Techmania Talent. 2 Hledáme právě Vás Dokážete se poprat se zodpovědností? ??? Dřímá ve Vás zájem o robotiku či IT? ??? Máte nápady a toužíte se zabývat.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce MATEMATIKA Kroužek matematických.
Advertisements

LAO - průmyslové systémy s.r.o.
KATEDRA SKLÁŘSKÝCH STROJŮ A ROBOTIKY
INBIT – výstavba biotechnologického inkubátoru CENY SOUTĚŽE TOP INVEST 2008 – NEJLEPŠÍ INVESTICE ROKU 2008.
Úvod do počítačových sítí Úvod. Úvod do počítačových sítí •Úvod, síťové protokoly, architektury,standardy •Fyzická úroveň •Linková úroveň •Lokální počítačové.
Řemeslo má zlaté dno a čisté ruce Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Studium v zahraničí Ing. Hana Rendlová Mgr. Helena Bicanová
Nové vzdělávací moduly pro řízení inovací a VaV v průmyslových firmách reg. č. projektu CZ.1.07/3.2.11/ Praha Realizátor projektu: AC.
PREZENTACE KA 7 KONFERENCE PROJEKTU ITP ITP Ing. Jaromír Čáp, Národní vzdělávací fond, o.p.s. Velké Karlovice, Institut Trhu Práce.
Jak získat nadané žáky pro nové technologie Dora Kroisová 1.
Prezentace školy.
„My máme e-bezpečnost školy vyřešenou, pravidelně aktualizujeme antivir“ Průzkum zájmu o projekt i-Bezpečná škola.
Program AKTION Česká republika - Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Fond pro podporu bilaterální spolupráce ve vzdělávání a vědě v terciárním sektoru.
hoteliéra při otevření nového hotelu
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Jako příklad uznávání neformálního vzdělávání Ing. Petra Nakládalová, ČNA Mládež YOUTHPASS.
ArtParty uvádí. CM (Community Music ltd.) je nezisková organizace zaměřená na moderní hudbu. Sídlí v Londýně a úspěšně působí již od roku Cílem.
Projekt „Zvyšování projektové absorpční kapacity Jihomoravského kraje“ realizovaný v rámci opatření 3.3. Společného regionálního operačního programu Konference.
Vzdělávání dospělých - kategorie 50+. UNIV2 kurs 50+ Historie Založena roku 1994 Do výuky v České republice zavedla nové obory: ― Výpočetní techniku ―
E VROPSKÁ ROZVOJOVÁ AGENTURA N A Č IHADLE 959/ P RAHA 6 CHCI ČERPAT EVROPSKÉ DOTACE I PO ROCE 2013 PhDr. Jan Hauser Evropská rozvojová agentura.
YOUTHPASS (Pas mládeže) Akce 2 – Evropská dobrovolná služba (pro Vysílající a Hostitelské organizace)
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly II. CZ.1.07/1.1.32/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
PRAHA PRO AFRIKU Projekt podpory rozvoje města a venkova v Etiopii.
Západočeská univerzita v Plzni Partner pro SOČ v Plzeňském kraji? Irena Vlachynská, Karel Jedlička Seminář pro autory SOČ, , Plzeň.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_PEK248.
YOUTHPASS Akce 1.1 – Výměny mládeže (organizátorům)
AKADEMICKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA a možnosti studia v zahraničí Vypracovala: Eva Jermanová.
Partnerství a spolupráce v oblasti bydlení PCRBF.
Program švýcarsko-české spolupráce Předkládání záměru projektu Konečný termín k předkládání projektových záměrů: ve 14:00 Místo předkládání.
AKTION Česká republika – Rakousko, spolupráce ve vědě a vzdělávání Helena Hanžlová.
Akademická informační agentura Informace o možnostech studia v zahraničí.
Workshopy se studenty SŠ PhDr. Blanka Bendlová, MBA JCI West Bohemia.
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
Workshop na téma: „Dej svým nápadům šanci“ Technologické inovační centrum s.r.o.
