Neonové účty aneb co lze a nelze proplatit. Jakub Martinů, 731 538 499, finance Co lze účtovat.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Finanční matematika.
Advertisements

NEON TV Televizní studio UTB.
Schůzka k projektu Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Matematika pro inženýry.
Michaela Mrňová Jakub Novotný
NEON TV Televizní studio UTB
TV studio FMK Univerzitní televize NEON TV. Základní informace - formální Tomáš Šula, UAAU/KVS1, KVS2 Televizní.
NEON TV Televizní studio UTB
Seznam v iPhone Podrobný návod jak mít od seznamu v iPhone Jakub Dlouhý
Základy účetnictví změny rozvahových položek
04_Materiál - pokračování
ÚČETNÍ DOKLADY září 2012 VY_32_INOVACE_UCE_070103
Celostátní konference k základním cílům programu strany LEV 21 v Evropském parlamentu Ochrana spotřebitele a pracovního trhu agenda LEV 21 v Evropském.
NEON TV Televizní studio UTB
NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, tel.:
KURZOVNÍ LÍSTKY, PŘEVODY MĚN
Projekty OP VK ? Konference AŘG, Praha, 26. – Peter Krupka.
Spoření a pravidelné investice
Reklamní programy „Za málo peněz hodně reklamy.“.
Krátkodobý finanční majetek Peníze na cestě
Krátkodobý finanční majetek Ceniny
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Finanční matematika v osobních a rodinných financích
Veronika Němcová xnemv08 Koupě bytu v Praze. Veronika Němcová xnemv08 Osnova Rozhodovací fáze –Parametry bytu –Možnosti financování Výběr bytu Vyřízení.
Jednoduché úrokování.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Červen 2013VY_32_INOVACE_UCE_ Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Jitka Honková, Ing. Martina Palyzová a Ing. Marek.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Schůzka k projektu Postdoc I. Zahraniční stáže, konference Zaměstnáním čerstvých absolventů doktorského studia k vědecké excelenci, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/
Téma: Rodinný rozpočet
Krátkodobý finanční majetek Bankovní účty Krátkodobé bankovní úvěry
NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, tel.:
HOSPODAŘENÍ pro rádce.
Prezentace příkladu 7.3. z FIPV1
SOUVISLÝ PŘÍKLAD listopad 2012 VY_32_INOVACE_UCE_070116
Téma: Účtování v rámci účtové třídy 1
Stipendia – Pracovní stáže
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Ministerstvo životního prostředí.
Práva spotřebitele.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_613 Ročník: 4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Téma: Výsledkové účty Jméno autora:
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_614 Ročník: 4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Téma: Výsledkové účty – souvislý.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_610 Ročník: 4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Téma: Rozvahové účty – souvislý.
ÚČETNICTVÍ KAPITOLA: ÚČETNICTVÍ KAPITOLA: CIZÍ KAPITÁL – ÚČTOVÁNÍ O REZERVÁCH, ÚVĚRECH A PŮJČKÁCH Vysoká škola technická a ekonomická v Českých.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: Vladislav Michl Název: VY_32_INOVACE_565_PÍSEMNÉ_NÁSOBENÍ_DVOJ CIFERNÝM_ČINITELEM.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Sylva Čekalová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje Národní.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_22_01 Název materiáluFinanční.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Bezhotovostní placení ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Financování firmy Zajištění finančních prostředků.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marie Hovorková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_22_13 Název materiáluJednoduché.
Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: EU peníze středním školám Gymnázium a Střední odborná škola, Podbořany, příspěvková organizace.
Vyhodnocení Programu prevence kriminality Výzvy kola Programu prevence kriminality –1. řádné – ukončeno v únoru 2013 –2. pro obce spolupracující.
Česko-Norský výzkumný program výzva vyhlášení – zajištění podpisů – uzávěrka – :00 vyhlášení výsledků – 15.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Administrace projektu (finanční část) Workshop pro příjemce – 3. výzva Tato prezentace je spolufinancována.
Účet, druhy účtů, účtová osnova, účtový rozvrh
Workshop I. Téma: Kauce Vytvořeno: Odborem 34 – Státní dozor nad sázkovými hrami a loteriemi Praha 27. červenec 2016.
Nový Zéland Working Holiday
Finanční gramotnost HYPOTEČNÍ ÚVĚR. Finanční gramotnost HYPOTEČNÍ ÚVĚR.
Zápalka váží 4 gramy a stojí 2 koruny
Výpis z účtu Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
ERASMUS STÁŽ EDINBURGH.
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Libhošť 90, příspěvková organizace Autor: Mgr. Šárka Vítová Reg.číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Zajímavá matematika T R K A L O Č Y =
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Příklady – zadání Jedete na dovolenou do Velké Británie. Chcete tedy hotovost 250 GBP. Kolik to bude stát českých korun? Chcete získat hotovost 1250€.
Digitální učební materiál zpracovaný v rámci projektu
POHYB PENĚZ 1-3% 7-15% 7-15% DANĚ BANKA POJIŠŤOVNA PRŮMYSL KLIENT
Implementace KAP v Jihočeském kraji I
Odbor školství oddělení školské ekonomiky
Transkript prezentace:

Neonové účty aneb co lze a nelze proplatit

Jakub Martinů, , finance Co lze účtovat Spotřební materiál do 100 Kč Kazetky do kamer Izolepa Baterky …

Jakub Martinů, , finance Co lze účtovat Spotřební materiál nad 100 kč + investice – Pouze po schválení od Tomáše Šuly, nebo Honzy Čady

Jakub Martinů, , finance Co nelze účtovat Cesťák Jídlo, pití Příspěvek na mobil Pokuty Zahraniční nákupy Reportáže

Jakub Martinů, , finance Jak účtovat Každý účet musí obsahovat: Informace o prodejci Přesné označení co se kupovalo Datum Razítko Podpis Na druhé straně tužkou připsaný účel koupě

Jakub Martinů, , finance Jak účtovat Nelze vyúčtovat účty Neúplné Potrhané Nečitelné Staré Účtuje se vždy v daném měsíci

Jakub Martinů, , finance Jak to funguje v praxi (Necháte si schválit nákup) Nakoupíte Napíšete mě a Tomáši Šulovi co jste koupili a za kolik Dohodneme se kdy si předáme účty Dáte mi účty a odcházíte s penězi

Jakub Martinů, , Děkuji za pozornost.