Personální řízení Cvičení 1

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přihláška na SŠ, Životopis a průvodní dopis - 9. r.
Advertisements

Cyklus seminářů „Musíš chtít sama“ Jdeme s kůží na trh.
Pracovněprávní vztahy v organizaci
Žádost o místo K písemnostem, které vznikají při organizaci a řízení společnosti v oblasti personální, patří doklady o průběhu a ukončení pracovního poměru.
Jak se uplatnit na trhu práce
Název projektu: Moderní škola
Výběrové řízení a přijímací pohovor – vybrané rady a tipy
OUTPLACEMENT (ZMĚNA KARIÉRY).
Vítáme Vás na dnešním odpoledním setkání na téma…
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Personální informační systém
Akademický rok 2011/12 1. ročník – LS 1. cvičení
Motivační dopis Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
PhDr. Dana Bernardová, Ph.D.
ŽIVOTOPIS (curriculum vitae)
VY_32_INOVACE_Čj-Sl 6.,7.19 Anotace: Prezentace je zaměřena na administrativní styl a útvar životopisu, vysvětluje jeho hlavní znaky a funkci. Obsahuje.
Struktura personální směrnice
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_3_07.
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Jak na pracovní pohovor?
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_219.
Digitální učební materiál
Administrativní styl PaedDr
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Sada č. XIV Identifikátor sady: VY_32_INOVACE_Sada.
Motivační dopis přikládá se k životopisu cílem je zaujmout budoucího
Motivační dopis zadání
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ ŠKOLA: STŘEDNÍ ŠKOLA PRÁVNÍ – PRÁVNÍ AKADEMIE, S.R.O. TYP ŠABLONY: III/2 INOVACE A ZKVALITNĚNÍ.
VY_32_INOVACE_Čj-Sl 6.,7.01 Anotace: Prezentace obsahuje stručnou definici inzerátu, jeho hlavní znaky a funkci. V závěru je cvičení, na kterém si žáci.
První zaměstnání Petr Machala.
Každé povolání si žádá své
Personální mamagement
Personální písemnosti I
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
Struktura inzertního oznámení Possoltová Jitka Chalupníková Gabriela.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Obchodní korespondence
ZÍSKÁVÁNÍ A VÝBĚR PRACOVNÍKŮ
Absolventi na trhu práce
Soňa Pelikánová UČO: DATUM:
Personální strategie mezinárodní firmy
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Přijímací pohovor prakticky „ Hledáme-li nového člověka do firmy, pak vybíráme vždy konkrétního člověka pro konkrétní činnost v konkrétním podniku.“
TEORIE.  důležitá součást při žádosti o práci či stáž, jedna z prvních informací o vás – pokud se bude líbit, můžete na jeho základě postoupit k pohovoru.
ČLOVĚK A SVĚT PRÁCE osnova. PRÁCE A PRACOVNÍ SÍLA  Trh práce  Pracovní síla  Potřeby  Pracovní kapitál  Lidský kapitál.
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr. Ludmila Handrejchová Vytvořeno dne: Název: VY_32_INOVACE_10A_CJ9_02_SLOH_A_KOMUNIKACE.
Jak vybrat ty správné zaměstnance? Bronislava Plesníková, CSR Manager LMC s.r.o.
Motivační dopis cíl dopisu: zapůsobit získat pozvání na rozhovor obsah dopisu: vysvětlení zájmu o práci forma dopisu: krátký text zásady při psaní: stručnost,
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S1_19.
ICT – TEORIE A PRAXE – ŠKOLY A FIRMY Miloš Maryška, Katedra informačních technologií, VŠE Praha
Dopis 6. ročník Michaela Hantková. Charakteristika osobního dopisu Písemná zpráva osobě blízké Psán vlastní rukou Speciální papír – dopisní, obálka Odesílá.
Název:VY_32_INOVACE_VVP_9A_5F Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Helena Židová Ročník:9.r. Tematický okruh,
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Motivační dopis Vypracoval: Lukáš Karlík.
MOTIVAČNÍ DOPIS. Vážený pane Batrlo, reaguji na Vaši nabídku brigádnické výpomoci na pozici správce sítě zveřejněnou dne na serveru
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S1_18.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: Mgr. Klára Bláhová NÁZEV:VY_32_INOVACE_ B11_Životopis TÉMA: Životopis ČÍSLO PROJEKTU:
Kariéra Předmět:Ekonomická praxe Ročník: 2. nástavbového studia - Podnikání Autor: Ing. Alexandra Herbriková Anotace: Materiál seznamuje žáky se základními.
-MOTIVAČNÍ DOPIS- OV 9. ročník, ZŠ.
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
ŽIVOTOPIS Mgr. Michal Oblouk.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Jak obstát na pracovním trhu aneb nalézt zaměstnání
Rady a Tipy pro čtení životopisu
Funkční styl administrativní
VY_32_INOVACE_08_PEK_477_Kou
Tento projekt byl podpořen finančními prostředky z EU
Motivační dopis Většinou se přikládá k životopisu
Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
Trh a jeho fungování, zaměstnání, podnikání 1 – Trh
zpracovaný v rámci projektu
Transkript prezentace:

Personální řízení Cvičení 1

Osnova cvičení Zásady inzerce Sebeprezentace uchazeče o místo

Zásady inzerce

Zásady inzerce Volba sdělovacího prostředku Období inzerce Velikost a umístění inzerátu Titulek inzerátu a typ písma Obsah - text inzerátu

Obsah inzerátu Název společnosti Název (popis) pracovní pozice Požadavky zaměstnavatele Nabídka zaměstnavatele Kontakt na společnost

Sebeprezentace uchazeče o místo

Projev zájmu o místo osobně (návštěva); telefonicky; písemně.

Písemné materiály úvodní (motivační) dopis; životopis; dotazník.

Rady k úvodnímu dopisu Volba vhodného oslovení. Uveďte pracovní místo, o které máte zájem. Ukažte, že o firmě něco víte. Uveďte, co v současné době děláte (kde pracujete, studujete) a čím vším můžete firmě pomoci. Poděkujte za pozornost a připište, že očekáváte písemné vyrozumění o dalším postupu. Uveďte svoji adresu, podpis a počet příloh.

Životopis Osobní informace Vzdělání a kvalifikace Vzdělání Absolvované kursy, stáže Znalost cizích jazyků Ostatní znalosti a dovednosti Pracovní postup (praxe) Zájmy Reference Datum, podpis