Prezentace pro projektovou výuku na DIDI2
Dobrovolníci v sociálních službách Dobrá praxe v SAS pro rodiny s dětmi Dobrovolnického centra, o. s.
PAS MLÁDEŽE Akce 1.1 – Výměny mládeže (organizátorům)
Předávání dat od provozovatelů LDS - shrnutí
Rozvíjení rovných příležitostí a podpora zaměstnatelnosti v Jihočeském kraji Záměr projektu do programu Equal (3.pilíř: Podpora adaptability) Tento příspěvek.
Praktické rady a zkušenosti jak vytvořit RP, jak připravit program RP Eva Bosáková Národní kancelář EQUAL.
Formální náležitosti. Co musím udělat, aby se má škola mohla zapojit do nového programu? Promyslet si, o jakou aktivitu mám zájem Najít si partnerskou.
FRVŠ 2005 TO E Vysokoškolské knihovny Marta Machytková předseda OK E.
Analýza nabídky bakalářských studijních programů ICV v rámci pedagogického vzdělávání Ing. Lenka Danielová, Ph.D., Mgr. Dita Janderková, Ph.D., Doc. PhDr.
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií.
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií INVESTICE DO ROZVOJE.
PROJEKTY Patrik Čermák Příprava a vlastnosti materiálů na bázi sloučenin A 2 V B 3 VI pro termoelektrické aplikace Monika Svědirohová Kybernetické vozítko.
PAS MLÁDEŽE Youthpass Akce 2 – Evropská dobrovolná služba (pro mentory)
České vysoké učení technické V Praze Fakulta dopravní Ústav řídicí techniky a telematiky Dopravní a cestovní informace Petr Bureš.
Studium v usa Fulbrightova stipendia pro studium a výzkum v USA Eusebio Perdiguero, NY 6 Flickr.com Proč právě USA Co je Fulbright Stipendia pro studenty.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v JMK Integrovaná střední škola Sokolnice Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.00/
6. krajské setkání metodiků ELEKTROTECHNIKA V prostorách Střední průmyslové školy elektrotechnické a informačních technologií Brno, Purkyňova.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. SCICOM – BASIC RNDr. Anna Matoušková, Ph. D.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Šablony  Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání  Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy  Výzva č. 02_16_022 Podpora škol formou projektů.
Informatika a výpočetní technika. Výuka výpočetní techniky v nižším gymnáziu.
IRER – spolupráce se školami Projekt: Trojlístek - podpora výuky přírodopisu, biologie a chemie žáků ve věku 11 až 15 let 2 ročníky soutěže Festival vědy.
Co je program Mládež v akci? Největší evropský grantový program na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
GJVJ Nižší gymnázium Prima - kvarta Hodinová dotace 2 hodiny týdně Seznámení s fyzikou, její uplatnění a význam Úvod do měření veličin, zpracování.
ANALÝZA POTŘEB NA ŠKOLÁCH – VÝSTUPY Z DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ.
1 PROJEKT UNIV 2 KRAJE Školy jako centra celoživotního učení Jana Bydžovská KULATÝ STŮL MŠMT – PŘEDSTAVENÍ INDIVIDUÁLNÍHO NÁRODNÍHO PROJEKTU
IRER Projekt: Trojlístek - podpora výuky přírodopisu, biologie a chemie žáků ve věku 11 až 15 let Projekt „Trojlístek“ Akce na 20 školách Semináře pro.
Pracovní setkání v rámci připravovaného IPo s názvem „Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji“ 1.
Chytrý Jihomoravský kraj ?
TECHNOLOGIE PODPORUJÍ DIFERENCIACI VÝUKY
ANALÝZA POTŘEB NA ŠKOLÁCH – Výstupy z Dotazníkového ŠETŘENÍ
Při technické univerzitě v Liberci
Pracovní setkání středních škol
Transkript prezentace:

Techmania Talent

2 Hledáme právě Vás Dokážete se poprat se zodpovědností? ??? Dřímá ve Vás zájem o robotiku či IT? ??? Máte nápady a toužíte se zabývat originálním projektem? ??? Máte sny, na jejichž realizaci jste dosud nepomýšleli, protože si na ně sami netroufnete, a zároveň by pro Vás byly finančně nákladné? ??? Regionální technické muzeum o.p.s., Tylova 1/57, Plzeň, IČ:

3 Techmania Talent Regionální technické muzeum o.p.s., Tylova 1/57, Plzeň, IČ:

4 Co je Techmania Talent Techmania Talent je stipendijní program, který podporuje zájem středoškolské mládeže o vědu a techniku Regionální technické muzeum o.p.s., Tylova 1/57, Plzeň, IČ:

5 Komu a Co nabízíme I. Program je otevřený žákům a studentům věkové kategorie ZŠ a SŠ, kteří mají chuť zkoumat, vymýšlet, navrhovat nebo postavit něco nového a neobvyklého a kteří k tomu jinde nemají dostatečně kvalitní příležitost. Studentům jsou k dispozici témata ke zpracování navržená ze strany TSC, nebo mohou přijít s vlastním tématem. Jedinečností tohoto projektu je, že vybraným účastníkům se po dobu jednoho roku budou individuálně věnovat odborní lektoři. Matěj Kubička Regionální technické muzeum o.p.s., Tylova 1/57, Plzeň, IČ:

6 Komu a Co nabízíme II. student může získat stipendium, které pokryje náklady na materiál a konzultace. (O stipendiu rozhoduje hodnotící komise sestavená ze zástupců TSC a partnerů.) Regionální technické muzeum o.p.s., Tylova 1/57, Plzeň, IČ: Výstupem projektu je zpracované téma, které je možné přihlásit jako soutěžní práci do některé české nebo mezinárodní soutěže: SOČ Amavet České hlavičky Intel Awards ISES

7 Témata ke zpracování I. 1. Šestinohý robot ze stavebnice Merkur Popis projektu: Šestinohý robot postavený ze stavebnice Merkur s bezdrátovým komunikačním rozhraním a palubním zdrojem energie. Tento robot bude plně samostatný, vzdálené ovládání bude realizováno pomocí technologie Bluetooth a ovládání umožněno pomocí x86 kompatibilního počítače, PDA a mobilního telefonu Regionální technické muzeum o.p.s., Tylova 1/57, Plzeň, IČ:

8 Témata ke zpracování II. 2. Vzdálená Laboratoř Popis: Vzdálená laboratoř je laboratoř, kterou je možnost ovládat na dálku. Autor připraví koncept a realizuje vzdálenou laboratoř, ovládanou přes internet. Uživatel se musí k laboratoři připojit a ovládat jednotlivé části laboratoře. Sledovat dění v laboratoři bude možné pomocí pohyblivých kamer, které můžete ovládat vzdáleně. Regionální technické muzeum o.p.s., Tylova 1/57, Plzeň, IČ:

9 Vlastní téma Regionální technické muzeum o.p.s., Tylova 1/57, Plzeň, IČ: Název projektu Popis projektu Klíčová slova Záměr a cíl práce Požadavky na materiálové vybavení

10 Minulý stipendista Matěj Polák Vozítko, které je schopná jezdit podle instrukcí přijatých z počítače. Navrhl svůj vlastní čip pro účel autíčka Komunikace pomocí bezdrátové technologie Regionální technické muzeum o.p.s., Tylova 1/57, Plzeň, IČ:

11 Důležité info a kontakt UZÁVĚRKA PŘIHLÁŠEK JE Kontakt: Mgr. Monika Kovandová Telefon: Fax: Matěj Kubička Telefon: Fax: Více info na: