Pizzerie AUSSIG Popis podnikatelského záměru

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pokrmy z těstovin.
Advertisements

SWOT Analýza Daniel Vančura.
Evropské rekordy Oborové dny 2013/2014 Evropsk é rekordy.
Nauka o podniku Seminář.
Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/
Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Bc. Petra Budílková Bc. Lukáš Eichler
Řím - Ristorante Trinità de Monti Benátky – La Zucca Pisa – La Mescita Neapol – Pizzeria Brandi San Marino - Ristorante Luna Caprese di de Riso Andrea.
BE soup 1 Cibulačka s bramborem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Houbový krém 16,60 Kč / 21,- Kč Úterý.
BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a masovými knedlíčky 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Květáková 10,60 Kč / 16,- Kč ÚTERÝ.
BE soup 1 Kuřecí vývar se zeleninou a rýží 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Hrachová 16,60 Kč / 21,- Kč Středa.
BE soup 1 Hovězí vývar s rýží a hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Dýňový krém 10,60 Kč / 16,- Kč Čtvrtek.
BE soup 1 Zeleninový vývar se smaženým hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Zelná s klobásou 16,60 Kč / 21,- Kč Pondělí.
BE soup 1 Hovězí vývar s nudelmi a zeleninou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Pórkový krém se žampiony 10,60 Kč / 16,- Kč Úterý.
BE soup 1 Zeleninový vývar se zeleninou a mušličkami 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Boršč 16,60 Kč / 21,- Kč Pondělí.
BE soup 1 Hovězí se zeleninou a smaženým hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Špenátová 16,60 Kč / 21,- Kč Úterý.
BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a játrovou rýží 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Cibulový krém s pórkem 16,60 Kč / 21,- Kč Čtvrtek.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
ČTVRTEK Polévka Houbový vývar s drobením 20,- Kč Polévka Gulášová 25,- Kč.
Úterý BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a masovými knedlíčky 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 BE – Krémová polévka ze špenátu a sýrem 16,60 Kč / 21,-Kč.
ČTVRTEK Polévka Zeleninový vývar s drobením 20,- Kč Polévka Gulášová 25,- Kč.
STŘEDA Polévka Hovězí vývar s játrovou rýží 20,- Kč Polévka Jemná zeleninová polévka se smetanou 25,- Kč.
BE soup 1 Zeleninový vývar s rýží a hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Zelná s uuzeninou 16,60 Kč / 21,- Kč Pátek.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Čtvrtek BE soup 1 Houbový vývar s těstovinou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Frankfurtská s bramborem 16,60 Kč / 21,-Kč.
Pondělí BE soup 1 Kuřecí vývar s masem a těstovinou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Fazolová s paprikou 16,60 Kč / 21,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Hovězí po italsku 20,- Kč Polévka Houbový krém 25,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Zeleninový vývar s mušličkami 20,- Kč Polévka Selská polévka 25,- Kč.
Podnikatelský záměr STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní.
BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a smaženým hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Podkrkonošské kyselo 16,60 Kč / 21,- Kč Čtvrtek.
STŘEDA Polévka Hovězí s kapáním 20,- Kč Polévka Cibulový krém 25,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Drůbeží vývar s nudlemi 20,- Kč Polévka Květáková 25,- Kč.
Kuřecí vývar se zeleninou a smaženým hráškem
Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou
května PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
20. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Hovězí vývar s těstovinami a zeleninou
Zeleninový vývar s hvězdičkami
Zeleninový vývar s krupicí a vejcem
Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi
Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi
Kuřecí vývar se zeleninou a rýží
6. – 10. června PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi
Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi
26. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Zeleninový vývar se zeleninou a kapáním
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Hovězí s rajčaty a těstovinami
Zeleninový vývar s hvězdičkami
23.1. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
ÚTERÝ Polévka Česnečka 20,- Kč Polévka Hrášková 25,- Kč.
Hovězí vývar se zeleninou smaženým hráškem
Zeleninový vývar s rýží a hráškem
Strategie vyplývající ze SWOT analýzy
Zeleninový vývar s rýží a hráškem
Zeleninový vývar se zeleninou a kapáním
Hovězí vývar se zeleninou a rýží
Pondělí BE soup 1 Česnečka se sýrem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2
Zeleninový vývar se zeleninou a kapáním
Hovězí vývar se zeleninou a smaženým hráškem
27.2. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
BE – Rajčatová polévka a bazalkou a česnekem Hráškový krém s krutony
Hovězí vývar se zeleninou a drobením
Vzdělávací oblast: Ekonomické vzdělávání Tematická oblast:
Hovězí se zeleninou a smaženým hráškem
Hovězí vývar se zeleninou a fridátovými nudlemi
25.3. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Hovězí vývar se zeleninou a fridátovými nudlemi
Transkript prezentace:

