1 200 dolarů měsíčně za 12 dní ? 1 200 dolarů měsíčně za 12 dní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Advertisements

Uspech v podnikani Jak uplest z hovna bic
Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
PROJEKT - WebRangers ALŽBĚTA a KLÁRA. Dvě nejlepší kamarádky, Kláris a Betty, se hodlají sejít jedno odpoledne, aby Kláris pomohla Betty založit Facebook.
Život je jako cesta vlakem…
Ponoř se do modra ….
Jak vzniká mobilní stránka Seznamu
OSOBNÍ SEZNAMKA BEATRIS. PROČ OSOBNÍ? Dostane se Vám osobního přístupu Budete komunikovat s živým člověkem (se mnou) ☺ Nebudete vystavovat svůj profil.
Vlak „život“ Před časem jsem četl knihu, ve které byl život přirovnán k cestě vlakem. Je to vyjímečně zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Slova Květiny.
počítačová síť - propojení počítačů, které vzniklo za účelem pohodlnějšího a rychlejšího šíření informací. Počítače mohou být propojeny buďto kabely nebo.
KOMUNIKACE BEZ HRANIC!! Vítejte v éře a …rrring a.
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Pošli toto srdíčko každému, koho bys v roce 2010 nechtěla ztratit.
Vlak „život“ Před časem jsem četl knihu, v které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to výmečně zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Kolja 9.
Malé povzbuzení pro chvíle volna
Pozorně čti a vteřinu či dvě o tom popřemýšlej !
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Bezpečnost na internetu! 
Čtěte pomalu a tiše!  .
Úvod do obsahů j pak stisknutím F5 nebo kliknutím na Prezentace > Od začátku spusťte kurz. Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy, Pokud se videa kurzu.
Pro ty co mám ráda Lidé přicházejí do našich životů z nějakého DŮVODU, na určité OBDOBÍ anebo na CELÝ ŽIVOT. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme.
Hra na zapamatování Informace o hře Vytvořil: Jakub Hrubý 6.A
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
Člověk se nědy zeptá proč...???
FACEBOOK - anketa ( © 2010 Načítání…
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Prosím nepodvádět a čestně odpovídat. Jinak podvádíš jenom sebe ! ! !
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Duha Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro.
Ahoj jmenuji se Art a právě jsem se narodil.Jak by ses o mě uměl starat?? Tak to jsem já..!! POKRAČOVAT.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Princip, na jakém pracuje tento p ř ísun financí je jednoduchý. Každý den sa na této stránce objevují reklamy. Po jejich p ř e č tení se registrovaným.
Prohlížeč Chrome Ročník: 6 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Prohlížeč Chrome Ověřeno ve výuce:
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
Za prvé je třeba vědět kam se chcete zaregistrovat. Také byste měli vědět jestli to stojí za to. Potom vyplnit tabulku. (další strana). autor Co je webová.
Základy práce s počítačem Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
AHOJKY.
1. Pokud mě někdo na chatu požádá o sdělení adresy a telefonu  Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje 
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
Miluj tak, jako by tě ještě nikdy
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Karolinka-město ve kterém žiji
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Sociální sítě v našem životě Umíte používat Facebook?
Naše skutečná a online identita - bezpečný internet ZŠ a MŠ Město Touškov.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
1 Jak si zabezpečit profil na Facebooku. 2 Zabezpe č ení profilu na Facebooku Na Facebooku klikni na ikonku Účet (vpravo nahoře) a vyber si možnost Nastavení.
Co dělat když ztratíte práci… ?. Ztráta zaměstnání….  Pro mnoho lidí je to nepříjemnou záležitostí.  Dokáže pořádně zacloumat životem a odráží se i.
Jak funguje a jak jej používat?. Co to je? O je elektronická pošta, tj. způsob odesílání a přijímání zpráv pomocí počítače a sítě (místní.
Návod k aplikaci pro účastníky DofE Instalace aplikace a plnění aktivit systém iOS Verze aktuální k:
INTERNET Pro 5. ročník.
Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo Tebe se usmívali.
Popisuje: Vojtěch Zedek
Slova Květiny.
NA JEDNÉ LODI Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
BEZPEČNĚ NA INTERNETU VY_32_INOVACE_13
Naučil jsem se....
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
JSEM MEZI 7 % Regina Brett, novinářka z clevelandského deníku The Plain Dealer, spisovatelka a držitelka Pulitzerovy ceny za léta 2008 a 2009, napsala.
Krása zimy Hledat lásku? Nesmysl...říká rozum. Směšné....říká hrdost. Riskantní...brání se zkušenost. Ale samota zabíjí ...šeptá srdce.
Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo Tebe se usmívali.
Malé povzbuzení pro chvíle volna
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Transkript prezentace:

1 200 dolarů měsíčně za 12 dní ? 1 200 dolarů měsíčně za 12 dní

Musíte proto ale něco udělat ! Jak ? Pokud chci mít něco, co jsem nikdy neměl, musím udělat něco, co jsem nikdy neudělal Chudí lidé vyhledávají práci, bohatí lidé budují sítě Chcete mít 1 200 dolarů měsíčně a pasivně ? Musíte proto ale něco udělat ! $ $

