T – Style, s. r. o. Katalog firmy na sezónu 2009.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vypracovala: Klára Svatoňová, 2.B
Advertisements

Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Nabídka háčkovaného prádla pro rok 2012 – skladem k Lenka Doležalová
Klasicistní MÓDA VY_32_INOVACE_ 18 Klasicistní móda.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Prezentace společenských oděvů
Zde jsou jedny z našich plesových, poněkud výraznějších šatů. Hodí se na plesy a jiné slavnostní události. Počítejte s tím,že budete hodně výrazná. Tyto.
VY_32_INOVACE_ 19_ Rozmanitost přírody Zelenina (SADA ČÍSLO 2)
Vliv barev na psychiku člověka
Vnější výživa Můj životní styl !. 1. Najděte si svůj důvod ( baví mě, peníze, kontakty, čas.....) 2. Zadejte si konkrétní cíl (čeho chcete dosáhnout (
(Z knihy: Neal Donald Walsch Přijímání Boha)
ZOOT – finální řešení Prezentace týmu D Předmět: Optimalizace podnikových procesů.
specialista na firemní květinový servis
FRENCYS Zima 2014/15.
Srdce z lásky darované.
Mapa zájmu - plány.
Základy ekonomie Egor Sidorov Seminář 1/2.
Představení skupiny OlgaŠtěpánka JanaFatima Propagace skupiny.
Prof. Marie Königová Havlíčkův Brod června 2008.
AMERIKANIZACE.
Vnímání světla Vičánková Barbora 3IT.
Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše a děti jsou z nebe JOHN GRAY
Národnostní menšiny v Evropě Znáš své sousedy? To je název projektu, který zpracovává třída 2.C pod vedením profesorek H. Syslové a L. Cihelkové. Dva.
Krása v proměnách času.
On Cítil jsi někdy touhu, udělat něco příjemného pro někoho, koho máš rád?
B Ů H
Moderní umění začíná postimpresionismem. Umělecké dílo není pouhý
Dělení zemí světa podle vyspělosti
Barva Jak vybrat barvy.
Jméno autora: Mgr. Věra Kocmanová Datum vytvoření:
Výukový modul projektu: Nové formy výuky ve školách kraje Vysočina Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 14Číslo DUM.
* Procenta kolem nás Matematika – 7. ročník *
Fi – Glass, s. r. o. Mimořádná podzimní akce!. Nabídka podzimního sortimentu Luxusní pilníky na nehty od Swarovski Křišťálové lustry Skleničky Křišťálové.
Analytické myšlení Autor:Jana Buršová. 1. Tři dívky Anna, Bětka a Cilka odebírají jeden z časopisů: Vesmír, Reflex, Mladý svět, každá jeden a jiný než.
Nejlepší nabídky sezóny Kampaň 6/2011 Obsah Téma – Nejlepší nabídky sezóny Hlavní události – velký jarní výprodej a nová vůně od Reese Witherspoon Love.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST – „Spolu to dokážeme“ Registrační číslo CZ.1.07/1.400/ Číslo materiálu:
Tereza Malinová IX. D ARAGONIT.
Vestavěné skříně, nábytek na míru, dveře, truhlářské a tesařské práce.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p. o Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 26 Číslo.
VY_52_INOVACE_ZBO2_5364HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
K k SALON - ZUZKA z z u u a a z z MÓDNÍ NÁVRHÁŘSTVÍ.
ODÍVÁNÍ A OBUV VE STAROVĚKÉM ŘÍMĚ
VY_52_INOVACE_ZBO2_4864HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
„Sportem ku zdraví, poradí Všestranný“ Svět sportovní módy Pavel Všestranný CZ.
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
Dotek – Dům Obnovy Tradic, Ekologie a Kultury. Vítejte v objektu bývalé barokní fary v Horním Maršově, kterou jsme přebudovali v ekologicky šetrný dům.
Lucie Dušková G a OA Chodov
Krása Jen skrze Krásu si člověk hledá cestu ke Svobodě.
Wellnes víkend 6. – , Horní Bečva – Mesit***
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
Kodexy Výtvarná dílaSochy & plastiky Věda & vynálezy ČLOVĚK - VYNÁLEZCE - GÉNIUS „Mezi malířstvím a sochařstvím neshledávám jiný rozdíl, nežli že sochař.
SVOBODA je vaše životní právo ( Z knihy: Sanaya Roman ŽÍT S RADOSTÍ )
1.
To k tobě promlová Bůh … prostřednictvím Ducha Svatého.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_VYCHOVA_A_KOMUNIKACE_JDEME_TANCIT_OBLEKANI_ PREZENTACE_17 Název školyStřední.
Datum: Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_075 Jméno autora: Blanka Zbožínková Název práce:
Zpracovala Irena Krištofová.  Typický oděv má …  Popis ženského oděvu  To co měli na hlavě bylo velice důležité  Co všechno museli nosit páni  Fotky.
SOTHYS make-up kolekce jaro/léto Make-up trendy TRENDYTRENDY PODLENELLY RODIPODLENELLY RODI Barvy květin na rtech a nehtech Lehké opálení, velice.
Svatební šaty Petra Hejduková 8.A. 2007/2008.
M A G I E B A R E V.
KVĚTINY “M” VÁM NABÍZEJÍ
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
VNÍMÁNÍ A PŘÍSTUPNOST PROSTŘEDÍ
Člověk a barvy Barvy jsou přítomny v nesčetných různých formách a jevech Člověk je schopen prostým okem rozeznat aspoň 2000 různých odstínů Člověk barvy.
Název školy: ZŠ Průhonice
Psychologické působení barev
HYGIENA A LÍČENÍ Hygiena byla samozřejmostí.
On.
Tržní síly nabídky a poptávky, elasticita a její aplikace TNH 1 (S-3)
Transkript prezentace:

T – Style, s. r. o. Katalog firmy na sezónu 2009

Vážení zákazníci, Právě se vám dostal do rukou nový katalog firmy T - Style, která se zabývá prodejem jedinečných večerních šatů. Tak se pohodlně usaďte a nechte se přenést do světa snů a elegance… Věříme, že s naším zbožím budete spokojeni. Vedení firmy

Fialové opojení Fialová barva je považována za mystickou barvu, symbol duchovna, ale i srdečnosti. Člověk oblečený ve fialové je vnímán jako originální, samostatný s nezávislými názory a s uměleckými sklony. Navíc je tato barva hitem této sezóny. Šaty Adrianna Mladistvý styl ve Vás podrhne nespoutanost a smyslnost. Ve všech velikostech. Cena: Kč Dita V těchto šatech vyniknou vaše ženské křivky. Vyrobeno s prvotřídního saténu, ve kterém se budete cítit jako královna. Cena: Kč Fool Nebojte se vyniknout, každý si Vás zaručeně všimne! Cena: Kč Liliana Komplet, ve kterém nezapadnete do dvau. Cena: Kč Patricie Trenčkot s podšívkou a dvěma kapsami, postavu velmi podrhující střih. Cena: Kč

Romance Exluzivní šaty jako pro princeznu. Cena: 900 Kč Violet Inspirace z Orientu, probuďte v sobě Seherezádu a okouzlete muže svých snů. Cena: Kč Rozárie Vyrobeno z pravého hedvábí, které je symbolem luxusu. Cena: Kč Spiral Originální šaty s nápaditým korzetem, který zvýrazní štíhlý pas. Cena: Kč Ruth Netradiční střih sukně, v ceně je i lila košile s balónovými rukávy. Hřejivý materiál, vhodné i do chladného počasí. Cena: 800 Kč Butterfly Dominantou jsou ručně malovaná motýlí křídla. Cena: Kč

Červené mámení Červená je teplou stimulující barvou. Oživuje nás a dodává nám odvahu. Symbolizuje krev, vitalitu, sílu života a energii. Lidé s oblíbenou červenou barvou rádi šíří po okolí svoji srdečnost, upřímnost a touhu po spravedlnosti. 60. Léta Buďte jako Sandy z Pomády! Rukavice v ceně. Cena: Kč Barbara Dominantní nařasená sukně, ve stylu španělských tanečnic. Cena: Kč Amálie Jako rocková princezna. Cena: Kč Angelika Chytrá horákyně, oblečená, neoblečená, obutá, neobutá. Přes jeden bok je průhledná látka, která dodá ten správný šmrnc. Cena: Kč Antoaneta Ve víru ohně. Hluboký výstřih, který nenechá žádného muže chladného. Cena: Kč

Evelína Velice elegantní šaty, které rozzáří i starší dámy. Cena: Kč LadyBird Roztomilé šaty v moderním střihu. Šmrnc jim dodají vysoké kozačky Cena: 900 Kč RedDots Romantické dívčí šaty vhodné pro horké letní dny. Za báječnou cenu! Cena: 900 Kč Ingrit Luxusní šaty ve stylu cirkusové primadony. Naškrobená sukně drží tvar za každých podmínek. Cena: Kč Hermiona Komplet pro tvrdé holky, které si nenechají nic líbit. Cena: Kč Pretty in Scarlet Těmto šatům dominuje neobvyklý kabátek. Cena: Kč

Modré z nebe Modrá je barvou míru, spolehlivosti a celkového uklidnění. Připomíná nekonečnost nebe, přináší inspiraci a dává nám pocit svobody. Vyjasňuje duši i ducha. Top Secret Každý bude zvědavý, jaká tajemství ukrýváte. Cena: Kč Sabina Šaty, které svůdně odhalují ramena. Cena: Kč Isabela Šaty připomínající vodopád. Cena: Kč BlueIce Šaty plné zajímavých detailů, které určitě oceníte. Cena: Kč Kateřina Divoké jako Vy sama. Cena: 800 Kč

Zelená zahrada Zelená je barvou přírody, náklonnosti a soucitu. Představuje kreativitu, citlivost a ochotu pomáhat jiným lidem prostřednictvím pochopení. Léčí nás a dává nám pocit vyrovnanosti a míru. Podporuje empatii a náklonnost k druhým lidem. Country Staňte se kovbojkou z Divokého západu. Cena: Kč Frog Jako roztomilá žabička, která se promění v princeznu. Cena: Kč Little Present Šaty jsou stažené saténovou stuhou, která zvýrazní dámské boky. Cena: Kč Elfy Moderní legíny ve spojení s korzetem zdobeným ornamenty vytváří jedinečnou kombinaci. Cena: Kč

Temné souznění Černá je základní mystická barva. Vyznavači této barvy se vyznačují citlivostí a tajnůstkařením. Pomáhá nám neztratit sebe sama v neklidu světa, učí nás analyzovat vlastní nitro, ale neuzavřít se a zůstat přístupný všem možnostem. Dolly Jak se říká, v jednoduchosti je krása, a tyto šaty jsou tomu důkazem. Cena: Kč Elen Okouzlující šaty s korzetem šněrovaným rudou stuhou, které zvýrazňuje dámský dekolt. Cena: Kč Anna V těchto šatech se bude každá dívka cítit jako víla. Jsou lehké jako pírko. Cena: Kč Black Bow Dokonalost sama a za úžasnou cenu! Cena: 1500 K4 Dagmar Elegantní šaty se zlatými detaily. Cena: Kč

Saxána I v jednoduchosti je krása. Cena: Kč Elisabeth Kombinace barevného hedvábí s černou vytváří nápaditý kontrast. Cena: 800 Kč Julie Korzet je se sukní spojen červenou růží. Holá ramena rozpoutají vášeň. Cena: Kč Golden Amy Pozlacený pás pod prsy značí eleganci a bohatství. Cena: Kč Black Lady Asymetrický střih ladí spolu s barevnými knoflíčky. V ceně jsou i rukavice. Cena: Kč Samantha Dopřejte si ten správný luxus a nápaditost. Cena: Kč

Metalová princezna Připravili jsme pro Vás speciální kolekci šatů, které ocení zejména ty z nás, které se nebojí ukázat svůj životní styl. Dominantním materiálem je kůže, krajka a síťovina. Převažuje černá barva, ale své místo si najde i červená, šedá a bílá. Výrazné doplňky jsou samozřejmostí. Emma Dvouvrstvá sukně asymetrického střihu je dokonalým doplňkem k výraznějšímu korzetu. Cena: Kč Darja Oblíbeným prvkem je šněrování, které jinak něžným šatům dodává ten správný šmrnc. Cena: 900 Kč Brigita Něco pro odvážnější, volná tunika je spoutaná pouze rudým šátkem. Cena: 800 Kč

Devil Přednosti těchto jedinečných šatů musíte objevit sama. Sukně je podšita průhlednou síťovinou. Cena: Kč Xena Při těchto šatech nás inspirovala sama princezna bojovnice. Cena: Kč Mahulena Na první pohled zajímavě řešený pas, který je z části odhalen. Na druhý pohled zujme vrstvená sukně z mnoha malých sametových kousků. Cena: Kč Justýna Ne princezna, upíří královna! Nechte se přenést do starobylé Transylvánie. Cena: Kč Karmen Ty pravé metalové šaty, ve kterých se budete cítit jako milá hraběte Drákuly. Cena: Kč

Kontakty: Doufáme, že jste spokojeni s naší nabídkou, kterou se budeme snažit stále rozšiřovat. Objednávky zasílejte na ovou adresu: Stačí pouze napsat název šatů, velikost a počet kusů. Těšíme se na spolupráci s Vámi.