Školicí a ubytovací středisko IAT

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
POPIS AREÁLU Ubytování představuje 12 rodinných dvojdomků vždy se sedmi 2 až 3 lůžkovými byty přístupnými vchodem situovaným do středu areálu. Každý byt.
Advertisements

Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Dovolená s OS Tatry 2012.
Hotel Fontána Týdenní nabídka pro členy SDH a jejich rodinné příslušníky v hotelu Fontána Lipno.
CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
DOVOLENÁ CB K. Vary PASEKY nad JIZEROU č
Náš domov. Pojďte s námi na prohlídku Bezbariérový vstupVede k hlavnímu vchodu.
HOTEL DVOŘÁK TÁBOR s.r.o., Hradební 3037, Tábor
PASTORAČNÍ DŮM VELEHRAD. VÍTEJTE U NÁS… Pastorační dům Velehrad se nachází v italské části Dolomit v krásném horském údolí Gsiesertal v obci St. Martin.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
SOU a SOŠ Weilova – Praha 10 Automobilní a informatiky
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL.
ONRIMO Travel Španělsko, Ibiza, San Antonio **** hotel Blau Parc –
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
Hotel Saloon.
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
Budova č.1Gen.Závady 118-kapacita200 osob Budova č.2Litomyšlská 66-kapacita30 osob Budova č.3Gen.Závady 383-kapacita70 osob Školní jídelnaGen.Závady 118-kapacita.
specialista na firemní květinový servis
Táborová základna Sedlo.
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí u řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 20 minut od autobusového a vlakového nádraží.
ING. Martin Chadim Adresa: Ing. Martin Chadim Horní Dubenky Horní Dubenky Česká republika Telefon : Mobil:
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO. Úvod Společnost D-NET, a.s. působí více než deset let v oblasti telekomunikací a automatizovaného zpracování dat. Během úspěšného rozvoje.
Hledáte výhodný pronájem sálu
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Prezentace zasedacích místností. Předsálí kongresového sálu možnost pořádání cateringových akcí provádění prezenčních úkonů prezentace výrobků a služeb.
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
1 Netopilová Simona 4.I. 2 INFORMACE Naše cestovní kancelář Vám nabízí bohaté využití pro začínající i zkušené na více než 20 km upravovaných sjezdových.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Hotel Kapitán areál s vlastní pláží a sportovišti Vše pro Váš volný čas.
Školení Maxov 9.9. – „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V.
Cestovní kancelář Travel Tour
KOLO – VODO – CHODO VÝLET Z l a t á K o r u n a
, aneb ly ž ovačka století.. Co nás všechno čeká ??? Hry, zábava zpěv,…Dobré jídlo,…
Pořádání letní teambuildingové akce
Penzion u máchova Jezera
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
C ZECH R ECREATION Petra Blažková, Zuzana Čejková, Ondřej Durkáč, Martin Hošek, Martin Vass.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Vítáme Vás v rekreačním areálu Pecka
COPACABANA V PRAZE Beachvolejbalové firemní menu 4 kroky k úspěchu.
LYŽAŘSKÝ KURZ ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 2012
Materiálně technické předpoklady
ČESKÉ CENTRUM-ČESKÝ DŮM MOSKVA
Ubytování na RovníchUbytování na Rovních. Ubytování v soukromí Lyžařské středisko Paseky nad Jizerou Parkování u domu 2 pokoje Společná lednice Microvlnná.
Ubytování na Rovních Čermákovy Rovně.
Terénní základnu - Rohanov
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Cestovní kancelář SHM Vezmeme Vás za Sluncem, na Hory nebo k Moři Provozovatel: Vladimír Kučeřík, ul. Vodní 79, Brno.
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ KOLEJE A MENZY Základní informace pro studenty Anetta Rysová KOLEJE A MENZY Univerzita Karlova v Praze Voršilská.
KONFERENČNÍ A SPOLEČENSKÉ PROSTORY AUTOKLUBU ČESKÉ REPUBLIKY Zajišťuje a pronajímá společnost GANIMED spol. s r.o.
 Adresa: Vzdělávací a konferenční centrum Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy Telč, Náměstí Jana Kypty 74, Telč- Vnitřní Město, telefon:
Praktická stáž „Osvojení odborných kompetencí – uplatnění obecných ekonomických principů při řízení hotelu“ 17. –
RAKOUSKO – VÍDEŇ NĚMECKO - REGENSBURG Popis mobilit Mgr. Kristina Maderová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání informací.
OSTATNÍ FORMY CESTOVNÍHO RUCHU
Dovolená s OS Tatry Již deset let využívají členové OS dovolené v Tatrách – Velké Lomnici – Penzionu Rysy.
Možnost ubytování na Moravě !!! na základě požadavků členů OS na ubytování na Moravě, byla ve spolupráci s OS KOVO zajištěna možnost krátkodobého ubytování.
Obec Křinice Obec Křinice Obec Křinice Vám nabízí objekt
Ostružno - Prachovské skály
Rekreační zařízení Jazovice
Bára Ševčíková Lucie Šteinerová Filip Vaňha
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
Škola v přírodě
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do LDT VRBNO
Transkript prezentace:

Školicí a ubytovací středisko IAT Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro v v v

Školicí středisko Vážený zákazníku, rádi bychom Vaší firmě nabídli prostory, zázemí a služby pro školení, porady a semináře nevelkého rozsahu v příjemném a klidném prostředí. V našem středisku je Vám mimo jiné k dispozici: konferenční místnost a vybavená učebna datová síť, připojení na internet, dataprojektor, TV, video síťová tiskárna, magnetická tabule, flipchart, zpětný projektor společenská místnost, bar, venkovní krb zahradní posezení s bazénem a terasou, gril ubytování v pokojích s vlastním sociálním zařízením parkování v uzamčeném prostoru

Školicí středisko Podle Vašeho přání můžete využít: gastronomické služby celodenní stravování s menu podle Vašich požadavků snídaně, obědy, večeře, občerstvení slavnostní tabule, párty, rauty, oslavy posezení v baru pro relaxaci, aktivní i pasivní odpočinek Vám zajistíme pronájem sportovišť tenis, fotbal, volejbal, minigolf, kuželky, pétanque, golf vyjížďky na koních hromadné prohlídky Kláštera Kladruby, návštěvy koncertů videoprojekce

Penzion Dále Vám nabízíme celoroční ubytování v turisticky atraktivní oblasti. 2-, 3- a 4-lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením na pokojích TV, SAT, varná konvice, lednička, telefon  vybavená kuchyňka s jídelnou zahradní posezení s bazénem, gril, krb uzamčené parkoviště výhodná poloha – 30 km od hraničního přechodu se SRN Rozvadov ceník ubytování: 230,- Kč ..... os./noc bez snídaně 200,- Kč ..... os./noc při týdenním pobytu 280,- Kč ..... os./noc se snídaní Vhodné prostředí pro dovolenou, příjemná zastávka na cestách.

Městečko Kladruby Příjemné prostředí pro sport, zábavu i odpočinek. turistika, cykloturistika, pronájem sportovišť tenis, fotbal, volejbal, pétanque, minigolf příležitost pro houbařské vyžití i pro rybaření Ponyfarm - vyjížďky na koních, golfové hřiště Alfrédov množství turistických cílů v okolí Plzeň, Domažlice, Horšovský Týn, Mariánské Lázně, Stříbro národní kulturní památka Klášter Kladruby pravidelné prohlídky, cyklus koncertů v opatském chrámu v místě 4 restaurace, obchody, zdravotní středisko, pošta další informace na www.kladruby.cz

Dostupnost osobní doprava: sjezd na 107. km – Ostrov u Stříbra, Kladruby, Stříbro  dálnice D5 Praha – Rozvadov, exit 107 autobus: Praha – Plzeň – Stříbro – Mariánské Lázně Stříbro – Kladruby vlak: Praha – Plzeň – Stříbro – Cheb Praha – Plzeň – Nürnberg

Nabídka a ceník služeb Kč pronájem standardní učebny - do 16 - 20-ti účastníků (v ceně: mag. tabule, flipchart, zpětný projektor, TV+video) den 3000,- pronájem poradního salonku - do 14-ti účastníků (v ceně: mag. tabule, flipchart, zpětný projektor, TV+video) 2000,- pronájem PC učebny - 12 účastníků + lektor (v ceně: datová síť pro 12+1 PC, internet, mag. tabule, flipchart, zpětný projektor, TV+video) 4000,- pronájem jídelny s barem - do 20-ti účastníků (v ceně: úprava stolů a židlí dle potřeby, TV+video) 1000,- připojení na Internet (rychlost 512 kb/s) 500,- zapůjčení videokamery zapůjčení datového projektoru  1500,- zapůjčení 1 ks PC (s možností připojení na Internet) zapůjčení zpětného projektoru 100,- zapůjčení TV+video 300,- kopírování - formát A4 strana 1,50 kopírování - formát A3 2,- krátkodobé ubytování (do 5-ti nocí) lůžko/den 230,- dlouhodobé ubytování (nad 5 nocí) 200,- snídaně 50,- oběd 90,- večeře nadstandardní stravování (druhá večeře) 70,- občerstvení - dodání nealkoholických nápojů (voda, káva, čaj) do učebny, chlebíčky, obložené mísy, zákusky, aj. - dohodou do výše ceny

Školicí a ubytovací středisko IAT Pokud Vás naše nabídka zaujala, kontaktujete nás, prosím, na adrese Školicí a ubytovací středisko IAT Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro tel.: +420 374 631 701, +420 602 315 098 fax: +420 374 631 702 e-mail: iat.kladruby@tiscali.cz Další informace jsou Vám k dispozici na uvedených telefonních číslech a internetové adrese www.iat.wz.cz Těšíme se na Vaši návštěvu i případnou spolupráci. Ing. Vladimír Junek vedoucí střediska