Pizzerie AUSSIG Popis podnikatelského záměru Pizzerie AUSSING Lovászová Iveta Kryner Martin Ústí nad Labem 13.10.2014

Obsah Popis předmětu podnikání Popis produktu SWOT analýza Cílový podíl na trhu a objem prodeje Poslání nebo důvod existence firmy Strategie vzniku a rozvoje firmy Popis strategických a operativních cílů podniku

Popis předmětu podnikání hostinská činnost základní činnosti, které s tímto podnikáním souvisí a musí se zajišťovat: evidence, objednávky…… s těmito činnostmi úzce souvisí počet a také kvalifikace pracovníků, kteří budou potřební v této pizzerii

Popis předmětu podnikání V čem můžeme vynikat ? bezlepková pizza pizza týdne pizza dle chuti pizza pro zamilované pizza pro rodinu narozeninová pizza rizota, ryby, saláty, těstoviny alkoholické a nealkoholické nápoje teplé i studené nápoje zmrzlinové poháry, moučníky vč. palačinek

Popis výrobku PIZZA: Pizza ŠUNKOVÁ (raj.om., šunka, sýr) Pizza SALÁMOVÁ (raj.om., suchý salám, sýr) Pizza CALABRIA (raj.om., suchý salám, šunka, sýr) Pizza ŽAMPIÓNOVÁ (raj.om., žampióny, sýr) Pizza REGINA (raj.om., šunka, žampióny, sýr) Pizza ROMA (raj.om., salám, šunka, žampióny, sýr) Pizza POMPEJ (raj.om.,salám,šunka,beraní rohy,olivy,žampióny,sýr) Pizza SICILIÁNO (raj.om.,olivy,sardele, artyčoky, česnek, žampióny, sýr) Pizza SÝROVÁ (raj.om.,mozzarella,eidam,ementál,niva,oregáno) Pizza RUSTICA (raj.om., šunka, rajčatové plátky, mozzarella, oregáno, sýr) Pizza VEGETARIANA (raj.om., ber.rohy, artyčoky, olivy, kapie, žampióny, sýr) Pizza MAFIA (raj.om.,suchý salám, olivy, beraní rohy, chilli, sýr) Pizza TUŇÁK (raj.om., tuňák, sýr) Pizza MARE (raj.om., dary moře, krevety, sýr) Pizza ŠPENÁTOVÁ (špenát, česnek, anglická slanina, sýr ) Pizza BOLOGNESE (raj.om., hovězí mleté maso, cibule, mrkev, sýr) Pizza HAWAII (raj.om., šunka, žampióny, ananas, sýr ) Pizza AUSSIG ( raj.om., kuřecí maso, šunka, suchý salám, mozzarela, pórek, mrkev, sýr) Pizza GUSEPPE (raj om., smetana, žampióny, šunka, sýr) Pizza PROSCUITTO CRUDO (raj.om.italská šunka,sýr) Pizza PALERMO (raj.om., listový špenát, anglická slanina, pórek, sýr) Pizza VESUV (smetana., kuřecí maso, brokolice, sýr) Pizza BIBIONE (špenát, šunka, balkánský sýr, vejce, sýr) Pizza BABY (sladký smetanový základ, lentilky, čokoláda, oříšky, ovoce) Pizza LOVE (smetana, šunka, sýr, anglická slanina, žampióny) Pizza BEZLEPKOVÁ (raj. om., šunka, žampiony, mozzarela, olivy) – z bezlepkové mouky

