© Copyright MASS MASS TRAINING & MEDIA VÁS VÍTÁ NA PREZENTACI NOVÉ TRENDY VE VIDEO/DVD PROGRAMECH S NÁCVIKY PRO MANAŽERY A LEKTORY KONANÉ V RÁMCI druhé.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Další vzdělávání obyvatel Prahy pohledem jeho poskytovatelů a účastníků Závěry z kvalitativních šetření Pavel Kuchař CHEVAL s.r.o.
Advertisements

TALENTI V DHL SUPPLY CHAIN
školení e-learning manažerské snídaně e-konference
Trh pracovních příležitostí 2011 Mendelova univerzita v Brně.
Ostrava, BA-CPVŠK 2007 Bibliotheca academica – CPVŠK 2007 Proč změna zavedené značky… A co obsah? Iva Prochásková, Univerzita Pardubice.
Základ kvalitního vyjednávacího týmu = dobře vyškolený kolektivní vyjednavač 3 základní stavební kameny kvalitního vyškolení: 1.Odborné znalosti 2.Techniky.
Profil HR poradce a školitele
Sylabus pro prezentační dovednosti I.
Nedostatek kvalifikovaných pracovníků Personální management 2013 Jana Wirsigová.
Genderový audit ve společnosti CertiCon a.s.
Věk jako příležitost využijme potenciál zaměstnanců listopadu 2007, Praha Kateřina Kubešová, Třetí kariéra.
Živá historie konference Informační gramotnost – témata, trendy, inspirace Adéla Dilhofová Jiří Zounek.
PROJEKT: Co nám přinesl tento projekt? 1) Exkurze a)do firem - interaktivní přenos informací do výuky (ZKL Hanušovice, a.s.; Ondřejovická strojírna,
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
IveHale s.r.o..
Realizace KA v rámci projektu„Nadané dítě.eu“ září 2010 bylo zahájeno na UHK vzdělávání pro pedagogické pracovníky MŠ a ZŠ v rámci realizace.
Reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/
CZ.1.07/3.2.05/
SEMINÁŘ EU A MY „50+“ VE VAŠEM KRAJI
CZ / /0390 Posílení role Odborového svazu KOVO při zvyšování adaptability jeho členů Příjemce dotace: OBSLUŽNÁ SPOLEČNOST,a.s. Partner: Odborový.
Studijní opory pro distanční vzdělávání z hlediska pedagoga Jitka Komárková Ústav systémového inženýrství a informatiky Fakulta ekonomicko-správní Univerzita.
Manažeři ČSOB Rozvoj kompetencí a využití potenciálu
Dominikánské misie Martin Rosenbaum. To jsou oni.
Co manažeři očekávají od vzdělávání HR ŽIVĚ 14. prosince 2005 Tomáš Valenta Generali pojišťovna a.s.
FINANČNÍ GRAMOTNOST. COFET x finanční gramotnost Vzdělávací materiály Kurzy Semináře, konference Mediální kampaň Projekty.
InSITE - between you and information Hynek Rais, ředitel pro poradenské služby inSITE, s.r.o. Cyklus workshopů v rámci HR živě „Jak si správně vybrat“
Návrh strategie PMF 2015 – Očekávané změny a trendy v HR v příštích 4 letech  Zvyšování efektivity všech HR procesů  Velký důraz na profesionalitu.
Strukturální fondy EU a ICT v polygrafických podnicích Pavel Karásek.
Příprava pracovníků v Tanex,PLASTY a.s. Ing. Dana Spejchalová, Ph.D.
Další vzdělávání pracovníků v cestovním ruchu v praxi.
AUTOMANAŽERSKÉ VZDĚLÁVÁNÍ NA PRINCIPU BENCHMARKINGU
Jak se stát dobrým právníkem?
Interaktivita v procesu elektronického studia, workshop elektronickou cestou Aleš Poláček.
Název projektu: Průvodce světem Multimédií CZ.1.07/3.2.06/ reg. č.: CZ.1.07/3.2.06/ Vzdělávací moduly - obsah 21.
2. setkání metodiků škol okresu Vsetín Základní a střední školy
VÍTEJTE na prezentaci AIESEC … o mé činnosti v AIESEC.
INTERNÍ TRÉNINK V EUROTELU prezentace pro HR ŽIVĚ, 22/09/2005 Eva Hejlová, Václav Krecl.
Business partnering a role (v) HR Iva Pechová Leden 2008.
Koučování – nejúčinnější způsob zvyšování kompetencí manažerů
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Nabídka služeb TMS Petr Galatík – TMS, A.B.Svojsíka 28, Vyškov, telefon: , mobil: fax: mail:
WEBOVÝ PORTÁL ŽIVOT ONLINE.CZ. OBSAH Komu je portál určen Spolupráce Obsah portálu Návrh grafické podoby Účel.
Konference Inovace ve vzdělávání a vzdělávání o inovacích Praha, Technologické centrum AV ČR Centrum pro transfer technologií CeTT.
Obsah Letiště Praha – Ruzyně Základní informace o ČSA
4. setkání metodiků škol okresu Vsetín Střední školy
Pohled dodavatelů na výběrová řízení POHLED „z druhé strany“ Ing. Dušan Číčel ředitel FBE Praha a FBE Bratislava.
1 Ja “Zaměstnanec přichází kvůli firmě, ale odchází kvůli manažerovi“ Jak efektivně vzdělávat manažery Mgr. Petra Voráčová INC Consulting spol. s r.o.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
CZ / /0318 „Etika podnikání a podniková kultura“ Předkladatel - Svaz průmyslu a dopravy České republiky Partner 1 - Společnost pro etiku.
Propojení „soft“ nástrojů a „hard“ podpory je nutnost
Setkání účastníků neformální konsorcia Setkání účastníků neformálního konsorcia Praha Brno
Regionální individuální projekt Příležitost pro mladé v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT.
...dává ti šanci stát se úspěšným!. Prezentace ve výstavnictví 2 TYPY PREZENTACÍ „KOMENTOVANÁ“ „VIZUÁLNÍ“
...dává ti šanci stát se úspěšným!. O škole Založena 1991 (2) Soukromá škola  Nezisková organizace, obecně prospěšná společnost ISO 9001 : 2009 Středisko.
InSITE - between you and information Doporučení a možná řešení analýzy vzdělávacích potřeb v roce 2005 Hynek Rais, ředitel pro poradenství inSITE, s.r.o.
Opava Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v Moravskoslezském kraji a jeho realizace OP RLZ Opatření 3.2 Registrační číslo.
Stav realizace 2011 Ondřej Rut Rada ředitelů AutoSAP
, Olomouc, konference globální granty Ing. Andrea Závěšická, ředitelka PhDr. Jan Další vzdělávání pracovníků v Jeseníkách: rozvoj soft-skills.
Mateřská škola Vsetín Luh I. Kde nás najdete? Kde nás najdete?
Projekt „Rozvoj místního partnerství a trhu práce“. CZ.1.04/5.1.01/ realizováno O.S. „Rozkvět zahrady jižních Čech – místní akční skupina“ a partnery.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vzdělávání zaměstnanců v UniCredit Bank, a.s. Autor bakalářské práce:
Dobrý kurz první pomoci
The stem engagement europe project
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ
MUDr. Jitka Feberová, Ph.D.
Současné pojetí školní TV, inovace ve vzdělávání
Didaktické metody Androdidaktika.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Ekonomické vyhodnocení firemního vzdělávání a jeho vliv na výkonnost.
Interní trenéři První volba … František Výmola, Lidské zdroje
Transkript prezentace:

© Copyright MASS MASS TRAINING & MEDIA VÁS VÍTÁ NA PREZENTACI NOVÉ TRENDY VE VIDEO/DVD PROGRAMECH S NÁCVIKY PRO MANAŽERY A LEKTORY KONANÉ V RÁMCI druhé konference HR živě

© Copyright MASS O své zkušenosti se podělí Mgr. Jana Bečvářová Project Manager Vzdělávací video / DVD programy PhDr. Hana Petráková Psycholožka a psychoterapeutka

© Copyright MASS HLAVNÍ CÍLE Zmapovat současný stav v oblasti video/ DVD programů Ukázat novinky v distribuci videoprogramů Předvést možnosti využití videoprogramů při různých příležitostech

© Copyright MASS OBSAH PREZENTACE Funkce video / DVD programů při rozvoji lidského kapitálu Přínos společnosti MASS Training & Media v oblasti video / DVD programů

© Copyright MASS OBSAH PREZENTACE pokračování Nové trendy v rozvoji video / DVD programů Ukázky využití programů v praxi Diskuse Závěr

© Copyright MASS Funkce video / DVD programů při rozvoji lidského kapitálu Know how, nosič firemní kultury Icebreak, odlehčení Lepší koncentrace a interakce s trenérem Motivace ke změnám, k rozvoji Konkretizace probíraných témat Zvyšování efektivity školení Opakování (mezi kurzy)

© Copyright MASS MASS Training & Media, s.r.o (GB) In-house kurzy Open kurzy Videoprogramy Školící a prezentační technika Literatura pro manažery a obchod Koučování manažerů AC / DC a poradenství

© Copyright MASS Nové trendy v rozvoji video / DVD programů Změna nosičů – od VHS k DVD Elektronické knihovny Interaktivní programy Pokračující trend vybavování podnikových knihoven video / DVD programy Změna témat – od hard skills k soft skills

© Copyright MASS Ukázky využití programů v praxi PhDr. Hana Petráková Time management

© Copyright MASS Slyším – Zapomenu Vidím – Pamatuji si Dělám – Pochopím

© Copyright MASS ?????????? ?????? ?????? ??????

Jana Bečvářová, Hana Petráková a MASS TRAINING & MEDIA VÁM DĚKUJÍ ZA ÚČAST A TĚŠÍ SE NA PŘÍŠTÍ SETKÁNÍ S VÁMI