Investujte do úspor. Zlepšete prodej a marketing Přehled o Vašich zákaznících, obchodních aktivitách a příležitostech – Kdokoliv kdykoliv ví o všem, co.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Využití cloudových služeb ve školství
Advertisements

Stránka 1, © Vema, a. s.. Stránka 2, © Vema, a. s. Podnikové aplikace  Integrovaný podnikový systém (Integrated Business System):  komplex aplikací.
Easy CRM Posys,spol. s r.o. Duben Hlavní kategorie sw AdresářAktivityPenízeWorkflowZnalostiPoštaSpráva.
Vaše cenové nabídky rychleji a profesionálně
„Dobrý tým dělají detaily“ domy – byty – pozemky – domy – byty – pozemky – domy – byty – pozemky – domy.
Microsoft Office OneNote
Microsoft Dynamics NAV poskytuje řešení pro středně velké organizace, kterým zjednodušuje a urychluje konkrétní business procesy. Systém Microsoft Dynymics.
Licencování produktů Microsoft® Office System
| Copyright© 2010 Microsoft Corporation Markéta Douděrová Microsoft PŘEDSTAVENÍ:
1 Small Business Windows XP Professional Platforma pro zpracování zpráv (Messaging Platform) 6 září, 2001.
Výkonná a pohodlná správa zařízení se systémem Windows Mobile® 6.1 v podnikovém prostředí Mezi nabízené funkce patří: Centralizovaná, bezdrátová správa.
Operační systémy a aplikační servery Tomáš ZACHAT SPŠ Praha 10, STIC.
1. 3 Business priorita Scénář Řešení Produkty Rozvoj a podpora Partneři.
Aleš Chudý ředitel divize IW Microsoft Slovakia.
13. Koordinace projektů Realizace změn Koordinace projektů
Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum.
Přínosy a druhy počítačových sítí. Jednou z nejvýznamnějších technologií používaných v oblasti výpočetních systémů jsou již řadu let počítačové sítě.
Představení Office365 Břetislav Regner PROJEKT financovaný
Varianty řešení pro datové schránky Varianty řešení pro datové schránky 9. října 2009 Webkonference Petr Janda
Petr Šetka, MVP Exchange, MCSE:Messaging, MCT Windows Small Business Server 2003 R2.
Představujeme službu Samepage
M-Cloud.cz Groupwarové řešení pro malé a střední podniky.
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
Úvod do ESY Edita Marečková. Představení Exact Synergy Enterprise = ESY propojení jednotlivých oblastí podnikových IS „balík chytrých podnikových řešení“
Copyright © 2011, atlantis Microsoft Lync ™ Stručný úvod do podnikové komunikace.
1 Přehled novinek v serveru Exchange 2007 Marian Henč Technology Specialist – AD & Messaging
E-Learning Strategie společnosti Microsoft pro podporu vzdělávání
Online kalendář Pavla Dostálová 22. dubna Obsah Kalendáře Mozilla Sunbird / Lightning Mozilla Sunbird Portable Edition version Jak publikovat.
Efektivně fungující tým :00 Novinky a přínosy Microsoft Office systém 2007 Pauza 10:00 Personalistika a žádanky Pauza 11:15 Helpdesková řešení na.
Mobilní kancelář a její rozšíření vlastními moduly
Personální aplikace pro AddOns Microsoft Office SharePoint 2007 Radek Sedlář 9. listopadu 2006.
Ing. František Hůlka lektor webináře pro ICT metodiky
VARIANTY ŘEŠENÍ PRO DATOVÉ SCHRÁNKY Petr Janda, petr.
Seznámení se službami Office 365 Microsoft Online Services Přechod ze sady BPOS na služby Office 365 pro stávající uživatele BPOS.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Microsoft Office Project 2007 Představení aplikace.
Předplatné pro více zařízení Katka Office 365 pro domácnosti* Office 365 pro vysokoškoláky* Office 365 Small Business Premium Trvalá práva pro 1 PC nebo.
Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS Luboš Výrostek Clearingové centrum centrální smlouvy.
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
Microsoft Dynamics CRM
AMV 2011BPOS / Office 365Snímek 1 AMV 2011 Alternativní metody výuky BPOS/Office 365 ve výuce VŠE v Praze
2OP381 Manažerská informatika 1
VARIANTY ŘEŠENÍ PRO DATOVÉ SCHRÁNKY Petr Janda
Docs.google Barbora Janečková 3MA381. Osnova Docs.google - obecně Funkce Využití pro týmovou spolupráci Další produkty společnosti Google.
Úkol 1 - řešení týmové komunikace Promovaní inženýři (tým A, s út 12.45)
Využití Office 365 v prostředí start-up firmy Jiří Pavlík, výkonný ředitel Flashboard Media, s.r.o.
Přístup do IS z mobilních zařízení Tomáš Tureček Katedra Informatiky FEI VŠB-TU Ostrava.
Drahoš Dvořák Solution Specialist – Office system Office není jen Word, Excel, Powerpoint.
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr.
Představení Office 365.
Protálová řešení Příklady reálných nasazení Tomáš Kutěj System Engineer Microsoft.
Potřebujete vybudovat business aplikaci? Pokryje dílčí obchodní potřeby určité skupiny zaměstnanců, jednoho nebo více týmů Bude vytvořena / připravena.
Ivana Topolová VŠE v Praze
Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015 Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google.
Office 365 Úvodní seznámení
Eurotel Internet. Vyberte si připojení k internetu přesně podle svých potřeb! Získáte: Neomezený přístup za paušál Připojení vhodné i pro bezpečný přístup.
Technologie Workflow Cesta k flexibilitě J.Skorkovský ESF MU.
Technologie Workflow Cesta k flexibilitě J.Skorkovský ESF MU.
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
Anotace: Kancelářský balík od firmy Microsoft je nejčastěji používané řešení ve firmách i domácnostech. Žáci získají přehled o tomto produktu, získají.
Dynamica, a.s. Boris Bělousov Intranet MMHK. 6 přínosů pro pracovníky úřadu Projekt implementace Názory z úřadu Mgr. Denisa Netolická, vedoucí odboru.
 Jak zaměstnanci tráví pracovní dobu?  Zneužívají vaši techniku k vlastnímu podnikání?  Tisknou soukromé dokumenty?  Vynášejí interní data ke konkurenci?
Cloud computing a ukládání dat Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastInternetové technologie, programování Datum.
Informatika – Kancelářský balíček Jméno autora Ing. Ladislav Novák Datum vytvoření Prosinec 2011 Ročník 3. Vzdělávací oblast obor tematický okruh Informační.
Název šablony: ICT2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací oblast dle RVP:Základy výpočetní techniky Okruh dle RVP:Počítačové sítě.
9 zemí 3 kontinenty 50+ zákazníků uživatelů SAP 90 zaměstnanců
Sociální podnik s příběhem
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
WEDA – řízené úložiště dokumentů Sociální agendy
Transkript prezentace:

Investujte do úspor

Zlepšete prodej a marketing Přehled o Vašich zákaznících, obchodních aktivitách a příležitostech – Kdokoliv kdykoliv ví o všem, co se u zákazníka děje, potřebné informace snadno a rychle vyhledá Technologie Microsoft Outlook 2007 s doplňkem Business Contact Manager Microsoft Publisher 2007

Zlepšete prodej a marketing Přehled o Vašich zákaznících, obchodních aktivitách a příležitostech – Kdokoliv kdykoliv ví o všem, co se u zákazníka děje, potřebné informace snadno a rychle vyhledá – Reagujte na požadavky a poptávku zákazníků rychleji než konkurence – Sledujte obchodní případy od poptávky až do uzavření Technologie Microsoft Outlook 2007 s doplňkem Business Contact Manager Microsoft Publisher 2007

Zlepšete prodej a marketing Přehled o Vašich zákaznících, obchodních aktivitách a příležitostech – Kdokoliv kdykoliv ví o všem, co se u zákazníka děje, potřebné informace snadno a rychle vyhledá – Reagujte na požadavky a poptávku zákazníků rychleji než konkurence – Sledujte obchodní případy od poptávky až do uzavření Marketingové kampaně – Snadno vyberete cílovou skupinu a nejvhodnější formu ( , leták,….) pro konkrétní kampaň – Jednoduše vytvoříte vlastní marketingové materiály – Sledujete a vyhodnocujete výsledky kampaně a návratnost vložených prostředků Technologie Microsoft Outlook 2007 s doplňkem Business Contact Manager Microsoft Publisher 2007

Snižte náklady na zaměstnance Zaměstnanci nemusí sedět v kanceláři Vyřizovat poštu, úkoly, plánovat schůzky nebo zpracovávat dokumenty mohou – Z domu – Přímo v terénu – u zákazníků, na služební cestě, … …a to prostřednictvím vzdáleného přístupu k u, kalendáři, dokumentům na sdílených složkách Z notebooku přes mobilní internetové připojení Přes webový prohlížeč libovolného počítače (doma, v hotelu,…) Z mobilních zařízení – PDA, mobilní telefony Technologie Microsoft Exchange Server 2007

Zvyšte týmovou spolupráci Již žádné přeposílání dokumentů em – Pracovní prostory pro týmovou spolupráci – všechny potřebné informace a dokumenty na jednom místě Ideální pro plánování schůzek, spolupráci na vytváření dokumentů, týmové projekty Aktivity máte pod kontrolou - upozorňování na nový obsah, změny, verze Sledujte průběh činností - rozdělení úkolů, pracovní postupy, schvalovací procesy, revize, podpisy,… Technologie Kancelářské aplikace Microsoft Office (Word, Excel,…) Windows Server a služba Windows SharePoint Services

Zvyšte týmovou spolupráci Již žádné přeposílání dokumentů em – Pracovní prostory pro týmovou spolupráci – všechny potřebné informace a dokumenty na jednom místě Ideální pro plánování schůzek, spolupráci na vytváření dokumentů, týmové projekty Aktivity máte pod kontrolou - upozorňování na nový obsah, změny, verze Sledujte průběh činností - rozdělení úkolů, pracovní postupy, schvalovací procesy, revize, podpisy,… Rozhraní pracovního prostoru přímo v kancelářských aplikacích – Outlook, Word, Excel Snadná výměna a sdílení informací na intranetovém portálu Technologie Kancelářské aplikace Microsoft Office (Word, Excel,…) Windows Server a služba Windows SharePoint Services