Informační servis s přidanou hodnotou zaměřující se na Evropskou unii, země Evropy a na otázky občanů, studentů a výzkumných pracovníků v dnešní Evropě.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
OPEN REPOSITORIES 2010 MADRID, 6. – MGR. LENKA NĚMEČKOVÁ ÚSTŘEDNÍ KNIHOVNA ČVUT.
Advertisements

Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
Tutoriál EDS možnosti přizpůsobení Pro administrátory support.ebsco.com.
Oborová brána TECH, tech.jib.cztech.jib.cz specifika, silné a slabé stránky oborové brány: velké množství zapojených zdrojů – knihoven i databází s přístupem.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Patria Plus Mgr. Libuše Simandlová Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
UŽIVATELSKÝ ÚČET NA PORTÁLU INFORMAČNÍCH ZDROJŮ PRO UTB XERXES.
ANOPRESS IT Ramis Václavík Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Safari Tech Books PhDr. Ivana Reznerová Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Informační servis s přidanou hodnotou zaměřující se na Evropskou unii, země Evropy a na otázky občanů, studentů a výzkumných pracovníků v dnešní Evropě.
Informační servis s přidanou hodnotou zaměřující se na Evropskou unii, země Evropy a na otázky občanů, studentů a výzkumných pracovníků v dnešní Evropě.
OMC Pracovní expertní skupina
Efektivní transfer technologií základní informace o projektu Národní dialog – © 2010 EF-TRANS.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Další vývoj přiřazování kvalifikací k EQF v České republice Miroslav Kadlec, Praha,
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Dům zahraničních služeb Vypracovala: Eva Jermanová.
Oborová informační brána KIV Jak ji využívat. Bránu KIV vytvořili Hlavní garant: Knihovnický institut NK ČR Technologie: Ústav výpočetní techniky UK v.
ARL klient Stručný přehled funkcí Klient – jiný přístup k datům v systému  Umožňuje používat i další pole v záznamu - Je nezbytný v případě.
Kongres výchovného poradenství, Pardubice 2006 INFORMAČNÍ ZDROJE O STUDIU A PRÁCI V ZAHRANIČÍ Ing. Ondřej Gbelec Národní vzdělávací fond, o.p.s.
Projekt Bologna Experts 2009 – 2011 Certifikát ECTS&DS Label Rudolf Šindelář/Praha
CZEch Liaison Office CZELO MŠMT Národní informační centrum pro evropský výzkum (NICER) Správní rada CZELO reprezentanti zastoupených organizací České výzkumné.
Zpracování záměru projektu a jeho příloh Ing. Hana Kuželková, NVF, o.p.s.
1 Mgr. Daniela Nová E-čtečky, e-knihy, e-vydavatelství ve vysokoškolském prostředí, seminář ČVUT Akvizice e-knih z pohledu vysokoškolské knihovny.
Oborová brána TECH tech.jib.cz Seminář „Okna oborů dokořán! Proč a jak využívat oborové brány & jak dál v CPK? “ Praha, NTK PhDr. Lenka Hvězdová.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Anglické standardy při psaní projektu Osnova kurzu
Informační systém BOZP v ČR (IS BOZP)
PREZENTUJÍCÍ IT služby měst Hodnocení stavu rozvoje informatiky obcí 2. a 3. stupně V období květen až červenec 2014 byly na webech obcí dvojek.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
Posuzování kvality národních internetových zdrojů
Síť EUROPE DIRECT Úkolem informační sítě EUROPE DIRECT je šířit informace a doporučení týkající se politik EU a aktivně podporovat diskuze o Evropské.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
EurActiv.cz Informační portál o dění v Evropě. PREZENTACE INFORMAČNÍHO PORTÁLU EURACTIV.CZ Obsah Co je EurActiv.cz? Info o EurActiv.com Obsahová struktura.
The International Studies Encyclopedia Mgr. Alena Doláková Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Max Planck Encyclopedia of Public International Law Mgr. Alena Doláková Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu.
EndNoteWeb a ResearcherID – užitečné nástroje Web Of Science
Informační zdroje o Evropské unii zimní semestr 2007.
CODEXIS Mgr. Alena Doláková Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Společnost pro regionální ekonomické poradenství Informační a metodická podpora: Informační a metodická podpora: duh
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy (NAEP) Tomáš Bort,
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty Ing. Šárka.
Max Planck Encyclopedia of Public International Law Mgr. Alena Doláková Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu.
Základní informace o programu PS ESPON Území programu a rozpočet Programové území - 28 států EU + 4 partnerské státy - Švýcarsko, Norsko, Lichtenštejnsko.
EUROCENTRUM LIBEREC Třída 1. máje Liberec 3 Telefon:
Databáze Bibliografie dějin českých zemí jako cesta k plným textům v domácích i zahraničních knihovnách Václava Horčáková Elektronické služby knihoven.
PRŮZKUM UPLATNĚNÍ ABSOLVENTŮ VEŘEJNÉ A SOCIÁLNÍ POLITIKY
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, INOVACE 2011, Týden výzkumu, vývoje a inovací.
Dana Mazancová Databáze Anopress a ČTK ÚK FSS MU, Ústřední knihovna FSS MU.
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
Síť podpory nadání. Poslání Sítě Vytvářet prostředí pro systematickou péči o nadané žáky a studenty prostřednictvím sdílení informací a příkladů dobré.
Adaptace on-line David Kunssberger Miroslav Lupač Agentura Koniklec, o. p. s.
1 LETNÍ ŠKOLA MATERIÁLOVÉHO INŽENÝRSTVÍ – SUPMAT - Podpora vzdělávání pracovníků center pokročilých stavebních materiálů (CZ.1.07/2.3.00/ )
Evropský program Monika Mrňávková Silvie Pýchová Centrum Euroguidance NAEP.
TEZE KOREFERÁTU NA ZÁVĚREČNÉ KONFERENCI PROJEKTU V.I.P. INOVACE – ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Realizátor projektu: BIC Brno,s.r.o. Vedoucí týmu vědecko- pedagogických.
Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.3.00/ Název projektu: Měření výkonnosti Rozvoj lidských zdrojů v oblasti výzkumu měření a řízení výkonnosti podniků,
Knihovna UTB ve Zlíně a její (nejen) elektronické služby PhDr
Představení Evropského týdne udržitelného rozvoje
Svět e-zdrojů na FSV UK Mgr. Daniela Uhrová
PODPORUJEME LIDI VE VYTVÁŘENÍ A ROZVOJI FIREM, KTERÉ MĚNÍ SVĚT
On-line vyjadřování k existenci sítí
Historie Internetu.
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
CODEXIS Mgr. Alena Doláková
Informační zdroje české veřejné správy
WorldCat Obsahuje bibliografické záznamy (knihy, CD, video, …) z více než knihoven z celého světa.
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Co je program Mládež v akci?
Enterprise Europe Network: Výsledky a příprava období 2022+
Transkript prezentace:

Informační servis s přidanou hodnotou zaměřující se na Evropskou unii, země Evropy a na otázky občanů, studentů a výzkumných pracovníků v dnešní Evropě. Snadný přístup Data vybraná experty Rozsáhlé pokrytí

Snadný přístup Data vybraná experty Rozsáhlé pokrytí ESO nabízí …

Jednoduché vyhledávání Pokročilé vyhledávání Procházení informačních průvodců a nejnovějších informací Jak ESO funguje?...

Data vybraná experty … Informační zdroje v ESO jsou vybrány experty v indexování a v evropských tématech. Vedoucí týmu expertů: Ian Thomson, šéfredaktor Zdroje jsou vybrány tak, aby byly relevantní pro občany, studenty, výzkumné pracovníky a profesionály ve všech zemích

Rozsáhlé pokrytí … Těžištěm pokrytí ESO jsou instituce a aktivity Evropské unie ESO pokrývá také: Rozvoj evropských zemí a regionů Práci ostatních mezinárodních organizací v Evropě Oblasti zájmu evropských občanů ESO zahrnuje: Dokumentaci EU / Národní zdroje / Think-tanky / Výzkumné organizace / Jiné mezinárodní organizace / Akademické monografie / Články / Zpravodajské zdroje

Další funkce ESO Mějte přehled o vývoji v Evropě: Informace přidávány denně Klíčový zdroj upozorňuje na nejdůležitější zdroje. Jsou vždy uvedeny v čele výsledků vyhledávání ESO Informační průvodce Instituce EU / Evropské země / Politiky EU Každý týden můžete obdržet od ESO, který vás upozorní na nejnovější informace z oblastí vašeho zájmu

Vzdálený přístup ESO je k dispozici prostřednictvím metod vzdáleného přístupu Přístup pro více uživatelů Předplatné ESO vás opravňuje k přístupu pro více uživatelů na síti předplácející organizace Statistiky využití Je možné získat statistiky využití ESO ve vaší organizaci ESO je služba v anglickém jazyce, která nabízí přístup k informacím a názorům z celé Evropy

Předplatné Stáhněte si formulář žádosti o předplaceníformulář žádosti o předplacení K žádosti o bezplatnou zkušební verzi pošlete na adresu

Pro více informací Ian Thomson, ESO Šéfredaktor, Evropské Dokumentační Centrum Cardiff University PO Box 430 Cardiff, CF24 0DE Wales, United Kingdom Tel: +44 (0) © Ian Thomson, Cardiff EDC, Srpen 2010 Překlad Veronika Brázdilová