Další dílek do skládanky podpory osob se zdravotním postižením: „Praktické zkušenosti s hodnocením bariér v domácím prostředí“ Vývoj metodiky pro evaluaci.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NOVÁ MATURITA Stručná informace o průběhu a přípravě.
Advertisements

Nový školní rok začíná.
Zn. NÁHRADNÍ RODIČ CZ.1.04/5.1.01/ Jak aktivně nacházet náhradní rodiče P rofesionalizace procesů při výběru adeptů na nový typ zaměstnání.
Osoby s handicapem Mgr. Terezie Pemová.
J AK SE ZAŘADIT DO SPOLEČNOSTI ? N A KOHO SE MOHU OBRÁTIT ? Praktická část.
Metodika hodnocení bariér v domácím prostředí. Obsah prezentace •O projektu •Subjektivní část hodnocení •Objektivní část hodnocení •Plán na následující.
Proměny rodiny II. Ohrožující dítě, ohrožující rodina.
Vývoj metodiky a její verze před realizací pilotních studií.
Exkurz realizací projektu. Celospolečenský význam projektu  Soudobé antidiskriminační a inkluzivní tendence  obsahové zaměření vychází z aktuálních.
Představení zajímavých projektů OPVK
České vysoké učení technické v Praze
Program semináře: 1)Úvod, obecné informace o JPD 2 a výzvách (Ing. Kateřina Vágnerová) 2)Informace o Prioritě 2 JPD 2 (Ing. Martin Škréta) 3)Elektronická.
GIS V PRAXI ZEMĚDĚLSKÉHO PODNIKU
Projekt č Dlouhán Michal Šperling Vedoucí projektu PROJEKT Č. 10 – DLOUHÁN DLOUHODOBÝ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM „ŘÍZENÍ ŽIVOTNÍHO CYKLU VÝVOJE SOFTWARE.
Výsledná metodika hodnocení bariér v domácím prostředí + vyhlášení pravidel soutěže.
EKOTOXA s.r.o. Otická 761/37, Opava GIS V PRAXI ZEMĚDĚLSKÉHO PODNIKU CÍL A PROGRAM ŠKOLENÍ SPOLUFINANCOVÁNO EVROPSKOU UNIÍ EVROPSKÝM.
Akreditační standardy pro primární péči Bohumil Seifert Setkání auditorů
Evaluace pilotního šetření a možnosti zavedení prvků švédského modelu v ČR Jiří Vyhlídal, Iveta Zelenková (FSS MU) Brno, Projekt OP LZZ „Aktivní.
Výsledky pilotních studií včetně výsledků a kazuistik.
Dalším profesním vzděláváním k rozvoji Písecka – Tvorba a pilotní realizace modulárních vzdělávacích programů CZ / Tento projekt je spolufinancován.
Dotyková zařízení ve výuce​ KA4 Evaluace
PPP – aktuální vývoj v ČR 28. září 2005 Julie Leitgebová, PPP Centrum.
CZ / /0037 Přímá komunikace mezi fakultami a průmyslem – Brána k výzkumu Žadatel: MEDICOMP s.r.o. Partneři: PřF UK Praha, MFF UK Praha,
Metodické centrum ISŠ – COP a Jazyková škola s právem SJZ Valašské Meziříčí 6. setkání metodiků škol okresu Vsetín Základní školy Středa 20. listopadu.
Základy návrhu metodiky: Význam – Principy – Přínosy Josef Horňáček, Lenka Klimplová (FSS MU) Brno, Projekt OP LZZ „Aktivní matching: Strategická.
Církve a předsednictví Jak se církve v ČR připravují na české předsednictví v Radě EU.
Odstraňování architektonických bariér v domácnostech osob se získaným poškozením mozku další dílek do skládanky péče o OZP konference „Vybrané metody a.
Další dílek do skládanky podpory osob se zdravotním postižením.
Systém vzdělávání v komunitní péči a zajištění kvality poskytované zdravotní péče Michaela Hofštetrová Knotková.
Další dílek do skládanky podpory osob se zdravotním postižením: „Metodika hodnocení bariér v domácím prostředí“ Vývoj metodiky pro evaluaci a modifikaci.
NADACE DEPOSITUM BONUM PŘEDSTAVENÍ ÚSPĚCH PRO KAŽDÉHO ŽÁKA,
12. setkání metodiků škol okresu Vsetín Základní školy
Operační program Rozvoj lidských zdrojů Název projektu: Aktivizační a vzdělávací centrum Období řešení projektu: –
Hodnocení DeMo v projektu NetZP Mgr. Andrea Preclíková.
