Jsme členy odborných organizací:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
Advertisements

OŠETŘOVÁNÍ DEKUBITŮ A OPRUZENIN
Masáže Liberec Svlečená 12 Liberec Tel:
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Plíce po 20 letech kouření
Koncepce péče o staré občany
VODOLÉČBA Je přirozeným přírodním lékem, používaným již odpradávna. Babyloňané, Řekové a Egypťané používali lázně pro léčení.
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
DOMÁCÍ ZDRAVOTNÍ PÉČE.
Mízní soustava odvod mízy zpět do krve části:
Jsme členy odborných organizací:. D ě kujeme za spolupráci.
Dýchací soustava dýchání – výměna plynů mezi vnějším prostředím a plícemi funkce: přívod kyslíku odvod oxidu uhličitého.
Kou ř ení a plodnost Kouření snižuje pravděpodobnost otěhotnění, má totiž prokázaný vliv na zhoršenou kvalitu spermií u mužů! U.
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
PREZENTACE DOMÁCÍ SOLNÁ JESKYNĚ.
Nemoci dýchacích cest.
Dýchací soustava Dýchání RESPIRACE
Poruchy mechanizmů imunity
Dýchací soustava II.
Lidské plíce. Lidské plíce Venkovní znečištění vzduchu 1. Znečištění vzduchu Výfukové plyny automobilů, průmyslové emise,venkovní.
Vliv hudby na mozek Michal KOROL.
„ZAPPING“ ŘEŠÍ PROBLÉMY S : AKNÉ, ANGÍNOU, ASTMATEM, BOLESTMI ZUBŮ, BOLESTMI ZAD, PROKRVENÍM A CIRKULACÍ KRVE, BORRELIOZOU, BRADAVICEMI, GYNEKOLOGICKÝMI.
PŘÍRODNÍ PŘÍPRAVKY NA VŠI
Dýchání Filip Bordovský.
VY_52_INOVACE_PŘ Lidské tělo,test Název šablony – Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd Zaměření VM – Člověk a příroda – Přírodopis.
Kouření a jeho vliv na srdeční onemocnění
. CIVILIZAČNÍ CHOROBY.
Hlavní partner Institutu vzdělávání APSS ČR. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním.
Jsme členy odborných organizací:. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním.
Ing.Miroslava Rýparová
Dentimed s.r.o.
Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/
VY_32_INOVACE_9C1 NEMOCI A JEJICH PREVENCE
Jsme členy odborných organizací:. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním.
VY_52_INOVACE_ZB03_0364TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Autor výukového materiálu:
O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 1500.
Dentimed s.r.o.
DÝCHACÍ SOUSTAVA 5. ROČNÍK.
Jsme členy odborných organizací:. D ě kujeme za spolupráci.
Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 2500 položek v nabídce).
Jsme členy odborných organizací:. O Společnosti 20 let na trhu 160 domovů a ústavů po celé ČR Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní.
O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 1500.
Jsme členy odborných organizací:. D ě kujeme za spolupráci.
Kožní soustava.
DÝCHACÍ SOUSTAVA Životodárný kyslík. Dýchání = respirace Hlavní funkce DS RESPIRACE Význam dýchání PŘÍSUN KYSLÍKU DO KRVE ODVÁDĚNÍ OXIDU UHLIČITÉHO Z.
VY_32_INOVACE_24_ONEMOCNĚNÍ DÝCHACÍCH CEST_P_HORKÁ.
Země původu: Švýcarsko. Léčivé účinky kolagenu jsou prokázané klinickými a vědeckými studiemi Měsíční kúra 30 x 3g čisté bílkoviny Nejlepší poměr cena/výkon.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
DÝCHACÍ SOUSTAVA.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola praktická a mateřská škola Toužim, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Markéta Dornicová NÁZEV: VY_32_INOVACE_18_KOUŘENÍ TEMA:
Česká iniciativa pro astma obecně prospěšná společnost Prof. MUDr. Petr Pohunek, CSc.
Vytvořil: Jiří Burda Druhy  Ekzém  Lupénka  Kopřivka  Růže  Herpes – opar  Plísně  Puchýře Spáleniny Odřeniny Akné.
Výchova ke zdraví VY_32_INOVACE_12_20_nemoci.
Civilizační choroby VY_32_INOVACE_06_36.
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
Vliv nikotinu na zdraví člověka
Regenerační přípravky II.
Výukový materiál VY_52_INOVACE_34_ Dýchací soustava
IODICREM Krémové namáčení VÝHODY IODICREM Po dojení OCHRANA STRUKU
OBSTRUKČNÍ BRONCHITIDA, ASTMA
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
Aloe Vera Speciál.
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
Poruchy mechanizmů imunity
Transkript prezentace:

Jsme členy odborných organizací:

O Společnosti Od roku 1993

Debriecasan Aquagel superoxidovaný roztok/gel pro ošetření akutních i chronických ran, dekubitů, odřenin, popálenin a ulcerací jiné etiologie. baktericidní, virucidní, fungicidní, sporicidní účinky ( možnost dekontaminace MRSA ) výrazně eliminuje zápach rány Choroboplodné zárodky jsou ničeny na mechanické bázi nepoškozuje zdravou tkáň, je netoxický a nedráždí lidskou pokožku, oči ani dýchací cesty IHNED K POUŽITÍ: nemíchá se, neředí se, nevyžaduje žádná aktivační činidla Použití: Oplachy a laváže, opakované potírání, postřik, obklady, celotělová koupel

Skinman Soft Protect NOVÁ GENERACE DEZINFEKCE NA RUCE Plně virucidní účinnost Obsahuje: vitamín E panthenol glycerin Nová receptura dezinfekčního přípravku kombinuje unikátní působení na pokožku k její ochraně a zdraví, zejména při častých a opakovaných aplikacích

Polohovací a kompenzační pomůcky antidekubitní matrace polohovací pomůcky chodítka mechanické vozíky madla toaletní křesla

NOVINKA Vlhčené ubrousky Extra pevné, sametově měkké a jemné ubrousky s příjemnou vůní . S pečujícím extraktem a s hydratačním krémem. Jsou hygienické, čistí, hydratují a vyživují pokožku. Vhodné k použití na tvář i na celé tělo. Nedráždí, neobsahují alkohol. PH 5,5

Dotazy MRSA - prostředky Frekvence střídání dezinfekce Cenové porovnání Jak ušetřit za úklid

Ecolab - služby Plochy Ruce, pokožka Nástroje

Novinky Citroclorex Eso deterferri Esosan gel mani

SALIN – Domácí solné jeskyně

Solný aerosol vyčistí vzduch a vytvoří antimikrobiální, téměř sterilní prostředí Hygienické účinky - zlepšuje kvalitu ovzduší, zadržuje prach, odstraňuje cigaretový kouř, eliminuje nepříjemné pachy( pot, plísně, staré knihy) Zdravotní účinky - zvýšená odolnost proti nachlazení, zajišťuje klidný spánek, navodí psychicky pohodový stav, snižuje problémy s chrápáním, pomůže při zánětech středního ucha, zvyšuje imunitu u dětí i dospělých Estetické účinky - vyhlazuje vrásky, zvyšuje prokrvení, hydrataci a pružnost kůže, zpomaluje proces stárnutí

Domácí solná jeskyně v sobě spojuje jak zesílené mořské klima, tak léčebné účinky podzemních solných dolů PORUCHY NERVOVÉHO SYSTÉMU neurózu, stres, deprese KARDIOLOGICKÉ POTÍŽE vysoký krevní tlak, srdečně-cévní onemocnění, následky mozkové příhody, NEMOCI DÝCHACÍCH CEST astma, alergie, chronická bronchitida, zánět hrtanu, zápal průdušek, zápal plic, rýma, chrápání, šelesty, kuřácký kašel a další potíže horních a dolních cest dýchacích DERMATOLOGICKÉ ONEMOCNĚNÍ atopický ekzém, akné, lupénku, alergie ZAŽÍVACÍ PROBLÉMY žaludeční vředy, dvanácterník, crohnovu chorobu, zánět tlustého střeva

SEMINÁŘ GERONTOOBLEK Využijte nabídku na unikátní seminář „Prožitek stáří, pochopení seniorů a kvalitní péče“ . Po švýcarském a rakouském vzoru nyní u nás! Obsah semináře: úvod do problematiky charakteristika stárnutí a stáří projevy a rysy biologického stárnutí změny v psychické oblasti Představení oblečku stáří Interaktivní prožitek frekventantů Pohled na seniora po interaktivním prožitku MAX počet účastníků 20 Exklusivně u společnosti Dentimed

Pokročilá technologie k likvidaci inkontinenčních pomůcek

AKCE NA RUKAVICE DO 4.5.2014 Sempercare rukavice Nitrile SHINE bez pudru BÍLÉ 200KS Balení 200ks Velikosti S,M,L AKČNÍ CENA: 172,8,- Kč bez DPH 21% Sempercare rukavice Nitrile skin 2 bez pudru 200ks Balení 200ks Velikosti S,M,L AKČNÍ CENA: 172,8,- Kč bez DPH 21% Sempercare rukavice VINYL bez pudru Balení 100ks Velikosti S,M,L AKČNÍ CENA: 63,- Kč bez DPH 21%

Děkuji Vám za pozornost a těšíme se na Vás u našeho stánku. Krapka Michal Svoboda František