Popis výrobku TĚSTOVINY ( špagety , penne , fusilli ) SE ŽAMPIONY ( šunka, žampiony, smetana ) SE 4 DRUHY SÝRA ( niva, eidam, mozarella, ementál, smetana ) BOLOŇSKÉ ( rajčatová omáčka s mletým masem ) PO ANGLICKU ( anglická slanina, smetana, vejce ) HOUBOVÉ ( smetana , pravé hříbky , žampiony, ) ROMA ( paprika, rajče, olivový olej, anglická slanina, chilli, česnek ) LASAGNE ( mleté maso, rajčatová omáčka , sýr ) RYBY Steak z lososa s lehkým salátem na medu Losos se smetanovým špenátem SALÁTY MÍCHANÝ ( ledový salát, mrkev, kukuřice, červené a bílé zelí, rajče , okurka , jogurtový dressing) RYBÍ ( mích.salát,tuňák,salám,žampiony,vejce,olivy,cibule ,jog.dressing ) DŘEVORUBECKÝ (mích.salát, vepřové maso, šunka, vejce, jog.dressing ) SÝROVÝ ( mích.salát,mozarella,niva,hemelín,eidam,vejce,jog.dressing ) ŠOPSKÝ ( rajčata , okurky, papriky, balkánský sýr ) RAJČATOVÝ s MOZZARELLOU (rajčata, mozzarella, cibule, jogurt.dressing,balsamico ) S TUŇÁKEM ( rajčata,okurky,papriky,tuňák,lehce pikantní jog.dressimg ) RIZOTA z italské rýže Rizoto ALÁ AUSSIG ( rýže, vývar , cibule , šunka , hrášek , žampiony ) Rizoto VEGETARIÁNSKÉ ( rýže , pravé hříbky , žampiony , smetana )

SWOT analýza Silné stránky (Strengths) Slabé stránky (Weaknesses) nezkušenosti s vedením podniku silná konkurence nováčci na trhu nespokojenost zákazníků s designem, otvírací dobou nezaměstnanost v ústeckém kraji pravá italská receptura nízké ceny letní zahrádka pozornost ke každé objednávce nad 500,-Kč vysoká kapacita pizzerie rozvoz pizzy zdarma po Ústí nad Labem nejnovější technologie velmi dobré umístění prodejny nízké náklady na produkci

SWOT analýza Příležitosti (Opportunities) Hrozby (Threats) oblíbenost pizzy, tedy vzrůstající poptávka po produktech oslabení konkurence nové pracovní příležitosti sezonní poptávka umístění v centru města spolupráce s novými dodavateli možnost rozšíření služeb tlak konkurence nízká poptávka nespokojenost zákazníka prvotní nedůvěra zákazníků cenová válka s konkurencí nezájem o nabízený produkt příchod nové konkurence zvyšování cen energií

SWOT analýza Možnosti nápravy rizik: vynikání nad konkurencí odborné dohlížení nad zaměstnanci pravidelné monitorování konkurence orientace na zákazníka zavedení nových druhů pizz

Ceník nabízených služeb

Předpokládané roční náklady

Cílový podíl na trhu vyrobíme : 25 550 pizz /rok celkem se vyrobí : 150 000 pizz /rok podíl: 17 % Do výpočtu jsou zahrnuty pouze pizzy.

Mise podniku kvalitní výrobky z těch nejkvalitnějších surovin přilákat zákazníky všech věkových kategorií rozvoz pizzy ve městě i mimo město

Strategie vhodné umístění v  blízkosti Clarion Congress hotel nám může zajistit úspěch, ale také pád vytvářet přiměřený zisk

Strategie Pro zaplnění mezery strategického plánování jsme vybrali Integrační růst. Intenzivní růst - pizzerie by mohla přesvědčit lidi, kteří si neumějí vyrobit pizzu doma, aby navštívili naši pizzerie. Diverzifikační růst – pizzerie nabízí bezlepkové pizzy.

Popis strategických a operativních cílů Strategické plány: snaha o konkurenceschopnosti snaha o vytvoření co možná nejkvalitnější a cenově dostupný výrobek dosáhnout do konce roku snížení nákladů bez snížení jakosti výrobku Operativní plány: snížení nákladů na výrobu

Použité zdroje Synek, M. a kol.: Podniková ekonomika. Praha: C.H. Beck, 2002, 2006 Synek, M. a kol.: Manažerská ekonomika. Praha: GRADA, 2003 Kotler, P. Marketing management. Praha: GRADA, 2007 http://www.theses.cz/id/mvcwjb/BP_1.pdf http://www.oamb.cz/dokumenty/pk/pkfir/PEK2.pdf http://www.seminarky.cz/Pizzerie-Delizia-podnikatelsky-zamer-15619 http://www.fzp.ujep.cz/~vosatka/

Děkujeme za pozornost 