11. setkání metodiků škol okresu Vsetín Základní a střední školy
Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Zpracovala: Bc. Jana Bartošková Datum: 25. října 2010.
Metodické centrum ISŠ – COP a Jazyková škola s právem SJZ Valašské Meziříčí 9. setkání metodiků škol okresu Vsetín Základní školy Středa 2. dubna 2014.
3. setkání metodiků škol okresu Vsetín Základní školy
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Péče o nemocné s diabetem v ČR
0350 – Podpora nových vzdělávacích metod v systému vzdělávání ČMKOS Žadatel: ČMKOS Partner: AIVD Mgr. Dušan Martinek
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Ondřej Miffek Jihlava,
Vývoj metodiky pro evaluaci a modifikaci domácího prostředí osob se zdravotním postižením za účelem zvýšení jejich zaměstnatelnosti (DeMo) Číslo projektu:
ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.1
Téma : Veřejná podpora Úvodní prezentace Ing. Ondřej Miffek Ostrava,
Program semináře: 1)Úvod, obecné informace o JPD 2 a výzvách (Mgr. Jakub Benda) 2)Změny ve 4. Výzvě (Mgr. Jakub Benda) 3)Informace o Prioritě 1 (Ing. Johana.
1 Operační program Výzkum a vývoj pro inovace Programovací období
Novinky ve specializačním vzdělávání
Zapojení se do "evropských" procesů a diskusí o sociálním začleňování Sociální inkluze ve světle současného vývoje a nového programovacího období Seminář.
Ergoterapie.
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Ondřej Miffek Zlín,
Název projektu Tvorba a realizace kurzů v rámci celoživotního vzdělávání rozšiřujících kvalifikaci v oblasti speciální pedagogiky Tento projekt je spolufinancován.
Aktivizační a vzdělávací centrum Masarykova univerzita.
Gerontopsychologie v praxi Mgr. Kateřina Bartošová Mgr. Markéta Kukaňová.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Sociální rehabilitace. je soubor specifických činností směřující dosažení samostatnosti, nezávislosti a soběstačnosti osob, a to rozvojem jejich specifických.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Orlické hory pro všechny Proč si pořídit certifikát? Kostelecké Horky VÍTEJTE !
KOORDINOVANÁ REHABILITACE Z POHLEDU ERGOTERAPIE Mgr. Kateřina Svěcená Ergoterapeut Klinika rehabilitačního lékařství 1. LF UK a VFN v Praze.
Individuální projekt OP VVV
Místní plán inkluze + OP VVV
Gerontopsychologie v praxi
Edukace žáků na praktických a speciálních školách KPG/4065
Parlament České republiky " PREVENCE SEZÓNNÍ CHŘIPKY V ČR"
Aktivita č. 7 – Pracovní workshop v průběhu zavádění standardů kvality
Vítáme Vás v Troubelicích Silážní seminář 2017
Katedra ochrany rostlin České zemědělské univerzity v Praze   pořádá odborný seminář   NOVÉ TRENDY V OCHRANĚ ROSTLIN   8,30 – 9,00 Prezence   Úvod –
Centrum kolegiální podpory CKP
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
Transkript prezentace:

Další dílek do skládanky podpory osob se zdravotním postižením: „Praktické zkušenosti s hodnocením bariér v domácím prostředí“ Vývoj metodiky pro evaluaci a modifikaci domácího prostředí osob se zdravotním postižením za účelem zvýšení jejich zaměstnatelnosti Číslo projektu: CZ.1.04/5.1.01/

Žadatel: ILA, s.r.o. Partner: Česká asociace ergoterapeutů

Program semináře Úvod Metodika hodnocení domácího prostředí Činnost portugalského rehabilitačního centra KRÁTKÁ PŘESTÁVKA A OBČERSTVENÍ Portugalské zkušenosti s hodnocením bariér v domácím prostředí Diskuse MUDr. Kateřina Čihařová Cristina Crisóstomo Mgr. Kateřina Macháčová, PhD. Mónica Correia