Nejlepší nabídky sezóny Kampaň 6/2011 Obsah Téma – Nejlepší nabídky sezóny Hlavní události – velký jarní výprodej a nová vůně od Reese Witherspoon Love.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Advertisements

“Joie de Vivre”* JVi 2014 PLÁN NA UVEDENÍ * Získejte chuť do života.
Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: července 2012
 Výroba kvalitních pneumatik  Kvalita a záruka to je BARUM.
ADOPCE PANENEK Adoptuj panenku a zachráníš dítě. Cíl projektu •Cílem projektu PANENKA je získat finanční prostředky pro celosvětovou očkovací kampaň UNICEF,
Prémiová automatická objednávka
Marketingový skript Kampaň 3 Den žen. 2 Kampaň 3 Den žen Hlavní nabídka (snímky 3-7) Představení kampaně (snímky 8-13) Novinky v kampani 3 (snímky 14-20)
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
Marketingový skript Kampaň 2 Vše, co máte rádi. 2 Kampaň 2 Vše, co máte rádi Perfect Strength EDT (snímky 3-6) Představení kampaně (snímky 7-12) Novinky.
ageLOC® Galvanic Body Trio
Zveme Vás na předvánoční den otevřených dveří Studia Nefertiti
Nabídka Vánočních balíčků MARY KAY 2008
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
specialista na firemní květinový servis
Avon Corporate Template
Otevírací doba: Pondělí 8:00 - podle štamgastů Úterý 8:00 - dle únavy obsluhy Středa 9:00 - slavíme do rána Čtvrtek 8: :00 Pátek 1:00 - NON STOP.
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.
Lékárna U Kristýny Lékárna U Kristýny byla založena v létě roku 2012 Její prodejna sídlí v Uherčicích Lékárna ale také funguje on-line a to na webové stránce.
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
Prezentace webu studentské společnosti FimArt, o. s. – 1. Internetová strategie webu  Prolinkování s partnerskými weby  Microsite festivalu.
Cenové praktiky Detail stanovené ceny Balíčky a „antibalíčky“
NABÍDKA DÁRKOVÝCH BALÍČKŮ ze světa nanotechnologií
V rámci všech serverů společnosti Aliaweb, spol. s r.o. oslovíte přes uživatelů Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a.
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
Změníme Váš úhel pohledu 360°advertising. Umístit reklamu je důležité Děláte svoji práci dobře, možná dokonce skvěle ! Ale ví to o Vás Vaši potenciální.
Obohacujeme životy žen!
Vítejte v prezentaci systému MLM (MULTI-LEVEL-MARKETING)
SPIRIT s. r. o. „… každý pokus má svou cestu“ 1/2011.
Den matek s Neděle
PŘÍRODNÍ PŘÍPRAVKY NA VŠI
NENÍ OPTIMALIZACE PRO VYHLEDÁVAČE SEO. Co je to SEO? Optimalizace pro vyhledávače je stejný nesmysl jako Optimalizováno pro MSIE verze 6 SEO je zvýšení.
Atlantic Road (Atlanterhavsveien – v norštině) je velkolepá trasa jak se z kontinentu skokem z ostrova dostat na ostrov Averøy, fantastickou cestou přes.
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
Dámy a pánové, držte si klobouky, zrychlujeme!. Internet Expres od 1. února 2006 zrychluje  Revoluce v nabídce vysokorychlostního internetu od ČESKÉHO.
Věrnostní klub - ČEDOK.
Úspěšní zákazníci, kteří se zaregistrovali ve společnosti TianDe od 01. února Podmínky účasti: nakupte každé dva měsíce produkci TianDe v celkové.
Dentimed s.r.o.
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
Avon Corporate Template
KRÁSNÉ VÁNOCE S MARY KAY
Speciální vánoční balíčky
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Spotřebitel a maloobchodní prodejna. Maloobchod  Poslední článek distribučního řetězce  Zahrnuje služby pro domácnosti.
Účet pegasus. skvělé  Vyberte si až 20 oblíbených koní.
Open Lincense Hlavní nabídky na květen - červen Jakub Kvaček Small Business Marketing, 1. dubna, 2010.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR. JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_10_NÁKUP.
JAFRA COSMETICS představuje NOVINKY Revitalizační čistící prášek Rozjasňující pleťové tonikum Rozjasňující denní emulze SPF 15 Rozjasňující.
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
(Nabídka platí od 1. září do vyprodání zásob. Na akci se jiné slevy nevztahují.) Babí léto s kosmetikou SOTHYS Paris.
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
Krém anti-âge + oční krém créme anti-rides za ½ ceny PROGRAM ANTI-ÂGE PÉČE V EXKLUZIVNÍM BALENÍ EXKLUZIVNÍ KOSMETICKÁ TAŠTIČKA (V nabídce jsou krémy č.1,
Tělové ošetření individuálně přizpůsobené Opravdová pozvánka k povzbuzení smyslů, objevte jedinečné vůně, které Vás naladí na relaxaci a dopomohou Vám.
Amway Mineral Sticks: exkluzivně od Amway
Návrh účinné marketingové komunikace podniku v oblasti služeb
ESSENS CLUB   Parfémy, kosmetika, potravní doplňky - Colostrum, Aloe Vera Essens - Vysoká kvalita –Nízká cena Šárka Ksandrová, Essens ID: essens-club.cz.
Název společnosti Produkty a služby
American Diamond Traders inc.
Kvalitou a cenou Čím se u Essens lišíme? REGISTRACE JE ZCELA ZDARMA
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
Řízení vztahů se zákazníky ve vybraném podniku
Akce a motivace na KVĚTEN 2017.
Výsledky ankety Tým AlterEko – Květa Kupková, Daniela Šmídová, Michaela Dvořáková, Martin Prívara.
NAJDĚTE TO, CO VÁM VYHOVUJE
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
Transkript prezentace:

Nejlepší nabídky sezóny Kampaň 6/2011

Obsah Téma – Nejlepší nabídky sezóny Hlavní události – velký jarní výprodej a nová vůně od Reese Witherspoon Love To The Fullest EDP Hlavní nabídky z katalogu –NOVÉ vůně Scentini –Peněženky jako nabídka s nákupem z katalogu –Velký jarní výprodej – nejlepší nabídky sezóny –NOVÁ vůně Love To The Fullest EDP na prostřední dvojstraně –Kombinované nabídky v zadní části katalogu –Perly na tvář s nákupem z katalogu na zadní straně obálky Další novinky Další hlavní nabídky Jak sestavit objednávku v kampani 6/ tipů pro úspěšný prodej v kampani 6/2011 Připravte se na kampaň 7/2011 prostřednictvím DEMO nabídek. Objednejte si katalogy!

Nejlepší nabídky sezóny Téma kampaně

Nakupte oblíbené výrobky za skvělé výprodejové ceny! Vyzkoušejte nové vůně NOVÁ vůně z kolekce Reese Expressions Love To The Fullest EDP NOVÁ kolekce vůní Scentini Kupte vaše oblíbené perly na tvář za jedinečné ceny s nákupem jakéhokoliv výrobku z katalogu! Nejlepší nabídky sezóny

Hlavní události: Velký jarní výprodej Reese Expressions Love To The Fullest EDP

Nejlepší nabídky sezóny v kampani 6/2011 Využijte velký jarní výprodej!

NOVÁ vůně z kolekce Reese Expressions: Love To The Fullest EDP Vyzkoušejte Love To The Fullest EDP. První vůni z nové kolekce Reese Expressions od Reese Witherspoon. V kampani 6/2011 si můžete s každou zakoupenou vůní Love To The Fullest EDP objednat fantastickou sadu šperků jen za 1 Kč. Využijte také atraktivní motivační program a získejte skvělé slevy na tuto vůni. Podrobnosti naleznete v My Avon Magazínu 6/2011.

Nejlepší nabídky sezóny Hlavní nabídky z katalogu

Sekce katalogu Úvod Velký jarní výprodej Zadní obálka katalogu Přebal katalogu Nejvýhodnější nákupy Prostřední dvojstrana Reese Expressions: Love To The Fullest EDP Nabídka s nákupem z katalogu Peněženky

Navýšení objednávek Program na kampaně 5 a 6/2011 To musíte mít!!! Povězte vašim zákazníkům o skvělých cenách nočních kúr Anew v K6! Nakoupili vaši zákazníci z katalogu 5/2011 za 399,-? V tom případě si nyní mohou vybrat jednu z nočních kúr za supervýhodnou cenu. Podrobnosti v katalogu 6/2011 na str. 55.

Vyzkoušejte nabídku ke 125. výročí Avonu v kampani 6/2011: Řasenka SuperExtend za jedinečnou cenu 129,- a zároveň Ošetřující přípravek k odlíčení očních partií jen za 29,- s nákupem každé řasenky SuperExtend! Navýšení objednávek Výroční nabídka: 125 let Avonu

Navýšení objednávek Jak nejlépe navýšit objednávku zákazníků Každému zákazníkovi představte tuto nabídku! Atraktivní výrobky za skvělé ceny při splnění minimální hodnoty nákupu, která je snadno dosažitelná, vám pomohou navýšit objednávky! Vyberte si elegantní peněženku za skvělou cenu za každý nákup z katalogu 6/2011 v hodnotě 399,- Do této nabídky se nezahrnují symboly boje proti rakovině prsu a domácímu násilí, peněženky z dvojstrany 6-7, perly na tvář ze zadní strany obálky a výrobky za 1 Kč.

Navýšení objednávek Nabídky s nákupem z katalogu Navyšte své objednávky a posilujte dobré vztahy se zákazníky! Připomínejte jim výhodné nabídky podmíněné nákupem z katalogu nebo z určitých stránek. Zlatá kolekce 24K + Náušnice Priya jen za 119,- Výrobky Anew + Pleťové sérum s kyselinou glykolovou, vzorek novinky Anew Solar Advance z kampaně 7/2011 a krásná šperkovnice jen za 150,- Simply Because for Her EDT jen za 199,- s nákupem vůně, výrobků Avon Care, Solutions, Skin So Soft nebo Clearskin ze str Šperky a doplňky + Sada vyměnitelných náušnic Nina jen za 179,- Cestovní kosmetická taštička jen za 149,- s nákupem 2 výrobků ze str

Navýšení objednávek NOVINKY Zaujměte vaše zákazníky novými výrobky! Motivujte je zejména výhodnými nabídkami a výrobky za jedinečné ceny s nákupem. Reese Expressions Love To The Fullest EDP a sada šperků jen za 1 Kč Senses Waterfall sprchový gel a mýdlo Nová řada Naturals s citronem a bazalkou Footworks s vůní limetky a máty Tekutý minerální make-up

Navýšení objednávek Výrobky, které musíte mít Nesmí vám chybět! - TOP „5” Každý z vašich zákazníků by měl koupit alespoň jeden

Nejlepší nabídky sezóny Jak sestavit objednávku v kampani 6/2011

743 Kč Sledujte, jak snadno sestavíte objednávku v kampani 6/2011 Scentini EDT Pěna do koupele s vůní bílé lilie Rozjasňující perly na tvář Šampon na vlasy Naturals 400 ml ml Peněženka Oční stíny Eye Contact Duo 149 Kč + 89 Kč Kč + 79 Kč + 39 Kč + 69 Kč Kč

Nejlepší nabídky sezóny 5 tipů pro úspěšný prodej v kampani 6/2011

5 tipů pro úspěšný prodej 1.Upozorněte zákazníky na náš velký jarní výprodej. 2.Připomeňte zákazníkům program v kampani 5, díky kterému si mohou zakoupit v kampani 6 noční kúry Anew za opravdu jedinečnou cenu. 3.Navyšte vaše objednávky díky nabídkám s nákupem z katalogu: motivujte zákazníky, aby splnili podmínku nákupu, a získali tak peněženku za jedinečnou cenu. 4.Povězte zákazníkům o skvělé výroční nabídce při příležitosti 125. narozenin Avonu – Řasenka SuperExtend za jedinečnou cenu, navíc s nákupem i Ošetřující přípravek k odlíčení očních partií jen za 29,- 5.Najděte alespoň 1 zákazníka pro perly na tvář ze zadní strany obálky.

Připravte se na kampaň 7 Více podrobností včetně DEMO nabídek a speciálních sad naleznete v My Avon Magazínu 6/2011.

Děkujeme!