CHCEŠ NĚČEHO DOSÁHNOUT ? Co musím udělat ? Stačí, když budeš dodržovat kroky v této prezentaci. Všechno je zde připravené tak, aby vše fungovalo. Pokud budeš držet kroky a skutečně je budeš činit, neúspěch zde není možný. Jediný, kdo Ti stojí v cestě jsi Ty sám. Nehledej důvody, proč to nejde, hledej způsoby, jak to lze. Lidé, kteří hledají, vždy způsob najdou. Lidé, kteří hledají důvody, proč to nejde, nikdy ničeho nedosáhnou. CHCEŠ NĚČEHO DOSÁHNOUT ? $ $

JÁ TI UKÁŽU, JAK DOSÁHNOUT 1 200 DOLARŮ ÚSPĚCH NENÍ ZARUČEN U LIDÍ, KTEŘÍ NIC NEDĚLAJÍ. POKUD DOSÁHNEŠ SE MNOU CÍLE U TOHOTO PLÁNU, DOSÁHNEŠ ČEHOKOLIV NA SVĚTĚ. POKUD MÁŠ CÍL, JEHO PLÁN, VÝDRŽ A DRŽÍŠ SE PLÁNU AŽ DOKONCE, NEÚSPĚCH NENÍ MOŽNÝ. POKUD NEDODRŽÍŠ JEDINÝ KROR, MŮŽE SE TI VŠE PROTÁHNOUT A V HORŠÍM PŘÍPADĚ NEDOSÁHNEŠ CÍLE. DBEJ NA DODRŽOVÁNÍ KROKŮ A TO TAK, JAK JDOU ZA SEBOU. $ $

KROK 1 CELÝ KROK JEDNA ZVLÁDNI ZA DEN, JINAK SE TI MĚSÍČNÍ VÝDĚLEK PROTÁHNE ! POTŘEBUJEŠ POCHOPIT, KDE SE PENÍZE BEROU. SEZNAM SE S FIRMOU GATWIN. SHLÉDNI 15 MINUTOVÉ VIDEO NA TÉTO ADRESE: http://www.youtube.com/watch?v=3rpIXSco80A&feature=youtu.be REGISTRACE JE ZDE A JE ZDARMA (BYLA VYSVĚTLENÁ VE VIDEU): http://www.gatwin.com/?code=CZ002084A TAKÉ SE NAUČ POHYBOVAT V PROGRAMU. NA VIDEU JE VŠE VYSVĚTLENO ! POKUD NĚCO NEBUDEŠ VĚDĚT, PŘIDEJ SE NA FB SKUPINY ZDE: https://www.facebook.com/groups/185334478344163/?fref=ts https://www.facebook.com/groups/360939360714339/?fref=ts $ $

Jak firma vydělává ? Jak vydělává Facebook, google, youtube atd. ? Za reklamy na jejich stránkách a za prokliky na stránce. Kliky firma získává za přihlašování, hraní her, využívaní TV, prohlížeče, koukáním po e-shopu, čtením novinek. Dále firma vydělává z prodeje na e-shopech. Všechny zisky firma přerozděluje: 5% nechává sobě, 95% rozděluje mezi nás (naše struktury)

NEJDŮLEŽITĚJŠÍ FAKTOR, BEZ TOHO VYDĚLÁVAT NELZE !!! Pozvi své přátele !!! NEJDŮLEŽITĚJŠÍ FAKTOR, BEZ TOHO VYDĚLÁVAT NELZE !!! Přihlaš se (login) na www.gatwin.com a na svém profilu (tvé jméno) klikni na invite friends. Otevře se ti okno, kde v modrém rámečku klikneš myší na link. Kliknutím se ti link zkopíruje. Potom se vrátíš v prezentaci ke snímku 5 a místo mého linku tam dáš svůj link. Zmáčkneš ctrl+v. Uložíš prezentaci se změnou a pošleš ji co nejvíce známým. Oni udělají přesně tento postup s prezentací. PAMATUJ, JE TO DŮLEŽITÉ: Potřebuješ 2 aktivní přátele, kteří budou také zvát své přátele a registrují se. Jinak se 1 200 dolarů nedočkáš. Proto zvi své přátele neustále, dokud nebudeš mít 2 !

Co mám kamarádovi/ce napsat ? NAPIŠ TOHLE: Ahoj, dostala se ke mně suprová nabídka a je to pecka. Proto chci, aby ses taky podíval(a) na prezentaci, kterou ti pošlu. Je tam návod, jak vydělat 1 200 dolarů za 12 dní. Těch 12 dní budeš pracovat a potom přestaneš. Pokud zvládneš všechny kroky, bude ti neustále chodit 1 200 dolarů měsíčně a ty se budeš moci věnovat dál svým koníčkům  Nemusíš se bát, v prezentaci je přesně napsáno, co máš dělat. TUHLE ZPÁVU POŠLI MAILEM, ZPRÁVOU NA MOBIL, FB… POŠLI MU/JÍ TENTO SOUBOR (PREZENTACI). TO BUDE TVÁ JEDNINÁ PRÁCE. ZVÁT LIDI + VYUŽÍVAT STRÁNKY NA WWW.GATWIN.COM. POUŽÍVEJ PROHLÍŽEČ, HRAJ HRY NEBO COKOLIV JINÉHO MINIMÁLNĚ 20 MINUT DENNĚ. NEJLEPŠÍ JE ASI POUŽÍVAT PROHLÍŽEČ, PROTOŽE URČITĚ DENNĚ NA INTERNETU 20 MINUT JSI.

