJE ŠKOLA Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Informatika – Základy malování MS Paint
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Transkript prezentace:

Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy ZŠ T. G. Masaryka, Jihlava Iva Pejšová, Barbora Dušková Školní dílo Práci nelze dále šířit, veřejně prezentovat, kopírovat ani jinak upravovat.

Naše škola: ZŠ T.G. Masaryka Žižkova 50, Jihlava

Obsah: 1) Úvod 2) Procházka školou 3) Fotogalerie 4) Nejnovější zařízení naší školy 5) Zdroje 6) Závěr Obrázek:1

Úvod: Kdysi: Dnes: Obrázek:2,3

Procházka školou: Do naší školy vedou 2 vchody, které jsou kontrolovány kamerami. Západní a východní křído školy je propojeno spojovací chodbou, na které jsou informace o škole, parlamentu a různé akce žáků. Je dostatečně široká na to, aby zde mohlo procházet mnoho žáků. Na spojovací chodbě můžeme vidět specializované učebny hudební výchovy a učebnu s knihovnou, která slouží i patro práci na interaktivní tabuli.

Fotogalerie: Výzdoba chodeb: Obrázek:3,4

Fotogalerie: Ostatní fotky: Obrázek:7,8,9

Nejnovější zařízení naší školy: Nově zařízená školní kuchyňka, jídelna a informační centrum. 11 – jídelna Obrázek: 10 - kuchyňka 12 – informační centrum

Zdroje: Čerpali jsme ze zdrojů, které nám poskytlo vedení školy. Obrázky:1-12 – jsou nafoceny třídou 8.B.

Závěr: Doufáme, že Vás naše škola v prezentaci inspirovala a brzy nás navštívíte, aby jste mohli porovnat naší školu s vaší. S pozdravem ZŠ T.G.M Žákyně Iva Pejšová a Barbora Dušková 8.A.