Krásný je vzduch 1. Krásný je vzduch, krásnější je moře, (2x) co je nejkrásnější, co je nejkrásnější? Usměvavé tváře. 2. Pevný je stůl, pevnější je hora,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Buď sám sebou a nikomu se nepodřizuj!
Advertisements

Centrum pro katechezi, Prosíme Boha, aby se jeho láskyplný plán plně uskutečňoval na zemi, tak jak se to děje v nebi a aby se naše vůle sjednocovala.
Ježíš nejkrásnější z jmen
 Něco krásného  Protože příroda je to nejkrásnější  co nás obklopuje  Něco krásného  Protože příroda je to nejkrásnější  co nás obklopuje.
Neboj se mít zájem o druhé!. Neboj se mít zájem o druhé „…na strach musí být dva, jeden, který strach nahání a druhý, který se bojí…“ (jeden nestačí)
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.
1. Láska, kterou Ježíš dává do srdcí věrným svým, láska je, jež neustává, láska k dobrým i zlým, láska, kterou žádná bouře nemůže uhasit, láska mocná jako.
O lásce a milování Až se mě jednou zeptáš, jestli mám raději Tebe nebo svůj život, já Ti odpovím, že svůj život. A Ty odejdeš …. aniž bys věděla, že můj.
Co to jsou mikrobi?.
Kdo mě z pout mých 1. Kdo mě z pout mých ven vyvodí,
Už ses narodil, tak žij !.
Toto je jeden z nejkrásnějších a nejsympatičtějších mailů. Překrásný květový týden přátelé !! pátek, 12. září 2014pátek, 12. září 2014pátek, 12. září.
Když se stýská….
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
vypracovala: Vendula skalová
. I Moudra v zapadu slunce.
ZPÍVANÁ POEZIE.
2. Často však světlo svítání | zastře strach z večera, | když člověk pozná zklamání | a zmizí důvěra.
Jak ten čas letí... Společné ANO jste si řekli již před pár lety.
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
VYSNILA JSEM SI TĚ DREAMED YOU ANASTACIA.
…je to čarodějka, …je to čarodějka, která navrací život a snívá na křídlech andělů. která navrací život a snívá na křídlech andělů. …je živá, …je živá,
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – atmosféra, větry autor VM:Ondřej.
O lásce a přátelství v citátech
BAREVNÉ PRAVDY.
O smutku a smrti.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
BogyLoko 11-IV-15, 16:35 Hudba: Berlin – Take My Breath Way.
Slovo života Červenec 2011 „Bděte a modlete se, abyste nepřišli do pokušení. Duch je sice ochotný, ale tělo je slabé.“ (Mt 26,41) „Bděte a modlete se,
1. Bože náš, Otče náš, do ruky tvé s důvěrou klademe teď štěstí své: | Dítě, jež z lásky své i nám jsi přál, | od tebe život má, veď je i dál, | Dítě,
Jak moc těžké milovat jen může být, jak moc těžké s láskou býti,
Svátek Valentýna Hudba.
Indický oceán Anotace Materiál obsahuje zadání úkolů pro práci s atlasem. Vysvětluje, co jsou monzuny a tropické cyklóny. Součástí je mapa a fotografie.
Pravdy ?. Bojíme se pádu. Z výšky nebo na dno ? Když často opouštíme své známé, přátele a bližní, počítejme s tím, že jednou zůstaneme sami.
V životě zažijeme tolik kamarádů.
Úsměv.
S E N N E B O R E A L I T A... Láska je jako slunce,kdo ji má může mnohé postrádat. Komu však chybí láska,tomu chybí všechno.
Ekologie jako věda Obory ekologie.
1. Dej, Pane, touhu slyšet, co dnes nám říci chceš. My děkujem, že s námi putuješ.