KROK 2 TENTO KROK BYCHOM MĚLI ZVLÁDNOUT DRUHÝ DEN. POKUD SI PŘEDEŠLÝ KROK NESPLNIL(A) VČERA, JE DŮLEŽITÉ HO SPLNIT. BEZ NĚJ ANI NA KROK 2 NEKOUKEJ NEBO MŮŽEŠ ZAPOMENOUT NA 1 200 DOLARŮ ZA 12 DNÍ A MOŽNÁ ÚPLNĚ !!! VE DRUHÉM KROKU SE BUDEME VĚNOVAT KONTROLE PLÁNU JAK ? MUSÍME ZJISTIT ZDA MÁME VE SVÉ STRUKTUŘE TAKOVÉ, KTEŘÍ SI CHTĚJÍ VYBUDOVAT TAKÉ PASIVNÍ PŘÍJEM 1 200 DOLARŮ ZA 12 DNÍ.

Jak kontrolovat ? Je to jednoduché. Podívám se do své struktury a když ve své druhé linii uvidím 4 lidi, tak moji lidi zaregistrovali 2 lidi a zřejmě to myslí vážně s výdělkem. V tomto případě pro tebe druhý den práce končí nebo si můžeš zaregistrovat více lidí a získat více peněz. Schválně si zkus simulátor na svém profilu :D Pokud neuvidíš ve své struktuře ve druhé linii 4 lidi, je třeba lidi popohnat, a říct jim, že pokud nezaregistrují dnes 2 lidi, tak za 12 dní mít pasivní příjem 1 200 dolarů nebudou. V našem případě je třeba sehnat náhradu za neaktivního člena. Bohužel se nám výdělek opozdí o den, ale co se dá dělat.

KROK 3 Třetí krok je připraven na třetí den. Máme ve své první linii 2 aktivní lidi, ve druhé 4 lidi a dnes bychom měli vidět ve své třetí linii 8 lidí. Pokud je neuvidíme, je třeba promluvit se svými lidmi v první linii, aby popohnali své lidi ve své druhé linii. Popřípadě je třeba také najít náhradu. Pokud budu vidět v první linii 2 lidi, ve druhé linii 4 lidi a ve třetí 8 lidí, vše jde podle plánu. Popřípadě můžu zkusit zaregistrovat více lidí a otevřít si potenciál třeba k 5 000 dolarům pasivně měsíčně. Nebylo by to krásný ? 

KROK 4 Zřejmě tušíš, jak to bude pokračovat ne ? :D Ve čtvrtém dnu bychom měli vidět ve čtvrté linii 16 lidí. A opět se opakuje pravidlo. Pokud zde lidi budou, je to na dobré cestě, pokud ne, opět se musí podat zpráva ze shora až dolů, dokud nedojde zpráva k dotyčnému, kterému ještě lidi chybí, popřípadě opět najít náhradu. Víceméně krok 5 je připraven na 5-tý den, krok 6 na 6-tý den… a tak to jde až do 12-tého dne. Každá linie musí být 2-násobně větší. ZDA PŮJDE VŠE PODLE PLÁNU, DOSÁHNEME CÍLE. PŘEJU HODNĚ ÚSPĚCHU 

K ZAMYŠLENÍ CO SE STANE, KDYŽ ZAREGISTRUJU 10 KAMARÁDŮ ? MOJE VÝDĚLKY HODNĚ POROSTOU. 2 LIDI V PRVNÍ LINII BÝT NEMUSÍ, MŮŽE JICH TAM BÝT MNOHEM VÍC. VÝDĚLKY JSOU NEOMEZENÉ, TAK PROČ TOHO NEVYUŽÍT? NEVÍM, JAK TY, ALE JÁ Z TOHODLE KOLÁČE ZKUSÍM SNÍST CO NEJVÍCE TOHO PŮJDE. BOHUŽEL KOLÁČ NENÍ NEOMEZENĚ VELIKÝ, TAK TAKÉ NENÍ NEOMEZENÝ POČET LIDÍ. ČÍM DŘÍVE VÍCE LIDÍ OSLOVÍŠ, TÍM DŘÍVE JE NĚKOMU VYFOUKNEŠ A SNÍŠ MU DOBRÝ KOLÁČ. JO, KDO POZDĚ CHODÍ, SÁM SOBĚ ŠKODÍ. PROTO SI DEJ POZOR, ABY TVÉ PŘÁTELE NEOSLOVIL UŽ NĚKDO JINÝ A ZKUS SVÉ PŘÁTELE OSLOVIT CO NEJDŘÍVE A OSLOV JE CO NEJDŘÍV. NIC ŠPATNÝHO JIM NENABÍZÍŠ 