Chci nabízet připojení WiFi. Malá domácí síť Nabízí možnost připojení kdekoli v bytě, nebo domě V zahraničí se nabízí v balíčku s připojením ADSL. Ukažme.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vzdálený přenos obrazu z operačního sálu
Advertisements

Od eTwinningu Od eTwinningu Národní konference eTwinning, Most, 11. května 2012 k eTwinningu? k eTwinningu?
SATELITNÍ KOMUNIKACE Martina ŠKVAŘILOVÁ, 4.Z.
a Internetové dispečinky
Začínáme s WiFi. WiFi technologie • b – rychlost až 11 Mb/s • g – rychlost až 54 Mb/s • h – rychlost až 54 Mb/s, pásmo 5 GHz (2004)
Školní síť a její připojení k internetu
DIAL – UP ISDN ADSL kabelová televize bezdrátové (WiFi) mobilní
Metropolitní síť. Co přináší metropolitní síť obcím  Pokrytí požadavků občanů na moderní technologie  Jistota dobrého rozhodnutí – možnost rozšíření.
Čas letí, spojení trvá … PROJEKT INTERNET ZDARMA DO ORDINACÍ Norbert Hlaváček ředitel MD Access, a.s.
Výstavba otevřených optických sítí - pro a proti
Podpůrná prezentace k semestrálnímu projektu:
Hosting informačního systému K2
Stav a trendy českého internetu
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_140_IT7 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Občanské sdružení PilsFree
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
GTS CZECH, a.s. pro MD Access, a.s.. GTS a MD Access  GTS poskytuje komplexní nabídku hlasových, datových, internetových, operátorských a integrovaných.
Model TCP/IP Fyzická vrstva.
Tématické stezky zaměřené na cestovní ruch Stezka řemesel v Livradois-Forez v oblasti Auvergne.
INTERNET - TERMINOLOGIE
Budoucnost WiFi. Budoucnost WiFi technologie vyšší rychlosti (100 Mb/s v roce 2004, 300 Mb/s v roce 2007) vyšší bezpečnost (802.11i) nové frekvence 5.
s ohledem na LTE a místní prostředí
Technologie GPRS >Roman Slowioczek Specialista pro GPRS technologii Oskar.
Společnost E-metro s.r.o. prezentuje. Čím se zabýváme? Vytvořeni Wi-Fi síti v pražském metru Proč? 1.Velmi slabé pokryti mobilního internetu 2.Není žádný.
TÍSŇOVÁ PÉČE A JEJÍ VYUŽITÍ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH Agentura domácí péče LADARA, o.p.s.
Gymnázium, Broumov, Hradební 218 Tematická oblast: Informační a komunikační technologie Číslo materiálu: EU Název: Seznámení s internetem Autor:
Jan Křečan ISSS 2006 Profesionální řešení komunikace pro státní správu a samosprávu.
Internet Eva Suchardová. Co je to internet Internet je celosvětová síť (WAN). Prakticky se skládá z mnoha menších sítí, jež jsou vzájemně propojeny. Pro.
WiFi fenomén bezdrátových sítí
Klára Pospíchalová 5. A.  Propojení počítačů  Komunikace, sdílení a předávání informací  Uzly  IP adresa.
Internet.
Internet Pojem Internet se začal vymezovat v polovině šedesátých let, kdy Američané hledali způsob, jak propojit důležitá vojenská pracoviště a tím zajistit.
Podnikání na Internetu outsourcing, virtuální firmy Letní semestr 2005 Jana Holá IX.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_244 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
INTERNET Filip Fiala, 4C.  Internet je globální systém vzájemně propojených počítačových sítí. (World Wide Web)  Pro vzájemnou komunikaci v síti se.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
INTERNET Možnosti připojení.
Možnosti připojení k Internetu ve Velkém Meziříčí
2N® EasyGate PRO. 2N® EasyGate PRO 2N® SmartGate UMTS.
INTELEK, spol. s r.o. © 2012 WiFi síť nejen pro multimediální výuku Ing. Jan Vaculín Projektový konzultant.
Koncepce internetizace knihoven Vít Richter Národní knihovna ČR ISSS 2004.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: Ing. Hana Šmídová Název materiálu: VY_32_INOVACE_08_INTERNET_P2.
Informační a komunikační technologie
ČINNOST AGENTURY DOMÁCÍ PÉČE LADARA. Agentura domácí péče LADARA poskytuje: pečovatelskou službu (od ) osobní asistenci (od ) tísňovou.
Eurotel Internet. Vyberte si připojení k internetu přesně podle svých potřeb! Získáte: Neomezený přístup za paušál Připojení vhodné i pro bezpečný přístup.
Wifi, LAN a internet v elekt. drátech Počítačové sítě naší školy.
Univerzitní informační systém II., Lednice 2003 Bezdrátová síť na univerzitě (WiFi) Petr Dadák
ANOTACE: Tento materiál slouží k tomu, aby žáci porozuměli, co je WIFI a poznali způsob zapojení. Očekávaný výstup:Využívá služby INTERNETU Speciální.
INTERNET Mgr. Petra Toboříková. Internet = celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí –WWW (text, grafika a multimédia - hypertextové odkazy)
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Ing. Zdenek Laski Název šablonyVY_32_INOVACE INF Název DUMuINF S.
NÁZEV ŠKOLY: S0Š Net Office, spol. s r. o., Orlová Lutyně AUTOR: Bc. Petr Poledník NÁZEV: Podpora výuky v technických oborech TEMA: Počítačové systémy.
VoIP – internetová telefonie Technická řešení © Mgr. Petr Loskot
 = jedná se o vzájemné propojení lokálních počítačových sítí pomocí vysokorychlostních datových spojů  vznikl spojením mnoha menších sítí  v každé.
Pojmy internetu - test Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastInternetové technologie, programování Datum vytvoření2013.
Jak funguje internet. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně postižené,
Inf Struktura sítě internet. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák Název: VY_32_INOVACE_02_Inf6 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma: Připojení k.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
» » CentroNet, a. s.
Typy připojení k internetu
Možnosti připojení k internetu
Uživatel počítačové sítě
AUTOR: Mgr. Marcel Bednařík NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_INF_11
Telefónica Tato firma, která rozhodně nebyla považována za favorita tendru, je v české kotlině v podstatě neznámá - největší trhy má ve Španělsku a zemích.
INTERNET - TERMINOLOGIE
Informatika INTERNET ISŠ SEMILY Zpracoval: Vít Rutkovský
O2 Duo Mobil Praha, 3. dubna 2007.
Předmět: Informatika Ročník: VI.
Transkript prezentace:

Chci nabízet připojení WiFi

Malá domácí síť Nabízí možnost připojení kdekoli v bytě, nebo domě V zahraničí se nabízí v balíčku s připojením ADSL. Ukažme si film... link

Komunitní a sousedské sítě Sdílení nákladů na připojení do internetu, výměna dat v rámci sítě CzFree.Net, SkFree.Net a další Negarantovaná kvalita / nízké náklady na provoz Určeno převážně pro zkušené uživatele

Komerční HotSpot Předpokladem je vlastní internetová konektivita (pevná linka, ADSL, kabel) Nutno počítat s omezením daným poskytovatelem internetu Komplikovaný systém zpoplatnění služby

Partnerská spolupráce s WISP Připojení k internetu bez omezení přeprodeje konektivity Řešení zpoplatnění služeb a úplný přehled nad uživateli hotspotu Nízké náklady na marketing služeb Pokrytí nákladů na vlastní připojení k internetu

Možnost výdělku Připojení k internetu bez omezení přeprodeje konektivity Řešení zpoplatnění služeb a úplný přehled nad uživateli hotspotu Nízké náklady na marketing služeb Pokrytí nákladů na vlastní připojení k internetu

Co nabízí WideNet? Partnerský program pro fyzické osoby i pro firmy Provize 65% z příjmu WideNet pro partnera Vhodné pro majitele konektivity i pro ty, kdo mohou používat připojení ADSL Vstupní náklady okolo Kč.

Více informací o partnerství U informačního pultu WideNet U prezentátorů s notebooky Na adrese