Londýn 5. – 10. 6. 2012 schůzka s rodiči 1. 2. 2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

Letní škola ve Frankfurtu nad Mohanem. Podmínky účasti  Studium v prezenční formě na PdF UP (nejlépe studijní program společenské vědy v kombinaci s.
Výukově poznávací zájezd do Španělska
Výlet do Anglie 14. až 19. března 2010.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
10 nej z královské Anglie den Londýn.
Vážení spoluobčané, zastupitelé obecního úřadu Bítouchov Vás zvou na zájezd - prohlídka dělostřelecké tvrze Hanička. Po prohlídce tvrze je plánován společný.
královské město na Temži
Londýn, Oxford, Brighton, Eton
Zájezd do Velké Británie den: GREENWICH + hrad HEVER.
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
Tuto část odevzdejte do školy nejpozději do: Jméno a příjmení dítěte:……………………………………………………………………………………………………….
AKCE NĚMECKO PO STOPÁCH LUDVÍKA II.. 1 den – Cesta do Alp 1 den – Cesta do Alp -prohlídka pohádkového zámku -prohlídka pohádkového zámku Ludvíka II.-
Adaptačně motivační kurzy 2011 Informace a pokyny k odjezdu web:
Střelské Hoštice – Lokalizace: na břehu řeky Otavy, Střelské Hoštice 100, okres Strakonice (silnice č. 22 ze Strakonic) Charakteristika.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Bára Kahánková Nikol Košíková Natálie Nytrová
Program dovolené a seznam věcí potřebných pro absolvování pobytu
Anglie 2007 Pro přechod na další snímek klikněte levým tlačítkem myši.
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURZ
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
TÁBOR ….
ANGLIE Termín: – Místo pobytu: Torquay Cena: Kč (doprava, ubytování v rodinách, strava, výuka v jazykové škole pojištění). V.
LONDÝN Hlavní město Spojeného království leží na řece Temži v jihovýchodní Anglii. Žije tu zhruba 7 miliónů obyvatel. Londýn se skládá ze tří částí: původní.
Téma hodiny: Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Anglie a Paříž pro základní školy
ZÁJEZD DO ANGLIE A PAŘÍŽE 18. – 24. BŘEZEN den – PAŘÍŽ začali jsme samozřejmě na Eiffelovce.
Azurové pobřeží a Provence
Hudební tábor – informační schůzka 2014
Turistický kurz pro žáky 6. tříd Termín: května 2015 Místo: okolí Velkých Pavlovic, jižní Morava.
Big Ben je hovorové označení používané pro hodinovou věž, která je součástí budovy Westminsterského paláce vedle Temže v Londýně a neformální pojmenování.
I. ZŠ ZRUČ NAD SÁZAVOU LONDÝN + HASTINGS A OKOLÍ 21. – 25. října 2015
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
Dětský svět v regionu Dunaj -Vltava Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí České Budějovice.
Téma: Nejoblíbenější školní aktivita Zpracovala: Kristýna Veverková Třída: 2.A Střední škola diplomacie a veřejné správy.
CYKLOSTEZKAMI PODÉL DUNAJE A VLTAVY „S kolem kolem vody…“ Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí ČESKÉ BUDĚJOVICE.
VII.A Exkurze Anglie ZŠ HORNÍ POLICE. Rozpis ceny – 6260 Kč Doprava Praha – Londýn a zpět Doprava po Anglii Ubytování Vstupy STUDENT AGENCY 1690 Kč Florenc.
ŠKOLNÍ ZÁJEZD SLOVINSKO Termín:14. – I. Večer odjezd od školy II. Jezírka Zelenci, Planica, Kranjska Gora, jezero Bled III. Soutěska.
Po stopách UNESCO památek Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí České Budějovice.
Putování po jezerech Jižních Čech, Horního Rakouska a Východního Bavorska Jana Kostková CR3.
© Hana Vavřenová ANGLIE ZŠ Dr.F.L.Riegra Semily 0.
Londýn. Základní fakta Londýn je hlavní město Spojeného království Londýn má kolem 7 milionů obyvatel Londýn se skládá ze 3 částí: a)Město Londýn b)Město.
Anglie Natálie Kováčiková Anna Valíčková. Proč jsme vůbec jeli do Anglie? Do Anglie jsme cestovali díky projektu Čtení a cizí jazyky zajímavě Potkali.
Studijně-poznávací zájezd do
Výtvarný tábor na koních
Výlet Českosaské Švýcarsko
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Chorvatsko – ostrov Murter
Jonáš Junek & Vlastimil Urban
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
Škola v přírodě
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
ZAHRANIČNÍ EXKURZE Jaro 2012.
H2O - Vltava.
Třídní schůzky v 5.C 7. června 2018.
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Jméno a příjmení dítěte:……………………………………………………………………………………………………….
Wales 2019 Průvodce registrací pro studenty
Vodácký kurz 9.ročníků –
Výlet Českosaské Švýcarsko
ŠVÉDSKO –
Odjezd: 19:30 Příjezd: cca13:00
ZÁJEZD DO POLSKA OSVĚTIM A KRAKOV
Tábor 2019 DUB.
Tábor 2019 Horosedly.
H2O - Vltava.
Odjezd: 14:30 Příjezd: cca13:00
Transkript prezentace:

Londýn 5. – schůzka s rodiči

Cena zájezdu: Kč: 320 Kč (zdravotní pojištění, pojištění zavazadel a odpovědnosti za škodu a pojištění storno poplatků) Záloha do : Kč Doplatek do :5 020 Kč

Peníze s sebou: Anglie: vstupné cca Ł50 (někde sleva dle věku dítěte) Francie a Německo: asi 10 – 15 € ( v hodnotách 2, 5€) na benzínkách snídaně, večeře, toalety

Jídlo s sebou: Doporučujeme 2 lahve vody, ne balík, možno dokoupit na místě. Dále: sušenky, oplatky, svačinu a pití na cestu a první den v Londýně

Ubytování V rodinách: obvykle po 3-4 dětech Strava: den zajištěna snídaně, večeře evropského typu a obědy formou balíčku 5.den snídaně a balíček

Dokumenty k odjezdu: Předem do :  Vyjádření lékaře  Souhlas rodičů s účastí dítěte na zájezdu U autobusu  Kartička zdrav. pojišťovny  Prohlášení o bezinfekčnosti s datem odjezdu  Ł50 na vstupy v obálce  Platný pas Odevzdat své přidělené vyučující pí uč. Pašková, Kosová, Bydžovská

Doporučujeme: Na cestu pohodlné oblečení (tepláková souprava, budou v autobuse spát), batoh a malý polštářek. S sebou nepromokavou bundu, možnost deštivého i slunečného počasí.

Program zájezdu Londýn Whitehall, Parlament, Big Ben, Buckinghamský palác, Burlingtonova arkáda, nám.Piccadilly, Trafalgarské nám. Národní galerii, tržnici Covent Garden, Námořní muzeum, Queen´s House, Tower, katedrálu sv.Pavla, Greenwichský park s nultým poledníkem

Program zájezdu Jižní Anglie V Brightonu - pobřežní promenáda, Královský pavilon, mořské akvarium Skalní útesy u Eastbourne Kent – zámek Hever, palác Chartwell