MIRKA KRBOVÁ EUROPE DIRECT NOVÝ JIČÍN EVROPSKÁ UNIE.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Evropský parlament – Informační kancelář v ČR Natalie Šťastná
Advertisements

MLÁDEŽ V AKCI Cíle programu  Podpora aktivního občanství mladých lidí  Rozvoj solidarity a tolerance mezi mladými lidmi  Posílení vzájemného.
Komunitární program PROGRESS
Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
Reg. č. CZ.1.07/1.2.00/ od do
ČINNOST DĚTSKÝCH KNIHOVEN VE VSETÍNĚ
Seite 1 GOETHE-INSTITUT PRAHA PRAHA, Seite 2 ČÍM JE GOETHE-INSTITUT?  KULTURNÍ A VZDĚLÁVACÍ INSTITUCÍ  ZÁKLADEM NAŠÍ PRÁCE JE SPOLUPRÁCE.
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI  Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit  Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání 
1 Promotion kampaň Národního orgánu pro koordinaci říjen / listopad 2008.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Dotační programy odboru umění, literatury a knihoven kulturní aktivity v oblasti profesionálního umění program státní podpory stálých profesionálních divadel,
Aktivity Asociace knihoven vysokých škol ČR v oblasti OA Mgr. Pavla Rygelová Ústřední knihovna VŠB-TUO 1 5. setkání českých uživatelů systému DSpace
Ing. Jana Popelková Národní vzdělávací fond Kongres výchovného poradenství, Pardubice, 25.–26. dubna 2006 Informační zdroje v poradenství.
Prezentace PROJEKTU SENIOR POINT
střední odborná škola služeb
Mládež v akci Neformální volnočasové vzdělávání pro všechny mladé lidi.
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
Program “Evropa pro občany” Evropská komise Vzdělání a kultura.
Ing. Zdeňka Škarková ředitelka RRA Vysočina, hostitelské organizace Europe Direct Jihlava EUROPE DIRECT Jihlava Přímé spojení s Evropou.
JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 8. dubna 2013.
Informatizace veřejných knihoven Internet a veřejné knihovny jako informační centra měst a obcí PhDr. Ivana Štrossová Okresní knihovna Havlíčkův Brod.
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
Stáže v EP. Druhy stáží Placené stáže Neplacené stáže Stáže s obecným zaměřením Stáže určeny mladým lidem, kteří mají absolvovat stáž v rámci svého vzdělávání.
Knihovny současnosti 2011 České Budějovice
Metody zpracování informací - 2 Základní vymezení témat přednášek: Informační služby Informační střediska Knihovny Uživatelé a čtenáři Informace.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Nejbližší klubové akce – prosinec 2009 a leden 2010.
Europe Direct Přednáška – 23. února 2012 Michaela Bartůšková.
MLÁDEŽ V AKCI Největší evropský grantový program na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Co je program Mládež v akci?
1. 2 Obsah Nabídka služeb Číselné údaje Oddělení pro dospělé Studovna Hudební oddělení Oddělení pro děti a mládež Městské informační centrum Knihkupectví,
Dobrovolnictví v komunitě jako cesta k sociální soudržnosti Jiří Tošner Na Poříčí 1041/12, Praha 1 tel.:
Podpora přípravy projektů NNO pro příští programovací období 2007 – 13 Chceme zpracovat takové projekty NNO, jejichž cíle jsou společné více organizacím.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
návštěvníků 300 více než 300 akcí na území celé České republiky 4316 dny otevřených dveří v Praze na 43 místech, v Brně na 16 místech, v mnoha.
Kongres výchovného poradenství, Pardubice 2006 INFORMAČNÍ ZDROJE O STUDIU A PRÁCI V ZAHRANIČÍ Ing. Ondřej Gbelec Národní vzdělávací fond, o.p.s.
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání Propagace.
Evropa pro občany Obecné informace Ústí nad Labem.
Marketingové aktivity ke zvýšení povědomí o domácím cestovním ruchu.
Evropské příležitosti pro mladé lidi SYTYKIA Evropské příležitosti pro mladé lidi.
Jaký byl Březen měsíc internetu 2005? 20. dubna 2005 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Národní knihovna ČR Tel: ,
Koordinace Evropského roku dobrovolnictví /10 Michal Urban 31. ledna 2011.
EU - V PRAXI Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
SPOLUFINANCOVÁNO Z PROSTŘEDKŮ EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Ondřej Hradil Brusel, 24. května 2007 CEBRE - Česká podnikatelská reprezentace při EU.
Jak připravit town- twinningový projekt v rámci programu Evropa pro občany Gabriela Hermannová.
Síť EUROPE DIRECT Úkolem informační sítě EUROPE DIRECT je šířit informace a doporučení týkající se politik EU a aktivně podporovat diskuze o Evropské.
EurActiv.cz Informační portál o dění v Evropě. PREZENTACE INFORMAČNÍHO PORTÁLU EURACTIV.CZ Obsah Co je EurActiv.cz? Info o EurActiv.com Obsahová struktura.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Praha 4. prosince 2008.
Centrum pro rodinu a sociální péči, Brno
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Moderní zdroj statistických informací.
Evropská komise VŠ finanční a správní, o.p.s. IC EUROPE DIRECT Most informační služby a akce o EU Štěpán OBRTLÍK.
EUROCENTRUM LIBEREC Informace pro podnikatele Třída 1. máje Liberec 3 Telefon:
EUROCENTRUM LIBEREC Třída 1. máje Liberec 3 Telefon:
Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI) Registrace 10:00 – 10:15 I. blok 10:15 – 11:00 Jitka Zukalová, MPSV, poradce EURES ČR Obsah: srovnání.
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
Konference knihovníků Euroregionu Neisse-Nisa-Nysa „SENIOŘI V KNIHOVNÁCH – KNIHOVNY PRO SENIORY V EUROREGIONU NISA“ Městská knihovna Semily 27. až 28.
Rodinná politika v Jihomoravském kraji Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí ( Jihlava – konference)
Kanadská obchodní komora v České republice Březen 2016.
Komunikace evropských záležitostí Současná komunikační politika EK: konkrétní nástroje a projekty Michaela Kozlová.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
XI. TURISTICKÉ FÓRUM POLABÍ 22. dubna 2011, Poděbrady.
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU
Informační síť EUROPE DIRECT
Evropská komise VŠ finanční a správní, o.p.s.
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
Zkušenosti koordinátora podpory seniorů, ORP Roudnice nad Labem
CENTRUM NA PODPORU INTEGRACE CIZINCŮ
Transkript prezentace:

MIRKA KRBOVÁ EUROPE DIRECT NOVÝ JIČÍN EVROPSKÁ UNIE

EUROPE DIRECT NETWORK NABÍDKA EUROPE DIRECT NOVÝ JIČÍN Informační síť Evropské Komise působící ve všech 27 členských zemích Od 1. května 2007 Více jak 500 středisek, z toho 9 v ČR Město Nový Jičín – hostitelská organizace Europe Direct Nový Jičín

EUROPE DIRECT NOVÝ JIČÍN NABÍDKA EUROPE DIRECT NOVÝ JIČÍN SÍDLO: Masarykovo náměstí 45 (BUDOVA NÁVŠTĚVNICKÉHO CENTRA) PROVOZNÍ DOBA: PO - PÁ 8-17, SO - NE 9-15 (ŘÍJEN – DUBEN) SO - NE 9-16 (KVĚTEN – ZÁŘÍ) KONTAKT:

STŘEDISKO EUROPE DIRECT NOVÝ JIČÍN poskytuje všeobecné informace o záležitostech Evropské unie (zaměstnání, brigády, stáže v EU, cestování, studium apod.) informuje o institucích, politikách EU, možnostech financování projektů z fondů napomáhá v orientaci v dalších zdrojích informací o EU umožňuje bezplatný přístup k internetu za účelem vyhledávání informací o EU umožňuje prostudování materiálů o EU

STŘEDISKO EUROPE DIRECT NOVÝ JIČÍN pořádá besedy, přednášky na témata související s EU pro školy, zájmové skupiny i širokou veřejnost s odbornými lektory či zástupci institucí EU monitoruje tisk z dostupných zdrojů spoluúčast na kulturně-sportovních veřejných akcích (Bambiriáda, Junior Marathon) Nabídka publikací z BOOKSHOPU

AKCE K EVROPSKÉMU ROKU AKTIVNÍHO STÁRNUTÍ A MEZIGENERAČNÍ SOLIDARITY NABÍDKA EUROPE DIRECT NOVÝ JIČÍN

DALŠÍ AKCE DEN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA NOVÝ JIČÍN prezentace vystavovatelů nejen sociálních služeb působících na území Nového Jičína MEZINÁRODNÍ DEN TOLERANCE výtvarná soutěž, následně výstava v minigaleriie střediska Europe Direct MEZINÁRODNÍ DEN SENIORŮ autorské čtení, autogramiáda

Tel.: , DĚKUJI ZA POZORNOST