Prezentace 2008 Představujeme Vám firmu z východních Čech zabývající se světelnou technikou a interiérovými pyrotechnickými efekty. Firma Světla Bukovinský.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Uvolněte se a užijte si show, ostatní nechte na nás  Bezpečnost  Moderní zpracování  Příjemné rychlé jednání INFORMACE.
Advertisements

Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Klíčová aktivita: 32 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Veřejné osvětlení Zlín 2010
Autor: MIROSLAV MAJCHER
Tomáš Prejzek ZŠ T. Stolzové Kostelec nad Labem Prosinec 2012
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_605_F7 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Předmět: Fyzika Ročník: 7.
P R E Z E N T A C E Auto Salač s.r.o.
Kuchyně a kompletní interiéry na zakázku
Občanské sdružení ŽONGLÉR - organizace projektů, zabývajících se Novým cirkusem, sociálním cirkusem, hudbou, tancem apd.
Degradační procesy Magnetické vlastnosti materiálů přehled č.1
PROFIL SPOLEČNOSTI. BOS. org s. r. o. Kekulova Ústí nad Labem tel.: fax. :
Elektrotechnická měření Výpočet umělého osvětlení - Wils
Agenda 2 PointPark Prague D1, budova DCD 1 8
specialista na firemní květinový servis
Elektronické prezentace Jiří Fejfar Brno Prezentace obsahuje Úvodní snímek Obsah - může být na druhém snímku Snímky Shrnutí - na závěr (pokud je nutno.
Ovládání budov 3. Sběrnicový systém INELS – komponenty instalované v budově mimo rozvaděč – část první Josef Bardoň Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova.
představuje novinku na českém trhu
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Víte, že 80 % úspěchu je dorazit tam, kam máte?. Byli bychom rádi, kdybychom to byli právě my, kdo Vám k němu pomůže! Naše nezisková organizace Vám v.
Zajímavé řešení v oblasti aplikace etiket Aplikátory Ventus Monínec Vlastimil Langer.
Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Vypracovala: Jana Dlouhá Praha, dne
Presents premium diving lights. Kvalita za dobrou cenu Svítilny FINN LIGHT jsou kvalitativně a technologicky na špici trhu s potápěčskými svítilnami.
ZAKÁZKOVÁ VÝROBA SMALTOVANÝCH CEDULÍ
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Případová studie internetového projektu Skladuj.cz Praha Tomáš Formánek, Logio.
Obchodní akademie, Náchod, Denisovo nábřeží 673 Projekt CZ.1.07/1.5.00/ EU peníze pro Obchodní akademii Náchod Číslo-název šablony a klíčové aktivity.
LED tiskárna barevná Do této kategorie patří tiskárny, které tisknou pomocí LED diod resp. práškového toneru. Využívají se celkem čtyři tonery (tři barevné,
OBALY FIDJI, BORA, PRAHA, ENERGY, ERTECO, JACINTHE... NA OBJEDNÁVCE NUTNO ZDŮRAZNIT ODKAZ NA TUTO AKCI.
TEL Základní osvětlení sálu reflektory PAR 64 (24ks) ze čtyř stran na stojanech. Včetně bodového reflektoru- Follow.
1 OSVĚTLOVACÍ SOUSTAVY Soubor prostředků k vytvoření požadovaného světelného prostředí (sv. zdroje, svítidla, předřadníky, zapalovače, zařízení pro napájení,
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Úspory energie v osvětlování ve veřejném sektoru Juraj Krivošík SEVEn, Středisko pro efektivní využívání energie, o.p.s , Magistrát hl.m. Prahy.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: MIROSLAV MAJCHER Název materiálu: VY_32_INOVACE_17_VOLBA.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_601_F7 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Předmět: Fyzika Ročník: 7.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/
Další vzdělávání v technických oborech Krajská konference projektu UNIV 2.
KV. Kurzy, s.r.o. Nabídkový katalog pro rok 2010.
ARL klient Stručný přehled funkcí Klient – jiný přístup k datům v systému  Umožňuje používat i další pole v záznamu - Je nezbytný v případě.
Prezentace 2009 Představujeme Vám firmu z východních Čech zabývající se světelnou technikou a interiérovými pyrotechnickými efekty.
Technika a technické vzdělávání Dalibor Valenta
Projektory DLP Tento projektor využívá technologii mikroskopických zrcátek (čip DMD – Digital Micromirror Device, který obsahuje tisíce zrcátek mikroskopických.
POSTUP NÁVRHU OSVĚTLOVACÍ SOUSTAVY
UČÍME V PROSTORU Název předmětu: Název a ID tématu: Zpracoval(a): Vytápění Otopná tělesa – rozdělení (STA 42) Článková otopná tělesa Ing. Vladimíra Straková.
Projektory Projektory se používají pro velkoplošné zobrazení počítačového nebo video signálu. Promítaný obraz může být mnohem větší než obraz na klasickém.
OVLÁDÁNÍ A ŘÍZENÍ PROVOZU OSVĚTLOVACÍCH SOUSTAV Způsob ovládání (řízení) ovlivňuje účelnost účinnost pohodlí energetickou náročnost Účel řídicího systému.
Firemní profil– základní informace
STAVEBNICTVÍ Vytápění Otopná tělesa – rozdělení (STA 42)
Mobilní salón krásy
Elektronická prezentace Alžběta Srnová Brno Prezentace obsahuje Úvodní snímek Obsah - může být na druhém snímku Snímky Shrnutí– na závěr (pokud je nutno.
CZ / /0012 Zavedení nových technologií a postupů do praxe Milan Havel ČVUT, SZZPLS Milan Havel, tel
Průmyslové svítidlo BS 111 a BS 113 s T5. BS113BS111 barva RAL 7035 polykarbonátové těleso a difuzor bíle lakovaný ocelový reflektor stupeň krytí IP65.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
STOJAN TEREZA NA CD/DVD/mini DV
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
Projekt osvětlovací soustavy Zásady zpracování. 1. Detailní popis využití vybraného prostoru Zvolení alespoň 5 různých prostor z hlediska vykonávaných.
Technické prohlídky pomáhají předcházet nehodám automobilů Profesní komora Stanic technické kontroly Praha 9. října 2013.
Ostatní fotografické potřeby 3. ročník Zbožíznalství.
13. červen 2013 Firemní prezentace HAAS+SOHN Rukov 13/06/13.
Hudbasse, s. r. o. No music = no life. No music = no life … už žádný promeškaný koncert Hlavní nabídka: Pop Rock Metal Hip – Hop Elektronická hudba.
PYROTECHNIKA. NV č. 208/2010 Sb., o technických požadavcích na pyrotechnické výrobky a jejich uvádění na trh druhy a kategorie pyrotechnických výrobků.
Světelná technika Řízení akčních členů. 2 3 Využití elektrických zdrojů světla Veřejné osvětlení Osvětlení v domácnostech Osvětlení v dopravě Průmyslové.
Technické prostředky v požární ochraně Svítílny používané v PO.
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika ročník III
OKAPOVÉ DEŠŤOVÉ ŘETĚZY Vyrobeno z čisté mědi. Druhy Druhy řetězů Dešťový řetěz s kroužky Dešťový řetěz s okénky Dešťový řetěz zvoneček Dešťový.
Základy úpravy digitální fotografie Úprava vyvážení bílé.
PŘEHLED SORTIMENTU AUTOMOTIVE
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Fotografické příslušenství
Transkript prezentace:

Prezentace 2008

Představujeme Vám firmu z východních Čech zabývající se světelnou technikou a interiérovými pyrotechnickými efekty. Firma Světla Bukovinský 2007

Naše firma se zabývá osvětlováním : - menších a středních kulturních akcí - hudebních produkcí - firemních večírků - narozeninových párty - plesů a koncertů Součástí naší nabídky je doprava na místo akce, instalace osvětlovací techniky a obsluha techniky po celou dobu akce.

Přehled používané světelné techniky : K osvětlení akcí používáme výhradně světelnou techniku osvědčených značek Futurelight Lite-Puter Profog Antari Elation Eurolite American DJ Flash Showtec Alutruss Omnitronic

Stručný přehled našeho vybavení: Reflektory Eurolite PAR 64 o výkonu 4000W Dichrofiltry pro PAR 64 Reflektory Eurolite PAR 1500 RGB DMX o výkonu 6000W Inteligentní měniče barev Eurolite TC- 250 DMX o výkonu 1000W Inteligentní světla SCAN TRON 250 Efekt Audience Blinder W Efekt Flash Beam – 600W Sada světel Eutolite Beam Star BS-40 Výrobn í k uměl é mlhy Flash NSF-1500 DMX FOG UP – 2 ks Výrobník umělé mlhy Eurolite Fog Flower Laserový efekt Flash Las 02 DMX zelený Otočné hlavy Showtec Explorer 250 Spot Basis Efekt Eurolite Racer Flower DMX LED efekt Eurolite LED Flower Circle RGB II UV světla UV Black GUN (800W) Eurolite Superstrobe 2700 (1500W) Obří bublifuk Eurolite SD-200 Světelný park je instalován pomocí stativů WIND UP STAND ST132, Eurolite Alu 1 a Skytec Alutruss Trio Stand + pojištění proti pádu ocelovými lanky.

Technické požadavky Světelná aparatura je rozdělena na velkou a malou sestavu Pro malou sestavu - příkon 380V / 32A Pro velkou sestavu - příkon 380V / 63A nebo (2x32A)

Novinkou v roce 2008 je rozšíření nabídky o možnost zajištění pyrotechnických efektů! Neváhejte a kontaktujte nás Nonstop tel.: Více informací a zajímavé fotografie naleznete na