Jak registrovat nové členy V této prezentaci se naučíte jak registrovat nové členy do Conligus Jak doporučit vhodný aktivační balíček.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rezervační systém AK Kladno
Advertisements

Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
ZÍSKÁVEJTE DÁRKY ZA STABILNÍ VYSOKÝ INDIVIDUÁLNÍ OBJEM!
Prémiová automatická objednávka Instruktáž. CO JE TO ADR? •Prémiová automatická objednávka (ADR) je nejjednodušší způsob, jakým můžete obdržet své oblíbené.
Zadáme adresu: posta.echotebor.cz mail.echotebor.cz (zadáváme bez www!!!)
Sassí cosmetics ®. Každý začíná v pozici Sassí Beauty Partnerka. Další pozice jsou: 1.Sassí Koordinátorka 2.Sassí Ředitelka Nyní si ukážeme, jak můžete.
Analýza Centra ProEquality
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Obchodní politika Základní údaje  Prodejní cílovou skupinou TV Nova v roce 2008 jsou „Dospělí 15-54“ „Dospělí 15-54“ znamená osoby ve věku 15.
Věrnostní program.
Registrace Registrační Poplatek: 25 EU Podmínky pro výnosy z obchodní činnosti ve společnosti Agel: 1. Stanete li se Exekutivnim Členem 2. Stanete li.
Vítáme Vás u revoluce v síťovém marketingu! S Falkitem se každý stane marketingovým expertem a bude tím pádem úspěšný!
specialista na firemní květinový servis
OBCHOD A HOSPODÁŘSTVÍ Vyzkoušejte si samostatně obchodovat…
Partner Learning Center Uživatelská příručka pro partnery společnosti Microsoft.
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
Země hojnosti a blahobytu…… Finanční nezávislost a svoboda…… Volný čas pro sebe a rodinu…… Mějte stále na paměti, že za svůj vlastní úspěch jste si sami.
Earth Power Vás zdraví !.
Změny Marketingového plánu Firmy „Dr. Nona” Od
WINALITE Jeden svět Jeden tým Jeden sen Zveme Vás ke spolupráci
výběr jazyka, ve kterém budeme registrovat.
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
Pro registraci do informačního systému EKOLAMP klikněte na úvodní straně na odkaz „Zaregistrovat se“ v tabulce Přihlášení do systému.
StrongFutureInternational. Jednodušší to již nebude ! Nechte se vést úspěšnými! Začněte budovat svůj business ještě dnes !  Chcete být sami svým šéfem?..
OBCHODNÍ PŘÍLEŽITOST PRO KAŽDÉHO.
VÍTEJTE HERZLICH WILLKOMMEN WELCOME. AVEQA je váš vstup do světa onlinové zábavy. Nabízíme mnoho možností her, jako je akční, sportovní, logické hry,
Inmarket Nápad, pro který Práv ě te ď nadešla ta pravá chvíle
American Diamond Traders inc. VÍTEJTE NA PREZENTACI.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
On-line multikošík Pro ještě pohodlnější objednávání na
Generali pojišťovna Penzijní připojištění se státním příspěvkem.
FINANČNÍ OHODNOCENÍ – ZPŮSOB ODMĚŇOVÁNÍ Platné od 1.května 2012.
Jedinečná nabídka pro ASOCIACI PRODEJCŮ POUŽITÝCH AUTOMOBILŮ – AUTOBAZARŮ ČR. ANNONCE a.s. přináší exkluzivní nabídku pro členy APPAA v podobě zvýhodněné.
VeTo REALITY Váš partner ve světě realit. Nebojte se spolupráce s RK Do obchodu vkládám svoji osobní reputaci Nabízím vstřícné a férové jednání Spokojenost.
Firma těží a nakupuje diamanty v Africe a Indii..
Přijímací řízení v roce Kontakty na výchovného poradce tel
S tímto programem si muzete spocítat, kolik Vám jeste zbývá dovolené !!! Tady kliknete !
MARKETINGOVÝ PLÁN Školící verze.
VÍTEJTE VE SVĚTĚ WowWe Bill Starkey VIDEOKOMUNIKACE 36 miliard videí prohlídnuto online každý měsíc 30 milionů Skype uživatelů v daném okamžiku 280.
1 PENZIJNÍ REFORMA. 2 DŮLEŽITÉ TERMÍNY – pouze do tohoto termínu může zákazník uzavřít smlouvu o penzijním připojištění za současných výhodných.
Registrace do Sevenpoint2 – Enroll now 1.Nejdříve se přihlásíte k odkazu na http//saksa. 2.Klik na Enroll.
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
Firmy Firmy iGoBidWin.com aukce stránek, které členové pracují, aby v internetových zákazníků, vydělávat si provize - Stejně jako účast v našich 3 vlastnických.
Věrnostní klub - ČEDOK.
Vaše budoucnost s FM GROUP
Inmarket Nápad, pro který p ráv ě te ď nadešla ta pravá chvíle
WINALITE prodej MALOOBCHOD Kč ZISK Kč I II III IV 1 set = Kč distributor STŘÍBRNÝ 5 setů = Kč (jednorázový.
Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Jen málo lidí si uvědomuje, jak důležitá v podnikání je dobrá nálada a pozitivní atmosféra kolem Vás.
Phyto Life ™ - Chlorophyll (chlorofyl)*
Ochrona praw autorskich © sierpień PLÁN MARKETINGU A SPOLUPRÁCE - základy.
Zadejte svůj a heslo Klikněte na Wallets/Vouchers a pak Vouchers.
Základní parametry projektu
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
Marketingový plán Marketing používej a poděl se s ostatními Spojování úsilí Podnikat pro sebe - ale ne sám Welcome.
KM svaz stolního tenisu
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
KAŽDÝ Z VÁS SE NARODIL JAKO VÍTĚZ! VZPOMEŇTE SI NA SVÉ SNY, NIC NEBYLO NEMOŽNÉ!
V případě neshod a rozdílů v důsledku překladu, platí anglická verze. Tiens si vyhrazuje všechna práva na změnu, interpretaci a úpravu kompenzačního plánu,
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
American Diamond Traders inc.
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
S tímto programem si muzete spocítat, kolik Vám jeste zbývá dovolené !!! Tady kliknete !
S tímto programem si muzete spocítat, kolik Vám jeste zbývá dovolené !!! Tady kliknete !
S tímto programem si muzete spocítat, kolik Vám jeste zbývá dovolené !!! Tady kliknete !
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
téma vyjádření Obrázek SmartArts obrázky na červeném pozadí
DOVOLENÁ.
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Transkript prezentace:

Jak registrovat nové členy V této prezentaci se naučíte jak registrovat nové členy do Conligus Jak doporučit vhodný aktivační balíček

Postup registrace nových členů Zalogujte se do své virtuální kanceláře a klikněte na tlačítko Business (žlutá šipka) Srolujte dolů na konec stránky

Postup registrace nových členů Vaše heslo alfanumerické min 8 znaků potvrzení hesla alfanumerické min 8 znaků Vaše datum narození(důležité v případě výhry) Zde zadejte tel. Předvolbu Vaší země Poslední vlevoPoslední v pravo Vyberte si umístění nového člena a pak klikněte na šedivou ikonu Zelená ikona – koupený balíček aktivní člen Červeně ikona – ještě si nekoupil balíček Šedá ikona – volná pozice

Postup registrace nových členů Šedá ikona označuje volnou pozici Klikněte na volnou pozici kde chcete umístit nového člena

Postup registrace nových členů Váš sponzorský link Vyplňte registrační formulář Vyberte zemi potvrdit

Postup registrace nových členů Pozor nezapomeňte upozornit své nové členy že registraci je třeba potvrdit. Potvrzení se provede pomoci u který nový člen obdrží cca. do 15 minut. Po potvrzení pomoci u doporučte koupi aktivačního balíčku. Máme tři aktivační balíčky: Basic za 50.-Eur : 100 příhozů do dražby, 1 podíl na zisku, 1 marketingové centrum, 40 CV, PRO za 249.-Eur : 400 příhozů do dražby, 5 podílů na zisku, 1 marketingové centrum, 165 CV, 3 generační matching bonus, creditní kartu Conligus Executive za 699.-Eur : 1500 příhozů do dražby, 20 podílů na zisku, 3 marketingová centra, 575CV, 5 generací matching bonus, creditní kartu Conligus

Vysvětlení pojmů Příhozy : jeden příhoz má hodnotu 0,5.-Eur, tyto příhozy můžete využít v Hybridních aukcích Conligus a získat díky nim exkluzivní zboží s minimální 91% slevou. Příhozy můžete rovněž proměnit na vouchery a ty darovat s pozváním na aukci svým známým. Podíl na zisku : ze všech peněz které připlynou do Conligus, firma odebere 10% a ty rozdělí mezi počet podílů.(suma : podíly = hodnota podílu). Podíly získáte koupí aktivačního balíčku a rovněž registraci vašich nových přímých partnerů. (čím víc přímých registrací tím více podílů)Vyplácí se 1x měsíčně. Marketingové centrum : Conligus je postaven na MLM binárním systému, čím více marketingových center vlastníte tím více v budoucnu vyděláte. Můžete mít max. 3 marketingová centra. Cykly se vyplácí denně. ( 300/150)

Vysvětlení pojmů CV : jsou body za osobní zaplacené registrace, jsou nutné k dosažení pozice Achiever. Pokud v prvním měsíci po registraci dosáhnete 2300 CV bodů získáte mimořádný bonus 200.-Eur Matching bonus : se vyplácí z vašich linií a to 10% z každé výplaty a dle vaši pozice až do 5 linie hloubky. (yplácí se 1x týdně) Creditní karta Conligus : s prestižní kreditní kartou Conligus máte možnost vybírat ze všech bankomatů na celém světě. Vaše dobrodružství právě začíná – Vítejte v Conligus!