1. Již pevný základ jsem teď našel, | v němž věčně kotví duše má, | kde jinde v Kristových než ranách, | kde od věčnosti spočívá. | Tam pevně stojí v středu.
Krása Jen skrze Krásu si člověk hledá cestu ke Svobodě.
Pozvedni výš korouhev chvály a vyznej slovo vítězství
Toto je jeden z nejkrásnějších a nejsympatičtějších mailů, které právě obíhají… Překrásný květový týden přátelé !! neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna.
Eldorádo V dávných dálkách v zámo ř í Č ní prý zlaté poho ř í P ř íchozího pohostí Nádherou a hojností.
1. Musím míti Spasitele, | obávám se jíti sám, | jenom s ním chci stále žíti, | bez něho zde v světě lkám. | Nebojím se, nebojím, pokud on že se mnou,
1. Jak ovce zašlá z pastvy své, | ze svého stáda zaběhlá, | tak člověk bloudí bez cíle, | když duše Krista vzdálena. | Lásko ty svatá, jež snímáš hříchu.
1. Hvězdou mojí jasnou, | na niž rád vždy zřím, | skálou mojí pevnou, | věrným vůdcem mým, | cílem mého žití, za nímž pospíchám, | chlebem jenž mne sytí,
1. Mír na zemi daruj nám! Nezřekni se nás! Ať tvá láska drží s námi dnes a zítra zas: Jen ty sám, Bože, náš, jen ty sám, Bože, náš, lidský život v rukou.
Můj Ježíš, Spasitel, nikdo není jako On. Všechny mé dny, chválit Jej chci a obdivovat lásky dar. 1/15.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
PLANETY SLUNEČNÍ SOUSTAVY NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Zvole, okr. Praha - západ AUTOR: Mgr. Helena Špinarová NÁZEV: VY_52_INOVACE_14 II Planety sluneční soustavy.
K RAJINNÁ SFÉRA. obsah krajina krajinná sféra příroda přírodní krajinná sféra litosféra pedosféra hydrosféra atmosféra biosféra kontrolní otázky.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice, Msgre B. Staška 232, příspěvková organizace Autor: Mgr. Vendula Steidlová Název : VY_32_INOVACE_13_STUPŇOVÁNÍ.
Rohová, Vančurová, Dorazilová
. I Moudra v zapadu slunce.
O lásce a přátelství v citátech
Toto je jeden z nejkrásnějších a nejsympatičtějších mailů,
Úsměv.
. I Moudra v zapadu slunce.
Krása zimy Hledat lásku? Nesmysl...říká rozum. Směšné....říká hrdost. Riskantní...brání se zkušenost. Ale samota zabíjí ...šeptá srdce.
Malé povzbuzení pro chvíle volna
O lásce a přátelství v citátech.
Autor: Mgr. Anna Dyková Název: VY_32_INOVACE_19_Voda pro život
Před Tebou smím pokleknout, vyznat Ti lásku, Pane můj, jsi pro mě nejvzácnější. Teď srdce své otvírám a prosím, vejdi jako Král. Jolana Krásná 2001 Rosa,
Kosmické rovnice Zapni zvuk a klikej.
Toto je jeden z nejkrásnějších a nejsympatičtějších mailů,
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Transkript prezentace:

Krásný je vzduch 1. Krásný je vzduch, krásnější je moře, (2x) co je nejkrásnější, co je nejkrásnější? Usměvavé tváře. 2. Pevný je stůl, pevnější je hora, (2x) co je nejpevnější, co je nejpevnější? Ta člověčí víra. 1/3

Krásný je vzduch 3. Pustá je poušť i nebeské dálky, (2x) co je nejpustější, co je nejpustější? Žít život bez lásky. 4. Mocná je zbraň, mocnější je právo, (2x) co je nejmocnější, co je nejmocnější? Pravdomluvné slovo. 2/3

Krásný je vzduch 5. Velká je zem, šplouchá na ni voda, (2x) co je však největší, co je však největší? Ta lidská svoboda. 3/3