Registrace do Sevenpoint2 – Enroll now 1.Nejdříve se přihlásíte k odkazu na http//saksa.www.sevenpoint2.com.http//saksa.www.sevenpoint2.com 2.Klik na Enroll.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1. První přihlášení, aktivace účtu
Advertisements

Vytvoření playlistu na
Nejdříve musíme zadat adresu webu Daňový portál České daňové správy …. ….a poté zvolit službu ELEKTRONICKÁ PODÁNÍ Napoprvé raději zvolíme „Seznámení s.
Přihlášení - Po založení účtu v systému přijde uživateli
Databáze Dotazy.
Microsoft 1.První přihlášení, aktivace účtu.
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky,
Prémiová automatická objednávka Instruktáž. CO JE TO ADR? •Prémiová automatická objednávka (ADR) je nejjednodušší způsob, jakým můžete obdržet své oblíbené.
Aplikace DynaMed na zařízeních iPhone, iPod Touch či iPad Tutoriál Last updated 9/28/ února 2013.
Tabulky v MS ACCESS Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jiří Novák.
Tutoriál EBSCOhost Collection Manager ~ Účet Approver
systém na odhalování plagiátů
1. krok Vyplňte přihlašovací údaje. Formulář vyplňujte nejlépe v prohlížeci Google Chrom.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Manažerská informatika 1 - 4MSDN AASnímek 1 Manažerská informatika MSDN AA … DreamSpark
Postup při podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2012.
výběr jazyka, ve kterém budeme registrovat.
Manažerská informatika 1 - 4MSDN AASnímek 1 Manažerská informatika MSDN AA doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. Ing. Markéta.
Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)
PRŮVODCE e-žk zpracovala: Mgr. Silvie Szymurdová.
Pro registraci do informačního systému EKOLAMP klikněte na úvodní straně na odkaz „Zaregistrovat se“ v tabulce Přihlášení do systému.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k delegování. Cíle V tomto kurzu se dozvíte, jak provádět následující akce: Nastavení přístupu delegáta v aplikaci Outlook.
Hromadná korespondence, makro
Zakládání dodavatele 1. i 2. úrovně - obsah 1.Obsah 2.Obecné zásady 3.Seznam dodavatelů – jak rozeznat, jestli má ústav připojený svůj záznam dodavatele.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_384_ AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM: 5. ročník,
JAK NA DATABÁZOVÉ FUNKCE Linda Lahodná 4. B POKRAČUJ KLIKNUTÍM>>>
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
Vytvoření vlastního profilu „avatara“ Bc. Jarmila Havelková.
Poznámkový blok a WWW Mgr. Lenka Švancarová. Poznámkový blok a WWW Spustíme si Poznámkový blok.  Soubor-Uložit jako Uložit jako typ – Všechny soubory.
Jak registrovat nové členy V této prezentaci se naučíte jak registrovat nové členy do Conligus Jak doporučit vhodný aktivační balíček.
VY_32_INOVACE_FG.9.18 Finanční gramotnost – 9.ročník Téma- Platební karty Období zpracování – duben 2013 Metodické poznámky – prezentaci je možné použít.
Úvod do databázových systému B RNDr. Jan Lánský, Ph.D.
Postup pro podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Přejít na stranku google Podíváme se jak vypadá stránka google maps Návod k použití Zajímavosti o stránce google maps.
1. Je potřeba nastavit bootování primárně z vaší DVD mechaniky, jinak by se vám nespustil instalační průvodce z DVD. Jakmile proběhne bootování, stiskněte.
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
MVS v prostředí SK ČR možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna.
Vytvoření záznamu dodavatele 2. úrovně - obsah 1.Obsah 2.Obecné zásady 3.Seznam dodavatelů – jak rozeznat, jestli má ústav připojený svůj záznam dodavatele.
Žákovská knížka Základní škola Osečná.
Provedení autorizované Ověření provedení autorizovanékonverze Úvodní kurz k problematice datových schránek eGON centrum HOLEŠOV provedení autorizované.
Webnode Webové stránky zdarma
Manažerská informatika 1 - 4
 1 krok jsou podrobnosti o účtu zvolte si heslo zvolte si přezdívku napište křestní jméno napište příjmení vyplňte datum narození a pohlaví.
Ovládací panely Uživatelské účty II. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, 746.
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
KM svaz stolního tenisu
Postup pro podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011 Oblast školství.
Masarykova univerzita v Brně Fakulta sociálních studií Ústřední knihovna Registrace externích čtenářů Blanka Farkašová
Seminář k výběrovému řízení 2016 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí, zdravotnictví a vzdělanosti.
Seminář k výběrovému řízení 2017 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí a zdravotnictví.
Jak se přihlásit do…. Nejprve Vám přijde odkaz na webové stránky.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
Postup pro podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017.
Program rozvoje venkova 2014 – 2020 LEADER
MAPY VY_32_INOVACE_20 Sada 6 ZPRACOVÁNÍ A VYUŽITÍ INFORMACÍ
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
NÁVOD NA PODÁNÍ PŘIHLÁŠKY NA BAKALÁŘSKÉ A MAGISTERSKÉ STUDIUM
Administrativní bezpečnost a certifikační politika
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
iFIS*WebMailer Průvodce produktem
Přihlášení.
Aplikace OctopusPro - správa uživatelů
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Úvod MS Dynamics NAV Příklad nákupu zboží a následky tohoto procesu na stav skladu, saldo dodavatele a položky hlavní knihy (věcné položky) Ing.J.Skorkovský,CSc.
Transkript prezentace:

Registrace do Sevenpoint2 – Enroll now 1.Nejdříve se přihlásíte k odkazu na http//saksa. 2.Klik na Enroll Now - registrace

Enroll Today – Výběr země, kde se registrujeme 1.Vyberete zemi. Pro ČR Czech Republik, pro SK Slovakia 2.Potvrdíte šipkou na tlačítku Continue - Pokračuj

Chouse Your Pack – Výběr produktů 1. Vybereme nyní produkt z nabídky“ - Business – bysnys, - Recovery – Molekulární vodík, - Alkalinity – Produktů k odkyselení či - Weight Loss – Úprava váhy 2. Po navolení začneme s výběrem, my zvolili kategorii Recovery a hned nahoře speciální akci 3+1 Recovery Speciál 3. Výběr potvrdíme tlačítkem Continue - Pokračuj

Sign up dor Autoship Today – Volba automatické objednávky Tato stránka slouží k výběru automatické objednávky. Máte dvě možnosti. Je na vás, zda toto zvolíte a budete takto měsíčně dostávat své produkty, nebo ne a budete si v budoucnu nakupovat individuálně podle své potřeby: 1. Chcete pravidelně tyto produkty odebírat provedete výběr a přejdete k tlačítku pokračovat 2. Nechci automatickou objednávku My jsem zvolili NE, nechi a dole pod výběrem tedy zatrhli tlačítko Nechci automatickou objednávku. Sejdeme tedy na stránku až dolů a tam políčko NE zatrhneme a přejdeme k potvrzení 3. Contunue - Potvrdit

Personal Information – Osobní údaje Přicházíme k potvrzení osobních údajů 1. Osobní informace – Vše označené hvězdičkou musí být vyplněno, Tedy jméno, příjmení, datum narození 2. Adresa – Ulice, PSČ, Město, Stát, Země – Czech Republic 3. Dodací adresa, Je-li jiná vyplníme, jinak odklikneme, že je stejná jako fakturační 4. Kontaktní údaje – , mobil 5. Volba názvu vaší stránky a tedy i loginu a Vaše heslo 6. Potvrdíme tlačítkem Continue

Ceckout – Potvrzení nákupu Přistoupili jsme k potvrzení registrační objednávky 1. Provedeme kontrolu nákupu 2. Pokud jsme zvolili automatickou objednávku, pak se nám tady také objeví. Znamená to, že za měsíc bude proveden automaticky Váš nákup. Pokud jste zaškrtli NE, musí tam být 0! 3. Potvrdíme podmínky 4. Přicházíme k výběru platební karty a vyplněním jména, na které je karta vedena a termínu platnosti karty 5. Vyplníme adresu, která je uvedena v bance na tuto kartu a pak ještě CVV kód, tedy poslední 3 čísla uvedená na zadní straně Vaší karty. 6. Posledním krokem je potvrzení tlačítkem Continue.